Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 14:44
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 14:50
Λοιπόν, είναι πάρα πολύ καλό, οφείλω να ομολογήσω! Το opening το άκουγα ξανά και ξανά. Βέβαια, σαν το Rewrite δεν είναι, αλλά ας μη τα θέλουμε κι όλα... Το End, από την άλλη, κατάλαβα ότι είναι παρωδία του Rewrite και το συμπάθησα πολύ.

Ένα + για την πίστη στην αισθητική του manga όσον αναφορά το σχέδιο, πάμε πολύ καλά σε αυτό. Από seiyuu, ούτε που με νοιάζει... να κάνει καλή δουλειά θέλω, χωρίς να ακούγεται απαγγελία ποιήματος κι είμαστε οκ σε αυτόν τον τομέα.
Το ίδιο το επεισόδιο ήταν καθαρά εισαγωγικό-filler, για να συστήσει τους χαρακτήρες. Αυτό το βρήκα επίσης πολύ θετικό, μιας και όχι, δε τους ξέρει όλος ο κόσμος τους χαρακτήρες. Με αυτό, το Studio λέει ξεκάθαρα ότι αυτό το remake είναι και για καινούριους και για παλιούς, όλοι οι καλοί χωράνε. Αντί λοιπόν, να βγάλουν κάτι σα συνέχεια "και τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας!", καλωσορίζουν όλο το κόσμο.
Οι κωμικές σκηνές είναι πραγματικά καμμένες!

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 15:51
If Eclipse are subbing I watch from them(fast & good quality).
Please μη μιλάτε για το τι δείχνει ή όχι από το manga ή τί θα δείξει σε επόμενα επεισόδια (κάντε το μέσα σε spoilers που να λένε manga) γιατί πολύ δεν το έχουν διαβάσει.Δεν πετάχτηκε κανά τρελό spoiler στο thread απλά το λέω...
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 15:51
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 16:14

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 16:36
Μόλις το τελείωσα είδα ότι το είχαν βγάλει και οι SHS...

Τεσπα, άξιζε που περιμέναμε τόσους μήνες, το 1ο επεισόδιο ήταν άξιο του ονόματός του!
FMA FTW!!

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 16:58
Πρόκειται για remake της αρχκής σειράς ή είναι κανονικός δεύτερος κύκλος? Ρωτάω γιατί δεν την έχω δει ακόμη τα πρώτα επισόδεια.
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 19:56
Γενικα καλη αρχη που ανεβαζει της προσδοκιες για τη συνεχεια,το μονο κακο ειναι οτι βγαινει ενα μονο επεισοδιο καθε βδομαδα και μπορει τωρα να μην με πειραζει αλλα οταν θα φτασουν οι μεγαλες μαχες και τα cliffhanger θα πεφτουν βροχη δεν θα μπορω να περιμενω ειδικα απο τη στιγμη που το πρωτο το ειδα μαζεμενω τωρα θα μου κακοφανει.
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:01
Τώρα, παραξενεύτηκα απο το πρώτο επεισόδιο γιατί είχα ακούσει πως το "Brotherhood" θα ακολουθεί πιστά το manga. Ακόμα και ο πρώτος κύκλος που ξεστράτισε άρχιζε όπως περίπου άρχιζε το manga.
Διάβασα κάποιους πιθανούς λόγους που έδωσαν τα παιδιά σε αυτό το θέμα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έκαναν αυτή την αρχή. Προς το παρόν, ελπίζω πως οι μόνες αλλαγές απο το manga θα είναι αυτές που χρειάζονται για την διαφορετική εισαγωγή.
Το σχέδιο είναι άψογο, αναμενόμενα, και η μουσική είναι συμπαθητική (ειδικά το κομμάτι της χορωδίας προς το τέλος του επεισοδίου). Η μουσική βέβαια είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του πρώτου κύκλου και δεν θα ήθελα να αποτύχει σε αυτόν τον τομέα το Brotherhood.
Όσον αφορά το χιούμορ, φαίνεται πως θα ακολουθεί περισσότερο τη ροή του manga και αυτό δεν είναι κακό, μα οι δραματικές στιγμές θα ήθελα να είναι ίδιας ή και ψηλότερης ποιότητας.
Μία ερώτηση. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως το Brotherhood θα ακολουθήσει το manga;
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:02
μην το βλεπω τσαμπα ... ( και μου αρεσε πολυ το πρωτο επισοδειο ... )

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:14
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 20:42

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 23:08
Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο το πρώτο επεισόδιο. Και ας ήταν φίλλερ, ήταν πολύ λυπηρό επεισόδιο. (όσοι έχουνε διαβάσει μάνγκα θα κατάλαβαν την ειρωνία πιστεύω. Το πρώτο επειδόδιο μας πέταξε στα βαθειά.)
Το σχέδιο ήταν εξαιρετικό, ανώτερο της πρώτης χαλαρά. Το όπενινγκ ήταν γαμάτο, απλά σε βάζει στο κίμα με τη μία.
Ήταν φίλλερ επεισόδιο και τους έδειξε σχεδόν όλους εκτός από ΣΚΑΡ. Εδώ έδειξε μέχρι και FAther. Δε παίζει να μην ακολουθήσει manga για κανένα λόγο. Αν οι δημιουργοί δώσουν τη δέουσα προσοχή, θα μιλάμε για τη σειρά της χρονιάς και όχι μόνο. Θα εκτοπίσει και τη προηγούμενη σειρά.
Και για όσους ρωτάνε, όχι δε χρειάζεται να έχεις δει τη πρώτη. Είναι ριμέικ. Δεν είναι sequel.
Ήταν απίστευτο, αν δε μογγολιαστούν θα το συζητήσουμε για πολύ καιρό αυτό εδώ. Έπαθα σοκ, μου άρεσε υπερβολικά πολύ. Ειδικά το οπενινγκ με ανατρίχιασε. Ήταν καλοστημένο.
Από Shinsen που το δα μου φάνηκε αρκετά καλό
Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 23:16
Όσων αφορά το επεισόδιο μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα (μα πάρα) πολύ.Σαν την πρώτη μου επαφή με τη σειρά έχω μείνει με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Μακάρι να γίνεται όσο καλό λέτε...
Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 00:04