Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#211 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 16 November 2009 - 20:01

Ωραία τότε ας αφήσουμε τον Sorachi και την δημιουργικότητα του στην ησυχία του.:P Μην τον γρουσουζέψουμε τον άνθρωπο. :congrats:

Το anime μπορεί να σταματήσει και να ξαναρχίσει στο μέλλον πάντως. Είναι όπως είπες πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία οπότε θα πουλάει επ άπειρον. Και επειδή είναι τέτοια η μορφή του θα μπορούσαν να βγάζουν όποτε θυμούνται απο κανένα arc σε μορφή ova. Βέβαια δεν έχω εγώ την εταιρεία οπότε μόνο ευσεβείς πόθους αναφέρω.

Κι εγώ είμαι απ' αυτούς που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ η σειρά αλλά όχι να γίνει και ότι να ναι. Θέλω να συνεχιστεί στο τωρινό επίπεδο. Οπότε θα ήθελα να σταματήσει προσωρινά.

Posted Image

Posted Image

#212 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 17 November 2009 - 13:22

Eγω πάλι έχω μια καλύτερη ιδεα. Να παρατήσει αυτό το 4#%#$^# το manga ο δημιουργος, και να πιασει και αυτός το anime. Να γραψει κανα σεναριο να χαρουμε και εμεις οι fans. Και το ολοκληρωνει το manga αργοτερα.

Πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι πρεπει να προηγείται παντα το manga στις προτεραιότητες του δημιουργου... Κανενας χριστιανος ποτε δεν σκέφτηκε οτι ισως θα επρεπε να συνεχιστει το anime???

AMA ΠΙΑ! Δεν θελω να τελειωσει το gintama με τπτ...Τ_Τ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ? Μου χαλασε η μερα ηδη...

#213 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 20 November 2009 - 21:28

Καλά, δεν είπε κανείς ότι θα τελειώσει. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Απλά το οριτζιναλ υλικό είναι πλέον έλαχιστο (20 κεφάλαια?) για καινούργια επεισόδια. Μην πιάνεσαι από τα λόγια μας εδώ. Υποθέσεις κάνουμε.
Να κάνω μια ακόμα υπόθεση; Το άνιμε παίζει και να μπει σε hiatus μέχρι να μαζευτεί αρκετό υλικό για να επανέλθει. Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα το σταματήσουν, κυρίως, γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είναι πολύ δηοφιλές από Ιαπωνία πλευρά.
Οπότε, ας μην πανικοβαλλόμαστε. Καλά που είναι και re-watchable δλδ (ούτε ξέρω πόσες φορές έχω δει κάθε επεισόδιο :P)

#214 Destroyed World

Destroyed World

Destroyed World

• Members
  • 7 posts

Posted 22 November 2009 - 22:14

Ειδα σημερα τα πρωτα 4 επ και νωμιζω οτι μου αρεσε.Ειναι αστειο.Ειδικα οταν στο επ 2 ο αλλος βγαζει ενα lightdsaber απο star wars LOL

#215 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 22 November 2009 - 22:22

Ειδα σημερα τα πρωτα 4 επ και νωμιζω οτι μου αρεσε.Ειναι αστειο.Ειδικα οταν στο επ 2 ο αλλος βγαζει ενα lightdsaber απο star wars LOL

Aν σ' αρεσει απο τωρα φαντασου τι κολημα θα φας με τα επομενα, οσο παει γινεται και καλυτερο!
Εγω προσωπικα στην αρχη το βαριομουν, αλλα αρχιζα να το ευχαριστιεμαι οταν καταλαβα πως "λειτουργει" το συστημα και εμαθα τους χαρακτηρες.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#216 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 23 November 2009 - 01:55

Όποιος ξανά για τέλος του Gintama πει, να μη του ξανασηκωθεί

Θα φάω warn για χυδαιολογία?

#217 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 November 2009 - 02:37

στο τελος πε8ανει απο γαστροισοφαγικη παλινδρομιση λογω του οτι δεν ετρωγε τπτ αλλο εκτος απο parfait σοκολατας.
εφοσον δεν εχει τελειωσει ακομα, δεν πιανουν οι καταρες του vash zoro

#218 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 26 November 2009 - 02:08

Μια ανακοίνωση βγάλανε και με αναστάτωσαν τα παλιόπαιδα βραδιάτικα

και όμως είναι ακόμα ζωντανοί....

http://www.rumbel-subs.com/

#219 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 04 December 2009 - 18:24

οι "Zombiesubs" rumbel ειναι πολυ πισω στα subs και δν αντεξα και συνεχισα με τους horrible. Προσφατα ειδα και ενα απο τα ποιο αστεια arc, με αρκετο σατηρισμο στο hokuto no ken, μιλις το ειδα ελιωσα, τετοιο γελιο ειχα να ριξω απο το 100ο επεισοδιο

Posted Image

#220 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 04 December 2009 - 23:51

σωστος, αμα ξανακανουν σατηρικο επεισοδειο στο hokuto καλα 8α ειναι. το πετυχαν ωραιοτατα παντως!

#221 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 17 December 2009 - 14:21

Youtube Video

:o

LfNX0dh.png

#222 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 March 2010 - 20:35

This arc is just plain awesome.

Spoiler: 101-104

24 επ για να ξεμεινω απο rumbel .... μαλλον πρεπει να ριξω και αλλο τους ρυθμους XD.

ps. Απο [Kintama] εχει δει κανεις release?

#223 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 March 2010 - 00:32

This arc is just plain awesome.

24 επ για να ξεμεινω απο rumbel .... μαλλον πρεπει να ριξω και αλλο τους ρυθμους XD.

ps. Απο [Kintama] εχει δει κανεις release?

Όντως πολύ καλό arc. Και σοβαρό και αστείο. Μόνο στο gintama γίνεται κάτι τέτοιο. Προσωπικά πέρα από το "σοβαρό" part που μ' αρέσει γενικότερα στο gintama, στο συγκεκριμένο arc μου άρεσε πολύ που στο πρώτο μισό του είχε ανεκδιήγητες σκηνές.
Spoiler:
Δεν λυπάται κανέναν ο Sorachi.:hihi2:

Οι Kintama όπως και να χει δεν πρέπει να έχουν κάνει πολλά, και αυτά είναι πρόσφατα. Ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που subάρανε αν και σε καμιά 15αριά φτάνω τα ongoing. Εχω δει και horrible και άλλους και φυσικά καμία σχέση με rumbel, κυρίως λόγω της έλλειψης αρκετών επεξηγήσεων, αλλά το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα:Αφού θα τα δω ξανα κάποια στιγμή (αυτό είναι σίγουρο), ε ας τα δω τώρα έτσι και μετά τα βλέπω και από καλύτερο group.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#224 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 19 March 2010 - 19:29

Youtube Video

hnnnnngggggg, bakuchi dancer sounds great.
Και μας μένουν πλεον μονο 2 επεισόδια μεχρι να τελειώσει(;) η σειρα.

LfNX0dh.png

#225 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 March 2010 - 03:00

οταν λες να τελειωσει, εννοεις .... να τελειωσει ??? εντελως?? στοπ?? τερμα?? λουκετο??