Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ωραία τότε ας αφήσουμε τον Sorachi και την δημιουργικότητα του στην ησυχία του. Μην τον γρουσουζέψουμε τον άνθρωπο.
Το anime μπορεί να σταματήσει και να ξαναρχίσει στο μέλλον πάντως. Είναι όπως είπες πολύ δημοφιλές στην Ιαπωνία οπότε θα πουλάει επ άπειρον. Και επειδή είναι τέτοια η μορφή του θα μπορούσαν να βγάζουν όποτε θυμούνται απο κανένα arc σε μορφή ova. Βέβαια δεν έχω εγώ την εταιρεία οπότε μόνο ευσεβείς πόθους αναφέρω.
Κι εγώ είμαι απ' αυτούς που δεν θέλει να τελειώσει ποτέ η σειρά αλλά όχι να γίνει και ότι να ναι. Θέλω να συνεχιστεί στο τωρινό επίπεδο. Οπότε θα ήθελα να σταματήσει προσωρινά.
Eγω πάλι έχω μια καλύτερη ιδεα. Να παρατήσει αυτό το 4#%#$^# το manga ο δημιουργος, και να πιασει και αυτός το anime. Να γραψει κανα σεναριο να χαρουμε και εμεις οι fans. Και το ολοκληρωνει το manga αργοτερα.
Πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι πρεπει να προηγείται παντα το manga στις προτεραιότητες του δημιουργου... Κανενας χριστιανος ποτε δεν σκέφτηκε οτι ισως θα επρεπε να συνεχιστει το anime???
AMA ΠΙΑ! Δεν θελω να τελειωσει το gintama με τπτ...Τ_Τ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ? Μου χαλασε η μερα ηδη...
Καλά, δεν είπε κανείς ότι θα τελειώσει. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Απλά το οριτζιναλ υλικό είναι πλέον έλαχιστο (20 κεφάλαια?) για καινούργια επεισόδια. Μην πιάνεσαι από τα λόγια μας εδώ. Υποθέσεις κάνουμε.
Να κάνω μια ακόμα υπόθεση; Το άνιμε παίζει και να μπει σε hiatus μέχρι να μαζευτεί αρκετό υλικό για να επανέλθει. Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα το σταματήσουν, κυρίως, γιατί, αν δεν κάνω λάθος, είναι πολύ δηοφιλές από Ιαπωνία πλευρά.
Οπότε, ας μην πανικοβαλλόμαστε. Καλά που είναι και re-watchable δλδ (ούτε ξέρω πόσες φορές έχω δει κάθε επεισόδιο )
Ειδα σημερα τα πρωτα 4 επ και νωμιζω οτι μου αρεσε.Ειναι αστειο.Ειδικα οταν στο επ 2 ο αλλος βγαζει ενα lightdsaber απο star wars LOL
Aν σ' αρεσει απο τωρα φαντασου τι κολημα θα φας με τα επομενα, οσο παει γινεται και καλυτερο! Εγω προσωπικα στην αρχη το βαριομουν, αλλα αρχιζα να το ευχαριστιεμαι οταν καταλαβα πως "λειτουργει" το συστημα και εμαθα τους χαρακτηρες.
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
στο τελος πε8ανει απο γαστροισοφαγικη παλινδρομιση λογω του οτι δεν ετρωγε τπτ αλλο εκτος απο parfait σοκολατας.
εφοσον δεν εχει τελειωσει ακομα, δεν πιανουν οι καταρες του vash zoro
οι "Zombiesubs" rumbel ειναι πολυ πισω στα subs και δν αντεξα και συνεχισα με τους horrible. Προσφατα ειδα και ενα απο τα ποιο αστεια arc, με αρκετο σατηρισμο στο hokuto no ken, μιλις το ειδα ελιωσα, τετοιο γελιο ειχα να ριξω απο το 100ο επεισοδιο
Νταξει ανετα highlight του arc η σκηνη που ο okita σφαζει τους παντες στο βαγονι και Γ*** σκηνες με πολυ βαρυ και σκοτεινο υφακι.
Παντως ολο το arc ηταν πολυ προσεγμενο και 'σοβαρο'.
24 επ για να ξεμεινω απο rumbel .... μαλλον πρεπει να ριξω και αλλο τους ρυθμους XD.
24 επ για να ξεμεινω απο rumbel .... μαλλον πρεπει να ριξω και αλλο τους ρυθμους XD.
ps. Απο [Kintama] εχει δει κανεις release?
Όντως πολύ καλό arc. Και σοβαρό και αστείο. Μόνο στο gintama γίνεται κάτι τέτοιο. Προσωπικά πέρα από το "σοβαρό" part που μ' αρέσει γενικότερα στο gintama, στο συγκεκριμένο arc μου άρεσε πολύ που στο πρώτο μισό του είχε ανεκδιήγητες σκηνές.
Spoiler:
Που δείχναν ο καθένας το καινούργιο του Katana και την χρήση που είχαν, πέρα από την προφανή.Που ο Hijikata μάζευε φιγούρες και έβλεπε κάτι σε sailormoon και διάβαζε manga κρυφά. Δηλαδή hello, μιλάμε για τον Hijikata. Τον πιο "σοβαρό" χαρακτήρα μέχρι εκείνη την στιγμή που δεν φαντάζεσαι με τίποτα ότι θα τον δεις να φέρεται έτσι και να παίξει σε σκηνές που χάνει την coolness του όπως όταν είχε αγοράσει το σπαθί και από κει που περίμενες να τον δεις σε δράση τον βλέπεις να πέφτει στα γόνατα και ζητάει συγνώμη από τους εχθρούς.
Δεν λυπάται κανέναν ο Sorachi.
Οι Kintama όπως και να χει δεν πρέπει να έχουν κάνει πολλά, και αυτά είναι πρόσφατα. Ακόμα δεν έχω φτάσει εκεί που subάρανε αν και σε καμιά 15αριά φτάνω τα ongoing. Εχω δει και horrible και άλλους και φυσικά καμία σχέση με rumbel, κυρίως λόγω της έλλειψης αρκετών επεξηγήσεων, αλλά το έχω φιλοσοφήσει το πράγμα:Αφού θα τα δω ξανα κάποια στιγμή (αυτό είναι σίγουρο), ε ας τα δω τώρα έτσι και μετά τα βλέπω και από καλύτερο group.