Ως βασική φιλοσοφία της ζωής μας να έχουμε το χιούμορ μετράει;
x10000000000000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!
Totally, completely and 100% with you.

Posted 03 October 2008 - 19:21
Ως βασική φιλοσοφία της ζωής μας να έχουμε το χιούμορ μετράει;
Posted 03 October 2008 - 19:37
@glastenen, αναφερόμουν στην θέση του kenny περί απαξίωσης όλων των φιλοσοφικών ρευμάτων. Εκεί πάει ο ελιτισμός, όχι στο αν πρέπει να συζητιόνται αυτά τα θέματα στο anime.gr. Το τελευταίο ζήτημα, είναι λυμμένο χρόνια τώρα...XD
Ο Πλάτωνας με τα λόγια του χαρακτήρισε μία κοινωνικοπολιτική κατάσταση της ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ(δλδ πριν 2.500 χρόνια).ΕΣΕΙΣ!!!!παίρνετε αυτούσιες της ιδεές του και τις κρίνετε ακαταλληλες για την κοινωνία του σήμερα.Μαγκες αράξτε....Οι ιδέες του Πλατωνα όπως και λοιπών φιλοσόφων μας χρησημεύουν σαν οδηγός τελειοποίησης των σκέψεων και ιδεών μας για το ΠΑΡΡΟΝ ΜΑΣ!!!!!!Αν ο Πλάτωνας ατόφιος εμφανιζόταν ΣΗΜΕΡΑ κατά πάσα πιθανότητα θα χλεβαζόταν απο τα ΜΜΕ.
Posted 06 October 2008 - 10:11
Ο Πλάτωνας με τα λόγια του χαρακτήρισε μία κοινωνικοπολιτική κατάσταση της ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ(δλδ πριν 2.500 χρόνια).ΕΣΕΙΣ!!!!παίρνετε αυτούσιες της ιδεές του και τις κρίνετε ακαταλληλες για την κοινωνία του σήμερα.Μαγκες αράξτε....Οι ιδέες του Πλατωνα όπως και λοιπών φιλοσόφων μας χρησημεύουν σαν οδηγός τελειοποίησης των σκέψεων και ιδεών μας για το ΠΑΡΡΟΝ ΜΑΣ!!!!!!Αν ο Πλάτωνας ατόφιος εμφανιζόταν ΣΗΜΕΡΑ κατά πάσα πιθανότητα θα χλεβαζόταν απο τα ΜΜΕ.
Posted 07 October 2008 - 11:56
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 07 October 2008 - 12:24
Posted 08 October 2008 - 03:19
Posted 08 October 2008 - 09:39
Posted 08 October 2008 - 10:12
συμφωνω μαζι σου.πιστευω οτι η ζωη ειναι να την χαιρομαστε.να γελαμε και να περναμε καλα.με λιγο χιουμορ ακομα και οι δυσκολες καταστασεις ξεπερνιουνται ευκολοτερα.νταξει δεν ξερω και τπτ απο φιλοσοφια και ρευματα που λενε οι αλλοι αλλα αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι λιγο περιοριστικα.πρεπει να αφηνουμε τη σκεψη ελευθερη και να μην κλεινομαστε σ τετοια.αφησε το μυαλο σου να ταξιδεψει και χαλαρωσε με καλη παρεα.μια ζωη την εχουμε βρε παιδια!!!!Ως βασική φιλοσοφία της ζωής μας να έχουμε το χιούμορ μετράει;
γιατί αλλιώς πραγματικά δεν έχω καμία φιλοσοφία στη ζωή μου...
Posted 08 October 2008 - 10:29
Posted 09 October 2008 - 11:40
Γιατί συνεχώς ακούω κάτι ακυρότητες του στυλ "Η θρησκεία λέει πίστευε και μην ερεύνα, αρά καλά πράττω" ή "οι αρχαίοι ημών πρόγονοι λέγανε, Έλληνας εστίν όσοι έχουν ασπαστεί Ελληνικήν παιδείαν" που δεν έχουνε ιδέα τι πραγματικά εννοούνε και απλά παπαγαλίζουνε για να δικαιολογούνε την άγνοια τους.
Διάλογος και κατανόηση είναι τα δύο βασικά.
