Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#151 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2010 - 16:47

Στις 19 Φεβρουαριου εχω ενα αποκριατικο party και εγω ενοειτε σκεφτικα αμεσως it`s cosplay time! Κιας εχω ολοκληρη στολη Konan (Naruto-akatsuki) ειπα να μην εμφανιστω ως νιτζα μπροστα σε ολο το σχολειο οποτε σκεφτομουν κατι σε lolita style, θα το παραγφελνα απο το internet αλλα μας το ειπαν μονο σημερα και δεν νομιζω να εχουν προλαβει να ερθουν μεχρι τοτε... Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα lolita store στην Αθηνα ????
Η ακομα και sailor school uniformς (προτιμω το πρωτο, αλλα μηπως τιχον και οχι)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jiji: 04 Φεβρουάριος 2010 - 16:57

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#152 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 21:03

aryaNamikaze το λολίτα ειναι ένα αρκετά ιδιέταιρο ντύσιμο με πολύ συγκεκριμένη μορφή. Και επειδή είναι μόδα όχι δημοφιλής στην Αλλάδα δεν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει πραγματικά λολίτα ρούχα εδώ δυστυχώς. Οι λολίτες της ελλάδας αναγκαζόμαστε να παραγγέλνουμε τα πάντα online.
Συνήθως δεν συστήνεται το ebay γιατί τα "lolita" items του είτε δεν είναι λολίτα είτε είναι ποιότητας καρναβαλιού. Εάν όμως σε ενδιαφέρει just for fun για τις απόκριες, το ebay είναι ότι πρέπει για cosplay lolita.
Μαγαζιά όπως Monsterville και Topman καλό είναι να τα αποφύγεις γιατί είναι και ακριβά και δεν έχουν πραγματικά lolita.
Οπότε για απόκριες θα έλεγα ebay. Να προσέξεις όμως γιατί πολλοί sellers χρησιμοποιούν κλεμμένες εικόνες από site που πουλάνε ακριβά lolita οπότε η ποιότητα μπορεί να είναι χειρότερη. Αυτα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#153 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2010 - 22:36

Lol ευχαριστω παρα πολυ θα το ψαξω το θεμα γιατι θελω ηλικρινα ενα φορεμα λολιτα :lovulovu:
Αλλα παντως τι ειναι αυτο το πραγμα με την Ελλαδα;; Πουλανε δισ. σαπιες στολες 0 ποιοτητας ετσι για να πουληθει κατι και δεν φερνουν τα ακεραια πραγματα...:nanana:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#154 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2010 - 23:02

Το wigs.gr που είναι στο Μεταξουργείο είναι χονδρικής.. πήγα απο εκεί και μου δώσανε μεν περούκα απλά μου είπαν αρκετές φορές ότι είναι χονδρικής και όχι λιανικής αλλάς μιας και πήγα θα μου δώσουν περούκα κτλ κτλ..
Και απο ότι είδα η περούκα που μου δώσανε είναι απο το alegro.gr το οποίο απο ότι βλέπω προμηθεύει αρκετά καταστήματα (για όσους δεν μπορούν να πάνε Μεταξουργείο για τον χ ψ λόγο).
Δεν είδα να αναφέρεται σε αυτό εδώ το thread το συγκεκριμένο site, παρά μόνο στο Styling για περούκες το οποίο και δεν κοίταξα βέβαια πριν αγοράσω αφού ουσιαστικά δεν με ενδιέφερε το styling.. οπότε θεωρώ πως καλό είναι να υπάρχει μια αναφορά στο alegro.gr και σε αυτό εδώ το thread για άτομα σαν κι εμένα που δεν τους κόβει απο την αρχή να δούνε και threads αφιερωμένα μόνο σε τρίχες :P

#155 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 03:12

:dazed:....

Εγώ στο wings.gr εχω αγοράσει περούκες σε λιανική. Κανονικότατα. Και μάλιστα εκτός αποκριάτικης σεζόν. Ηξερα ως τώρα εκ πειρας ότι εκει μπορούσα να βρω και τις αποκριάτικες τις Allegro σε σεζόν εκτός απόκριας.
Δεν ξερω αν άλλαξε κάτι στο μάρκετινγκ τους τώρα τελευταία, αλλα μου κανει εντυπωση καθως πρόκειται για μαγαζί που καλύπτει όλη τη γκάμα που ονομάζεται πωληση περούκας. Από τις top φυσικές μεχρι τις συνθετικές θεατρικές και αποκριάτικες...

Η Allegro ειναι ελληνική εταιρία που κατασκευάζει συνθετικές περούκες και προμηθευει όλα τα εποχιακά καταστήματα την περίοδο των απόκρεων. Το αν η εταιρία διαθέτει σάιτ ή κανει και online πωλήσεις, ειναι σημαντική πληροφορία.

Baka~No~Jutsu.... επρεπε να σου κόψει πως σε ενα θέμα που υπαρχει μεσα η λέξη "περούκα" υπάρχουν πληροφορίες που την αφορούν. Η τρίχα και η περούκα ειναι βασικότατα στο cosplay...

#156 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 17:03

Εγώ στο wings.gr εχω αγοράσει περούκες σε λιανική. Κανονικότατα. Και μάλιστα εκτός αποκριάτικης σεζόν. Ηξερα ως τώρα εκ πειρας ότι εκει μπορούσα να βρω και τις αποκριάτικες τις Allegro σε σεζόν εκτός απόκριας.
Δεν ξερω αν άλλαξε κάτι στο μάρκετινγκ τους τώρα τελευταία, αλλα μου κανει εντυπωση καθως πρόκειται για μαγαζί που καλύπτει όλη τη γκάμα που ονομάζεται πωληση περούκας. Από τις top φυσικές μεχρι τις συνθετικές θεατρικές και αποκριάτικες...

Indeed. Και εμένα μου ακούγεται περίεργο.
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#157 Baka~No~Jutsu

Baka~No~Jutsu

Must Be User Error!

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 20:45

Τι να σας πω δεν ξέρω.. εγώ πήγα εκεί την εβδομάδα που μας πέρασε. Χτύπησα το κουδούνι, ανέβηκα πάνω κυρία και η κοπέλα που ήταν εκεί μου είπε πως δεν πουλάνε λιανική :s

@Tomodachi2: To baka πριν το jutsu δεν μπήκε τυχαία :)

#158 takara089

takara089

Starting...

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 14:59

Where can I find Sintra or PVC Foam Closed Cell in Athens? Θα φτιαξο κατι πραματα με αυτα αλλα δεν βρισκω.

http://http://www.youtube.com/watch?v=rItYKAEbt90 < Καπως ετσι φαινετε

WARNING!

Watch out for fangirls or fanboys. May cause whiplash and

Glomping may resuly in dismemberment or other severe bodily harm.

Accidents happen, so always be prepared with a box of pocky or a firstaid spray.

Consider yourself warned.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#159 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 22:47

μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το καπελο της blair (soul eater)?? Φορεμα και περουκα ειναι ιδη κανονισμενα αλλα εχω προβλημα με το καπελο.... :cry5:
Spoiler:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#160 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 22:53

μηπως εχει κανεις καμια ιδεα για το καπελο της blair (soul eater)?? Φορεμα και περουκα ειναι ιδη κανονισμενα αλλα εχω προβλημα με το καπελο.... :cry5:

Spoiler:

Θα σου πει καλυτερα η wabbit που το χει ξανακανει το cosplay...

#161 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 00:17

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=5491&page=2

Βασικά έχω γράψει εδώ πως το έκανα αλλά η ιδέα με το καπέλο ήταν ότι παρήγγειλα από ebay ένα από αυτά με πολύ μακριά μύτη π έχουν ενσωματωμένο σίδερο κ απλά το λύγισα μετά. Άλλη ιδέα είναι να πάρεις ένα καπέλο μάγισσας να κόψεις κοντά στην βάση και να ράψεις δική σου μύτη με ενσωματωμένο σίδερο για να είναι όπως ακριβώς το θες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#162 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 00:25

αααα ωραια ευχαριστω παρα πολυ θα βαλω τα δυνατα μου να φτιαξω κατι εμφανισημο:joyful:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#163 Alex Akuma

Alex Akuma

Alex akuma

• Members
  • 58 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2010 - 01:25

ειναι να κανουμε cosplay τωρα και ψαχνουμε μηπος βρουμε τα ρουχα της robin sena απο witch hunter robin,γιατι ειμαι σιγουρος οτι κατι τετια παρομοια υπαρχουν στην αγορα,ιδιος για τις μεγαλες ηλικιες η' κατι τετιο,θα μπορουσατε μηπος να μας καθοδηγησετε καπως??:blingeye2: καπου πρεπει να υπαρχουν δεν παιζει!!:hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tomodachi2: 13 Μάρτιος 2010 - 14:11
photo appeared as blank

:unlucky:"What doen't kill you...will make you wish it had!!!"

Δημοσιευμένη  εικόνα

#164 SotosProtos

SotosProtos

~~Missing Nin~~

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 12:45

Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω ενα μαυρο κιμονο σε οικονομικη τιμη και μια φαλακρα ?
This world is made from love and peace..LOVE AND PEACE!!!

Vash (oxi o paraskeuas alla o Stampede)
http://www.myspace.com/sotosprotos

#165 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 14:22

SotosProtos.....

Αν το χες σκεφτει νωριτερα, θα χες βρει στα αποκριατικα κατι φτηνο (φυσικά κακής ποιοτητας) που θα εμοιαζε με αντρικο κιμονο. Επίσης και καραφλα-φτηνή πάντα.

Μπορεις να νοικιασεις από βεστιάριο, αλλα μπορει να σου φανει ακριβό. Ομως καλου-κακου, ρώτα τι τιμες μπορει να κανουν τα βεστιάρια σε ενοικιασεις κοστουμιων εκτος σεζον αποκριας...

Ερευνα και αγορα μεσω ιντερνετ, κυριως για μεταχειρισμενα κομμάτια. Αν δειξεις υπομονη θα βρεις κατι πολυ οικονομικό.

Με την ευκαιρια, να πουμε πως ενα κιμονο-αντρικό ή γυναικείο ειναι κατι εξαιρετικα δυσκολο να φτιαχτεί στο χερι από ατομα που δεν κατεχουν από ραπτική. Απαιτει πατρον, αντιληψη μετρήσεων και γνωσεις ραπτικής, οποτε σαν διαδικασία παίρνει το χρόνο της, εχει και το κόστος της.....

Ψευτικη καραφλα καλής ποιότητας μπορεις να βρεις στην kryolan (Παπαδιαμαντοπούλου 22, από μετρό Μεγαρο Μουσικής), οπου εχουν υλικά για επαγγελματικό μακιγιαζ και ειδικα εφφέ.