Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Posted 02 June 2009 - 12:54
Από την άλλη, δε μ' αρέσει που σε βάζει κατευθείαν χύμα στο κύμα. Στο κανονικό-anime σου εξηγούσε, σου ανέλυε, έβγαζες ένα νόημα τέλος πάντων. Τώρα δεν πέφτει πολύ εξήγηση. Αν άρχιζα από το Brotherhood, πιστευώ πως δε θα καταλάβενα τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά περί αλχημείας και τα λοιπά.
Θα δούμε πως θα προχωρήσει όμως...
Posted 02 June 2009 - 15:19
Θα εξηγηθούν αρκετα πράγματα στη συνέχεια μην έχεις ενοιαΑπό την άλλη, δε μ' αρέσει που σε βάζει κατευθείαν χύμα στο κύμα. Στο κανονικό-anime σου εξηγούσε, σου ανέλυε, έβγαζες ένα νόημα τέλος πάντων. Τώρα δεν πέφτει πολύ εξήγηση. Αν άρχιζα από το Brotherhood, πιστευώ πως δε θα καταλάβενα τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά περί αλχημείας και τα λοιπά.

Posted 02 June 2009 - 20:59
Μέχρι το επεισόδιο 9 το Brotherhood μου αρέσει αρκετά περισσότερο από το κανονικό. Ο μόνος λόγος είναι ότι έγινε πιο αστείο, οι μάχες αναδεικνύονται περισσότερο και γενικά το κλίμα έχει γίνει πιο χαλαρή φάση.
Από την άλλη, δε μ' αρέσει που σε βάζει κατευθείαν χύμα στο κύμα. Στο κανονικό-anime σου εξηγούσε, σου ανέλυε, έβγαζες ένα νόημα τέλος πάντων. Τώρα δεν πέφτει πολύ εξήγηση. Αν άρχιζα από το Brotherhood, πιστευώ πως δε θα καταλάβενα τόσα πολλά πράγματα. Ειδικά περί αλχημείας και τα λοιπά.
Ναι σωστά το brotherhood δεν είναι κανονικό anime είναι το ρουκ ζουκ.
Posted 02 June 2009 - 21:13
Posted 02 June 2009 - 22:21
Μέχρι το επεισόδιο 9 το Brotherhood μου αρέσει αρκετά περισσότερο από το κανονικό. Ο μόνος λόγος είναι ότι έγινε πιο αστείο, οι μάχες αναδεικνύονται περισσότερο και γενικά το κλίμα έχει γίνει πιο χαλαρή φάση.
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο, αν δεν είχα δει το πρώτο μπορεί και να ήμουν χαμένος στο τι συμβαίνει. Αλλά είναι και λιγάκι λογικό μιας και προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ του να δείξουν σωστά την ιστορία αλλά και να περάσουν γρήγορα τα επεισόδια που είναι ίδια με το πρώτο πριν να χάσουν το ενδιαφέρων τους αυτοί που το είδαν το πρώτο γιατί βλέπουν πάλι την ίδια ιστορία.
Posted 02 June 2009 - 22:49
Περιμένω τα επεισόδια με νέο περιεχόμενο. Για εμένα ξεκάθαρα το παλιό FMA, τουλάχιστον μέχρι αυτό το σημείο, ήταν πολύ καλύτερο.
κοιτα αντικειμενικα νεο περιεχόμενο υπάρχει ηδη.
Posted 03 June 2009 - 16:14
Posted 03 June 2009 - 17:47
Τι λέτε ρε παιδιά; Και στο manga έτσι πήγαινε και μια χαρά καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Υπομονή, υπομονή
Ακριβως παιδια.Ειμαι και γω απο αυτους που δεν εχουν δει την παλια σειρα ουτε το μανγκα.Βασικα εχω δει λιγα επισοδεια απο την παλια σειρα και 1 τσαπτερ φουλ και ελεγα wtf??η σειρα ειναι αυη η κατι αλλο??
Μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια σειρα και που την αρχισα ετσι ειναι πολυ μαματη.Απο οτι εχω ακουσει και απο αλλα παιδια με εμπειρια επι του θεματος ειναι μια χαρα πιστο στο μανγκα και αποδιδονται πολυ ωραια σχεδον όλα...Θα συμφωνησω .Δλδ θυμαμαι τα τρια πρωτα επ της παλιας σειρας και τωρα τα 9 που εχω δει αλλα με τα τρια πρωτα δεν συγκρυνονταν.
Ειδικα το πρωτο επισοδειο τελιεως διαφορετικο και σιγουρα περισσοτερεςπληροφοριες.
Posted 03 June 2009 - 18:13
Το 1ο επεισόδιο της νέας σειράς ήταν filler βέβαια. Δεν ξέρω αν το ξέρεις. Η πρώτη σειρά κυλούσε πιο αργά, οπότε είχε καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων και δενόσουν πιο πολύ μαζί τους ειδικά με κάποιους δευτερεύοντες. Είχε όμως αρκετά filler στοιχεία εκτός από κάποια εντελώς filler επεισόδια. Μετά το 25 περίπου ήταν εντελώς άλλη η υπόθεση και δεν εξηγήθηκαν πολλά από τα πρώτα επεισόδια που ήταν βασισμένα στο manga ή δόθηκαν εξηγήσεις κλισέ που δεν μου άρεσαν.Ακριβως παιδια.Ειμαι και γω απο αυτους που δεν εχουν δει την παλια σειρα ουτε το μανγκα.Βασικα εχω δει λιγα επισοδεια απο την παλια σειρα και 1 τσαπτερ φουλ και ελεγα wtf??η σειρα ειναι αυη η κατι αλλο??
Μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραια σειρα και που την αρχισα ετσι ειναι πολυ μαματη.Απο οτι εχω ακουσει και απο αλλα παιδια με εμπειρια επι του θεματος ειναι μια χαρα πιστο στο μανγκα και αποδιδονται πολυ ωραια σχεδον όλα...Θα συμφωνησω .Δλδ θυμαμαι τα τρια πρωτα επ της παλιας σειρας και τωρα τα 9 που εχω δει αλλα με τα τρια πρωτα δεν συγκρυνονταν.
Ειδικα το πρωτο επισοδειο τελιεως διαφορετικο και σιγουρα περισσοτερεςπληροφοριες.
Προσωπικά, ενώ χαίρομαι που ακολουθεί το manga η νέα σειρά θα προτιμούσα να μην είχε γίνει η παλιά και να γινόταν μια και έξω τώρα σωστά το anime. Μου αρέσει πιο πολύ η 2η, ήδη άρχισαν να ρίχνουν τους ρυθμούς νομίζω, αλλά θα ήταν τέλεια αν δεν παραλείπανε κάποια πραγματάκια. Ναι μεν δεν ήταν απαραίτητα αλλά υπήρχαν στο manga και βοηθάνε στην κατανόηση των χαρακτήρων και του κόσμου τους.
Posted 04 June 2009 - 09:43
Posted 04 June 2009 - 11:41
Δέν μπορώ να περιμένω ωστε να γίνει αυτη η σκηνη SUPER MANGA SPOILER
Spoiler:
Γουοου
Posted 04 June 2009 - 12:12
Ναι σωστά το brotherhood δεν είναι κανονικό anime είναι το ρουκ ζουκ.
Κατάλαβες τι εννοούσα μην γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο.
Nighteyes με καλύπτεις τελίως με το comment σου. Συμφωνώ απόλυτα

Posted 06 June 2009 - 03:15
Μπορει καποιος να μου πει ποια επισοδεια να δω?
Ελπιζω να μην ειμαι πολυ off topic...