Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Toradora!

• Please log in to reply
232 replies to this topic

#151 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 March 2009 - 22:17

BTW, Yasuko gets 1st place as best milf ever. :wis:

fixed

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#152 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 29 March 2009 - 15:15

Spoiler:

Spoiler:

BTW, Yasuko gets 1st place as best milf ever.

fixed

I 2nd that... :nbleed:

Spoiler: ep. 24 & 25

Best romance/comedy anime που έχω δει μέχρι τώρα, και η Taiga μπαίνει στο tsundere πάνθεο μαζί με τις Shana, Louise και Nagi.
(Kugimiya Rie is the tsundere Queen!!!) :nanana:
Posted Image
Posted Image

#153 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 29 March 2009 - 17:26

μετα απο καιρο χωρις ανιμε εκατσα και ειδα απο το 20 ως το 25 με την μια...
μου αρεσε πολυ αυτο το μερος της σειρας, ειδικα τα 2 τελευταια
πολυ γρηγοροτερς ο ρυθμος και ωραιο το φιναλε ..
αν ειχαν κανει την σειρα ετσι με 13 πυκνα επ. αντι για 25 θα ηταν κορυφαια...

BTW ειδα σε καποιο ποστ οτι μπορει να κανουν spin off με καποιους απο τους συμπρωταγωνιστες...
Spoiler:

#154 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 March 2009 - 19:21

μπα μαλλον καλυτερα θα ηταν με 26 xD δλδ τα 25-25 να ηταν λιγο πιο απλωμενα, 13 θα ηταν υπερβολικο θεωρω, θα ενιωθες λες και βιαζεται να τελειωσει :D. Παντως το pace μου φανηκε μια χαρα σε γενικα πλαισια.

ps. aniyoshi 18-19 is out.

#155 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 31 March 2009 - 05:38

bump, βγηκε και το toradora S.O.S (special chibi mode) επιτελους μεταφρασμενο. Δεν ειναι και η καλυτερη μεταφραση αλλα κανει τη δουλεια μια χαρα.

Το S.O.S παντως δεν ειναι τιποτα, απλως οι χαρακτηρες σε chibi μορφη, απο κει και περα nada..

Τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν θα βγουνε και αλλα και ποσα. Το ΜΑL το δειχνει ως on going, ελπιζω αν βγουνε και αλλα να ειναι της προκοπης.

Edited by Loke, 31 March 2009 - 06:13.

#156 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 01 April 2009 - 12:11

Spoiler: ep. 24 & 25

Best romance/comedy anime που έχω δει μέχρι τώρα, και η Taiga μπαίνει στο tsundere πάνθεο μαζί με τις Shana, Louise και Nagi.
(Kugimiya Rie is the tsundere Queen!!!) :nanana:

Και εγω βρηκα τον ρυθμο στα τελευταια επεισοδια γρηγοροτερο απο οτι θα επρεπε ενω στα προηγουμενα μετα απο καθε σημαντικο γεγονος
Spoiler:
στο αμεσως επομενο πεφτει ο ρυθμος ωστε να χωνεψουμε καλυτερα τα γεγονοτα ενω αρχιζουν να χτιζουν την πλοκη για τη συνεχεια κατι που δεν συμβαινει στα 2 τελευταια και ειδικα στο 24 το οποιο πηγαινει σφαιρα και σε μερικα σημεια πεταγεται απο μια σκηνη στην αλλη αυτο διορθωνεται καπως στο τελευταιο επεισοδιο αν και πιστευω οτι χρειαζοταν ενα δυο επεισοδια ακομη και θα ηταν τελειο παρολα αυτα νομιζω οτι εκαναν πολυ καλη δουλεια σε ολη τη διαρκεια της σειρας και για μενα πρωσοπικα μια απο τις καλυτερες του ειδους της.

#157 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 02 April 2009 - 23:17

ηταν πιστευω το πιο ανατρεπτικό ανιμε τισ σεζον!
και δειχνει με πολυ ωραιο τροπο το πως αντιμετοπιζουν τα παιδια σαν ενηλικες καποια θεματα και οι grown ups σαν παιδια. και οι πρωταγονιστες και οι side characters απλα μορφες!

#158 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 05 April 2009 - 03:47

μόλις το τέλειωσα,και μπορώ επιτέλους να πώ: ΝΑΙ!! ενα school-comedy-romance ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ!!Αν και
Spoiler:

Η σειρά αυτη στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση του είδους της (και το εχω ξετινάξει το είδος της) και σιγουρα μια απο τις 3 καλυτερες που έχω δεί γενικά..Οσοι δεν την έχετε δεί και ειστε φίλοι του είδους..φύγατε
Spoiler:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#159 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2009 - 19:36

Πριν από λίγες ημέρες την τέλειωσα και εγώ την σειρά. Μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις με μια πολύ απολαυστική ισσοροπία ανάμεσα στην κωμωδία και την συγκίνηση σε πολλές στιγμές.

Συμφωνώ και εγώ ότι τα τελευταία δύο επεισόδια θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο απλωμένα από άποψη χρόνου αλλά δεν με ενόχλησε τόσο. Ήταν ένα αρκετά δυνατό finale το οποίο ήταν πολύ αισιόδοξο.

Spoiler: up until episode 25

Και φυσικά πραγματικά πολύ ωραία ήταν και τα themes τις σειράς. Tα OPS και Endings παίζουν Non stop στο pc.

Το extra για να είμαι ειλικρινής δεν με ενθουσίασε. Ούτε σαν humor ούτε και στον τεχνικό τομέα.....

#160 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 12 April 2009 - 21:07

εγω οπως εχω ξαναπει αν κατεληγε με την
Spoiler:

#161 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 April 2009 - 21:40

#162 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 April 2009 - 02:23

nice nice now iri-chan go watch this atleast 50 times ..

Spoiler: only if u finished the series

#163 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 April 2009 - 09:35

Απογοητεύτηκα με το τέλος.Ωραία σειρά ήταν αλλά για μένα προσωπικά μετά το 20 επεισόδιο άρχισε να χάνει.Με το ζόρι είδα το τελευταίο επεισόδιο.
Το φιλί δεν μου άρεσε!

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#164 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 April 2009 - 15:45

Το φιλί δεν μου άρεσε!

:oo: seriously? μα ήταν το highlight της σειράς!!

Posted Image

#165 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 April 2009 - 16:01

:oo: seriously? μα ήταν το highlight της σειράς!!

μάλλον δεν μου άρεσε επειδή δεν ήθελα να είναι τα συγκεκριμένα άτομα αυτά που φιλιούνται.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg