Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Big in Japan
Posted 01 February 2009 - 22:53
Ω ΑΝ ΕΙΝΑ δΥΝΑΤΟΝ!
λοιπον. Δεν ειμαι αχαριστος , ευχαριστω πολυ την Haruhi Suzumiya για τα μπαλκονια της καλομοιρας.
ΑΛΛΑ!
ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ? ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ Οι ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΣΙΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΩΡΙΑΤΟΙ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΓΙΑΥΤΟ.
ΑΝ ΕΙΑΝΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, Η ΤΕΛΕΙΑ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΑΥΤΟΙ ΛΕΓΑΝ Π*ΠΕΣ !
ΤΟΥΣ ΜΙΣΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΤΕ>
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ?
ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΜΑΛΑΚΩ "ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΙΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ Η ΜΑΜΑΚΑ"
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΡΩΝΩ ΡΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΚΡΕΒΑΤΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΡΩΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ.,
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Νο3 , ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ . ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ< ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΓΕΥΜΑ κΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ Π ΚΑΝΑΝΕ ΗΤΑΝ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ ΣΧΟΛΙΑ.
ΤΕΡΜΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ( Η καλομοιρα ασ ζησει)
Posted 01 February 2009 - 22:54
Ειδα τελικα ποιον επιλεξανε στην θεση μου (Για τον π....)
Σνιφ σνιφ Ζηλευωωωω,γιατι δεν πηραν εμενα???
Αλλα σε γενικα πλαισια ειναι οτι μασ ειχανε ταξει,Δεν ειχαμε καμοια εκπλιξη τελικα...
Κριμα Ζηλευωωωωω.....Θελω και εγωωωωω

I would like for a pet...
Posted 01 February 2009 - 22:56

Όσον αφορά τι Καλομοίρα τι να πεις και γι αυτή.Εδώ τόσα χρόνια στην Ελλάδα και μιλάει σπαστά,τις Ιαπωνικές λέξεις θα έλεγε σωστά;
Posted 01 February 2009 - 22:58
Αν πηγαινε καποιος απο δω μεσα θα ηταν πραγματικα ενα επαξιο θεαμα.
Θα ειμασταν κυριοι ΟΧΙ ΣΑ ΤΑ ΖΩΑ, θα πετουσαμε και κανα ιαπωνικο, Δε ν θα φερομαστε σαν ηλιθιοι. BUT NO,οπως λεει και ο James rofle, επελεξαν τα ζωα, τους μπουζουκοβιους.
Αυτους που μιλανε στα ρεπορταζ του σταρ, που δεν ειναι αξιοι να πιανουν στο στομα τους την Ιαπωνια..
Ω ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, LET THEM BE DEAD
Posted 01 February 2009 - 23:01
Ήταν ο Crono από το Chrono Trigger
Πως σας φάνηκε??
Chrono Crusade?^^
Και στην είσοδο είχαν τον Keroro btw:drink:
Πάντως να πω ότι δεν ήταν και άσχημο.Ελπίζω τα επεισόδια να μην ειναι 100% το game να έχουν και καμιά βολτούλα στην πόλη

Posted 01 February 2009 - 23:01
Κι εμενα προσωπικως αν μου φερναν να φαω κατι παρόμοιο, τα ιδια σχόλια θα εκανα.
Δε το ειδα ουτε να καμαρώσω τους Ελληναραδες μας (μη χ€$W) ουτε για τους σχολιάσμους τους.
Εγω το είδα για ΤΗΝ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ!!!! και για την Ιαπωνία

Posted 01 February 2009 - 23:04
Ω ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, LET THEM BE DEAD
Let us pray to Haruhi-sama then!
Και ούτε ίχνος κατανόησης τα ζώα!
Ελπίζω να μην έχουν τις ίδιες συνήθειες με εμάς(τους Έλληνες εννοώ)τύπου με τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ στον καναπέ
Edited by SouLSLayeR, 01 February 2009 - 23:13.
Posted 01 February 2009 - 23:05

Το δωμάτιο είχε μέσα τον Pikachu και ένα Wii!!!
Posted 01 February 2009 - 23:21
ευτυχώς που δεν πήγες γιατί μόνο λεσβίες και χωριάτες ήταν...
απορώ με τι κριτίριο διαλέξαν αυτά τα άτομα...
και όπως είπατε είναι και αχάριστοι οι λαμάκες.
Posted 01 February 2009 - 23:30
Ατάκες:
1)Λεει η μια στην:
- Καλεεεεεε ,παμε αναποδααααααα
- ΤΙ???
- Ααααααααααααα
- (ξανα) ΑαααααααααααααααααΑαααααααααΑααααα
- Παμε αναποδααααααααααααααααααα
2)
- ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ
- ΤΙ ΚΑΛΕ???
.......................................................................
- νεκροταφειο
- κΣκσσσσσσκσςςςςς
3)
- "Εχω κανει την ερευνα μου , πριν ερθω . Εμαθα τη λεξη <<Κομπαουαουαουα>> που σημαινει καληνυχτα.
4)
- Λοιπον , σε ολη τη διαδρομη πρεπει να μιλατε ΜΟΝΟ ιαπωνικα.
Μια απο την ομαδα των κοριτσιων:
- Ευκολο μωρε , θα τους δειχνουμε την φωτο , θα τους λεμε ενα "Where???" και τελειωσε.
- Μπραβο ρε ΣΥ!
Edited by Chris_クリス, 02 February 2009 - 00:15.
Posted 01 February 2009 - 23:34
Chrono Crusade?^^
Chrono Trigger ρε συ...'Ηταν game για το SNES και έγινε πρόσφατα remake για το Nintendo DS!
Είμαι 100% σίγουρος
Δείτε και την καλή μεριά της εκπομπής ρε παιδιά! Japan Show στην Greek TV και θα γελάμε με τους χωριάτες που θα τρώνε τα μούτρα τους

Posted 01 February 2009 - 23:38
Ο Eze βράζει!! Ποποπο!!
:hahaha:
Το δωμάτιο είχε μέσα τον Pikachu και ένα Wii!!!
Ειχε και ενα Piplup XD Ενταξει ηταν λιγακι ζωα οι τυποι αλλα πως κανετε ετσι μωρε.. Αυτο που με ενοχλησε ηταν οτι δεν μπορουσαν να μιλησουν ουτε αγγλικα. Α, και ο αλλος ο βλακας που ειπε στα αγγλικα "κακο σκυλι ψοφο δεν εχει". Μεχρι και η μανα μου τους εβρισε

Posted 02 February 2009 - 00:27
Υπαρχουν κ μερικα Σκυλια που με τον καιρο(διλαδι σε 1-2 επισοδεια για οσουσ το παρακολουθησουν) ολοι θα τα καταλαβετε..
Κανενασ τουσ δεν ξερει Ιαπωνικα..
Κανενασ τουσ δεν εχει ιδεα απο Ιαπωνια...
Ισωσ μονο αυτι η μεγαλη σε ηλικια αλοδαπη που ειχε κατι γνωστουσ
Ολοι τουσ Μα ολοι τουσ ειναι τρελοι χαβαλετζηδεσ με εξερεσεισ 2 η τριων ατομων που ειναι ακομα μεγαλητεροι....Μιλαμε οταν τουσ γνωρισα αυτοσ ο οδηγοσ λεωφοριου ελεγε κατι ανεκδοτα ... 'ολο τρελα' για να εκφραστω κοσμοια..Περιμενω μεγαλεσ καφριλεσ απο αυτον..
Γενικοτερα ομως οπως ελεγε κ η Μαρινα ολοι οσοι επιλεχτικανε εχουν ενα 'Θεμα' απο μονοι τουσ...Εχουν κανει πραγματα στην ζωη τους (οπως ολοι μασ βεβεα) αλλα αυτοι ειναι διατεθημενοι να τα μαθει ο κοσμος ολοσ οτι τα κανανε...Γενικοτερα κανενασ απο τα παιδια δεν εχει προβλημα να γεινει ρομπα κλπ κλπ
Λογικα θα δειξει πολυ πραγμα απο Ιαπωνια γιατι μασ ελεγαν οτι θα εχει καθε μερα γυρισματα ..οποτε σηγουρα θα δουμε πως ειναι εκει..
Ακομα θα πεξει αρκετο ξεκατινιασμα (Υποθεση ειναι αυτη ..αλλα μαλον μεσα θα πεσω..αν κρινω απο το πρωτο επισοδειο)..Επισεισ τα ατομα που επεξαν περισοτερο στο σημερινο επισοδειο ειναι απο τουσ ηρεμουσ χαρακτηρεσ ..Υπαρχουν κρυφα ταλεντα που ελπιζω με τον καιρο να δικαιωσουν τις προσδοκιες μου..
και για το τελος να πω οτι οταν με κοψανε δεν λυπηθικα..τωρα ομωσ που ειδα το 1 επισοδειο λεω οτι εγεινε μ@λ@κι@ τελικα ....εχασα μεγαλεσ στιγμεσ ..
I would like for a pet...