Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#451 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 01 June 2009 - 10:11

Και εγω δν εχω δει την παλια σειρα βασικα ειπα να την αρχισω αλλα ενα παιδια μου ειπε να αρχισω την καινουργια.Βασικα μου αρεσει παρα πολυ μα παρα πολυ (αν και δν εχω καταλαβει τιποτα απο την ιστορια^^')Αλλα ακομα αρχη ειμαστε.Πολυ ωραια σειρα ,απο παντα ηθελα να την δω και τωρα που την ειδα ,απλα τα σπαει.
Να ρωτησω κατι ,υπαρχει περιπτωση να παει πανω απο 51 επ ή θα ειναι οπως η παλια σειρα????????
επισης το οπενιγκ τα σπαει,ειναι πολυ τελειο.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#452 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 01 June 2009 - 12:27

To 9 ήταν ένας πύραουλος αυτο μόνο έχω να πώ και το επόμενο είναι αυτο που περιμέναμε:wooi2:

MbcN7u5.png

#453 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 01 June 2009 - 14:33

Το 9 ηταν απο τα καλυτερα επ
Spoiler:
.

#454 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 June 2009 - 14:38

Πολυ ωραιο το 9

Spoiler:

qzMHWHd.png

#455 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 01 June 2009 - 15:42

Πολυ ωραιο το 9

Spoiler:

Spoiler:

#456 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 01 June 2009 - 15:42

Πολυ ωραιο το 9

Spoiler:

Spoiler: manga spoilers

Edited by iristella, 01 June 2009 - 23:30.

#457 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 June 2009 - 18:00

Το δα το βραδακυ το 9 μιας και το χαμε σε αποκλειστικοτητα για αρκετη ωρα xD και εχω αρχισει να βαριεμαι να ποσταρω εδω μεσα για λεω ποσο καλο ειναι :P

Winry <3333

Maes Respect!!

Spoiler: manga spoiler

Spoiler: μια ιδεα manga spoiler

Spoiler: next episode spoiler

Spoiler:

Και εγω δν εχω δει την παλια σειρα βασικα ειπα να την αρχισω αλλα ενα παιδια μου ειπε να αρχισω την καινουργια.Βασικα μου αρεσει παρα πολυ μα παρα πολυ (αν και δν εχω καταλαβει τιποτα απο την ιστορια^^')Αλλα ακομα αρχη ειμαστε.Πολυ ωραια σειρα ,απο παντα ηθελα να την δω και τωρα που την ειδα ,απλα τα σπαει.
Να ρωτησω κατι ,υπαρχει περιπτωση να παει πανω απο 51 επ ή θα ειναι οπως η παλια σειρα????????
επισης το οπενιγκ τα σπαει,ειναι πολυ τελειο.

Eχεις χρονο? ξεκινα και τη 1 season. Θα ειναι πανω απο 51 επισοδεια η s2 αλλα δε ξερουμε ποσα ακριβως. Ειχε ακουστει καποτε οτι θα το τραβηξουν οσο χρειαστει για να βγει καλα. δλδ δεν εχει προ αποφασισμενο αριθμο επισοδειων που μπορει να τους αναγκασει να βιαστουν η να βαλουν καποιο ψιλο filler.

Edited by iristella, 01 June 2009 - 23:32.

#458 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 01 June 2009 - 18:31

:Blissfull: Χορτασα επεισοδιο. Η ολη φαση με την κριση ταυτοτητας του Alphonse περασε κι αυτη... καημενο παιδακι.:uhh: Αλλα απο τις σκηνες που ειδα στο preview δεν τη γλιτωνουμε στο επομενο επεισοδιο. :nanana: Ετοιμαστε χαρτομαντηλα.

Spoiler: Episode 9 Trivia

#459 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 01 June 2009 - 19:00

Spoiler: Episode 9 Trivia

Yeap. at 06:46

#460 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 01 June 2009 - 19:28

Το δα το βραδακυ το 9 μιας και το χαμε σε αποκλειστικοτητα για αρκετη ωρα xD και εχω αρχισει να βαριεμαι να ποσταρω εδω μεσα για λεω ποσο καλο ειναι :P

Winry <3333

Maes Respect!!

Συμφωνο και εγω

Spoiler: μια ιδεα manga spoiler

Spoiler:

Edited by iristella, 01 June 2009 - 20:39.

#461 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 posts

Posted 01 June 2009 - 19:33

Παιδια επειδή πέφτει πολύ manga spoiler προσέξτε μην την πατήσει κάποιος
Όσοι δεν έχετε διαβάσει manga ή δει την πρώτη σεζόν μην ανοίγετε spoilers

Posted Image

.::My Cartoon List::.

Posted Image

Posted Image
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#462 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 01 June 2009 - 23:15

Από βδομάδα
Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#463 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 June 2009 - 23:36

Παιδιά λίγο ηρεμία με τα spoiler. Παρακαλώ πολυ

Α) όταν κάνετε κάποιο spoiler βάλτε και ένδειξη από που προέρχεται. Εϊναι next episode raw, είναι manga spoiler κτλ για να ξέρει και ο άλλος τι πατάει και να μην κλικάρει ξυπόλυτος στα αγκάθια.

Β) Επειδή με την συγκεκριμένη σειρά γίνεται λίγο της τρελής είτε με τον προηγούμενο κύκλο, είτε με το manga είτε με την επανέκδοση λίγη προσοχή. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην αναφέρετε τα άλλα δύο αλλά για εκτεταμμένες συζητήσεις παρακαλώ απευθυνθείτε στα αντίστοιχα threads. Υπάρχει μέρος για το FMA manga, για να γίνει εκεί η συζήτηση.

#464 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 June 2009 - 01:25

Eπεισοδιο 9
Spoiler:

Posted Image

#465 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 02 June 2009 - 02:08

Re γαμώτο το brothers δεν έχει ακουστεί καθόλου. Προφανώς δε θα χρησιμοποιήσουν της παλιάς σεοράς. κρίμα, θα ταίριαζε πολύ με το 9.