Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#646 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 01:56

Ένα από τα κομμάτια που ήθελα πολύ να δω(στα τσακίδια μωρη lust)
Αλλά νομίζω πως η μουσική από το ending δεν κολούσε και τόσο με την τελευταία σκηνή...

Πάντως γενικά το badassness του mustang δίνει ρέστα είτε στο μανγα,είτε στο ανιμε:burningbe3:(burn till it dies,then burn more)

#647 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 14:58

Kαι που να χε το Envy μπροστά του.

#648 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 17:09

Spoiler:

Τέσπα, πάμε γι'άλλα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#649 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Αύγουστος 2009 - 20:37

It's raining like a whore outside, so...

Spoiler: Δεκαεννιά

HnH5aB0.jpg

#650 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 21:18

Την περιμενα αυτη τη μαχη. Τελικα πολυ ωραια την μεταφερανε στην οθονη, αν και δε ξερω, για καποιο λογο μου ειχε φανει πιο επικη στο manga, νομιζω εκει εδινε πιο ωραια το συναισθημα που εβγαζε η Riza. Τες πα. Τον Havok με τη μασκα ο αδερφος μου τον βαφτισε G.I.Joe.:hahaha: Λογικα στο επομενο επεισοδιο θα μας δειξουν τι απεγινε.:emptyonexg1:

#651 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 22:03

Την περιμενα αυτη τη μαχη. Τελικα πολυ ωραια την μεταφερανε στην οθονη, αν και δε ξερω, για καποιο λογο μου ειχε φανει πιο επικη στο manga, νομιζω εκει εδινε πιο ωραια το συναισθημα που εβγαζε η Riza. Τες πα. Τον Havok με τη μασκα ο αδερφος μου τον βαφτισε G.I.Joe.:hahaha: Λογικα στο επομενο επεισοδιο θα μας δειξουν τι απεγινε.:emptyonexg1:

Όχι που δε ξέρουμε...χοχοχοχοχο

#652 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Αύγουστος 2009 - 22:12

Όχι που δε ξέρουμε...χοχοχοχοχο

:hahaha: True. Γι' αυτο κανω ετσι --> :emptyonexg1:

#653 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 00:23

Τέλειο επεισόδιο. Πολύ καλή η μάχη και το badass attitude του Roy. Πάντα γουστάρω όταν ένας good guy έχει τη δύναμη να τσακίσει έναν αλαζόνα villain και μάλιστα να το κάνει με χαρακτηριστική ψυχραιμία... He truly kicked ass.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mchasap: 13 Αύγουστος 2009 - 00:37

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#654 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2009 - 00:36

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#655 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2009 - 16:16

Δηλαδή μιλάμε σοβαρά??Αν δέν σου άρεσε αυτο το επεισόδιο ε τοτε τι να πώ.....MUSTANG FTW:wooi2:

MbcN7u5.png

#656 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Αύγουστος 2009 - 17:55

Εγώ πάντως, που σήμερα έφτασα στο τελευταίο επεισόδιο και είδα τα τελευταία μαζί, μόλις τώρα ξεθύμανα από τότε που ο Mustang "σκότωσε" την Ross΄. Τόσο τα είχα πάρει που και που έμαθα πως τελικά δεν έγινε έτσι άργησε να μου φύγει το άχτι μου.

Πάντως το χάρηκα με τη Lust, αλλά θέλω να δω τι ρόλο θα παίξει ο Bradley. Φάνηκε σα να ετοιμαζόταν να επέμβει, αλλά δεν το έκανε μόλις κατάλαβε ότι ο Roy νίκησε. Δε βγάζω πολύ νόημα..

#657 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 03:26

Πάντως το χάρηκα με τη Lust, αλλά θέλω να δω τι ρόλο θα παίξει ο Bradley. Φάνηκε σα να ετοιμαζόταν να επέμβει, αλλά δεν το έκανε μόλις κατάλαβε ότι ο Roy νίκησε. Δε βγάζω πολύ νόημα..

Spoiler:

#658 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 11:38

Δεν εχω κανει ακομα comment για το επεισοδια 19.
Πολυ ωραια μαχη του Roy με τη Lust αλλα κρατησε σχετικα λιγο.
Παραολαυτα αυτο το επιεσοδιο ηταν απο τα καλυτερα που εχει δειξει το FMA Brotherhood μεχρι τωρα.

#659 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 00:15

To 20 δεν είχε δράση σαν το 19 αλλά είχε συναίσθημα και character development... Η σειρά συνεχίζει σε πολύ υψηλά στάνταρ!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#660 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2009 - 01:03

ΜΑς έδειξε τις τεράστιες πλατάρες του Ed.

Όλα το κλου του 20λεπτου ήταν η προειδοποίηση του HH.