Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Big in Japan

• Please log in to reply
192 replies to this topic

#106 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 02 February 2009 - 01:14

Οχι ρε π@#$@η εχασα την εκπομπη ο μ@λ@κ@ς και πρεπει να ειχε πολυ γελιο αποτι διαβαζω.Αναθεμα το ντερμπι:cry5:
Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#107 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 02 February 2009 - 02:18

Οχι ρε π@#$@η εχασα την εκπομπη ο μ@λ@κ@ς και πρεπει να ειχε πολυ γελιο αποτι διαβαζω.Αναθεμα το ντερμπι:cry5:

Μπααα δεν έχασες και τίποτα...τους διαγωνιζόμενους έδειξε μόνο τους οποίους "θάβουμε" :hihi2:
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#108 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 February 2009 - 12:38

Πάλι καλά που δεν δήλωσα συμμετοχή! Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστώ με αυτούς τους βλάχαρους!! Ούτε δουλειές της προκοπής κάνουν (34 χρονών ο άλλος και είναι σερβιτόρος σε καφετέρια?? Θα πάει πολύ μπροστά το παιδί..), ούτε ξέρουν να συμπεριφερθούν!
Είμαι περίεργος πως θα αντιδράσουν αν δουν gothic lolitas, maids και cosplayers γενικά!
Η Καλομοίρα πάλι ( ας είναι καλά η πλαστική..), είναι πιο εκνευριστική από όσο την ήξερα, με τα σπαστά Ελληνικά της. Αναρωτιέμαι πως επικοινωνούσε με τους Ιάπωνες, μιας και ούτε αυτή ξέρει την γλώσσα..
Επίσης, είναι ιδέα μου, ή η τύπισσα που πήγε να πιάσει κουβέντα ο άλλος όταν ψάχνανε το Tokyo Tower, ήταν cross dresser?
Α, επίσης η okami-sama αποκάλεσε κάποιον από αυτούς baka, ή ήταν η ιδέα μου?
Εγώ πάντως θα βλέπω την σειρά μόνο για τις περιοχές που δείχνει (αν συνεχίσει έτσι), και δεν θα ενδιαφερθώ καθόλου για το ποιός ξεκατίνιασε ποιόν..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#109 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 February 2009 - 14:02

αυτό που κατάλαβα είναι ότι κανένας δεν μιλούσε ιαπωνικά
ή είχε έστω και λίγη σχέση με το θέμα.
οπότε εμας σίγουρα δεν θα μας διαλέγαν να πάμε.

#110 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 02 February 2009 - 14:59

αυτό που κατάλαβα είναι ότι κανένας δεν μιλούσε ιαπωνικά
ή είχε έστω και λίγη σχέση με το θέμα.
οπότε εμας σίγουρα δεν θα μας διαλέγαν να πάμε.

Yep...κανενασ δεν μηλαει Ιαπωνικα,ουτε κατ ιδεα κ
Yep αυτος ειναι ο λογος που 2 μερεσ πριν πεταξουμε για Ιαπωνια με εκοψαν ...:uhh::uhh::uhh:

I would likePosted Image for a pet...

#111 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 02 February 2009 - 15:06

Δε μπορω να καταλαβω, γιατι σας πειραξε τοσο πολυ?:nosey:
Σας φαινεται λογικο ενας ελληνας να γνωριζει Ιαπωνικα? δηλαδη οι Ιαπωνες που ερχονται στην Ελλαδα ξερουν ελληνικα...
Ειπαμε ειμαστε λατρεις της Ιαπωνικης κουλτουρας αλλα μη το παρατραβαμε...
Απ'οτι κατάλαβα καλυτερα να εισαι βλαχος και σερβιτορος παρα ρατσιστης κι απολίτιστος...
Posted Image

#112 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 02 February 2009 - 15:59

Αχαχα~ Γειά σας, ειμαι ο Νίκος και μία φράση που έμαθα και πιστεύω οτι θα μου χρειαστεί πολύ είναι:

MURA MURA SHIMASU

LfNX0dh.png

#113 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 February 2009 - 17:59

LOL ρε σεις τι αγχώνεστε, δεν μας φτάνει η δικιά μας σαβούρα, είσαγουμε κιόλας [καλά βασικά μόνο αυτό κάνουμε :P] γιατί όπως και να το κάνουμε το ότι προέρχετε από Ιαπωνία δεν το κάνει και καλό. Τέλος, εννοείτε ρε σεις ότι θα διαλέψουν το μέσο Έλληνα, σοου είναι και θέλει να πουλίσει ^^ Το ότι δεν ξέρει κάποιος Ιαπωνικά μου φαίνετε απολύτος κατανοητό, οπότε γιατί κολάτε. Τέσπα, in for the great justice and Petroula [που μόλις τελείωσε :P]
rsrGbGx.gif

#114 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 February 2009 - 18:53

darkphoenix εγώ προσωπικά πάντα βγάζω flame και κακία όταν βλέπω άτομα
που δεν αξίζουν και κυρίως κάτι βλαμμένα σαν αυτούς να κάνουν το δικό μου όνειρο δική τους πραγματικότητα.

