Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#286 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 10:41

Posted Image

Και ναι! Ακομα ενα προτζεκ που αρχίσαμε (αν κ με καθυστέρηση σε σχεση με τα αλλα γκρουπ που το μεταφράζουν στα ελληνικά), ελπίζω ομως οσοι απολαμβάνουν την ποιότητα της δουλειάς μας στη σειρα Naruto Shippuuden, να θελήσουν να παρακολουθούν το FMA (2009)και απο εμάς :tensai:

Επισης σε αυτο το σημείο να καλωσορίσουμε το νεο μελος της ομαδας, την Iristella, που θα ασχολείται κυρίως με το πρότζεκτ Fullmetal Alchemist, και ίσως βαζει ενα χεράκι και στο Naruto Shippuuden που και που :nod:
[Taka-Greece] Fullmetal Alchemist (2009) 1 720p

Αυτά τα ολίγα!!!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη
Taka-Greece Team

Μπραβο ρε παιδια για το release σας μην σταμτάτε!!!!!

MbcN7u5.png

#287 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Απρίλιος 2009 - 12:59

Εχω πλ καιρο να πορωθω τοσο πλ με ενα anime!!! Το 3ο επισοδειο ηταν γμτοοο!!!! ^^
Αν και αυτη η Rose μου την εδωσε! Η ατακα του Edward στο τελος ομως ηταν οοοολα τα λεφτα! Walk forward! πςςς! :P
Can't wait for the 4th episode nao!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#288 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 00:45

Καλο επεισοδιο, αν και μου την εσπασε λιγο η φαση με τον Χαλκ-Cornello και την Καλαμιτυ Τζεην-Rose. :yawn2: Δε βαριεσαι, παει τωρα. Αλλα ηθελα να δω το επεισοδιο με τον Yoki επομενο!!!:nanana:

#289 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 04:35

Αλλα ηθελα να δω το επεισοδιο με τον Yoki επομενο!!!:nanana:

Κι εγώ το ίδιο, ελπίζω να το δείξουν στο μεθεπόμενο αλλιώς wtf??

#290 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 09:33

παιδια παιζει κανενα καλο ink ν κατεβασω κ εγω?το fma ηταν το πρωτο ανιμε...:wooi2:εννοειτε οτι δν χανω το remake

#291 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 09:46

παιδια παιζει κανενα καλο ink ν κατεβασω κ εγω?το fma ηταν το πρωτο ανιμε...:wooi2:εννοειτε οτι δν χανω το remake

TokyoTosho is your friend, Mininova, και απο το channel μας στο irc. Επισης στα ελληνικα το πρωτο επ απο Taka-Greece (μπορεις να το βρεις και αυτο στο irc channel μας ;) )

#292 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 09:58

arigato Loke-senpai

#293 Nightwalker

Nightwalker

Anime Amateur

• Members
  • 109 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 14:59

Είδα και γω τα πρώτα 3 επισόδια και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο απογοητευμένος. Το 1ο μου άρεσε αρκετά (ίσως επειδή ήταν τελείως διαφορετικό απ' ότι είχε δείξει η αρχική σειρά). Όμως τα επόμενα (ειδικά το 3ο) δε μου άρεσαν όσο τα αρχικά. Για μένα το FMA είχε την τέλεια ισοροποία μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στην καινούργια σειρά μου φαίνεται ότι δε ξέρουν να την κρατήσουν το ίδιο καλά. Μου τη σπάει που όλοι ασχολούνται με το ύψος του Ed, λες και είναι πολύ σημαντικό. Εντάξει, και στην 1η σειρά γινόταν, αλλά σε σωστές στιγμές. Εδώ δε μπορούν να κρατήσουν 10 λεπτά με σοβαρή ατμόσφαιρα, όλο και κάποιος θα πεταχτεί να πει βλακεία. Θα συνεχίσω να την βλέπω επειδή δεν έχω διαβάσει το manga και μ' ενδιαφέρει να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Αλλά ελπίζω να μειωθούν οι κοτσάνες.

