Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#616 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 22 July 2009 - 14:18

Και τα 2.
Είναι άλλα anime, αν και φαινομενικά μοιάζουν.
Το παλιό είναι completed, το νέο έχει κάνα 8μηνο μπροστά του τουλάχιστον.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#617 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 July 2009 - 21:25

Παιδιά γειά, ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.

Τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει κανένα από τα δύο FMA. Το παλιό ή το remake?

Το καινουργιο, και μετα το manga.Το παλιο προσωπικα το ειχα βρει βαρετο, το ειχα droparei 2 φορες.

qzMHWHd.png

#618 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 July 2009 - 22:17

Παιδιά γειά, ήθελα να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο.

Τι θα προτείνατε σε κάποιον που δεν έχει δει κανένα από τα δύο FMA. Το παλιό ή το remake?

Κοίτα, ο καθένας άλλα θα σου πει. Εγώ τι θα έκανα το είχα αναφέρει παλιότερα. Θα έβλεπα πρώτα το καινούργιο και μετά το παλιό. Ο λόγος, επειδή όπως και να το κάνουμε η "σωστή"(εννοώντας πλήρης) έκδοση είναι η καινούργια. Δεν έχει μέσα filler(Εκτός από το 1ο επεισόδιο). Στο παλιό θα δεις καινούργιους χαρακτήρες, αλλά και κάποιοι παλιοί είναι πολύ διαφορετικοί: Άλλοι παρουσιάζονται κακοί ενώ δεν είναι κτλ. Αυτό μπορεί να σε μπερδέψει όταν θα δεις την καινούργια. Επίσης αφήνει κάποια αναπάντητα ερωτηματικά αφού δεν είχαν βγει ακόμα απαντήσεις τότε. Λογικό. Εμένα δεν με ενθουσίασε τόσο από ένα σημείο και μετά γιατί το ρίξανε στην φιλοσοφία και δεν μου ταίριαξε αυτό με την αρχική εικόνα που είχα για την σειρά. Σε άλλους αυτό ήταν που άρεσε γιατί σοβαρεύει το κλίμα. Εμένα μου φάνηκε σοβαροφάνεια γιατί επαναλαμβάνονταν κάποια πράγματα και δεν βρήκα πειστικά άλλα.

Το κακό είναι ότι ούτε η καινούργια σειρά είναι ακριβώς όπως πρέπει. Τα πρώτα 14 επεισόδια τρέχουν τρομερά επειδή είχαν ξαναγίνει, αν και με filler στοιχεία, παλιά. Μετά στρώνει. Εγώ αν ξεκινούσα τώρα, θα έβλεπα την καινούργια μέχρι το 14, θα διάβαζα το manga από την αρχή μέχρι το σημείο που έφτασε το 14 και μετά θα συνέχιζα την σειρά. Μετά μπορεί να έβλεπα και την παλιά. Αν όμως δεν είχα διάθεση για ongoing θα έβλεπα την παλιά πρώτα, έχοντας στο νου ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά στο manga ώστε να μην χαλαστώ όταν θα δω την καινούργια.

Οπότε εσύ τι θα προτιμήσεις να κάνεις είναι καθαρά δικό σου θέμα. Και οι δύο θεωρώ ότι είναι καλές σειρές (άσχετα που δεν με ενθουσίασε το πως προχώρησε η πρώτη)με την 2η να έχει προοπτικές να είναι κατα πολύ καλύτερη όταν τελειώσει. Δεν ξέρω βέβαια πως προχώρησε η υπόθεση εδώ και 1 χρόνο γιατί δεν διαβάζω πια το manga, αλλά ως τότε ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Όποια και να δεις πάντως δεν νομίζω να νιώσεις ότι έχασες τον χρόνο σου.

Posted Image

Posted Image

#619 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 23 July 2009 - 14:24

αν ψαξεις μερικες σελιδες πιο πισω εχει συζητηθει αλλες 2-3 φορες. Για μενα αν εχεις χρονο δες πρωτα τη πρωτη και μετα ή παραλληλα τη καινουργια. Και οι 2 εχουν τα προτερηματα τους.

#620 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 23 July 2009 - 14:35

Θα συμφωνησω με τον αποπανω. Πρωτα την πρωτη γιατι ειναι ολοκληρωμενη και κατα τη γνωμη αρκετα καλη σειρα και μετα την καινουργια που ειναι ongoing...
Ετσι πιστευω...

