Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#301 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 15:15

δεν εννοουσα το opening βασικα....γενικα μιλουσα...και συγκεκριμενα δν με ενοχλει που υπαρχουν τα αστεια γ το υψφος του εντ...μου την σπαει που τα πετανε σε ακυρες στιγμες...οπως στην πρωτη συναντηση με τον κορνελλο εκει στα υπογεια...ηταν πολυ ακυρα τα αστεια

#302 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 16:17

Βασικά φταίει και ότι είναι πολύ "συμπυκνωμένα":congrats: τα επεισόδια ως τώρα.
Είναι πολύ πιο περιεκτικά σε γεγονότα απ' όσο πρέπει, οπότε και τα αστεία είναι πιο πολλά. Αυτό φάνηκε πιο πολύ στο 3ο επεισόδιο γιατί η συγκεκριμένη ιστορία είχε πολλά αστεία. Εδώ που τα λέμε τραβούσε πιο πολύ κάτι τέτοιο να γίνει εκεί σε σχέση με το 2ο επεισόδιο. Εκεί ήταν πολύ πιο σοβαρό το θέμα οπότε δεν είχε πολλά αστεία. Το 1ο ήταν filler οπότε δεν μετράει.

Τελοσπάντων. Το λάθος είναι ότι η σειρά και πάλι δεν είναι όπως θα έπρεπε. Για μένα, θα ήθελα να είναι πιο πιστή στο manga και ας ήταν βαρετή σε κάποια επεισόδια που θα έμοιαζαν πολύ με της 1ης σειράς. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, η ιστορία της Lior θα διαρκούσε 2 επεισόδια και μαζί με αυτά που παραλείψανε από το manga, τα αστεία που είδαμε δεν θα ενοχλούσαν καθόλου πιστεύω. Εμένα βέβαια δεν με ενόχλησαν, αλλά είχα διαβάσει το manga.

Εγώ περιμένω να περάσουν τα πρώτα επεισόδια, για να φτάσουμε στο σημείο που άφησε το manga η πρώτη σειρά. Από κει και πέρα θα φανεί αν η σειρά θα απογειωθεί ή όχι.

Τελικά είναι δύσκολο να δεις ένα remake και να μην το συγκρίνεις με το αρχικό. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει εδώ και δεν ικανοποιεί κάποιους. Εγώ το παθαίνω αυτό συνήθως με τα remake ή με τις μη σωστές μεταφορές βιβλίων. Περιέργως, στην περίπτωση αυτού του anime δεν με ενόχλησε αν και είδα την πρώτη σειρά(Το ίδιο μου συνέβη με το Hellsing). Ίσως γιατί δεν με ικανοποίησε η κατεύθυνση που πήρε η 1η σειρά μετά τα πρώτα 20-25 επεισόδια, ενώ του manga ναι.:canthelp:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 25 Απρίλιος 2009 - 16:23

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#303 vasilis+

vasilis+

Starting...

• Members
  • 23 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 19:01

η πρώτη σειρά μέχρι ποιο σημείο είναι με βάση το manga?

#304 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 20:20

η πρώτη σειρά μέχρι ποιο σημείο είναι με βάση το manga?

περιπου μεχρι το επεισοδιο 27(νομιζω):erk:

#305 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 03:28

Θα το δείτε παρακάτω, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Ω, και ποσες φορες το εχει αποδειξει αυτο η Arakawa-sensei...:tensai: Ποσες φορες μια ασχετη λεπτομερεια αποδεικνυεται μετα να εχει σχεση με το μελλον... η καποιος περαστικος εμφανιζεται αργοτερα σαν σημαντικος χαρακτηρας... Μολις ανεφερες αλλο ενα πραγμα που λατρευω στο manga - ολη μα ολη η ιστορια ειναι προσχεδιασμενη στο μυαλο της Arakawa-sensei.:Blissfull:

#306 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 12:26

Ω, και ποσες φορες το εχει αποδειξει αυτο η Arakawa-sensei...:tensai: Ποσες φορες μια ασχετη λεπτομερεια αποδεικνυεται μετα να εχει σχεση με το μελλον... η καποιος περαστικος εμφανιζεται αργοτερα σαν σημαντικος χαρακτηρας... Μολις ανεφερες αλλο ενα πραγμα που λατρευω στο manga - ολη μα ολη η ιστορια ειναι προσχεδιασμενη στο μυαλο της Arakawa-sensei.:Blissfull:

I sure agree with that :hahaha:

MbcN7u5.png

#307 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 19:02

http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=60900
Link για το episode πρέπει να είναι shinsen subs αλλα δεν ξερω:oo:

MbcN7u5.png

#308 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2009 - 20:44

Yeah!!!!!!!! Τέλειο σαν το manga και το απόδοσαν τέλεια μπράβο τους.Και εκεί στο τέλος ήταν πολύ καλο:if:Next week now:bahhh:

MbcN7u5.png

#309 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 01:43

Όσον αφορά τα αστεία (που εμένα δε με ενοχλούν ιδιαίτερα και σε μερικά, λίγα, γέλασα κάπως), νομίζω ότι φταίει ότι τα κάνουν και αυτά πολύ direct adaptation από το manga και ότι δουλεύει στο χαρτί δε σημαίνει αναγκαστικά ότι δουλεύει και animated.

Πάραυτα, νομίζω πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή. Η σύγκριση με το παλιό μέχρι στιγμής είναι αναπόφεκτη και σε όσους άρεσε πολύ το παλιό (me included) λογικό είναι να τους ξενίζουν διάφορα. Θα δείξει αν το καινούριο mood δουλεύει όταν προχωρήσει κιάλλο το story.

Spoiler:

#310 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 08:41

best episode so far

Πολυ καλη μετάφορα από το manga, χωρίς περιττολογίες,
Spoiler:

#311 .::Rey::.

.::Rey::.

~Michael Jango~

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 12:37

Ναι το 4ο ήταν εκπληκτικό.Ακόμα και τα fillerika ελάχιστα σημεία ήταν πολύ καλά.Για μένα η σειρά είναι μακράν καλύτερης της πρώτης.

Ποιος άλλος έχει κόλλημα με το op song? :nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

.::My Cartoon List::.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!

#312 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 13:04

Μην κολλάτε με τα αστεία μια χαρά είναι. Και μην κολλάτε και με το αν το anime παραμένει πιστό στο manga. Προσωπικά θα ήθελα από τη σειρά να κάνει και κάποιες μικροαλλαγές στο manga(ή και μεγάλες).{Αρκεί να μη δούμε fillers επιπέδου Bleach και την αφήσουν ημιτελή). Έτσι θα έχουμε τρεις εκδοχές του story.
Δεν έχω να παραπονεθώ και τίποτα δεν με ξενίζει μέχρι στιγμής. Ίσως μόνο το ending animation.
Kαι ναι το opening σου κολλάει.

#313 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 13:15

4 Best ep so far και το επομενο αναμενεται εξισου καλο.
Spoiler:

#314 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 13:32

Ναι το 4ο ήταν εκπληκτικό.Ακόμα και τα fillerika ελάχιστα σημεία ήταν πολύ καλά.Για μένα η σειρά είναι μακράν καλύτερης της πρώτης.

Ποιος άλλος έχει κόλλημα με το op song? :nbleed:

Για μένα είναι μακράν στο τοπ 3 songs made by Yui. Μαζί με το Rolling Star και το It's happy line που είχε παίξει και στο Taiyou No Uta.

Οσαναφορά την σειρά , ως κάποιος που δεν έχει διαβάσει το manga αλλά έχει δει την πρώτη σεζόν και δεν έχει και τρελή επαφή γενικά με το αντικείμενο, πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει απείρως περισσότερο. Χαμογελάω περισσότερο και ως τώρα δεν έχω νιώσει ότι βλέπω πράγματα που έχω ξαναδεί γιατί τα έχουν παρουσιάσει με έναν μοναδικό τρόπο.
Αν και
Spoiler:

#315 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2009 - 18:13

Όσοι κατηγορούσαν το χιούμορ των προηγούμενων επεισοδίων, ας δούνε το 4. Ήταν απόλυτα πιστό στο manga και διαρκούσε όσο έπρεπε. Απ' ότι φαίνεται, δεν θα δούμε τα ορυχεία και μάλλον ούτε το τρένο. Εδώ που τα λέμε δεν είχαν άμεση σχέση με την υπόθεση, και αν και θα ήθελα να τα δω δεν με ενοχλεί αν είναι να μπούμε πιο γρήγορα στο "ψητό"(ΑΚΑ: Το σημείο απόκλισης της 1ης σειράς με το manga, το οποίο αναμένω κάπου στο 10-12).
Spoiler: Ερώτηση προς manga readers, γιατί δεν θυμάμαι καλά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα