they better not
They won't (αν ακολουθησουν το manga)
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 16:06
they better not
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 10:54
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 11:34
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 12:05
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 12:39
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 16 Απρίλιος 2009 - 13:34
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:09
Έχει μεγάλη σημασία τουλάχιστον για την συγκεκριμένη σειρά. Το πρώτο anime επαναλαμβάνεται σε κάποια σημεία, έχει αρκετά κλισέ και δεν οδηγεί εντέλει πουθενά. Τα ερωτήματα που σου δημιουργούνται στην αρχή που ακολουθούσε το manga δεν τα λύνει ή τα απαντάει με πρόχειρο τρόπο. Προσωπικά δεν με είχε ενθουσιάσει όταν το είδα και δεν είχα ιδέα τότε ότι δεν ακολουθούσε το manga. Κάποια επεισόδια μου είχαν αρέσει και κάποια μου έδιναν την εντύπωση ότι τα τραβούσαν χωρίς λόγο. Γενικά μου είχε αφήσει θετική εντύπωση (λόγω μουσικής και σχεδίου κυρίως) αλλά δεν με έπεισε.Τι σημασία έχει? Μπορεί η παλιά σειρά να μην είναι πιστή στο manga αλλά εξακολουθεί να είναι φοβερή. Εγώ προσωπικά που δεν ήξερα το μάνγκα όταν την είδα δεν ένιωσα ότι μου άφησε κανένα κενό. Θα της πρότεινα να δει και την παλιά σειρά, δεν έχει τίποτα να χάσει.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 16 Απρίλιος 2009 - 13:34
Ορθογραφία... -_-;
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:24
+10000 συμφωνώ απόλυτος. ποτε δεν είπα πως δεν μου άρεσε η παλιά σειρά, αντίθετος είναι στα top anime μου, ΑΛΛΑ η καινούρια είναι καλύτερη και γνήσια, so για πιο λόγο να δεις πρώτα την παλιά αφού είσαι τυχερή και μπορείς να δεις την καινούρια?Εγώ έχω να προτείνω το εξής: άρχισε παρέα μας την καινούρια σειρά και ΑΝ σου κολλήσει το μικρόβιο, μπορείς να δεις και την παλιά αφού τελειώσει αυτή. Παράλληλα, μπορείς να δοκιμάσεις και το manga, έαν θες.
Γενικά, πρέπει να λατρεύεις το FMA σαν ιστορία για να δεις την παλιά σειρά. Όχι επειδή είναι άσχημη, το ακριβώς αντίθετο, αλλά αν θες να δεις τί εστί ακριβώς FMA, ξεκίνα μαζί μας αυτήν εδώ... και μετά μπορείς να καείς και με την παλιά, για να απορροφήσεις όσο το δυνατόν περισσότερo FMA! XD
Μιας και η παλιά σειρά καταντάει πολύ διαφορετική από το manga, έχει τη δική της ιστορία και μπορεί κάποιος να το αντιμετωπίσει σαν AU.
Δες εάν σου κολλάει το σενάριο και μετά ό,τι σε φωτήσει ο Θεός.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:25
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:35
ναι παιδια
μονο που σας ξεφυγε μια μικρη λεπτομερεια
απο αυτη τη σειρα εχουν βγει 2 επεισοδια ενω απο την αλλη 51
για να δει αυτη τη σειρα ολοκληρη πρεπει να περιμενει μεχρι το 2011 ενω για να δει την αλλη εξαρταται απλα απο το ποσο χρονο εχει να διαθεσει
προτινω να δεις την 1η ανεπιφυλακτα. αν συγκρινω τα 2 πρωτα επεισοδια της 1η με τα αντιστοιχα της 2ης η 1η ειναι πολυ καλυτερη για μενα χωρις αυτο να σημαινει οπως ειπα οτι δε μου αρεσει η 2η.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 14:25
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 14:47
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 16:45
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 07:50
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 10:30