Kαι μια πορνοταινια μπορω να την κατηγορησω χωρις να την εχω δει. Τι με αυτο.
Το να κατηγορήσεις γενικά το είδος επειδή δεν σου αρέσει, δεκτόν. Από την στιγμή όμως που σ' αρέσει το είδος, στην περίπτωση μας σάτιρα, περιπέτεια, και άλλα πόσα, είναι άστοχο. Άσε που με το παράδειγμα που έδωσες έθαψες το επιχείρημα σου. Σου άρεσουν οι πορνοταινίες και σου λένε ότι υπάρχει μία πολύ καλή κι εσύ λες πως δεν θα την δεις γιατί πχ δεν σου άρεσε ο τίτλος ή η πρωταγωνίστρια(Τι λέω πάλι...

); Who are you kidding;
Απλα δεν εχουν ολοι ορεξη να βλεπουν σειρες με τοσα επεισοδια και καλυτερα θα ηταν να βλεπουν λιγα επιλεγμενα επεισοδια. Πχ μια ωραια μαχη ή μια αστεια σκηνη, γιατι να ειμαι αναγκασμενος να δω 60 επεισοδια για να τη θαυμασω. Μου την προτεινει καποιος και τη βλεπω κατευθειαν.
Με τοσες σειρες τωρα πρεπει να ειμαστε πιο επιλεκτικοι, οχι μονο στον αριθμο των σειρων, αλλα και στον αριθμο των επεισοδιων. Πχ τελειωνω μετα κοπων και βασανων μια σειρα 100 επεισοδιων, ξαφνικα ακουω υπαρχει αλλη μια ωραια σειρα 50 επεισοδιων, μετα αλλη μια ωραια σειρα 70 επεισοδιων κλπ. Που να τα προλαβεις....Πρεπει να γινουμε πιο ευελικτοι.
Παλι καλα που υπαρχουν και οι 13ες σειρες.
Δεν διαφωνώ. Στις περισσότερες μεγάλες σειρές η ουσία κάθε επεισοδίου είναι το 1/4 του χρόνου του. Αλλά πάλι θα επαναλάβω τα ίδια. Το Gintama το μόνο κοινό που έχει μ' αυτές είναι το ότι έχει πολλά επεισόδια.( Που μακάρι να κρατήσει για πάντα.) Δεν σου είπα ότι πρέπει να δεις 60 επεισόδια για να την "θαυμάσεις", απλά λόγω της διαφορετικότητας του καθενός δεν ξέρω αν θα σου αρέσουν τα ίδια επεισόδια που άρεσαν σε μένα. Για την ακρίβεια μου άρεσαν όλα, απλά κάποια τα βλέπω και τα ξαναβλέπω. Για παράδειγμα σε έναν άρεσε τρελά ένα επεισόδιο με κάτι κατσαρίδες, εμένα όχι τόσο. Που ξέρω εγώ πως θα σου φαινόταν εσένα;

Καλό ήταν αλλά δεν ξέρω αν θα σε ενθάρρυνε να δεις και τα υπόλοιπα επεισόδια. Εξάλλου το καθένα είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα. Δεν θα ήταν κρίμα να κρίνεις μια σειρά από το 1 επεισόδιο που δεν σε ξετρέλανε; Επίσης σου ξαναλέω ότι δεν χρειάζεται να την τελειώσεις. Είναι
αυτοτελείς ιστορίες. Το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο να την βλέπεις σε δόσεις και όχι όλα τα επεισόδια μαζί.
Τι να σου πω άλλο δεν ξέρω...