Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Posted 12 October 2010 - 10:46
Posted 13 October 2010 - 03:15
Τα εχετε πει ολα, εγω δεν εχω να προσθεσω κατι φοβερό.Υπεροχη μουσικη, animation στα περισσοτερα επεισοδια αριστο αλλα και σε 1-2 μετριοτατο για το επιπεδο του.Αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες.Επιτελους ενα anime που εχει αρχη, μεση και τελος.Ασχετα αν αρεσει ή οχι.
Προσωπικα στη μεση, δλδ στα γεγονοτα με
Με λιγα λογια, η αρχη μεχρι και το 28 επεισοδιο ηταν καταπληκτικη , απο το 28ο μεχρι το επεισοδιο που γινεται η μαχη με τον Ενβυ στα χιονια και γινεται μικρος, ψιλοβαρεθηκα, ενω απο κει μεχρι και το τελος ηταν επισης πολυ καλο εως αριστο.
Ενα σημειο που μου την εσπασε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ηταν
Ειδικη μνεια στην περσονα του Φυρερ.Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ.Δικη του σειρα και μονο.Ειναι αξιοθαυμαστο το πως εντυπωσιαζει ενας χαρακτηρας με δυο σπαθια και ενα Σαρινγκαν, ε Απολυτο ματι ηθελα να πω.Καλοδουλεμενος χαρακτηρας με βαθος, ο οποιος θα μεινει για πολυ καιρο.
Επισης το FMAB ειχε πολυ καλη αισθηση του Χιουμορ, ανωτερη απο πολλα αλλα ''χιουμοριστικα'' anime.
Θεωρω οτι πολλοι μπορει να αναθεωρησουν για το FMAB οταν τα δουν ολα μαζεμενα τα επεισοδια και μπορουν να κρινουν λιγο πιο αντικειμενικα.Οχι πως δεν ειναι εκπληκτικο, δεν το συζηταμε αυτο, απλα νομιζω πως η τοση πια υπερβολικη αποθεωση του ειναι ολιγον τι πλασματικη.Σιγουρα ενα anime παντως που θα μεινει κυριως για την μεστη, κντρικη υποθεση του.Ειδαλλως εχει flaws σε μικρολεπτομερειες, οι οποιες ομως του στερουν το 10αρι.
8,5/10 λοιπον.Αν και στην ξεραίλα που επικρατει στο χωρo των anime, ειναι πραγματικη οαση για τα τελευταια 2-3 χρονια.
υ.γ.Οι χιμαιρες ηταν ολες αντι-αισθητικες και κακογουστες.
Edited by Tea-chan, 13 October 2010 - 13:17.
ΒΑΖΕ SPOILER TAG!!!!!!!!!

Posted 13 October 2010 - 11:32
Posted 13 October 2010 - 17:24
Ένας από τους λόγους που απολάμβανα το FMA στην αρχή είναι ότι κινούταν σε ηθικά γκρίζα περιοχή... way to mess it up.
Posted 13 October 2010 - 19:03
Posted 13 October 2010 - 22:38
και εγω ελεγα να αρχισω fma αλλα μου ειπαν οτι το brotherhood ειναι πολυ καλυτερο........αντε να δουμε!!!!!!!!!!
δες τα και τα δυο, αξιζουν.
Posted 13 October 2010 - 22:59
και τα δυο.......γιατι περα απο το οτι το βrotherhood ακολουθει περισσοτερο το story του manga εχουν καποια αλλη διαφορα μεταξυ τους??δες τα και τα δυο, αξιζουν.

Posted 14 October 2010 - 14:47
Eχουν παρα πολλες διαφορες η μια σειρα με την αλλη...Στο πρωτο υπαρχουν χαρακτηρες που δεν υπαρχουν στο δευτερο και το αντιστροφο.Αν εξαιρεσουμε μερικα επεισοδια ολη η πρωτη σειρα ειναι φιλλερ και δεν εχει καμια σχεση το σεναριο(εκτος απο την αρχη) με το δευτερο,το ιδιο και η ταινια ενω η δευτερη σειρα ακολουθει το μανγκα.Θα παρατηρησεις χαρακτηρες που υπαρχουν στην πρωτη σειρα,να εχουν το ιδιο ονομα στην ιστορια και να ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες κ.τ.λ.Πραγματικα παντως αξιζει να δεις και τις δυο και σιγουρα πρωτα την φιλλερ σειρα.Το anmation και οι χαρακτηρες της δευτερης σειρας ειναι πολυ βελτιωμενοι επισης.και τα δυο.......γιατι περα απο το οτι το βrotherhood ακολουθει περισσοτερο το story του manga εχουν καποια αλλη διαφορα μεταξυ τους??

Posted 14 October 2010 - 17:18
προς το παρον θα δω τη δευτερη και αμα μου αρεσει τοσο πολυ ισως δοκιμασω και την πρωτη.........Eχουν παρα πολλες διαφορες η μια σειρα με την αλλη...Στο πρωτο υπαρχουν χαρακτηρες που δεν υπαρχουν στο δευτερο και το αντιστροφο.Αν εξαιρεσουμε μερικα επεισοδια ολη η πρωτη σειρα ειναι φιλλερ και δεν εχει καμια σχεση το σεναριο(εκτος απο την αρχη) με το δευτερο,το ιδιο και η ταινια ενω η δευτερη σειρα ακολουθει το μανγκα.Θα παρατηρησεις χαρακτηρες που υπαρχουν στην πρωτη σειρα,να εχουν το ιδιο ονομα στην ιστορια και να ειναι διαφορετικοι χαρακτηρες κ.τ.λ.Πραγματικα παντως αξιζει να δεις και τις δυο και σιγουρα πρωτα την φιλλερ σειρα.Το anmation και οι χαρακτηρες της δευτερης σειρας ειναι πολυ βελτιωμενοι επισης.
Posted 14 October 2010 - 19:02
προς το παρον θα δω τη δευτερη και αμα μου αρεσει τοσο πολυ ισως δοκιμασω και την πρωτη.........
Whatever you want:riiight:

Posted 17 October 2010 - 15:27

σίγουρα θα την ξαναδώ!!!!!

Posted 17 October 2010 - 15:47
Posted 17 October 2010 - 15:54
Και μετά το τριαντακάτι επεισόδειο σίγουρα θα πορώθείς άγρια, αργεί λιγάκι να πάρει μπρός αλλά σίγουρα απο τη μέση και μετά θα σε αποζημοιώσει!!!!Εχω δει δύο ep και μου φαίνεται πολύ ωραίο. Στο πρώτο ep έμεινα με 100 απορίες αλλά ευτυχώς στο δεύτερο λύθηκαν.

Posted 22 October 2010 - 00:02
Posted 23 October 2010 - 16:36