Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 13:47
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 14:31
Ελπίζω μετά τα πρώτα 10 επεισόδια, να γίνει πιο πιστό στο manga.
Ε, μάλλον μετά τα γεγονότα που έχει δείξει η παλιά σειρά θα πάνε κανονικά.
Ή έτσι ελπίζουμε...

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 14:50
Λιγότερες
Και η αλλαγή μετά το rebound = 100% fail.
Μέχρι τώρα S1 >>>>>>>>>>>>> S2.
Και λογικά έτσι θα συνεχίσει γιατί ακόμα και αν το manga-σενάριο από τη ~μέση και μετά είναι καλύτερο από αυτό της πρώτης σίζον, θα μας ξενερώνουν με τα τσίμπι και τις λοιπές χαζομάρες.
Τελείως άλλο κλίμα η πρώτη σειρά, κρίμα.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 15:24
Και εγω γι'αυτο ανυσηχουσα και πηγα να δω το manga να δω τι παιζεται η Lior arc ηταν πραγματι ετσι κυριως δραση και αστεια το επομενο κεφαλαιο ομως αυτο αλλαζει αν εξαιρεσης την αρχη που γνωριζουν τον Tucker και τη Nina και εχει καποια αστεια που βοηθουν στο να συμπαθησεις τους χαρακτηρες και να ελαφρηνει λιγο την ατμοσφαιρα απο τη στιγμη που μαθενουν τι εκανε ειναι σοβαρο χωρις αστεια αν το μεταφερουν σωστα θα ειναι πολυ δυνατο επεισιδιο.Το manga εχει πολυ καλη ισοροπια μεταξυ κωμικου και δραματικου στοιχειου το θεμα ειναι να το μεταφερουν αφτο και στο ανιμε.Ωραία πάει, αλλά θα το ξαναπώ.
Λιγότερεςidiotichumorous scenes plz. :/
Και η αλλαγή μετά το rebound = 100% fail.
Μέχρι τώρα S1 >>>>>>>>>>>>> S2.
Και λογικά έτσι θα συνεχίσει γιατί ακόμα και αν το manga-σενάριο από τη ~μέση και μετά είναι καλύτερο από αυτό της πρώτης σίζον, θα μας ξενερώνουν με τα τσίμπι και τις λοιπές χαζομάρες.
Τελείως άλλο κλίμα η πρώτη σειρά, κρίμα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 20 Απρίλιος 2009 - 16:39
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 15:41
Τωρα για το speed, θεωρω οτι πανε πολυ καλα, βαζουν ολα τα σημαντικα στοιχεια, χωρις να νιωθεις οτι σε τραβανε απο πισω τους για να προλαβεις, ενταξει μια - 2 ημι filler σκηνες για να καλυψουν κατι δεν ειναι τπτ, απο τη στιγμη που α. δεν ειναι ασχημο, β. δεν επηρεαζει τη πλοκη, γ. εχει πολυ μικρη διαρκεια

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 16:17
Είμαι μαζί σου απόλυτα.....Putin Μπές στο onemanga.com και κανε σύγκριση του επεισοδιου με το manga να δείς πόσες διαφορές υπάρχουν και μετα μιλάμεPutin, θα το ξαναπω και εγω, δυστυχως η ευτυχως θα εχει πολλες τετοιες σκηνες ακομα, γιατι ετσι ειναι και στο manga. Σιγουρα υπαρχουν chapters η ακομα και chapter arcs που εχουν λιγοτερο / περισσοτερο / καθολου κωμικο στοιχειο.
Τωρα για το speed, θεωρω οτι πανε πολυ καλα, βαζουν ολα τα σημαντικα στοιχεια, χωρις να νιωθεις οτι σε τραβανε απο πισω τους για να προλαβεις, ενταξει μια - 2 ημι filler σκηνες για να καλυψουν κατι δεν ειναι τπτ, απο τη στιγμη που α. δεν ειναι ασχημο, β. δεν επηρεαζει τη πλοκη, γ. εχει πολυ μικρη διαρκεια

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:26
Εντάξει καλό ήταν, αλλά ρε παιδιά την μισή υπόθεση από το manga δεν την έδειξε καθόλου. Άσε που άλλαξαν κάποια πράγματα
Spoiler:
Βασικά αυτό στο spoiler εγινε μόνο και μόνο για να γίνει η σκηνή με τον πυροβολισμό και να δουν την πραγματική φυση του Al καθώς κατι τέτοιο δεν έιναι απαραίτητο να γινόταν όπως στο manga αφου αυτο μαθαίνεται στο 1ο επ τελικα
Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι περίμενα στο επόμενο επ να δείξει το story με τ coal mine city :/ ελπίζω να το βάλουν τουλάχιστον στο μεθεπόμενο
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:42
Η πρώτη δυνατή στιγμή με το failed transmutation κατα τη γνώμη αποδόθηκε καλύτερα απο το season 1.Eπίσης το να συγκρίνουμε 2 απόπειρες που προς στιγμήν εξιστορούν ακριβώς τα ίδια γεγονότα δεν είναι άδικο για την σειρά που παρακολουθούμε 2η?Εγώ πρώτα βλέπω την καινούργια απόπειρα και μετά βλέπω το παλιό FMA,αφου ξερω τι θα γίνει μου φαίνεται πολύ καλύτερη η καινούργια σειρα....αυτό βασικά οφείλεται στο ότι χάνεται το suspense....
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:49
Ωραία πάει, αλλά θα το ξαναπώ.
Λιγότερεςidiotichumorous scenes plz. :/
you really need to start reading the manga..

Dunno,αλλα ειμαι well satisfied with how the new series is turning out.

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:52
Το ξέρω, γι' αυτό είχα γράψει και το παρακάτω.Βασικά αυτό στο spoiler εγινε μόνο και μόνο για να γίνει η σκηνή με τον πυροβολισμό και να δουν την πραγματική φυση του Al καθώς κατι τέτοιο δεν έιναι απαραίτητο να γινόταν όπως στο manga αφου αυτο μαθαίνεται στο 1ο επ τελικα
Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι περίμενα στο επόμενο επ να δείξει το story με τ coal mine city :/ ελπίζω να το βάλουν τουλάχιστον στο μεθεπόμενο
Εμένα αυτό που με "ενόχλησε" είναι ότι με κάτι τέτοια αλλάζουν τους χαρακτήρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον χαρακτήρα...για να τα χωρέσουν σε ένα επεισόδιο.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 21:38
Putin, θα το ξαναπω και εγω, δυστυχως η ευτυχως θα εχει πολλες τετοιες σκηνες ακομα, γιατι ετσι ειναι και στο manga. Σιγουρα υπαρχουν chapters η ακομα και chapter arcs που εχουν λιγοτερο / περισσοτερο / καθολου κωμικο στοιχειο.
ότι πιο σωστό ως τώρα.
Και είναι αφελές να συγκρίνεται η 52αρα σειρά με τα 3 αυτηνής. Είναι κρίμα...
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 09:29

Το animation ειναι πολυ καλο και γενικα το anime ειναι αυτο που ηθελα.
Ανυπομονω για την συνεχεια!!
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 11:39
Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 16:56

Επισης σε αυτο το σημείο να καλωσορίσουμε το νεο μελος της ομαδας, την Iristella, που θα ασχολείται κυρίως με το πρότζεκτ Fullmetal Alchemist, και ίσως βαζει ενα χεράκι και στο Naruto Shippuuden που και που

[Taka-Greece] Fullmetal Alchemist (2009) 1 720p
Αυτά τα ολίγα!!!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη
Taka-Greece Team