Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Gintama - γενική συζήτηση

• Please log in to reply
427 replies to this topic

#121 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 April 2009 - 14:15

προς τους Mods: για να μην πιανει χωρο αδικα αυτη η συζητηση καλυτερα να μεταφερθει στο θεμα για το Gintama.

Και συνεχίζεις να μου λες ότι το Gintama είναι μέτριο και να το συγκρίνεις με το One piece και γενικά άσχετα πράγματα.

και που την κατηγορω και τη συγκρινω τι εγινε; σιγα τα αυγα. :P

Μετριο ποτε δεν ανεφερα οτι ειναι αυτο καθαυτο.

Kαι μια πορνοταινια μπορω να την κατηγορησω χωρις να την εχω δει. Τι με αυτο.

Beauty is in they eye of the beholder

Απλα δεν εχουν ολοι ορεξη να βλεπουν σειρες με τοσα επεισοδια και καλυτερα θα ηταν να βλεπουν λιγα επιλεγμενα επεισοδια. Πχ μια ωραια μαχη ή μια αστεια σκηνη, γιατι να ειμαι αναγκασμενος να δω 60 επεισοδια για να τη θαυμασω. Μου την προτεινει καποιος και τη βλεπω κατευθειαν.

Με τοσες σειρες τωρα πρεπει να ειμαστε πιο επιλεκτικοι, οχι μονο στον αριθμο των σειρων, αλλα και στον αριθμο των επεισοδιων. Πχ τελειωνω μετα κοπων και βασανων μια σειρα 100 επεισοδιων, ξαφνικα ακουω υπαρχει αλλη μια ωραια σειρα 50 επεισοδιων, μετα αλλη μια ωραια σειρα 70 επεισοδιων κλπ. Που να τα προλαβεις....Πρεπει να γινουμε πιο ευελικτοι. :bike:

Παλι καλα που υπαρχουν και οι 13ες σειρες.

#122 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 April 2009 - 16:10

Kαι μια πορνοταινια μπορω να την κατηγορησω χωρις να την εχω δει. Τι με αυτο.

Το να κατηγορήσεις γενικά το είδος επειδή δεν σου αρέσει, δεκτόν. Από την στιγμή όμως που σ' αρέσει το είδος, στην περίπτωση μας σάτιρα, περιπέτεια, και άλλα πόσα, είναι άστοχο. Άσε που με το παράδειγμα που έδωσες έθαψες το επιχείρημα σου. Σου άρεσουν οι πορνοταινίες και σου λένε ότι υπάρχει μία πολύ καλή κι εσύ λες πως δεν θα την δεις γιατί πχ δεν σου άρεσε ο τίτλος ή η πρωταγωνίστρια(Τι λέω πάλι...:deadga6:); Who are you kidding;:orly:

Απλα δεν εχουν ολοι ορεξη να βλεπουν σειρες με τοσα επεισοδια και καλυτερα θα ηταν να βλεπουν λιγα επιλεγμενα επεισοδια. Πχ μια ωραια μαχη ή μια αστεια σκηνη, γιατι να ειμαι αναγκασμενος να δω 60 επεισοδια για να τη θαυμασω. Μου την προτεινει καποιος και τη βλεπω κατευθειαν.

Με τοσες σειρες τωρα πρεπει να ειμαστε πιο επιλεκτικοι, οχι μονο στον αριθμο των σειρων, αλλα και στον αριθμο των επεισοδιων. Πχ τελειωνω μετα κοπων και βασανων μια σειρα 100 επεισοδιων, ξαφνικα ακουω υπαρχει αλλη μια ωραια σειρα 50 επεισοδιων, μετα αλλη μια ωραια σειρα 70 επεισοδιων κλπ. Που να τα προλαβεις....Πρεπει να γινουμε πιο ευελικτοι. :bike:

Παλι καλα που υπαρχουν και οι 13ες σειρες.

Δεν διαφωνώ. Στις περισσότερες μεγάλες σειρές η ουσία κάθε επεισοδίου είναι το 1/4 του χρόνου του. Αλλά πάλι θα επαναλάβω τα ίδια. Το Gintama το μόνο κοινό που έχει μ' αυτές είναι το ότι έχει πολλά επεισόδια.( Που μακάρι να κρατήσει για πάντα.) Δεν σου είπα ότι πρέπει να δεις 60 επεισόδια για να την "θαυμάσεις", απλά λόγω της διαφορετικότητας του καθενός δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν τα ίδια επεισόδια που άρεσαν σε μένα. Για την ακρίβεια μου άρεσαν όλα, απλά κάποια τα βλέπω και τα ξαναβλέπω. Για παράδειγμα σε έναν άρεσε τρελά ένα επεισόδιο με κάτι κατσαρίδες, εμένα όχι τόσο. Που ξέρω εγώ πως θα σου φαινόταν εσένα;:nosey: Καλό ήταν αλλά δεν ξέρω αν θα σε ενθάρρυνε να δεις και τα υπόλοιπα επεισόδια. Εξάλλου το καθένα είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Δεν θα ήταν κρίμα να κρίνεις μια σειρά από το 1 επεισόδιο που δεν σε ξετρέλανε; Επίσης σου ξαναλέω ότι δεν χρειάζεται να την τελειώσεις. Είναι αυτοτελείς ιστορίες. Το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο να την βλέπεις σε δόσεις και όχι όλα τα επεισόδια μαζί.
Τι να σου πω άλλο δεν ξέρω...:bahhh:

Posted Image

Posted Image

#123 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 26 April 2009 - 20:42

Τα posts 114-122 μεταφέρθηκαν από το thread "Currently Watching Anime". Βγάλτε τα εσώψυχά σας.

E5VV38U.jpg

#124 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 28 April 2009 - 02:36

JUST DO IT!!

Spoiler: ~54-55

#125 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 April 2009 - 12:30

Ουφ....μεταφερθηκε και ξαλαφρωσα (τεντωνει τα δαχτυλα.....)

Tο πιο παραδοξο ειναι να κανουμε μια τοσο σοβαροφανη συζητηση για τι.....μια σατηρικη σειρα! Που ειναι η αισθηση του χιουμορ;

ενταξει δεν εχω δει τη σειρα, αλλα δε γινεται τοσα επεισοδια εχει, καποια θα μοιαζουν με μερικες απο τις σειρες που εχω δει ή manga που εχω διαβασει. Τοσο πρωτοτυπη ειναι πια;

Προσπαθω να βρω κατι που να μου αρεσει ετσι ωστε να μην την κανω drop απο τα πρωτα επεισοδια ή τουλαχιστον να ξερω ποια επεισοδια να παρακαμψω. Αλλα ειμαι old school fan, oποτε τετοιες παρωδιες ειναι ρισκο. Τεσπα, last post here and enjoy the series......

#126 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 10 May 2009 - 12:06

Πολύ ενδιαφέρον thread, μου κίνησε την περιέργεια και δημιούργησε την επιθυμία να δώ αυτή τη σειρά, που πραγματικά έχει άπειρα easter eggs ( το είχα ακούσει, αλλά δεν είχα δεί να εξηγείται).

Edited by Kenny, 16 May 2009 - 18:41.
μεταφέρθηκε από το Gintama Cultural Notes

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#127 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 14 May 2009 - 13:40

Με αλλα λογια ειναι ενα ανιμε που δυσκολα θα καταλαβει πληρως ενας μη-Ιαπωνας ε;
Good job παιδια επεξηγησατε πραγματα για τα οποια δεν ειχα καν φανταστει οτι κατι θελουν να πουν :)

Edited by Kenny, 16 May 2009 - 18:42.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#128 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 15 May 2009 - 01:32

Με αλλα λογια ειναι ενα ανιμε που δυσκολα θα καταλαβει πληρως ενας μη-Ιαπωνας ε;
Good job παιδια επεξηγησατε πραγματα για τα οποια δεν ειχα καν φανταστει οτι κατι θελουν να πουν :)

OXI

και ξανά

ΟΧΙ

#129 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 15 May 2009 - 11:26

παρατηρησα οτι η h264 εκδοση επισοδειων των rumbel ειναι μεγαλυτερη σε ΜΒ απο την xvid.
υπαρχει καμια διαφορα στην αναλυση?

#130 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 16 May 2009 - 17:55

Εγω τα εχω καταλαβει σχεδον ολα και δν εχω καμια σχεση με τα ιαπωνικα, για την ακριβεια μονο που το βλεπω αποκτω σχεση με τα ιαπωνικα.

#131 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 16 May 2009 - 18:13

Εγω τα εχω καταλαβει σχεδον ολα και δν εχω καμια σχεση με τα ιαπωνικα, για την ακριβεια μονο που το βλεπω αποκτω σχεση με τα ιαπωνικα.

Ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις...

Posted Image

#132 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 May 2009 - 18:52

Posts από το cultural notes thread που ήταν άσχετα με το θέμα και απλά σχολίαζαν τη σειρά μεταφέρθηκαν εδώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#133 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 17 May 2009 - 00:48

Gintama OST 3 release date 24/6/2009

με κομμάτια απο Itou arc και μέχρι Yoshiwara. (been waiting for this for ages)

LfNX0dh.png

#134 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 May 2009 - 02:14

εβλεπα διαφορα επισοδεια στην τυχη, και ειδα και το 83. νταξ πεθανα στα γελια. και οτι ελεγα οτι θελω να δω κατι αστειο.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#135 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 May 2009 - 10:50

Posted Image

need translation? :

http://www.kiev.info/kiev-hotels/gintama.htm
Gintama Hotel