Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#196 zulabar

zulabar

Magna_Zulabar

• Members
  • 75 posts

Posted 13 August 2010 - 02:18

Εχει κανεις καμια ιδεα για το που μπορω να βρω το necklace που φορουσε ο Hidan στο Naruto shippuunden ? Αν υπαρχει δηλαδη κανενα μαγαζι που να πουλαει τετιου ειδους αξεσουαρ ειτε Αθηνα ειτε Πατρα γτ ψαχνω τοσο καιρο και μονο για παραγγελια απο το ιντερνετ το βρισκω
I'm like fire and ice and rage.I'm like the night and the storm and the heart of the sun.I'm ancient,forever and....wonderful.
FEEL THE FURY OF THE LAST OF THE TIME LORDS !!!!
EXTERMINATE !!! EXTERMINATE !!! EXTERMINATE ALL HUMANS !!! (Daleks FTW !!! :hehehe: )
Posted Image
Check this out και αν σας αρεσει ζητηστε μου τα αρχεια η τα links !!! :tensai:
http://2d-domain.blogspot.com/2010/07/la-caste-des-meta-barons.html

#197 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 16 August 2010 - 12:25

Ελπίζω να επιτρέπεται αυτό, αλλιώς με συγχωρείτε ^_^ .
Τέλος πάντων μάζεψα μια συλλογή από εικόνες με cosplay tips & tutorials από διάφορα anime όπως Final Fantasy, Chobits Silent hill, Pokemon, Vocaloid, Sailor Moon κ.α. καθώς και cosplay wig tips που έχω βρει κατά καιρούς στο internet.
Megaupload Link: http://www.megaupload.com/?d=Q0RFN8B8

Edited by Wabbit, 16 August 2010 - 12:44.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#198 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 16 August 2010 - 14:48

Μπράβο wabbit-chan~!! :riiight:

Για αρχή, τα εβαλες στο σωστό μέρος.

Αργότερα, που θα τα δω κι εγώ αναλυτικά, θα τα χωρίσω-αν χρειαστεί και θα τα μοιράσω στις αντιστοιχες κατηγορίες τους. Το αρχικό "πακέτο" θα μεινει εδώ. Καποια μέρη του, αν χρειαστει, θα τα αντιγράψω και στα αντιστοιχα θρέντς....

#199 IreneTheCardcaptor

IreneTheCardcaptor

Zettai Daijobu!

• Members
  • 26 posts

Posted 16 August 2010 - 22:49

Lia-san sugoi desu yo!!!
You don't live in order to have fan! You have fun, because you want to live! ;D:thatsit:
(Ti eipa to atomo... Opios xerei, as m pei ki emena, gt oute xerw ti egrapsa! xD)

#200 zacks1314

zacks1314

zacks1314

• Members
  • 17 posts

Posted 30 August 2010 - 00:22

εγραψες ιστορια με αυτο που ειπες:thatsit:

#201 Tsabou

Tsabou

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 15 September 2010 - 18:49

Πωω καλα σε ευχαριστωω πολυ!!!!ευτυχως πoy εχεις αυτες τισ πληροφοριες γιατι ακομα θα εψαχνα για βαφη μαλλιων!!!(θελω να ντυθω death kid -soul eater) ^^
:blingeye2::blingeye2:

#202 Atridis

Atridis

Anime Fan

• Members
  • 172 posts

Posted 24 September 2010 - 10:22

Και μετα απο αρκετο καιρο ηρθε παλι η στιγμη να ρωτισω κατι :P
πως να κανω ενα cyborg eye αυτου του στυλ--->
Spoiler:

#203 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 03 October 2010 - 11:38

Guys εχω ενα prob λοιπον:θελω να κανω cosplay τον Ippo απο το hajime no ippo και δεν εχω γαντια μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να βρω ψιλο-φθηνα γαντια και οχι επαγγελματικα που ειναι ακριβα???
Δεν εχω ψαξει ακομα πουθενα,απλα ρωταω...
Posted Image

#204 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 October 2010 - 15:59

Σε καποιο αθλητικο μαγαζι. τα περισσοτερα εχουν.

2bbd14fc.jpg

#205 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 03 October 2010 - 18:51

Σε καποιο αθλητικο μαγαζι. τα περισσοτερα εχουν.

Κοιτα δεν εχω παει να δω αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλο-ακριβα :/
Posted Image

#206 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 03 October 2010 - 20:42

Κοιτα δεν εχω παει να δω αλλα νομιζω οτι ειναι ψιλο-ακριβα :/

Ίσως στο ebay τότε; Το ξέρω ότι αναφέρω το προφανές αλλά εάν δεν είναι απόκριες είναι πιο δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο που να μην είναι κάλο (και άρα ακριβό) μιας και το συγκεκριμένο είδος πρέπει να είναι καλό και λειτουργικό.

