μάλλον δεν μου άρεσε επειδή δεν ήθελα να είναι τα συγκεκριμένα άτομα αυτά που φιλιούνται.
+1!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 14 April 2009 - 06:12
μάλλον δεν μου άρεσε επειδή δεν ήθελα να είναι τα συγκεκριμένα άτομα αυτά που φιλιούνται.
Posted 14 April 2009 - 10:16
Posted 14 April 2009 - 11:55
Ρε παιδιά εγώ το σταμάτησα στο 3-4 επεισόδειο.Μου συστήνετε μήπως να το συνεχίσω?Από τα λίγα που διαβάζω εδώ,ίσως έπρεπε να του δώσω λίγο ακόμα.....Απλά δεν μου φάνηκε τόσο αστείο όσο άλλα που με έιχαν κάνει να κλαίω από τα γέλια(GTO,Fumoffu,School Rumble)
Posted 14 April 2009 - 11:56
Posted 14 April 2009 - 12:26
Posted 16 April 2009 - 01:37
Posted 23 April 2009 - 03:02
Posted 25 April 2009 - 13:24
Mόλις σήμερα τελείωσα αισίως και το Toradora, μια σειρά την οποία περίμενα πως και πως από την στιγμή που είχα διαβάσει για πρώτη φορά σχετική είδηση στο ANN ότι θα έβγαινε σχετικό anime βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα. Δηλάδη, μου κίνησε το ενδιαφέρον πολύ πιο πριν αποκτήσει το όλο hype στην συνέχεια. Από την περιγραφή μου φαινόταν αρκετά ενδιαφέρον κι η Taiga ήταν σκέτη γλύκα (ω,ναι! ψοφάω για loli tsundere!).
Βλέποντας ολόκληρη την σειρά μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Ήταν μια από τις πιο απολαυστικές σειρές της season με μια από τις καλύτερες anime πρωταγωνίστριες που κέρδισε επάξια την καρδιά όλων μας (κι έκανε αχτύπητο ζευγάρι με τον Ryuuji). Το concert του ήταν αρκετά ενδιαφέρον αλλά το πράγμα για μένα το χάλασαν οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους χαρακτήρες που πλαισίωναν το πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ηλίθιες συμπεριφορές τους και τρόπο σκέψης τους που ώρες-ώρες ήταν υπερβολικός μέχρι βλακείας και με διαλόγους τελείως στημένους και σκηνικά υπερβολικά. Κυρίως μου έσπαγαν τα νέυρα η Minori που το έπαιζε βλήμα αλλά ώρες-ώρες το έπαιζε τελείως προβληματισμένο άτομο, η Ami που το έπαιζε έπαιζε τελείως ώριμη και χωνόταν εκεί που δεν την σπέρνανε παίζοντας το με την σειρά της κι αυτή drama queen κι ο Kitamura ο οποίος είναι τελείως ό,τι να 'ναι χαρακτήρας (κι αυτό όχι με την καλή έννοια). Πάλι καλά που είχαμε χαρακτήρες όπως την μάνα του Ryuuji (η τρίτη αγαπημένη μου χαρακτήρας μετά τον Ryuuji και την Taiga).
Με δύο λόγια, η σειρά ήταν πολύ ευχάριστη για το είδος της αλλά περίμενα περισσότερα. Προσωπική μου άποψη, τουλάχιστον. Μου κάνει εντύπωση, πάντως, πως άρεσε απίστευτα σε τόσο κόσμο, ειδικά σ' αυτούς που δεν πολυασχολούνται με romance (υπόψην, είμαι λάτρης των καλών romance). Μάλλον λόγω Taiga (hehe! τι σου κάνει το tsundere...). Της βάζω 8/10.
Posted 26 April 2009 - 23:11
Posted 07 May 2009 - 17:57
Edited by ichigo13, 07 May 2009 - 18:22.
Posted 07 May 2009 - 20:15
Νομιζω οτι ειναι αρκετα φανερο ποιο θα ηταν το τελικο ζευγαρι(αν και σε ενα σημειο ειχα της αμφιβολιες μου οτι πορει να διαλεξει τη minori.Nεα σεζον αποκλειεται μπορει να βγει ομως κανενα spin off που να ασχολειται με λιγοτερους γνωστους χαρακτηρες οπως ο Haruta.Τελείωσα κι εγώ τη σειρά επιτέλους
!
Ηταν αρκετά καλό romance, μου άρεσε, το ευχαρηστήθηκα και θα ήθελα κι άλλο!
Πόλλες από τις καταστάσεις ήταν αρκετά αληθοφανείς (slice of life) και παρουσιάζονταν με τρόπο που σε κράταγε(+++).
Να πω κι εγώ ότι είμαι Taiga-funαλλά και γενικότερα καθόλη τη διάρκεια της σειράς υποστείριζα το δίδιμο Riuji x Taiga και ήξερα ότι αυτό θα επικτατήσει στο τέλος(ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το εβλεπα αυτό απο την αρχη της σειράς ότι θα επικρατήσει
)!
Τέλος αν και δεν νομίζω στο manga ή light novel υπάρχει υλικό για νέα σεζόν?Δλδ για μετά το σχολείο?Θα ήταν πολύ ωραίο...!!!
EDIT: Α.....επίσης ξέχασα να ρωτήσω, το όνομα της σειράς από που βγαίνει ξέρετε?Μπορεί να το είπε στην αρχή και να μην το πρόσεξα...
Posted 12 August 2009 - 02:56
Posted 16 September 2009 - 11:52
Τελείωσα κι εγώ τη σειρά επιτέλους
!
Ηταν αρκετά καλό romance, μου άρεσε, το ευχαρηστήθηκα και θα ήθελα κι άλλο!
Πόλλες από τις καταστάσεις ήταν αρκετά αληθοφανείς (slice of life) και παρουσιάζονταν με τρόπο που σε κράταγε(+++).
Να πω κι εγώ ότι είμαι Taiga-funαλλά και γενικότερα καθόλη τη διάρκεια της σειράς υποστείριζα το δίδιμο Riuji x Taiga και ήξερα ότι αυτό θα επικτατήσει στο τέλος(ελπίζω να μην είμαι ο μόνος που το εβλεπα αυτό απο την αρχη της σειράς ότι θα επικρατήσει
)!
Τέλος αν και δεν νομίζω στο manga ή light novel υπάρχει υλικό για νέα σεζόν?Δλδ για μετά το σχολείο?Θα ήταν πολύ ωραίο...!!!
EDIT: Α.....επίσης ξέχασα να ρωτήσω, το όνομα της σειράς από που βγαίνει ξέρετε?Μπορεί να το είπε στην αρχή και να μην το πρόσεξα...

Posted 16 September 2009 - 14:33
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Posted 16 September 2009 - 20:09
Tι ακριβως δεν σου αρεσε στο τελος?εγω το βρηκα πολυ καλο.Κι εγώ πορώθηκα τρελά με αυτή τη σειρά! Είναι όλα τα λεφτά guys!!! Πραγματικά αξίζει να την δείτε. Είναι μία από τις αγαπημένες μου
Αν και ψιλοαπογοητεύτηκα από το τέλος, αλλά οκ!! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι καλή σειρά