#115 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 02 February 2009 - 18:57

Πάλι καλά που δεν δήλωσα συμμετοχή! Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστώ με αυτούς τους βλάχαρους!! Ούτε δουλειές της προκοπής κάνουν (34 χρονών ο άλλος και είναι σερβιτόρος σε καφετέρια?? Θα πάει πολύ μπροστά το παιδί..), ούτε ξέρουν να συμπεριφερθούν!
Είμαι περίεργος πως θα αντιδράσουν αν δουν gothic lolitas, maids και cosplayers γενικά!
Η Καλομοίρα πάλι ( ας είναι καλά η πλαστική..), είναι πιο εκνευριστική από όσο την ήξερα, με τα σπαστά Ελληνικά της. Αναρωτιέμαι πως επικοινωνούσε με τους Ιάπωνες, μιας και ούτε αυτή ξέρει την γλώσσα..
Επίσης, είναι ιδέα μου, ή η τύπισσα που πήγε να πιάσει κουβέντα ο άλλος όταν ψάχνανε το Tokyo Tower, ήταν cross dresser?
Α, επίσης η okami-sama αποκάλεσε κάποιον από αυτούς baka, ή ήταν η ιδέα μου?
Εγώ πάντως θα βλέπω την σειρά μόνο για τις περιοχές που δείχνει (αν συνεχίσει έτσι), και δεν θα ενδιαφερθώ καθόλου για το ποιός ξεκατίνιασε ποιόν..

Spoiler:

ヤクザ   あいしてる!

#116 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 February 2009 - 19:13

ενώ εσύ είσαι καλύτερος... που είσαι απο τα ηλίσια ας πουμε.
ή εκέινος ο καράβλαχος που είδα ήταν ακόμη πιο καλύτερος και απο εσένα
και απο τον matu san... άσε ρε αν είναι κάποιος τέρμα έλεος εδώ είναι αυτός που το λέει πρώτος.

#117 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 February 2009 - 19:23

Δε ξεκολλάτε λέω εγώ με τις καταγωγές του καθενός;

Και σιγά την ευκαιρία να πάτε Ιαπωνία, εδώ που τα λέμε. Όσο κι αν μου αρέσει σαν χώρα, ποτέ μα ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα ένα τέτοιο TV show ως ευκαιρία για να πάω εκεί. Να γίνομαι θέαμα στο πανελλήνιο για μια επίσκεψη στην Akihabara; Χίλιες φορές καλύτερα να μαζεύω οικονομίες μια ζωή.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#118 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 02 February 2009 - 19:37

ενώ εσύ είσαι καλύτερος... που είσαι απο τα ηλίσια ας πουμε.
ή εκέινος ο καράβλαχος που είδα ήταν ακόμη πιο καλύτερος και απο εσένα
και απο τον matu san... άσε ρε αν είναι κάποιος τέρμα έλεος εδώ είναι αυτός που το λέει πρώτος.

Εγώ σχολίασα το ειρωνικό υφάκι του matu-san που μίλαγε για βλάχους ενώ είναι από τα Τρίκαλα. Έλεος δηλαδή..

Και δεν κατάλαβα, τα ιλίσια που κολάνε;
Μια απλή Αθηναϊκή συνοικεία είναι...
ヤクザ   あいしてる!

#119 yashamaru

yashamaru

wake up Donnie.

• Members
  • 28 posts

Posted 02 February 2009 - 19:53

Το σόου εχει ενδιαφερον μονο και μονο επηδη γυριζεται Ιαπωνια, κ βλεπουμε κατι διαφορετικο. πολλοι εχουν ονειρο να πανε εκει οπωτε αυτο μας τραβαει να δουμε την εκπομπη σωστα? ..τωρα, το ποιοι πηγαν αυτο ειναι αλλο θεμα χαχα :hahaha:
P.S :bike::fromabove: ΟΥΤΕ ΕΓΩ ξερω ιαπωνικα! κανει κανεις σας ιδιαιτερα?! ο.ο

ο θεος μαζι σας:knock-knock:

#120 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 02 February 2009 - 20:11

Εγώ σχολίασα το ειρωνικό υφάκι του matu-san που μίλαγε για βλάχους ενώ είναι από τα Τρίκαλα. Έλεος δηλαδή..

Και δεν κατάλαβα, τα ιλίσια που κολάνε;
Μια απλή Αθηναϊκή συνοικεία είναι...

Μεγαλε, μη πετας μαργαριτάρια...
Αυτα διαβαζω και με πιάνει ταπηρωκρανιωση....
Τα Τρικαλα εσυ τα θεωρείς ως ενα χωριο με τους χωριάτες του?
Η Αθηνα που κοντεύει να γινει ενα πολυπολιτισμικό κεντρο με καθε λογης ανθρωπινης ρατσας και χαρακτηρες... ως τι μπορει να χαρακτηρισθει....?
Posted Image