Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Posted 25 April 2009 - 15:15
Posted 25 April 2009 - 16:17
Είναι πολύ πιο περιεκτικά σε γεγονότα απ' όσο πρέπει, οπότε και τα αστεία είναι πιο πολλά. Αυτό φάνηκε πιο πολύ στο 3ο επεισόδιο γιατί η συγκεκριμένη ιστορία είχε πολλά αστεία. Εδώ που τα λέμε τραβούσε πιο πολύ κάτι τέτοιο να γίνει εκεί σε σχέση με το 2ο επεισόδιο. Εκεί ήταν πολύ πιο σοβαρό το θέμα οπότε δεν είχε πολλά αστεία. Το 1ο ήταν filler οπότε δεν μετράει.
Τελοσπάντων. Το λάθος είναι ότι η σειρά και πάλι δεν είναι όπως θα έπρεπε. Για μένα, θα ήθελα να είναι πιο πιστή στο manga και ας ήταν βαρετή σε κάποια επεισόδια που θα έμοιαζαν πολύ με της 1ης σειράς. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, η ιστορία της Lior θα διαρκούσε 2 επεισόδια και μαζί με αυτά που παραλείψανε από το manga, τα αστεία που είδαμε δεν θα ενοχλούσαν καθόλου πιστεύω. Εμένα βέβαια δεν με ενόχλησαν, αλλά είχα διαβάσει το manga.
Εγώ περιμένω να περάσουν τα πρώτα επεισόδια, για να φτάσουμε στο σημείο που άφησε το manga η πρώτη σειρά. Από κει και πέρα θα φανεί αν η σειρά θα απογειωθεί ή όχι.
Τελικά είναι δύσκολο να δεις ένα remake και να μην το συγκρίνεις με το αρχικό. Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει εδώ και δεν ικανοποιεί κάποιους. Εγώ το παθαίνω αυτό συνήθως με τα remake ή με τις μη σωστές μεταφορές βιβλίων. Περιέργως, στην περίπτωση αυτού του anime δεν με ενόχλησε αν και είδα την πρώτη σειρά(Το ίδιο μου συνέβη με το Hellsing). Ίσως γιατί δεν με ικανοποίησε η κατεύθυνση που πήρε η 1η σειρά μετά τα πρώτα 20-25 επεισόδια, ενώ του manga ναι.

Edited by Nighteyes, 25 April 2009 - 16:23.
Posted 25 April 2009 - 19:01
Posted 25 April 2009 - 20:20
η πρώτη σειρά μέχρι ποιο σημείο είναι με βάση το manga?
περιπου μεχρι το επεισοδιο 27(νομιζω)

Posted 26 April 2009 - 03:28
Θα το δείτε παρακάτω, τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Ω, και ποσες φορες το εχει αποδειξει αυτο η Arakawa-sensei...

Posted 26 April 2009 - 12:26
I sure agree with thatΩ, και ποσες φορες το εχει αποδειξει αυτο η Arakawa-sensei...
Ποσες φορες μια ασχετη λεπτομερεια αποδεικνυεται μετα να εχει σχεση με το μελλον... η καποιος περαστικος εμφανιζεται αργοτερα σαν σημαντικος χαρακτηρας... Μολις ανεφερες αλλο ενα πραγμα που λατρευω στο manga - ολη μα ολη η ιστορια ειναι προσχεδιασμενη στο μυαλο της Arakawa-sensei.

Posted 26 April 2009 - 19:02
Link για το episode πρέπει να είναι shinsen subs αλλα δεν ξερω

Posted 26 April 2009 - 20:44
Posted 28 April 2009 - 01:43
Πάραυτα, νομίζω πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή. Η σύγκριση με το παλιό μέχρι στιγμής είναι αναπόφεκτη και σε όσους άρεσε πολύ το παλιό (me included) λογικό είναι να τους ξενίζουν διάφορα. Θα δείξει αν το καινούριο mood δουλεύει όταν προχωρήσει κιάλλο το story.
Posted 28 April 2009 - 08:41
Πολυ καλη μετάφορα από το manga, χωρίς περιττολογίες,
Posted 28 April 2009 - 12:37
Ποιος άλλος έχει κόλλημα με το op song?

.::My Cartoon List::.
BUGGY IS BACK!!!OP FTW!
Posted 28 April 2009 - 13:04
Δεν έχω να παραπονεθώ και τίποτα δεν με ξενίζει μέχρι στιγμής. Ίσως μόνο το ending animation.
Kαι ναι το opening σου κολλάει.
Posted 28 April 2009 - 13:15
Posted 28 April 2009 - 13:32
Ναι το 4ο ήταν εκπληκτικό.Ακόμα και τα fillerika ελάχιστα σημεία ήταν πολύ καλά.Για μένα η σειρά είναι μακράν καλύτερης της πρώτης.
Ποιος άλλος έχει κόλλημα με το op song?
Για μένα είναι μακράν στο τοπ 3 songs made by Yui. Μαζί με το Rolling Star και το It's happy line που είχε παίξει και στο Taiyou No Uta.
Οσαναφορά την σειρά , ως κάποιος που δεν έχει διαβάσει το manga αλλά έχει δει την πρώτη σεζόν και δεν έχει και τρελή επαφή γενικά με το αντικείμενο, πρέπει να παραδεχτώ ότι μου αρέσει απείρως περισσότερο. Χαμογελάω περισσότερο και ως τώρα δεν έχω νιώσει ότι βλέπω πράγματα που έχω ξαναδεί γιατί τα έχουν παρουσιάσει με έναν μοναδικό τρόπο.
Αν και
Posted 28 April 2009 - 18:13