Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

FullMetal Alchemist Brotherhood (2009-10)

• Please log in to reply
1539 replies to this topic

#166 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 06 April 2009 - 14:44

ηταν που ηταν πολυ ψηλα στην εκτιμηση μου αυτη η σειρα, βλεποντας το 1ο επισοδειο προβλεπω πως θα ανεβει ακομα ψηλοτερα (η πρωτη season ηταν ηδη στο top10 μου αλλα και παλι το βλεπω πολυ δυσκολο να ανεβει στη κορυφη και να ξεπερασει οne piece, gintama).

#167 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 April 2009 - 14:50

Σχόλια κι από μένα, μιας και μόλις το είδα.

Λοιπόν, είναι πάρα πολύ καλό, οφείλω να ομολογήσω! Το opening το άκουγα ξανά και ξανά. Βέβαια, σαν το Rewrite δεν είναι, αλλά ας μη τα θέλουμε κι όλα... Το End, από την άλλη, κατάλαβα ότι είναι παρωδία του Rewrite και το συμπάθησα πολύ.:wooi2:

Ένα + για την πίστη στην αισθητική του manga όσον αναφορά το σχέδιο, πάμε πολύ καλά σε αυτό. Από seiyuu, ούτε που με νοιάζει... να κάνει καλή δουλειά θέλω, χωρίς να ακούγεται απαγγελία ποιήματος κι είμαστε οκ σε αυτόν τον τομέα.

Το ίδιο το επεισόδιο ήταν καθαρά εισαγωγικό-filler, για να συστήσει τους χαρακτήρες. Αυτό το βρήκα επίσης πολύ θετικό, μιας και όχι, δε τους ξέρει όλος ο κόσμος τους χαρακτήρες. Με αυτό, το Studio λέει ξεκάθαρα ότι αυτό το remake είναι και για καινούριους και για παλιούς, όλοι οι καλοί χωράνε. Αντί λοιπόν, να βγάλουν κάτι σα συνέχεια "και τα υπόλοιπα βρείτε τα μόνοι σας!", καλωσορίζουν όλο το κόσμο.

Οι κωμικές σκηνές είναι πραγματικά καμμένες! :hahaha: Στη τελευταία ειδικά λύθηκα!

Posted Image

#168 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 06 April 2009 - 15:51

Πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο ,τυπικό FMA σε ποιότητα. Τα κωμικά στοιχεία είναι αστεία και όχι κρυάδες ,οπότε δε με χάλασαν,αν σκεφτεί κανείς το
Spoiler:
Ο VA του Roy θύμιζε Lockon μιας και μιλούσε με τη standard φωνή του(το μόνο που με χάλασε).
If Eclipse are subbing I watch from them(fast & good quality).

Please μη μιλάτε για το τι δείχνει ή όχι από το manga ή τί θα δείξει σε επόμενα επεισόδια (κάντε το μέσα σε spoilers που να λένε manga) γιατί πολύ δεν το έχουν διαβάσει.Δεν πετάχτηκε κανά τρελό spoiler στο thread απλά το λέω...

#169 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 06 April 2009 - 15:51

Ποιο group πιστεύετε κάνει την καλύτερη μετάφραση γιατί το έπιασαν αρκετά!!
[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#170 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 06 April 2009 - 16:14

δε εχω κατσει να δω ολες τις version ( αν και τις εχω :D ) αλλα οι gSS ( BSS + GG αν δεν κανω λαθος) πρεπει να εχουν προσεγμενη μεταφραση.

#171 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 06 April 2009 - 16:36

Εγώ στην αρχή κατέβασα το raw και πωρώθηκα (πάλι, λόγω DB Kai) και το είδα χωρίς subs!
Μόλις το τελείωσα είδα ότι το είχαν βγάλει και οι SHS...:emptyonexg1:
Τεσπα, άξιζε που περιμέναμε τόσους μήνες, το 1ο επεισόδιο ήταν άξιο του ονόματός του!

