Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Cosplay progress: 50%. HELP!

• Please log in to reply
141 replies to this topic

#91 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 11 December 2009 - 12:40

Στα οπτικα οι χρωματιστοί φακοί ειναι νορμάλ, γιατί δε χρησιμοποιούνται για cosplay. Και είναι και ακριβοί.
Κατι εξτρήμ χρωματιστούς επαφής θα βρεις στην Πλάκα ή στο Μοναστηράκι σε μαγαζιά που πουλάνε αξεσοαρ πήρσινγκ και γκοθο-πράγματα, αλλα δεν ξερω ακριβώς διευθύνσεις.

Αμα ξερει κανεις, ας πει.

Αλλιως πάρε σβάρνα την Πλάκα και το Μοναστηράκι. Και όπου βρεις γκοθο-πηρσινγκ-ταττού-μάγαζο, ρωτα.....

Εγώ δε βαζω ποτε χρωματιστούς φακούς. Περναω μετά τη φωτό ενα colour στο photoshop και τέρμα....

#92 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 11 December 2009 - 12:57

Είναι ένα μαγαζί στο Μαρούσι που πουλάει extreme φακούς. Βγαίνουν γύρω στα 30 ευρώ οι 2 και κρατάνε έναν χρόνο. Το μαγαζί βρίσκεται Μητροπόλεως 43, αλλά έχει και e-shop. Link http://www.globaltribe.gr/cgi-bin/shop.smp?action=showprod&cat=34

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#93 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 25 December 2009 - 13:43

Γεια σας παιδια. Εγω εχω μια χαζη ερωτηση, βασικα δυο χαζες ερωτησεις.Πρωτων:που μπορω να βρω φτηνη δαντελα;Σε οποιο μαγαζι με υφασματα παω με λενε γυρω στα 25 ευρω το μετρο και ειναι ακριβα. δευτερον: ειναι ενα υλικο που βρηκα στο ιντερνετ για να φτιαχνεις πανοπλιες foamies λεγεται. Ξερει κανεις μηπως ποια ειναι η ονομασια του στα ελληνικα και που μπορω να το βρω μπασ και κανο ποτε αυτη την Λινα Ινβερς;
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#94 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 25 December 2009 - 18:48

Οι δαντέλες ειναι γενικώς τσιμπημένες. Για να καταλάβεις, υπάρχουν καποιες ποιότητες υφασμάτων συγκεκριμένες που αποκλειεται να τις βρεις σε χαμηλή τιμή. Οσο για δαντέλες, ακόμα και οι διακοσμητικές που εχω χρησιμοποιήσει εγώ ητανε κάπως δαγκωμένες σε τιμή.

Το καλύτερο που εχεις να κάνεις, ειναι να διαλέξεις μια οδό με φτηνά υφασματάδικα, οπως είναι η οδός Καλαμιώτου (ανεβαίνοντας από Αιόλου) και να κανεις ερευνα αγοράς ρωτώντας σε όλα τα μαγαζιά. Διευκρινησε τους ότι ψαχνεις μια φτηνή δαντέλα, γιατί αυτοί θα σου κατεβάσουν αμέσως να δεις τις γαλλικές και τις κηπούρ....κι αμα δεις τιμές, θ' αλοιθωρήσεις! :dazed:
Αφου κανεις την ερευνα σου, θα καταλήξεις σε μια μέση τιμή που θα σε συμφέρει και θα επιλέξεις.

Για το υλικό foam δεν ξερω να σου πω κάτι, γιατί δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Μπορεί να ξέρουν ο Xa0s και ο Six_Winged_Angel (στειλε τους pm. και φερ' τους εδώ, διαταγή της "Μάνας" πες τους).
Η' να απαντήσει εδώ κατευθείαν καποιος που ξέρει.
Για αρχή θα ήταν ενδιαφέρον να ψαξεις λιγο στο ιντερνετ να δεις πως χρησιμοποιείται το υλικό αυτό, ειδικά για χαρη του cosplay...

p.s.: Claymore θες να κάνεις?

#95 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 posts

Posted 25 December 2009 - 19:55

οκ αριγκατο θα κανω ερευνα αγορας ^^ Για το Foam εχω δει βιντεο και θα στειλω π.μ και οχι Slayers θελω να κανω
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#96 Ryoku

Ryoku

a permanent mindfuck!

• Members
  • 6 posts

Posted 30 December 2009 - 18:27

Παιδια καλισπερα εγω στο επομενο cosplay που προκειται να γινει λεω να ντυθω grimmjow(bleach).Οντας τελειομανης ομωσ προσπαθω να βρω μια ρεπλικα του pantera αλλα δεν μου ειναι ευκολο περισσοτερο λογω ελλειψης πειρας.Γιαυτο και απευθηνομαι σε εσας που ξερετε κατι παραπανω και ισως μπορεσετε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες σχετικα με ενα αξιοπιστο site η καποια πιθανη λυση :) ευχαριστω εκ των προταιρων:ureshii:

#97 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 30 December 2009 - 19:37

Ryoku...

