Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Big in Japan
Posted 02 February 2009 - 01:14

PLACE YOUR BETS PLEASE!
Posted 02 February 2009 - 02:18
Μπααα δεν έχασες και τίποτα...τους διαγωνιζόμενους έδειξε μόνο τους οποίους "θάβουμε"Οχι ρε π@#$@η εχασα την εκπομπη ο μ@λ@κ@ς και πρεπει να ειχε πολυ γελιο αποτι διαβαζω.Αναθεμα το ντερμπι

Posted 02 February 2009 - 12:38
Είμαι περίεργος πως θα αντιδράσουν αν δουν gothic lolitas, maids και cosplayers γενικά!
Η Καλομοίρα πάλι ( ας είναι καλά η πλαστική..), είναι πιο εκνευριστική από όσο την ήξερα, με τα σπαστά Ελληνικά της. Αναρωτιέμαι πως επικοινωνούσε με τους Ιάπωνες, μιας και ούτε αυτή ξέρει την γλώσσα..
Επίσης, είναι ιδέα μου, ή η τύπισσα που πήγε να πιάσει κουβέντα ο άλλος όταν ψάχνανε το Tokyo Tower, ήταν cross dresser?
Α, επίσης η okami-sama αποκάλεσε κάποιον από αυτούς baka, ή ήταν η ιδέα μου?
Εγώ πάντως θα βλέπω την σειρά μόνο για τις περιοχές που δείχνει (αν συνεχίσει έτσι), και δεν θα ενδιαφερθώ καθόλου για το ποιός ξεκατίνιασε ποιόν..
Posted 02 February 2009 - 14:02
ή είχε έστω και λίγη σχέση με το θέμα.
οπότε εμας σίγουρα δεν θα μας διαλέγαν να πάμε.
Posted 02 February 2009 - 14:59
αυτό που κατάλαβα είναι ότι κανένας δεν μιλούσε ιαπωνικά
ή είχε έστω και λίγη σχέση με το θέμα.
οπότε εμας σίγουρα δεν θα μας διαλέγαν να πάμε.
Yep...κανενασ δεν μηλαει Ιαπωνικα,ουτε κατ ιδεα κ
Yep αυτος ειναι ο λογος που 2 μερεσ πριν πεταξουμε για Ιαπωνια με εκοψαν ...

I would like for a pet...
Posted 02 February 2009 - 15:06

Σας φαινεται λογικο ενας ελληνας να γνωριζει Ιαπωνικα? δηλαδη οι Ιαπωνες που ερχονται στην Ελλαδα ξερουν ελληνικα...
Ειπαμε ειμαστε λατρεις της Ιαπωνικης κουλτουρας αλλα μη το παρατραβαμε...
Απ'οτι κατάλαβα καλυτερα να εισαι βλαχος και σερβιτορος παρα ρατσιστης κι απολίτιστος...

Posted 02 February 2009 - 15:59
MURA MURA SHIMASU
Posted 02 February 2009 - 17:59

Posted 02 February 2009 - 18:53
που δεν αξίζουν και κυρίως κάτι βλαμμένα σαν αυτούς να κάνουν το δικό μου όνειρο δική τους πραγματικότητα.
Posted 02 February 2009 - 18:57
Πάλι καλά που δεν δήλωσα συμμετοχή! Δεν υπήρχε περίπτωση να συνεργαστώ με αυτούς τους βλάχαρους!! Ούτε δουλειές της προκοπής κάνουν (34 χρονών ο άλλος και είναι σερβιτόρος σε καφετέρια?? Θα πάει πολύ μπροστά το παιδί..), ούτε ξέρουν να συμπεριφερθούν!
Είμαι περίεργος πως θα αντιδράσουν αν δουν gothic lolitas, maids και cosplayers γενικά!
Η Καλομοίρα πάλι ( ας είναι καλά η πλαστική..), είναι πιο εκνευριστική από όσο την ήξερα, με τα σπαστά Ελληνικά της. Αναρωτιέμαι πως επικοινωνούσε με τους Ιάπωνες, μιας και ούτε αυτή ξέρει την γλώσσα..
Επίσης, είναι ιδέα μου, ή η τύπισσα που πήγε να πιάσει κουβέντα ο άλλος όταν ψάχνανε το Tokyo Tower, ήταν cross dresser?
Α, επίσης η okami-sama αποκάλεσε κάποιον από αυτούς baka, ή ήταν η ιδέα μου?
Εγώ πάντως θα βλέπω την σειρά μόνο για τις περιοχές που δείχνει (αν συνεχίσει έτσι), και δεν θα ενδιαφερθώ καθόλου για το ποιός ξεκατίνιασε ποιόν..
Posted 02 February 2009 - 19:13
ή εκέινος ο καράβλαχος που είδα ήταν ακόμη πιο καλύτερος και απο εσένα
και απο τον matu san... άσε ρε αν είναι κάποιος τέρμα έλεος εδώ είναι αυτός που το λέει πρώτος.
Posted 02 February 2009 - 19:23
Και σιγά την ευκαιρία να πάτε Ιαπωνία, εδώ που τα λέμε. Όσο κι αν μου αρέσει σαν χώρα, ποτέ μα ποτέ δεν θα χρησιμοποιούσα ένα τέτοιο TV show ως ευκαιρία για να πάω εκεί. Να γίνομαι θέαμα στο πανελλήνιο για μια επίσκεψη στην Akihabara; Χίλιες φορές καλύτερα να μαζεύω οικονομίες μια ζωή.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 February 2009 - 19:37
Εγώ σχολίασα το ειρωνικό υφάκι του matu-san που μίλαγε για βλάχους ενώ είναι από τα Τρίκαλα. Έλεος δηλαδή..ενώ εσύ είσαι καλύτερος... που είσαι απο τα ηλίσια ας πουμε.
ή εκέινος ο καράβλαχος που είδα ήταν ακόμη πιο καλύτερος και απο εσένα
και απο τον matu san... άσε ρε αν είναι κάποιος τέρμα έλεος εδώ είναι αυτός που το λέει πρώτος.
Και δεν κατάλαβα, τα ιλίσια που κολάνε;
Μια απλή Αθηναϊκή συνοικεία είναι...
Posted 02 February 2009 - 19:53

P.S

ο θεος μαζι σας

Posted 02 February 2009 - 20:11
Μεγαλε, μη πετας μαργαριτάρια...Εγώ σχολίασα το ειρωνικό υφάκι του matu-san που μίλαγε για βλάχους ενώ είναι από τα Τρίκαλα. Έλεος δηλαδή..
Και δεν κατάλαβα, τα ιλίσια που κολάνε;
Μια απλή Αθηναϊκή συνοικεία είναι...
Αυτα διαβαζω και με πιάνει ταπηρωκρανιωση....
Τα Τρικαλα εσυ τα θεωρείς ως ενα χωριο με τους χωριάτες του?
Η Αθηνα που κοντεύει να γινει ενα πολυπολιτισμικό κεντρο με καθε λογης ανθρωπινης ρατσας και χαρακτηρες... ως τι μπορει να χαρακτηρισθει....?