Posted 09 October 2008 - 11:50
Posted 09 October 2008 - 14:25
Posted 09 October 2008 - 18:35
θα με παντρευτεις?? ε... λαθος...εννοω πως συμφωνωδιάβασα λίγο τις απόψεις σας μέχρι τώρα και ομολογώ πως γοητεύτηκα από αρκετές νοοτροπίες και φιλοσοφίες και ιδαίτερα με τον τρόπο που οι ίδιοι τις αντιλαμβάνεστε και τις υποστηρίζετε.είμαι λίγο μικρή ακόμα και δεν έχω γνωρίσει/κατασταλάξει σε κάποιες συγκεκριμένες φιλοσοφίες.Η φιλοσοφία της ζωής μου(καθώς είναι η μόνη για την οποία μπορώ να μιλάω με σιγουριά)είναι να επιδιώκεις την ευτυχία σου,να ζείς λιτά αλλά αληθινά.Να αναζητάς την γνώση,να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις..ότανσκοντάφτεις να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι,αυτό σε κάνει δυνατότερο κι από αυτόν που δεν έπεσε ποτέ.΄Συχνά αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα,αμφιβάλλω κι αμφισβητώ ,κρίνω αλλά δεν κατακρίνω.
Είναι όμορφο να κατανοείς και να αγαπάς κάποιες φιλοσοφίες των παλιών.Πιστεύω πως υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι,που ζουν ανάμεσα μας,και έχουν λαμπρές προσωπικότητες όπως των προγενέστερων.Το θέμα είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε γύρω μας,γιατί εύκολα απορρίπτεις και δύσκολα εμπιστεύεσαι,και είναι κρίμα.Ακόμα κι εσύ μπορείς να βάζεις τα πραγματικά δυνατά σου και να ελπίζεις για κάτι τι καλύτερο
nothing more ,nothing less to say..μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μου,i know...αλλά εγώ τα καταφέρνω και ζω μια χαρά,γνωρίζοντας έστω αυτά τα απλά ή λίγα
φχαριστώ κιόλας για την ύπαρξη τετοιου thread-treasure
Posted 09 October 2008 - 22:58
διάβασα λίγο τις απόψεις σας μέχρι τώρα και ομολογώ πως γοητεύτηκα από αρκετές νοοτροπίες και φιλοσοφίες και ιδαίτερα με τον τρόπο που οι ίδιοι τις αντιλαμβάνεστε και τις υποστηρίζετε.είμαι λίγο μικρή ακόμα και δεν έχω γνωρίσει/κατασταλάξει σε κάποιες συγκεκριμένες φιλοσοφίες.Η φιλοσοφία της ζωής μου(καθώς είναι η μόνη για την οποία μπορώ να μιλάω με σιγουριά)είναι να επιδιώκεις την ευτυχία σου,να ζείς λιτά αλλά αληθινά.Να αναζητάς την γνώση,να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις..ότανσκοντάφτεις να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι,αυτό σε κάνει δυνατότερο κι από αυτόν που δεν έπεσε ποτέ.΄Συχνά αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα,αμφιβάλλω κι αμφισβητώ ,κρίνω αλλά δεν κατακρίνω.
Είναι όμορφο να κατανοείς και να αγαπάς κάποιες φιλοσοφίες των παλιών.Πιστεύω πως υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι,που ζουν ανάμεσα μας,και έχουν λαμπρές προσωπικότητες όπως των προγενέστερων.Το θέμα είναι να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε γύρω μας,γιατί εύκολα απορρίπτεις και δύσκολα εμπιστεύεσαι,και είναι κρίμα.Ακόμα κι εσύ μπορείς να βάζεις τα πραγματικά δυνατά σου και να ελπίζεις για κάτι τι καλύτερο
nothing more ,nothing less to say..μπορείτε να διαφωνήσετε μαζί μου,i know...αλλά εγώ τα καταφέρνω και ζω μια χαρά,γνωρίζοντας έστω αυτά τα απλά ή λίγα
φχαριστώ κιόλας για την ύπαρξη τετοιου thread-treasure
Posted 10 October 2008 - 22:44
έρχεσαι στα λόγια μου... η άμεση απόριψη είναι το τετράγωνο της προκατάληψης.Διαλακτικότητα FTW,χωρίς να σημαίνει έλλειψη ισχυρογνωμοσύνης όμωςαν κατακρίνεις κατι δεν θα το κατανοήσεις ποτε!
Το θεμα δεν ειναι να φιλοσοφουμε , αλλα να ζουμε την ουσια , ο,τι φιλοσοφια και να σημαινει αυτο