Οπότε ίσως στο ebay μιας και έχει σχεδόν τα πάντα...

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#207 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 03 October 2010 - 22:54

Λοιπον βρηκα καποια στο ebay αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι mini-gloves
http://cgi.ebay.com/EVERLAST-3-MINI-BOXING-GLOVES-bag-mma-training-heavy-r-/360302712662?pt=Boxing_Gloves&hash=item53e3b71756
Και αντε ποσο mini ειναι,δεν καταλαβαινω και το size,λεει στο size Approximately 3 αλλα ποσο ειναι αυτο...:Crying2:

Μην με ρωτησετε γτ mini και οχι κανονικα,γτ τα κανονικα ειναι ακριβουτσικα:wet2:

Posted Image

#208 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 07 October 2010 - 11:26

Καταλαβαίνω πολύ καλά όποιον μπαίνει στον πειρασμό να αγοράσει γαντάκια του μποξ!
Αν μη τι άλλο, ειναι ωραία όταν κρεμμονται κάπου μέσα στο δωμάτιό σου :kakaka:
(κι εγώ θα αγοραζα)...

Τωρα, το να κατασκευάσει κάποιος γάντια που να μοιάζουν "του μποξ" για να χρησιμοποιηθούν μόνο σε cosplay, δεν ειναι κάτι τρομερά δυσκολο. Θελω να πω, δεν ειναι ακατόρθωτο! Κι εφοσον δεν ειναι ακατορθωτο, μπορει να παρθει η πρωτη ανάσα (ευκολα) ώστε να ξεκινήσει η απόπειρα.

Το πλέον απαραίτητο πράγμα ειναι αυτό που λέγεται pattern και είναι το πατρόν, το "ιχνος" και ο μπουσουλας που θα σε οδηγήσει στο πώς να κάνεις σωστά το σχήμα που πρέπει. Από εκεί ξεκινάς!
Με λίγο μεθοδικό ψάξιμο στο ιντερνετ, θα βρεις patterns για γαντια, ακομα και για μποξ! Εδώ υπάρχουν για κάθε είδους κλασσικά γαντια (τα οποια ειν΄κόλαση να φτιαχτουν! Μη το σκεφτεις καν).

Στάσου σε ενα μόνο σημειο. Σε αυτό: το σχεδιο που θα δεις θα σου δωσει αυτομάτως μια "εκόνα" του πώς πρεπει να κοπεί ενα κομμάτι υφασμα για να καταλήξει σε γάντι του μποξ. Θελω να πω πως, σε μερικές περιπτώσεις, δε θα χρειαστει να εκτυπώσεις το pattern σε χαρτί πρώτα.
Εχοντας, λοιπόν, το γενικό περίγραμμα στο μυαλό σου, ξεκίνα να κάνεις πρόβες κόβοντας εφεδρικά, προχειρα παλιόπανα που θα σε βοηθήσουν να υπολογίσεις τις σωστές διαστάσεις σε σχεση με τις φυσικές διαστάσεις των χεριών σου. Θελω να πω, ότι το να ξέρεις να "διαβάζεις" ενα pattern απαιτεί γνωσεις που δεν τις έχεις. Αρα θα βασιστεις στον πειραματισμό.

Το ημισυ του παντός σε αυτή την κατασκευή ειναι το να κοπει σωστά το υφασμα. Το γέμισμα και το ράψιμο ειναι λιγάκι πιο απλό θέμα....

#209 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 31 October 2010 - 22:56

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ τέτοιες μπότες, (αυτές εδώ ↓ ), στην Αθήνα; (σε τέτοιο στυλ)
Posted Image

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#210 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 31 October 2010 - 23:59

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ τέτοιες μπότες, (αυτές εδώ ↓ ), στην Αθήνα; (σε τέτοιο στυλ)

χμμμ...ξεκίνα με μια βόλτα απο περιοχή Μοναστηράκι, στην αρχή της οδού Ηφαίστου.
Ρίξε μια ματια στο Black Rose (το οποιο εγώ προσωπικά θεωρώ πως έχει απαίσια ποιότητα και ελεϊνα υψηλές τιμές, αλλά εχει πραγματα σε αυτό το στυλ).

Στο κατάστημα Emily the Strange ( Ερμού 104, πολύ κοντά στο σταθμό Μοναστηράκι) πιστευω κατα 90% οτι θα βρεις τετοιες μπότες.

Υπάρχει πιθανότητα να βρεις στο Monsterville (πλατεια Εξαρχείων).

Προτείνω, πριν βγεις εξω, να ριξεις μια ματια για διευθύνσεις καταστημάτων στο ιντερνετ. Περιορίζοντας το search σε "goth/emo/strange/PVC-made ρούχα και παπούτσια", θα εντοπίσεις τις περιοχές και τις διευθύνσεις που πιθανόν σε ενδιαφέρουν να πας να κοιτάξεις και από κοντά...