#294 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 15:48

Είδα και γω τα πρώτα 3 επισόδια και η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο απογοητευμένος. Το 1ο μου άρεσε αρκετά (ίσως επειδή ήταν τελείως διαφορετικό απ' ότι είχε δείξει η αρχική σειρά). Όμως τα επόμενα (ειδικά το 3ο) δε μου άρεσαν όσο τα αρχικά. Για μένα το FMA είχε την τέλεια ισοροποία μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στην καινούργια σειρά μου φαίνεται ότι δε ξέρουν να την κρατήσουν το ίδιο καλά. Μου τη σπάει που όλοι ασχολούνται με το ύψος του Ed, λες και είναι πολύ σημαντικό. Εντάξει, και στην 1η σειρά γινόταν, αλλά σε σωστές στιγμές. Εδώ δε μπορούν να κρατήσουν 10 λεπτά με σοβαρή ατμόσφαιρα, όλο και κάποιος θα πεταχτεί να πει βλακεία. Θα συνεχίσω να την βλέπω επειδή δεν έχω διαβάσει το manga και μ' ενδιαφέρει να δω πως θα εξελιχθεί η ιστορία. Αλλά ελπίζω να μειωθούν οι κοτσάνες.

Well:nosey:, για να πω την αλήθεια, είναι σημαντικό. Εμένα πάντως μου άρεσε το αστείο με το ύψος και στην παλιά σειρά. Στο manga έχει πιο πολλά αστεία απ' ότι στη 1η σειρά, αυτό είναι γεγονός. Αλλά αν και γενικά μου αρέσουν τα σκοτεινά anime, δεν με ενόχλησε που η 2η σειρά δεν ακολουθεί την 1η σ' αυτόν τον τομέα. Ίσως να φταίει το ότι ήμουν προετοιμασμένη γι αυτό. Πάντως αν ακολουθήσουν το manga τα αστεία θα πέφτουν όταν πρέπει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#295 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 15:43

btw...μηπως ειναι ευκολο να μου πειτε καθε ποτε βγαινει?

#296 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 16:28

Μέχρι τώρα βγαίνει subbed κάθε Κυριακή μεσημέρι. Κοίταζε εδώ και θα το δεις πάνω πάνω, όταν βγει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#297 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 22:24

Γιατι εχουν φαγωθει ολοι με το χιουμορ της σειρας; Εμενα προσωπικα δε με πειραζει καθολου η προσθεση περισσοτερου χιουμορ. Ισα ισα που ειναι ενας απο τους λογους που μου αρεσει περισσοτερο γιατι ερχεται πιο κοντα στο κλιμα του manga και γενικα στα γουστα μου οσον αφορα τα anime. Καλο το δραμα, αλλα καλυτερο το γελιο.:hahaha: Και ναι, στο manga ετσι ολοι κολλανε στον Ed για το υψος του. Σε καποια φαση μαλιστα ανεπτυξε και μια πολυ ενδιαφερουσα θεωρια για τον λογο που δεν ψηλωνει.

#298 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2009 - 23:18

:hahaha:στο επεισόδιο 2 σε μια φάση η grany τον αποκαλεί microcheap:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 08 Απρίλιος 2010 - 00:05

#299 mirana_neko

mirana_neko

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 14:46

μολις τελειωσα και εγω τ 3 πρωτα επσ....νταξ δεν λεω...απογοητευτηκα...η μουσικη για αρχη δν μ αρεσε καθολοθ...και στα ορωτα 2 επεισοδια το λιγο παραπανω χιουμορ δεν με πειραξε ιδιαιτερα..αλλα στο 3ο το παρακανανε...πετουσαν κατι αστεια σε εντελως ακυρεσ στιγμες που κατεστρεφαν ολη την ατμοσφαιρα...ελπιζω ν μν συνεχισουν ετσι...ναι το παραπανω χιουμορ δν βλαπτει αλλα τουλαχιστον να μπαινει στισ καταλληλες στιγμεσ και οχι οποτε να ναι...:terror2:

#300 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2009 - 14:58

Το όπενινγκ είναι απίστευτο...

Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει ως τώρα. Να πέφτουνε αρνητικά σχόλια για η σειρά, εξαιτίας του αστείου. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.

Αντί να λέτε ευχαριστώ, που ένα από τα καλύτερα Manga, κυκλοφορεί αυτούσιο(όπως φαίνεται μέχρι στιγμής) διαβάζω να λέτε ότι ενοχλούν τα αστεία για το ύψος.
Spoiler:

Θα το δείτε παρακάτω, τίποτα δεν είναι τυχαίο.