#621 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 25 July 2009 - 10:08

Η καινούρια το τρέχει πολύ μέχρι το 14, επειδή θεωρεί ότι όλοι έχουν δει την παλιά (και αυτό είναι λάθος τους IMHO, στα τελευταία επεισόδια που πέσανε οι ρυθμοί είναι πολύ πολύ καλύτερη). Οπότε δες πρώτα την παλιά, η οποία έχει τελειώσει κιόλας.

#622 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 July 2009 - 01:35

Nα μην το δεις καθολου -.-"

H αμα το δεις, μην το ονομασεις FMA γιατι δεν εχει καμια σχεση με το real FMA.

Ειναι απλα μια συμπαθητικη ιστοριουλα για παιδακια. thumbs down. it really ruins that masterpiece.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#623 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 28 July 2009 - 04:33

Ε...? Για παιδάκια? Γιατί. You didn't like it I get it... Άλλα για παιδάκια?

and

What's wrong with παιδάκια anyway?

#624 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 28 July 2009 - 07:57

ρε παιδια και οι 2 σειρες ειναι πολυ προσεγμενες, με εξαιρετικο σεναριο και χαρακτηρες...
ακομα και αν η πρωτη σειρα απομακρυνεται στην πορεια απο το μανγκα, δεν σημαινει οτι δεν καταφερνει να διηγηθει μια δυνατη ιστορια...
εμενα μου ειχε κρατησει το ενδιαφερον μεχρι το τελος και παραμενει και σημερα ενα απο τα αγαπημενα μου ανιμε

η μονη μου ενσταση ειναι για την παναθλια ταινια το Conqueror of Shamballa
ηλιθιο σεναριο και ασχημα CG
προδιδει το FMA, αγνοηστε την

#625 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 28 July 2009 - 18:44

ολις ειδα και το 17 και οφειλω να ομολογησω πως εχει παρει εντελως διαφοορετικη τροπη η ιστορια σε σχεση με το 1ο..κατ αρχην βλεπουμε νεους χαρακτηρεσ
Spoiler:

αυτο το story ακολουθει και το manga?

#626 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 July 2009 - 19:41

ολις ειδα και το 17 και οφειλω να ομολογησω πως εχει παρει εντελως διαφοορετικη τροπη η ιστορια σε σχεση με το 1ο..κατ αρχην βλεπουμε νεους χαρακτηρεσ

Spoiler:

αυτο το story ακολουθει και το manga?

Δεν το είδα ακόμα το 17 γιατί λέω να το δω μαζί με το 18, αλλά από αυτά που διάβασα στο spoiler tag σου, ναι, έτσι γίνεται στο manga.
Καμία σχέση, έτσι;:congrats: Είναι εντελώς διαφορετικά από το 15 και μετά.

Posted Image

Posted Image

#627 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 28 July 2009 - 22:10

επειδη το εχω απορια...
Spoiler:

#628 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 July 2009 - 22:35

επειδη το εχω απορια...

Spoiler:

Άλλαξε από άποψη χαρακτήρα εννοείς; Αν εννοείς αυτό μην ρωτάς για να μην μάθεις.:congrats:Υπομονή μερικά επεισόδια.

Posted Image

Posted Image

#629 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 28 July 2009 - 23:09

επειδη το εχω απορια...

Spoiler:

Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω...αλλά αυτό είναι major spoiler και δεν θα σου χαλάσει την έκπληξη,περίμενε 1-2 επεισόδια και θα δεις.

#630 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 29 July 2009 - 01:05

ειδα το 17 σημερα και το ξαναδα με 2 φιλους που ειχαν να δουν απο το 8... (τα πηραμε σερι).. Καλα εκει να δειτε να κρατιεμαι να μη πεταξω manga spoiler αυτοι να το καταλαβαινουν και να φευγουν καντιλια και απειλες... χαμος :D Οσοι δεν εχετε διαβασει το manga be prepared για πολλες εκπληξεις .. και μην ανησυχειτε αν κατι δεν ακολουθει το manga θα σας το πουμε, ολα τα αλλα ναι ετσι ειναι απο το manga, υπομονη ... ^_^