FMA FTW!!:head::dwarf::head:

#172 dOOpLiSSaKoS

dOOpLiSSaKoS

Cloud Gets Owned

• Members
  • 221 posts

Posted 06 April 2009 - 16:58

Εγώ το κατέβασα από τους Eclipse και μου φάνηκε πολύ καλό τόσο στα subs όσο και στην encode!

Πρόκειται για remake της αρχκής σειράς ή είναι κανονικός δεύτερος κύκλος? Ρωτάω γιατί δεν την έχω δει ακόμη τα πρώτα επισόδεια.

[SIGPIC]Life is RPG[/SIGPIC]

#173 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 06 April 2009 - 19:56

Το πρωτο επεισοδιο ηταν πολυ καλο για αρχη ειχε την καταληλη δοσολογια μεταξυ δραση και κωμικου στοιχειου αν και αρχη ακομα φαινεται να διατηρει την ατμοσφαιρα και την δομη της αρχικης σειρας(μαλλον αυτο οφειλεται στο manga παρα στο anime αλλα μιας και δεν το εχω διαβασει δεν ξερω)το animation ειναι λιγο διαφορετικο αλλα υψηλης ποιοτητας ενω το γεγονος οτι πολυ χαρακτηρες και ιδιαιτερα των δυο κεντρικων χαρακτηρων ειναι καλο καθως συνδεεσαι αμεσα μαζι τους(οσοι εχουν δει την αρχικη σειρα)ενω και το υποκοιπο καστ κανει καλει δουλεια επισης το ερωτημα αν η συντελεστες μπορουν να μας προσφερουν κατι καινουργιο παρολο αρχη ακομα νομιζω οτι μονο και μονο απο μερικες σκηνες μπορουμε να συμπαιρανουμε οτι παρολο που η δομη τον χαρακτηρων παραμενει ιδια ειναι καπως διαφορετικη απο την πρωτη διασκευη οποτε μενει να δουμε την τροπη που θα παρει η υποθεση καθως και τροπο που θα επιλεξουν οι δημιουργει να μας παρουσιασουν τα γεγονοτα μεχρι να φτασουν στο σημειο που ειχε αλλαξει τροπη το anime απο το manga.
Γενικα καλη αρχη που ανεβαζει της προσδοκιες για τη συνεχεια,το μονο κακο ειναι οτι βγαινει ενα μονο επεισοδιο καθε βδομαδα και μπορει τωρα να μην με πειραζει αλλα οταν θα φτασουν οι μεγαλες μαχες και τα cliffhanger θα πεφτουν βροχη δεν θα μπορω να περιμενω ειδικα απο τη στιγμη που το πρωτο το ειδα μαζεμενω τωρα θα μου κακοφανει.

#174 Raphael

Raphael

Αναξιόπιστος

• Members
  • 1 posts

Posted 06 April 2009 - 20:01

Εγώ είδα την έκδοση των Shinsen, ενώ κατεβάζω και των Eclipse καθώς λένε οτι είναι καλύτερη. Θα δω και ιδίοις όμμασι.
Τώρα, παραξενεύτηκα απο το πρώτο επεισόδιο γιατί είχα ακούσει πως το "Brotherhood" θα ακολουθεί πιστά το manga. Ακόμα και ο πρώτος κύκλος που ξεστράτισε άρχιζε όπως περίπου άρχιζε το manga.
Διάβασα κάποιους πιθανούς λόγους που έδωσαν τα παιδιά σε αυτό το θέμα αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έκαναν αυτή την αρχή. Προς το παρόν, ελπίζω πως οι μόνες αλλαγές απο το manga θα είναι αυτές που χρειάζονται για την διαφορετική εισαγωγή.

Το σχέδιο είναι άψογο, αναμενόμενα, και η μουσική είναι συμπαθητική (ειδικά το κομμάτι της χορωδίας προς το τέλος του επεισοδίου). Η μουσική βέβαια είναι ίσως το πιο σημαντικό σημείο του πρώτου κύκλου και δεν θα ήθελα να αποτύχει σε αυτόν τον τομέα το Brotherhood.
Όσον αφορά το χιούμορ, φαίνεται πως θα ακολουθεί περισσότερο τη ροή του manga και αυτό δεν είναι κακό, μα οι δραματικές στιγμές θα ήθελα να είναι ίδιας ή και ψηλότερης ποιότητας.

Μία ερώτηση. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση πως το Brotherhood θα ακολουθήσει το manga;
Amore, more, ore, re.

#175 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 06 April 2009 - 20:02

Θα ακολουθησει το μανγκα , ή οχι ?
μην το βλεπω τσαμπα ... ( και μου αρεσε πολυ το πρωτο επισοδειο ... )
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#176 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 April 2009 - 20:14

το πρωτο fma το ειχα dropparei 2 φορες.Μια στο πρωτο επισοδιο, και μια στο δευτερο.Τωρα αυτο αν και δε με ξετρελανε μαλλον θα το παρακολουθω κανονικα.

qzMHWHd.png

#177 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 06 April 2009 - 20:42

As expect from FMA όλα πάρα πολύ καλα με τις σκηνές γέλιου να αποδίδονται τέλεια.Το opening είταν τέλειο πολύ καλο και το ending.......:tensai:Introduce στους χαρακτήρες είταν πολύ καλη χωρίς αυτό το πολύ έντονο αφιέρωμα.Καλο το ύφος απο το manga :wooi2:Η φωνή του roy είταν καλη προς μέτρια αλλα το animation τα έσπασε.Περιμένουμε το επόμενο....Πότε βγαίνει????Επίσης πολυ καλοι οι subs των SHS και το quality τους,αν ξέρετε το site τους ποστάρετε το:wis:

MbcN7u5.png

#178 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 06 April 2009 - 23:08

Απλά και όμορφα αυτό που θα πω είναι ότι ήταν εξαιρετικό.

Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο το πρώτο επεισόδιο. Και ας ήταν φίλλερ, ήταν πολύ λυπηρό επεισόδιο. (όσοι έχουνε διαβάσει μάνγκα θα κατάλαβαν την ειρωνία πιστεύω. Το πρώτο επειδόδιο μας πέταξε στα βαθειά.)

Το σχέδιο ήταν εξαιρετικό, ανώτερο της πρώτης χαλαρά. Το όπενινγκ ήταν γαμάτο, απλά σε βάζει στο κίμα με τη μία.

Ήταν φίλλερ επεισόδιο και τους έδειξε σχεδόν όλους εκτός από ΣΚΑΡ. Εδώ έδειξε μέχρι και FAther. Δε παίζει να μην ακολουθήσει manga για κανένα λόγο. Αν οι δημιουργοί δώσουν τη δέουσα προσοχή, θα μιλάμε για τη σειρά της χρονιάς και όχι μόνο. Θα εκτοπίσει και τη προηγούμενη σειρά.

Και για όσους ρωτάνε, όχι δε χρειάζεται να έχεις δει τη πρώτη. Είναι ριμέικ. Δεν είναι sequel.

Ήταν απίστευτο, αν δε μογγολιαστούν θα το συζητήσουμε για πολύ καιρό αυτό εδώ. Έπαθα σοκ, μου άρεσε υπερβολικά πολύ. Ειδικά το οπενινγκ με ανατρίχιασε. Ήταν καλοστημένο.

Από Shinsen που το δα μου φάνηκε αρκετά καλό

#179 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 06 April 2009 - 23:16

Άσχετο αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται ότι αυτό το remake φωνάζει "το manga τελειώνει";

Όσων αφορά το επεισόδιο μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα (μα πάρα) πολύ.Σαν την πρώτη μου επαφή με τη σειρά έχω μείνει με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.Μακάρι να γίνεται όσο καλό λέτε...

#180 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 07 April 2009 - 00:04

Εγω κατεβαζω την εκδοση των Taka:tensai::tensai:.Μου αρεσει η δουλεια τους στο Ναρουτο και θελω να δω και εδω.Θα σας ανακοινωσω την αυτοψια αυριο:gn2::gn2: