Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#736 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 05 October 2009 - 20:46

Spoiler:

Ειναι ιδέα μου η το επόμενο επ θα είναι filler? δε θυμαμαι να υπαρχουν οι σκηνες του preview στο manga

Spoiler:

Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ, πως θα είναι κάτι που δεν έχει εμφανιστεί στο manga. Αν και υπήρχαν κάποιες στιγμές στο manga περίπου σε αυτό το σημείο που δεν εμφανίστηκαν στο anime.
いつも、一人で歩きました。
[animΕΛ_ΛΑΣ] - [Εκτός Θέματος]

#737 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 October 2009 - 21:08

Spoiler:

Αυτήν την εντύπωση έχω και εγώ, πως θα είναι κάτι που δεν έχει εμφανιστεί στο manga. Αν και υπήρχαν κάποιες στιγμές στο manga περίπου σε αυτό το σημείο που δεν εμφανίστηκαν στο anime.

Εάν έχεις υπ όψιν σου τον Αλ απο τις εμφανίσεις του ως άνθρωπο μπορείς να καταλάβεις τις διαφορές. Έχει πιο μικρά μάτια, πιο στρογγυλό πρόσωπο και έχει πιο ανοιχτοχρωμο μαλλι απο τον αδερφό του

#738 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 October 2009 - 23:21

Το preview ουτε και εγω το θυμαμε, μαλλον το μετανιωσαν που το πηγαιναν τοσο γρηγορα.

Το επισοδιο αριστο οπως παντα, ο envy εδωσε ρεστα ^^

qzMHWHd.png

#739 jedi_fillis

jedi_fillis

Son of White Fang

• Members
  • 132 posts

Posted 05 October 2009 - 23:53

Καταπληκτικό επισόδειο και από animation και από εξέλιξη. O Ed τα έσπασε και για ακόμη μία φορά έδειξε πόσο imba είναι στην αλχημεία. Καταπληκτική σκηνλη στο τέλος
Spoiler:

Μου αρέσει που ακολουθούνε όσο μπορούν πιστά το manga, αλλά ούτε και εγώ θυμάμαι τις σκηνές από το preview για το ep27. Μία υπόθεση που κάνω είναι ότι εκείνη η κοπέλα που πίνει δίπλα στον Hoenheim μου θύμισε την γιαγιά Rockbell όταν ήταν νέα. Λέτε να μας δείξει τίποτα από το παρελθόν τους?

#740 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 05 October 2009 - 23:56

Μία υπόθεση που κάνω είναι ότι εκείνη η κοπέλα που πίνει δίπλα στον Hoenheim μου θύμισε την γιαγιά Rockbell όταν ήταν νέα. Λέτε να μας δείξει τίποτα από το παρελθόν τους?

Βασικά αυτή είναι. Πάντως άμα το κάνουν κάλο προσωπικά δεν θα έχω πρόβλημα ακόμα κι αν είναι filler. Για 1-2 filler επ δεν υπαρχει πρόβλιμα

#741 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 06 October 2009 - 10:49

πωπω απογοητεύτικά από τη σκηνή με το ξύλο με το Envy. Στο manga έφερνε πολύ σε Berserk-ικά δεδομένα. Δε την απέδωσαν πολύ brutal. :(

#742 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 06 October 2009 - 10:53

Πολυ καλα παει η καινουργια σειρα και εχει πολυ καλυτερο animation απο οτι η παλια.

Επισης το σεναριο ειναι πολυ ποιο δεμενο και λογικο.

Παρολαυτα μου αρεσε πολυ και η σκεψη που υπηρχε στην προηγουμενη σειρα
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 06 October 2009 - 11:06.
spoiler tag added

#743 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 10 October 2009 - 19:07

Spoiler:

Posted Image

#744 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 11 October 2009 - 20:30

Spoiler:

いつも、一人で歩きました。

#745 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 11 October 2009 - 21:07

Spoiler:

Recap επ :oo:λογικο ηταν σε αυτο το σημειο της σειρας με μερικες οriginal σκηνες για να υπαρχει ενας λογος να το δεις.
Boreas αν το εκαναν αυτο θα το συνεχιζαν κανονικα απλως εκαναν ενα διαλειμα κατι που ισως χρειαστει να ξανακανουν αναλογα στο ποσο κοντα ειναι στην ολοκληρωση του το μανγκα.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#746 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 11 October 2009 - 21:54

Έχεις δίκιο σε αυτό, απλώς είναι λίγο σπάσιμο να περιμένεις μια εβδομάδα σε αγωνία και στο τέλος να βλέπεις πως τελικά θα ξανά περιμένεις ακόμη μια εβδομάδα επιπλέον. Δεν θα είχα πρόβλημα αν ήταν έστω 90% επανάληψη και η τελευταία σκηνή να έδειχνε λίγο κάτι παρακάτω. Αλλά τέλος πάντων, τώρα αναμονή για τις 28 Οκτώβρη...

Άσχετο, πως σας φάνηκαν τα νέα opening & ending;
Το τραγούδι της εισαγωγής αν και δεν μου πολύ άρεσε αρχικά όταν το άκουσα σκέτο, τώρα με το βίντεο μου φάνηκε καλύτερο. Ιδιαίτερα από την μέση και μετά.
いつも、一人で歩きました。

#747 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 11 October 2009 - 22:23

Το τραγούδι της εισαγωγής αν και δεν μου πολύ άρεσε αρχικά όταν το άκουσα σκέτο, τώρα με το βίντεο μου φάνηκε καλύτερο. Ιδιαίτερα από την μέση και μετά.

Λιγο νωρίς. Κανονικά έπρεπε να αλλάξουν στο μεθεπόμενο επ (προς αποφυγή κάποιων μικρο spoiler) και καθώς δε τελείωσε ακόμα το arc.

Κατα τ αλλα συμφωνω οτι αρχικα δεν μ εκανε εντυπωση αλλα μετα μ αρεσε

#748 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 11 October 2009 - 22:30

Έχεις δίκιο σε αυτό, απλώς είναι λίγο σπάσιμο να περιμένεις μια εβδομάδα σε αγωνία και στο τέλος να βλέπεις πως τελικά θα ξανά περιμένεις ακόμη μια εβδομάδα επιπλέον. Δεν θα είχα πρόβλημα αν ήταν έστω 90% επανάληψη και η τελευταία σκηνή να έδειχνε λίγο κάτι παρακάτω. Αλλά τέλος πάντων, τώρα αναμονή για τις 28 Οκτώβρη...

Το OP τα σπαει πολυ καλο το πιο ενδιαφερων κομματι μαζι με το preview μιας και δειχνη και νεους χαρακτηρες γενικα πολυ ενδιαφερων.
Το ED μου αρεσε και αυτο αν και οχι τοσο οσο το αλλο και ιδιαιτερα το γεγονος πως ασχολειται μονο με τα κοριτσια της σειρας.
Spoiler:

Που ειδες οτι θα παιχτει στις 28 εγω δεν προσεξα κατι τετοιο,δυο βδομαδες χωρις fm:frozen:.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#749 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 12 October 2009 - 02:25

Που ειδες οτι θα παιχτει στις 28 εγω δεν προσεξα κατι τετοιο,δυο βδομαδες χωρις fm:frozen:.

Μάλλον εννοεί 18 που είναι η επόμενη Κυριακή

#750 Boreas

Boreas

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 12 October 2009 - 12:24

Μάλλον εννοεί 18 που είναι η επόμενη Κυριακή

Πράγματι... Μου ξέφυγε το 28, 18 είναι η επόμενη προβολή.
いつも、一人で歩きました。