Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Toradora!

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#166 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 14 April 2009 - 06:12

μάλλον δεν μου άρεσε επειδή δεν ήθελα να είναι τα συγκεκριμένα άτομα αυτά που φιλιούνται.

+1!!!!!!!!!!!!!!!

#167 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 14 April 2009 - 10:16

Ρε παιδιά εγώ το σταμάτησα στο 3-4 επεισόδειο.Μου συστήνετε μήπως να το συνεχίσω?Από τα λίγα που διαβάζω εδώ,ίσως έπρεπε να του δώσω λίγο ακόμα.....Απλά δεν μου φάνηκε τόσο αστείο όσο άλλα που με έιχαν κάνει να κλαίω από τα γέλια(GTO,Fumoffu,School Rumble)

#168 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 April 2009 - 11:55

Ρε παιδιά εγώ το σταμάτησα στο 3-4 επεισόδειο.Μου συστήνετε μήπως να το συνεχίσω?Από τα λίγα που διαβάζω εδώ,ίσως έπρεπε να του δώσω λίγο ακόμα.....Απλά δεν μου φάνηκε τόσο αστείο όσο άλλα που με έιχαν κάνει να κλαίω από τα γέλια(GTO,Fumoffu,School Rumble)

ναι γτ το main element της σειρας δεν ειναι το comedy. Το toradora ειναι βασικα romance σε slice of life setting ( school κτλπ), με καποια comedy στοιχεια. Ακα αν θες σωνει και καλα να γελας συνεχεια, δεν ειναι σωστη επιλογη :)

Στη κατηγορια του ομως ειναι απο τα καλυτερα ( for me atleast ).

#169 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 14 April 2009 - 11:56

Βασικά όσο προχωράει γίνεται όλο και περισσότερο Romance/Drama, οπότε αν σου αρέσει αυτό το είδος δες το γιατί σε αυτό τον τομέα είναι καλό.

15fkk04.jpg

#170 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 April 2009 - 12:26

Να πω την αλήθεια και εγώ όταν το ξεκίνησα, νόμιζα πως θα είναι school comedy στο στύλ του school rumble, αλλά όσο προχορούσε η υπόθεση, και άλλαζε χαρακτήρα, απογόητευτηκα λίγο..
Μετά απο μερικά επεισόδια όμως το πήρα απόφαση πως αυτή η σειρά είναι διαφορετική..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#171 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 April 2009 - 01:37

Αρχισα και εγω τη σειρα.Για να πω την αληθεια ποτε δε λατρεψα τετοιου ειδους anime, ο μονος λογος που το κοιταξα ειναι επειδη μου εδειξε ενας φιλος ενα Videaki στο youtube και κολησα με την Minori:wooi2::nbleed:.

Δεν υπαρχει πιο kawaii charachter απο αυτη!!!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

H taiga απο την αλλη μου ψιλοσπαει τα νευρα.

Στο 3ο επισοδιο ειμαι , δε μπορω να κρινω τη σειρα ακομα.

qzMHWHd.png

#172 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 23 April 2009 - 03:02

Mόλις σήμερα τελείωσα αισίως και το Toradora, μια σειρά την οποία περίμενα πως και πως από την στιγμή που είχα διαβάσει για πρώτη φορά σχετική είδηση στο ANN ότι θα έβγαινε σχετικό anime βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα. Δηλάδη, μου κίνησε το ενδιαφέρον πολύ πιο πριν αποκτήσει το όλο hype στην συνέχεια. Από την περιγραφή μου φαινόταν αρκετά ενδιαφέρον κι η Taiga ήταν σκέτη γλύκα (ω,ναι! ψοφάω για loli tsundere!).

