Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#271 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 13:47

και αυτό ένα άλλο επικό επεισόδιο, μου άρεσε παρα πολύ και με εξαίρεση 2-3 σκηνές ήταν 100% πιστό στο manga

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#272 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 14:25

Εντάξει καλό ήταν, αλλά ρε παιδιά την μισή υπόθεση από το manga δεν την έδειξε καθόλου. Άσε που άλλαξαν κάποια πράγματα
Spoiler:
για να τα χωρέσουν σε ένα επεισόδιο. Ήταν περιττή πάντως
Spoiler:
Ελπίζω μετά τα πρώτα 10 επεισόδια, να γίνει πιο πιστό στο manga.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#273 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 14:31

Ελπίζω μετά τα πρώτα 10 επεισόδια, να γίνει πιο πιστό στο manga.

Ε, μάλλον μετά τα γεγονότα που έχει δείξει η παλιά σειρά θα πάνε κανονικά.

Ή έτσι ελπίζουμε...:congrats:

#274 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 14:50

Ωραία πάει, αλλά θα το ξαναπώ.

Λιγότερες idiotic humorous scenes plz. :/

Και η αλλαγή μετά το rebound = 100% fail.

Μέχρι τώρα S1 >>>>>>>>>>>>> S2.
Και λογικά έτσι θα συνεχίσει γιατί ακόμα και αν το manga-σενάριο από τη ~μέση και μετά είναι καλύτερο από αυτό της πρώτης σίζον, θα μας ξενερώνουν με τα τσίμπι και τις λοιπές χαζομάρες.

Τελείως άλλο κλίμα η πρώτη σειρά, κρίμα.

HnH5aB0.jpg

#275 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 15:24

Και η αλλαγή μετά το rebound = 100% fail.

Μέχρι τώρα S1 >>>>>>>>>>>>> S2.
Και λογικά έτσι θα συνεχίσει γιατί ακόμα και αν το manga-σενάριο από τη ~μέση και μετά είναι καλύτερο από αυτό της πρώτης σίζον, θα μας ξενερώνουν με τα τσίμπι και τις λοιπές χαζομάρες.

Τελείως άλλο κλίμα η πρώτη σειρά, κρίμα.

Και εγω γι'αυτο ανυσηχουσα και πηγα να δω το manga να δω τι παιζεται η Lior arc ηταν πραγματι ετσι κυριως δραση και αστεια το επομενο κεφαλαιο ομως αυτο αλλαζει αν εξαιρεσης την αρχη που γνωριζουν τον Tucker και τη Nina και εχει καποια αστεια που βοηθουν στο να συμπαθησεις τους χαρακτηρες και να ελαφρηνει λιγο την ατμοσφαιρα απο τη στιγμη που μαθενουν τι εκανε ειναι σοβαρο χωρις αστεια αν το μεταφερουν σωστα θα ειναι πολυ δυνατο επεισιδιο.Το manga εχει πολυ καλη ισοροπια μεταξυ κωμικου και δραματικου στοιχειου το θεμα ειναι να το μεταφερουν αφτο και στο ανιμε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 20 Απρίλιος 2009 - 16:39

#276 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 15:41

Putin, θα το ξαναπω και εγω, δυστυχως η ευτυχως θα εχει πολλες τετοιες σκηνες ακομα, γιατι ετσι ειναι και στο manga. Σιγουρα υπαρχουν chapters η ακομα και chapter arcs που εχουν λιγοτερο / περισσοτερο / καθολου κωμικο στοιχειο.

Τωρα για το speed, θεωρω οτι πανε πολυ καλα, βαζουν ολα τα σημαντικα στοιχεια, χωρις να νιωθεις οτι σε τραβανε απο πισω τους για να προλαβεις, ενταξει μια - 2 ημι filler σκηνες για να καλυψουν κατι δεν ειναι τπτ, απο τη στιγμη που α. δεν ειναι ασχημο, β. δεν επηρεαζει τη πλοκη, γ. εχει πολυ μικρη διαρκεια ;)

#277 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 16:17

Putin, θα το ξαναπω και εγω, δυστυχως η ευτυχως θα εχει πολλες τετοιες σκηνες ακομα, γιατι ετσι ειναι και στο manga. Σιγουρα υπαρχουν chapters η ακομα και chapter arcs που εχουν λιγοτερο / περισσοτερο / καθολου κωμικο στοιχειο.

Τωρα για το speed, θεωρω οτι πανε πολυ καλα, βαζουν ολα τα σημαντικα στοιχεια, χωρις να νιωθεις οτι σε τραβανε απο πισω τους για να προλαβεις, ενταξει μια - 2 ημι filler σκηνες για να καλυψουν κατι δεν ειναι τπτ, απο τη στιγμη που α. δεν ειναι ασχημο, β. δεν επηρεαζει τη πλοκη, γ. εχει πολυ μικρη διαρκεια ;)

Είμαι μαζί σου απόλυτα.....Putin Μπές στο onemanga.com και κανε σύγκριση του επεισοδιου με το manga να δείς πόσες διαφορές υπάρχουν και μετα μιλάμε :hahaha::stubborn:

MbcN7u5.png

#278 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:26

Εντάξει καλό ήταν, αλλά ρε παιδιά την μισή υπόθεση από το manga δεν την έδειξε καθόλου. Άσε που άλλαξαν κάποια πράγματα

Spoiler:

Βασικά αυτό στο spoiler εγινε μόνο και μόνο για να γίνει η σκηνή με τον πυροβολισμό και να δουν την πραγματική φυση του Al καθώς κατι τέτοιο δεν έιναι απαραίτητο να γινόταν όπως στο manga αφου αυτο μαθαίνεται στο 1ο επ τελικα

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι περίμενα στο επόμενο επ να δείξει το story με τ coal mine city :/ ελπίζω να το βάλουν τουλάχιστον στο μεθεπόμενο

#279 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:42

Ρε παιδια αφου θελει να είναι πιστο στο μανγκα θα έχει κωμικές σκηνές,αυτο είναι το κλίμα του μάνγκα και απο πότε κατι τέτοιο αφαιρεί απο την σοβαρότητα-δραματικότητα της σειράς?
Η πρώτη δυνατή στιγμή με το failed transmutation κατα τη γνώμη αποδόθηκε καλύτερα απο το season 1.Eπίσης το να συγκρίνουμε 2 απόπειρες που προς στιγμήν εξιστορούν ακριβώς τα ίδια γεγονότα δεν είναι άδικο για την σειρά που παρακολουθούμε 2η?Εγώ πρώτα βλέπω την καινούργια απόπειρα και μετά βλέπω το παλιό FMA,αφου ξερω τι θα γίνει μου φαίνεται πολύ καλύτερη η καινούργια σειρα....αυτό βασικά οφείλεται στο ότι χάνεται το suspense....
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#280 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:49

you really need to start reading the manga.. :P To get used to this serious/comical balance the story has. Coz that's really how FullMetal Alchemist is. Not all the srs bznz the first series showed (for the most part).

Dunno,αλλα ειμαι well satisfied with how the new series is turning out. :wooi2: Ανυπομονω να φτασει στα προσφατα chapter! T^T They're gonna be so awesum animated.

#281 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 17:52

Βασικά αυτό στο spoiler εγινε μόνο και μόνο για να γίνει η σκηνή με τον πυροβολισμό και να δουν την πραγματική φυση του Al καθώς κατι τέτοιο δεν έιναι απαραίτητο να γινόταν όπως στο manga αφου αυτο μαθαίνεται στο 1ο επ τελικα

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι περίμενα στο επόμενο επ να δείξει το story με τ coal mine city :/ ελπίζω να το βάλουν τουλάχιστον στο μεθεπόμενο

Το ξέρω, γι' αυτό είχα γράψει και το παρακάτω.

...για να τα χωρέσουν σε ένα επεισόδιο.

Εμένα αυτό που με "ενόχλησε" είναι ότι με κάτι τέτοια αλλάζουν τους χαρακτήρες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τον χαρακτήρα
Spoiler:
Και αν σ' αυτήν την περίπτωση υπήρχε λόγος που συνέβη ότι συνέβη,
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#282 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 21:38

ότι πιο σωστό ως τώρα.

Και είναι αφελές να συγκρίνεται η 52αρα σειρά με τα 3 αυτηνής. Είναι κρίμα...

#283 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 09:29

Πολυ καλο επεισοδειο και χαρηκα πολυ που ξεφορτωθηκαμε την Lior τοσο συντομα:D
Το animation ειναι πολυ καλο και γενικα το anime ειναι αυτο που ηθελα.
Ανυπομονω για την συνεχεια!!

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#284 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 11:39

Θα μπούμε σε ένα ενδιαφέρον episode στο επόμενο και το νομίζω θα αποδοθεί αναλόγως με το manga:tensai:

MbcN7u5.png

#285 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 16:56

Posted Image

Και ναι! Ακομα ενα προτζεκ που αρχίσαμε (αν κ με καθυστέρηση σε σχεση με τα αλλα γκρουπ που το μεταφράζουν στα ελληνικά), ελπίζω ομως οσοι απολαμβάνουν την ποιότητα της δουλειάς μας στη σειρα Naruto Shippuuden, να θελήσουν να παρακολουθούν το FMA (2009)και απο εμάς :tensai:

Επισης σε αυτο το σημείο να καλωσορίσουμε το νεο μελος της ομαδας, την Iristella, που θα ασχολείται κυρίως με το πρότζεκτ Fullmetal Alchemist, και ίσως βαζει ενα χεράκι και στο Naruto Shippuuden που και που :nod:
[Taka-Greece] Fullmetal Alchemist (2009) 1 720p

Αυτά τα ολίγα!!!
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη
Taka-Greece Team

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