Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Posted 22 July 2009 - 14:18
Είναι άλλα anime, αν και φαινομενικά μοιάζουν.
Το παλιό είναι completed, το νέο έχει κάνα 8μηνο μπροστά του τουλάχιστον.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 22 July 2009 - 21:25
Παιδιά γειά, ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.
Τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει κανένα από τα δύο FMA. Το παλιό ή το remake?
Το καινουργιο, και μετα το manga.Το παλιο προσωπικα το ειχα βρει βαρετο, το ειχα droparei 2 φορες.
Posted 22 July 2009 - 22:17
Κοίτα, ο καθένας άλλα θα σου πει. Εγώ τι θα έκανα το είχα αναφέρει παλιότερα. Θα έβλεπα πρώτα το καινούργιο και μετά το παλιό. Ο λόγος, επειδή όπως και να το κάνουμε η "σωστή"(εννοώντας πλήρης) έκδοση είναι η καινούργια. Δεν έχει μέσα filler(Εκτός από το 1ο επεισόδιο). Στο παλιό θα δεις καινούργιους χαρακτήρες, αλλά και κάποιοι παλιοί είναι πολύ διαφορετικοί: Άλλοι παρουσιάζονται κακοί ενώ δεν είναι κτλ. Αυτό μπορεί να σε μπερδέψει όταν θα δεις την καινούργια. Επίσης αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτηματικά αφού δεν είχαν βγει ακόμα απαντήσεις τότε. Λογικό. Εμένα δεν με ενθουσίασε τόσο από ένα σημείο και μετά γιατί το ρίξανε στην φιλοσοφία και δεν μου ταίριαξε αυτό με την αρχική εικόνα που είχα για την σειρά. Σε άλλους αυτό ήταν που άρεσε γιατί σοβαρεύει το κλίμα. Εμένα μου φάνηκε σοβαροφάνεια γιατί επαναλαμβάνονταν κάποια πράγματα και δεν βρήκα πειστικά άλλα.Παιδιά γειά, ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.
Τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει κανένα από τα δύο FMA. Το παλιό ή το remake?
Το κακό είναι ότι ούτε η καινούργια σειρά είναι ακριβώς όπως πρέπει. Τα πρώτα 14 επεισόδια τρέχουν τρομερά επειδή είχαν ξαναγίνει, αν και με filler στοιχεία, παλιά. Μετά στρώνει. Εγώ αν ξεκινούσα τώρα, θα έβλεπα την καινούργια μέχρι το 14, θα διάβαζα το manga από την αρχή μέχρι το σημείο που έφτασε το 14 και μετά θα συνέχιζα την σειρά. Μετά μπορεί να έβλεπα και την παλιά. Αν όμως δεν είχα διάθεση για ongoing θα έβλεπα την παλιά πρώτα, έχοντας στο νου ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά στο manga ώστε να μην χαλαστώ όταν θα δω την καινούργια.
Οπότε εσύ τι θα προτιμήσεις να κάνεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Και οι δύο θεωρώ ότι είναι καλές σειρές (άσχετα που δεν με ενθουσίασε το πως προχώρησε η πρώτη)με την 2η να έχει προοπτικές να είναι κατα πολύ καλύτερη όταν τελειώσει. Δεν ξέρω βέβαια πως προχώρησε η υπόθεση εδώ και 1 χρόνο γιατί δεν διαβάζω πια το manga, αλλά ως τότε ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Όποια και να δεις πάντως δεν νομίζω να νιώσεις ότι έχασες τον χρόνο σου.
Posted 23 July 2009 - 14:24
Posted 23 July 2009 - 14:35
Ετσι πιστευω...
Posted 25 July 2009 - 10:08
Posted 28 July 2009 - 01:35
H αμα το δεις, μην το ονομασεις FMA γιατι δεν εχει καμια σχεση με το real FMA.
Ειναι απλα μια συμπαθητικη ιστοριουλα για παιδακια. thumbs down. it really ruins that masterpiece.
Posted 28 July 2009 - 04:33
and
What's wrong with παιδάκια anyway?
Posted 28 July 2009 - 07:57
ακομα και αν η πρωτη σειρα απομακρυνεται στην πορεια απο το μανγκα, δεν σημαινει οτι δεν καταφερνει να διηγηθει μια δυνατη ιστορια...
εμενα μου ειχε κρατησει το ενδιαφερον μεχρι το τελος και παραμενει και σημερα ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμε
η μονη μου ενσταση ειναι για την παναθλια ταινια το Conqueror of Shamballa
ηλιθιο σεναριο και ασχημα CG
προδιδει το FMA, αγνοηστε την
Posted 28 July 2009 - 18:44
αυτο το story ακολουθει και το manga?
Posted 28 July 2009 - 19:41
Δεν το είδα ακόμα το 17 γιατί λέω να το δω μαζί με το 18, αλλά από αυτά που διάβασα στο spoiler tag σου, ναι, έτσι γίνεται στο manga.ολις ειδα και το 17 και οφειλω να ομολογησω πως εχει παρει εντελως διαφοορετικη τροπη η ιστορια σε σχεση με το 1ο..κατ αρχην βλεπουμε νεους χαρακτηρεσ
Spoiler:
αυτο το story ακολουθει και το manga?
Καμία σχέση, έτσι;

Posted 28 July 2009 - 22:10
Posted 28 July 2009 - 23:09
επειδη το εχω απορια...
Spoiler:
Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω...αλλά αυτό είναι major spoiler και δεν θα σου χαλάσει την έκπληξη,περίμενε 1-2 επεισόδια και θα δεις.
Posted 29 July 2009 - 01:05