Οι λύσεις βρίσκονται στα παρακάτω liniks:

1) γραπτές οδηγίες για την κατασκευή της μάσκας:

http://www.cosplay.com/showthread.php?t=122606%3Cbr%20/%3E

2) video για την κατασκευή της μάσκας

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p0n6iLbwjnw[/youtube]

3) video για την κατασκευή του σπαθιού

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YI128bXpDBI[/youtube]

Αν εχεις καποια ερώτηση σχετικά με άλλο part αυτού του cosplay, πες μας για να βοηθήσουμε :thatsit:

#98 Ryoku

Ryoku

a permanent mindfuck!

• Members
  • 6 posts

Posted 30 December 2009 - 19:53

tomodachi2 χιλια ευχαριστω και συγγνωμη αλλα ειμαι καινουριος στο forum και δεν γνωριζω καλα τα κατατοπια :nanana:

#99 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 02 January 2010 - 19:57

μπορει να φανει λιγο κουλη η ερωτηση αλλα χρειαζομαι help διοτι πρεπει να φορεσω δυο οπλα στα ποδια μου και ψαχνω να βρω κατι περιπου σαν ζωνη για να την δεσω γυρω απο το καθε μπουτι μου οσποτε να μπορεσω να στερεωσω καποια θηκη που ακομα δεν ξερω πως να την φτιαξω!!hhahaha!

#100 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 02 January 2010 - 20:14

Akex Akuma...

Θα χρησιμοποιήσεις ιμάντα velcro (το χριτς-χρατς που λέμε). Το πουλάνε στα Praktiker και Alex-pak και είναι και φτηνό.

#101 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 02 January 2010 - 20:48

αααααα arigatoo!!!!
:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Posted Image

#102 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 06 January 2010 - 05:43

hiii μηπος ξερετε που θα μπορουσα να βρω τυραντες σε διαφορα υλικα καπου κοντα στο κεντρο??ψαχνο βασικα κατι σε δερματινες μαυρες...μηπος καποιο μαγαζι στο μοναστηρακι να εχει???

Posted Image

#103 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 06 January 2010 - 06:22

Alex Akuma...

κάτι τετοιες τιράντες μαλλον εχει το Top Man στο μοναστηράκι, αλλα θα ναι ακριβές.

Κι επειδή σίγουρα θα τις βρεις ακριβές εκεί (ειδικά αν ειναι να τις βάλεις μονο μια φορά), μπορεις να φτιάξεις αυτοσχεδιες τιραντες. Κλίπς και κρίκο στήριξης θα βρεις στα μαγαζιά με είδη ραπτικής (στους παράδρομους δεξιά από Ερμού είναι όλα αυτα μαζεμένα) και λίγο βυνίλ υφασμα ή δερματινη που θα βρεις στα μαγαζιά με υφάσματα.

Επίσης μπορεις να ραψεις βυνίλ ή δερματίνη επάνω από απλές τιράντες.

Ετοιμες τιραντες θα βρεις κυρίως στα μαγαζιά με γραβάτες, αξεσουάρ (καπελα, φουλάρια τετοια) και σε καποια μαγαζιά στο Μοναστηράκι.
Ριξε και μια ματιά στο Monsterville στα Εξάρχεια, οπου μπορει να χει αυτες που θές και δε θα ναι τόσο απαραδεκτα ακριβές όσο θα τις βρεις στο Top Man....

#104 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 posts

Posted 06 January 2010 - 15:21

ααα arigatoo!!!θα τα προσπαθησω ολα..και οντος ειναι πανακριβο εκεινο το μαγαζι και γιαυτο δεν ξαναπατησα!!:hahaha:

Posted Image

#105 sasukeftw

sasukeftw

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 10 January 2010 - 15:09

Γειαα!Εχω ξεκινισει δειλα δειλα ενα mayuri cosplay αλλα εχω ενα ^μικρο^ προβλημα με την φαση του headdress.. :S (ναι αυτο το μπλε μαρκουτσι με ολα τ συμπρακαλα πανω:P) σκεφτομουν τι mats θα μπορουσα να χρεισιμοποιησω και κατεληξα σε μπλε μαξιλαρι-αν μπορεσω ποτε να βρω το σωστο μεγεθος-, να το κατασκευασω με woodclay-ξυλοπολτο η να διαμορφωσω καποια περουκα... Δεν ξερω ομως κατα ποσο ρεαλιστικα θα φενονται τ παραπανω και αν τλκ 8α καταφερω να βγαλω κατι καλο:S εχει να προτεινει καποιος κατι πανω σε αυτα η καποια αλλη λυση?:blingeye2:

ps: my greek suxx;p
ΤΟBI IS A GOOD BOY!!!!