Βλέποντας ολόκληρη την σειρά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ήταν μια από τις πιο απολαυστικές σειρές της season με μια από τις καλύτερες anime πρωταγωνίστριες που κέρδισε επάξια την καρδιά όλων μας (κι έκανε αχτύπητο ζευγάρι με τον Ryuuji). Το concert του ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλά το πράγμα για μένα το χάλασαν οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους χαρακτήρες που πλαισίωναν το πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ηλίθιες συμπεριφορές τους και τρόπο σκέψης τους που ώρες-ώρες ήταν υπερβολικός μέχρι βλακείας και με διαλόγους τελείως στημένους και σκηνικά υπερβολικά. Κυρίως μου έσπαγαν τα νέυρα η Minori που το έπαιζε βλήμα αλλά ώρες-ώρες το έπαιζε τελείως προβληματισμένο άτομο, η Ami που το έπαιζε έπαιζε τελείως ώριμη και χωνόταν εκεί που δεν την σπέρνανε παίζοντας το με την σειρά της κι αυτή drama queen κι ο Kitamura ο οποίος είναι τελείως ό,τι να 'ναι χαρακτήρας (κι αυτό όχι με την καλή έννοια). Πάλι καλά που είχαμε χαρακτήρες όπως την μάνα του Ryuuji (η τρίτη αγαπημένη μου χαρακτήρας μετά τον Ryuuji και την Taiga).

Με δύο λόγια, η σειρά ήταν πολύ ευχάριστη για το είδος της αλλά περίμενα περισσότερα. Προσωπική μου άποψη, τουλάχιστον. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, πως άρεσε απίστευτα σε τόσο κόσμο, ειδικά σ' αυτούς που δεν πολυασχολούνται με romance (υπόψην, είμαι λάτρης των καλών romance). Μάλλον λόγω Taiga (hehe! τι σου κάνει το tsundere...). Της βάζω 8/10.

#173 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 25 April 2009 - 13:24

Mόλις σήμερα τελείωσα αισίως και το Toradora, μια σειρά την οποία περίμενα πως και πως από την στιγμή που είχα διαβάσει για πρώτη φορά σχετική είδηση στο ANN ότι θα έβγαινε σχετικό anime βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα. Δηλάδη, μου κίνησε το ενδιαφέρον πολύ πιο πριν αποκτήσει το όλο hype στην συνέχεια. Από την περιγραφή μου φαινόταν αρκετά ενδιαφέρον κι η Taiga ήταν σκέτη γλύκα (ω,ναι! ψοφάω για loli tsundere!).

Βλέποντας ολόκληρη την σειρά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ήταν μια από τις πιο απολαυστικές σειρές της season με μια από τις καλύτερες anime πρωταγωνίστριες που κέρδισε επάξια την καρδιά όλων μας (κι έκανε αχτύπητο ζευγάρι με τον Ryuuji). Το concert του ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλά το πράγμα για μένα το χάλασαν οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους χαρακτήρες που πλαισίωναν το πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ηλίθιες συμπεριφορές τους και τρόπο σκέψης τους που ώρες-ώρες ήταν υπερβολικός μέχρι βλακείας και με διαλόγους τελείως στημένους και σκηνικά υπερβολικά. Κυρίως μου έσπαγαν τα νέυρα η Minori που το έπαιζε βλήμα αλλά ώρες-ώρες το έπαιζε τελείως προβληματισμένο άτομο, η Ami που το έπαιζε έπαιζε τελείως ώριμη και χωνόταν εκεί που δεν την σπέρνανε παίζοντας το με την σειρά της κι αυτή drama queen κι ο Kitamura ο οποίος είναι τελείως ό,τι να 'ναι χαρακτήρας (κι αυτό όχι με την καλή έννοια). Πάλι καλά που είχαμε χαρακτήρες όπως την μάνα του Ryuuji (η τρίτη αγαπημένη μου χαρακτήρας μετά τον Ryuuji και την Taiga).

Με δύο λόγια, η σειρά ήταν πολύ ευχάριστη για το είδος της αλλά περίμενα περισσότερα. Προσωπική μου άποψη, τουλάχιστον. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, πως άρεσε απίστευτα σε τόσο κόσμο, ειδικά σ' αυτούς που δεν πολυασχολούνται με romance (υπόψην, είμαι λάτρης των καλών romance). Μάλλον λόγω Taiga (hehe! τι σου κάνει το tsundere...). Της βάζω 8/10.

To Toradora αρεσε(τουλαχιστον σε εμενα)λογω τον πολυ καλων χαρακτηρων και της εξελιξης τους(δεν παραμενουν στασιμοι)και της ενδιαφερουσας ιστοριας του(το οτι προκεται για μεταφορα light novel mαλλον βοηθαει σε αυτο)το καλυτερο στοιχειο του ειναι πολυ καλη αναπτυξη των χαρακτηρων του και το γεγονος οτι η πραξεις και η συμπεριφορες τους βγαζουν νοημα και εξηγουνται επαρκως(αν και στα 3 τελευταια λογω βιασυνης υπαρχουν καταστασης που μοιαζουν καπως forced up αλλα κι αυτες ειναι ελαχιστες)η Minori εχει μια χαλαρη και fell good αισθηση για τη ζωη και γι'αυτο στα ματια τον αλλον μπορει να φαινεται ελαφρομυαλη αλλα δεν ειναι και φυσικα οταν της συμβαινει κατι σοβαρο(ερωτας Ryuuji)κρυβεται πισω απο την ενεργητικη συμπεριφορα της οταν ομως κιδυνευει η φιλια της με την Taiga και τον Ryuuji φυσικο ειναι να προβληματιζεται.
Οσο για την Ami δεν ειχε πραγματικους φιλους(αλλαζε συνεχεια σχολεια)εκτος του Kitamura γι'αυτο το επαιζε ωριμη γιατι ηθελε τον θαυμασμο και την προσοχη των αλλων και μαλιστα αυτο λειτουργουσε ολοι η αλλοι εκτος Taiga/Ryuuji/Kitamura την αντιμετωπιζαν με θαυμασμο και της ελεγαν(επεισοδιο 14)οτι ειναι πολυ ωριμη για την ηλικια της ταν λοιπον η Taiga δεν το εχαψε η Ami αρχισε να μπλεκεται για να τις τη σπασει οσο ομως περνουσε ο χρονος και δενοταν περισοτερο με την παρεα στο σημειο να φτασουν να ειναι φιλοι το εκανε να τους βοηθησει αλλα και γιατι ειχε καποια αισθηματα για τον Ryuuji.
Ακομη και ο Kitamura που ηταν περισοτερο κομικ relief αναπτυσετε επαρκως σοβαρος στην αρχη εχει το δικο ark(επεισοδια 15,16)και μετα ο χρονος του μειωνεται αρκετα και λειτουργει περισοτερο σαν κωμικο στοιχειο με ενα δυο σοβαρες σκηνες που εχουν σκοπο την προωθηση τις ιστοριας.
Η Taiga δεν ειναι η συνηθησμενη tsundere(Louise,Shana,Nagi)μαλιστα απο ενα σημειο και μετα ξεφευγει απο αυτο το στερεοτυπο οποτε ο χαρακτηισμος μαλλλον την προσβαλει και ενας απο τους λογου που η σειρα ειχε επυτιχια,για μενα 9/10

#174 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 posts

Posted 26 April 2009 - 23:11

Λοιπόν το πρώτο μου romance με δόσεις comedy κυρίως αλλα και drama στιγμές,επειδή θέλω να δοκιμάσω όλα τα είδη ασχολήθηκα με 2-3 τετοιου είδους anime ενώ βρήκα κουραστικά τα άλλα και αδιάφορα,το συγκεκριμένο με κράτησε.Το αστείο είναι δεν μπορώ να βρώ και τι ακριβώς με κράτησε ψιλόκλισε καταστάσεις...μάλλον το καλό character development,είχες και κάποια αγωνιά για το τελικό ζευγάρι μιας και πραγματικά σε μπέρδευε... Με όποια να κατέληγε ο Ryuuji θα ήταν καλά δικαιολογημένο σε όλη τη πορεία του ανιμέ,γι αυτο με κράτησε.Καλούτσικο το ανιμε λοιπόν.
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Posted Image

#175 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 07 May 2009 - 17:57

Τελείωσα κι εγώ τη σειρά επιτέλους :drink:!
Ηταν αρκετά καλό romance, μου άρεσε, το ευχαρηστήθηκα και θα ήθελα κι άλλο!
Πόλλες από τις καταστάσεις ήταν αρκετά αληθοφανείς (slice of life) και παρουσιάζονταν με τρόπο που σε κράταγε(+++).
Να πω κι εγώ ότι είμαι Taiga-fun :P αλλά και γενικότερα καθόλη τη διάρκεια της σειράς υποστείριζα το δίδιμο Riuji x Taiga και ήξερα ότι αυτό θα επικτατήσει στο τέλος(ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το εβλεπα αυτό απο την αρχη της σειράς ότι θα επικρατήσει :P)!

Τέλος αν και δεν νομίζω στο manga ή light novel υπάρχει υλικό για νέα σεζόν?Δλδ για μετά το σχολείο?Θα ήταν πολύ ωραίο...!!!

EDIT: Α.....επίσης ξέχασα να ρωτήσω, το όνομα της σειράς από που βγαίνει ξέρετε?Μπορεί να το είπε στην αρχή και να μην το πρόσεξα...

Edited by ichigo13, 07 May 2009 - 18:22.

Posted Image

#176 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 07 May 2009 - 20:15

Πόλλες από τις καταστάσεις ήταν αρκετά αληθοφανείς (slice of life) και παρουσιάζονταν με τρόπο που σε κράταγε(+++).
Να πω κι εγώ ότι είμαι Taiga-fun :P αλλά και γενικότερα καθόλη τη διάρκεια της σειράς υποστείριζα το δίδιμο Riuji x Taiga και ήξερα ότι αυτό θα επικτατήσει στο τέλος(ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το εβλεπα αυτό απο την αρχη της σειράς ότι θα επικρατήσει :P)!

Τέλος αν και δεν νομίζω στο manga ή light novel υπάρχει υλικό για νέα σεζόν?Δλδ για μετά το σχολείο?Θα ήταν πολύ ωραίο...!!!

EDIT: Α.....επίσης ξέχασα να ρωτήσω, το όνομα της σειράς από που βγαίνει ξέρετε?Μπορεί να το είπε στην αρχή και να μην το πρόσεξα...

Νομιζω οτι ειναι αρκετα φανερο ποιο θα ηταν το τελικο ζευγαρι(αν και σε ενα σημειο ειχα της αμφιβολιες μου οτι πορει να διαλεξει τη minori.Nεα σεζον αποκλειεται μπορει να βγει ομως κανενα spin off που να ασχολειται με λιγοτερους γνωστους χαρακτηρες οπως ο Haruta.
Οσο για το ονομα Tora σημαινει τιγρης επισης το ονομα Taiga ακουγεται στα αγγλικα σαν tiger ενω Ryūji σημαινει γιος του δρακου και ενα transcripion του δρακου στα ιαπωνικα ειναι doragon οποτε το Toradora ειναι τα ονοματα τον δυο πρωταγωνιστων ελπζω να σε καλψα.

#177 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 12 August 2009 - 02:56

Aσχετο αλλα βγηκαν και τα 2 τελευταια επισοδεια απο AniYoshi για οσους τα θελουν για archive ^_^.

#178 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 16 September 2009 - 11:52

Tora = Tiger , Dora = Doragon aka Dragon , Ryu = dragon , Ryuuji = son of the dragon , Taiga = Tiger.

Το εκανα λιγο ποιο αναλυτικο :Ρ

Φοβερη η ατακα :
Spoiler:

"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#179 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 16 September 2009 - 14:33

Κι εγώ πορώθηκα τρελά με αυτή τη σειρά! Είναι όλα τα λεφτά guys!!! Πραγματικά αξίζει να την δείτε. Είναι μία από τις αγαπημένες μου :) Αν και ψιλοαπογοητεύτηκα από το τέλος, αλλά οκ!! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι καλή σειρά :D

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#180 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 16 September 2009 - 20:09

Κι εγώ πορώθηκα τρελά με αυτή τη σειρά! Είναι όλα τα λεφτά guys!!! Πραγματικά αξίζει να την δείτε. Είναι μία από τις αγαπημένες μου :) Αν και ψιλοαπογοητεύτηκα από το τέλος, αλλά οκ!! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι καλή σειρά :D

Tι ακριβως δεν σου αρεσε στο τελος?εγω το βρηκα πολυ καλο.