Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#241 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 12:34

δλδ το sig μου παύει να ισχύει πλέον ; :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#242 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 16:19

μόλις τελειωσα όλη την σειρά, το ανιμε έγινε ένα από τα top μου άμεσος, σκέφτομαι να διαβάσω και το μάγκα τώρα, τι ωραίο που ήτανε, θέλω more more more! να υποθέσω θα πρέπει να περιμένω πολύ ακόμα για την ταινία eh? anyways το gintama είναι μάλλον η μονη σειρά στην οποια όλοι η χαρακτήρες είναι τέλειοι, μονο ο οκίτα δεν με ξετρελαίνει. ο gintoki είναι μάλλον η μεγαλύτερη μορφή που υπάρχει, αν και μάλλον ο καλύτερος μου είναι ο katsura η ο kondo. anyways! i want more nao!

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#243 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2010 - 20:37

Ανοίξαν και εσένα τα μάτια σου, ε; Άντε γαμώτο, να αυξάνονται οι φανς του Γκίνταμα. Έχε υπ'όψιν, btw, ότι παίρνει και επαναληψη (το λέω από εμπειρίας, δεν ξέρω πόσες φορές έχω δει κάποια επεισόδια).

Κάτι άλλο. Ξέρουμε πού μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα reruns?

#244 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 12:06

Κάτι άλλο. Ξέρουμε πού μπορούμε να παρακολουθήσουμε τα reruns?

Εννοείς Keyhole TV και τα σχετικά;

Why would you do that? Κάνε DIY reruns. Βάλε random επεισόδια να παίζουν, πιάσε ένα strawberry milkshake και άραξε. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#245 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 14:08

Ξεκίνησα κι εγώ σιγά-σιγά να το βλέπω σήμερα. Το πρώτο διπλό επεισόδιο μου φάνηκε λίγο meh, αλλά τα επόμενα ήταν πολύ πιο αστεία. Από τους πρωταγωνιστές, εκτός από το Gintoki που είναι Θεός, μου αρέσει πολύ και η Kagura. Συνήθως δεν ενθουσιάζομαι με τα χαζο-φωνακλάδικα κορίτσια, αλλά η συγκεκριμένη είναι τόσο αξιολάτρευτη και στην κοσμάρα της που δε γίνεται να μην τη συμπαθήσεις. Plus, she kicks ass.

Συνεχίζω λοιπόν και περιμένω ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον. :gotit:

15fkk04.jpg

#246 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 21:44

Συνεχίζω λοιπόν και περιμένω ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση στο μέλλον. :gotit:

Δεν φαντάζεσαι! Αυτή η σειρά δεν σταματάει να σε εκπλήσσει, θα δεις...

Πάντως εγώ πλέον έχω φτάσει να μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες ακόμα και οι πιο άκυροι, πχ baka ouji.:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2010 - 13:10

Δεν φαντάζεσαι! Αυτή η σειρά δεν σταματάει να σε εκπλήσσει, θα δεις...

Πάντως εγώ πλέον έχω φτάσει να μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες ακόμα και οι πιο άκυροι, πχ baka ouji.:P

Ολοι οι χαρακτηρες (ακομα και οι ακυροι σαν τον χαζο-πριγκιπα) εχουν τον δικο τους σκοπο σε αυτην την σειρα.
Οσο για το boring start στοιχειο, θυμαμαι, στα πρωτα 10 επεισοδια το ειχα παρατησει γιατι το βαριομουν. Τοτε ημουν εντελως noob και δεν ειχα καταλαβει ακομα περι τινος ακριβως προκιται ουτε καν γνωριζα τι θα πει καλες αλληλοεπιδρασεις μεταξυ των χαρακτηρων σε μια σειρα. Μετα απο λιγους μηνες που απεκτησα καποια εμπειρια σχετικα με τα ανιμε, αποφασησα να το ξαναρχισω, και δεν το μετανιωσα:gotit:, ειναι πλεον η αγαπημενη μου σειρα.
Maya-chan, keep it up. Θελει λιγη υπομονη στην αρχη αλλα αξιζει τον κοπο ^^

Δημοσιευμένη  εικόνα
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#248 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2010 - 21:26

Why would you do that? Κάνε DIY reruns. Βάλε random επεισόδια να παίζουν, πιάσε ένα strawberry milkshake και άραξε. :P

Done that. A 1000 f'n times (σρσλυ, δεν μετράω πια)! :if: Μόνο και μόνο μπας και δείξει τπτ παραπάνω θέλω να τα δω, όχι τπτ άλλο.

#249 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 13:01

πετυχα τις προαλλες σε ενα raw για το naruto μια διαφημιση για τη ταινια ( δε ξερω αν υπαρχει ηδη στο youtube ) οποτε ζητησα απο ενα φιλο να μου μεταφρασει το audio :)

[Loke] Gintama Movie (TV commercial) [480p][mp3].mkv || [Loke] Gintama Movie (TV commercial) [720p][mp3].mkv

ps.δε καθησα να ασχοληθω πολυ μαζι του ( >_> )
pps. προτιμηστε το 480p η ποιοτητα του broadcast ηταν λιγο αθλια ( μυριζει πολυ upscale απο το καναλι ).

#250 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 22:28

Δεν το είχα δει το συγκεκριμένο. Δυστυχώς μικρό κι αυτό...:emptyonexg1:
Βασικά το μόνο που έκανε ήταν να μου ανανεώσει την ανυπομονησία να δω την ταινία...:bahhh: Καλά το είχα ψιλοξεχάσει.:unlucky:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#251 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 23:03

Προσωπικα στην αρχη ελεγα απλα οτι ειναι καλο,οχι τιποτα ιδιαιτερο,αλλα αφου συνεχισα να βλεπω καταλαβα ποσο απιστευτο ειναι!
Ειναι το μονο ανιμε,που πραγματικα,μ'αρεσουν ολοι οι χαρακτηρες!ακομα και ο χαζος πριγκιπας εχει πολυ πλακα,ειναι ολοι τελειοι
Ειναι ενα ανιμε,που μεσα στην καφριλα,την παρωδια,ριχνει και μερικα σοβαρα επισοδια,και ειναι ολα απλα...:respect:
Περιμενω την ταινια πως και πως να την δω

btw...benizakura arc ftw :hero:

[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#252 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2010 - 23:20

Xαίρομαι που αποκτήσαμε κι άλλη πιστή!:wooi2:
Έτσι, να αυξανόμαστε οι γυναίκες που μας αρέσει το Gintama. Μη με βλέπετε που άλλαξα sig, πιστή παραμένω στους αιώνες σ' αυτήν την σειρά. Και όντως αυτήν την ταινία την περιμένω κι εγώ πως και πως. Ελπίζω να μας δείξουν αρκετά που δεν έδειξε στο anime. Μέχρι τότε ευτυχώς έχω να δω τα τελευταία επεισόδια που τα φυλάω για να μην μου τελειώσουν.:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#253 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2010 - 13:02

Xαίρομαι που αποκτήσαμε κι άλλη πιστή!:wooi2:
Έτσι, να αυξανόμαστε οι γυναίκες που μας αρέσει το Gintama. Μη με βλέπετε που άλλαξα sig, πιστή παραμένω στους αιώνες σ' αυτήν την σειρά. Και όντως αυτήν την ταινία την περιμένω κι εγώ πως και πως. Ελπίζω να μας δείξουν αρκετά που δεν έδειξε στο anime. Μέχρι τότε ευτυχώς έχω να δω τα τελευταία επεισόδια που τα φυλάω για να μην μου τελειώσουν.:congrats:

Μαζι σου:riiight:.
Γνωριζει κανενας αν εχει βρεθει fansub group για να αναλαβει την ταινια?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#254 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2010 - 20:36

Enjoy! :smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόνα

新訳红桜篇 オリジナル・サウンドトラック

01 この言葉を贈ります
02 闇夜の虫は光に集う~妖刀・紅桜~
03 ハイハイ、万事屋ですけど
04 探しものですかィ?
05 辻斬りが出るから危ないよ
06 どこかで嗅いだ匂いだね
07 ヅラならきっと大丈夫アル
08 生き物ってより、化ケ物じゃねーか
09 侍に必要なのは剣のみさね
10 ヅラぁぁぁ!!どこアルかァァァ!?
11 てめーには聞こえねーのか、この声が
12 刀なんぞしょせん人斬り包丁だ
13 ちょっ…何やってんのォォォあの人ォォ!?
14 俺だっていい年こいてヤンチャなんかやりたかねーけどよ
15 ハイ 聞けェェェェ!!お前らー!
16 そんな甘っちょろいモンじゃねーんだよ俺達は
17 壊してやるよ!!何もかもっ!!
18 ウンコじゃないとぐろを巻いた龍だ
19 組曲~ヅラじゃない桂だァァ!!~
20 かかってこいオラ!
21 そのヘンテコな髪型見せて笑ってもらえ!!
22 新訳 宇宙一バカな侍だコノヤロー!!
23 あれが、白夜叉…!!
24 目障りな光が消えねぇ…
25 アレこそ紅桜の完全なる姿、アレこそ究極の剣!
26 私は剣以外何もいらない
27 てめーのいう余計なモンがどれだけの力を持ってるか…しかとその目ん玉に焼きつけな
28 新訳 鉄を叩きながらてめーの魂を叩きあげろ
29 いつから違った…俺達の道は
30 言ったはずだ…俺ァただ壊すだけだ…この腐った世界を
31 万事屋銀ちゃんがお通りでェェェェ!!
32 ボーナストラックだコノヤロー!

http://hotfile.com/dl/46380627/5e51caa/shinyaku.rar.html

LfNX0dh.png

#255 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1.231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 21:14

Kyaaaaah! :awww: Arigatou gozaimasu Hajime Saito! Anoo, και μια ακομα ερωτηση... στο anime ειμαι ακομα στο 138. Εχει πολλα spoilers?
EDIT: Aκυρο, τωρα ειδα οτι ειναι τα soundtrack. Παντως το 32 και το 24 πορωνουν:lovulovu: (οχι οτι τα υπολοιπα πανε πισω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vagelio: 05 Ιούλιος 2010 - 22:13

Δημοσιευμένη  εικόνα