Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Οικονομικό & χειροποίητο cosplay: κατασκευές και αγορά υλικών

tutorial iron man foam

• Please log in to reply
321 replies to this topic

#181 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 27 April 2010 - 19:27

Μερικές συμβουλές από τους PRO του cosplay.com

σχετικά με την κατασκευή μασκών Hollow

http://www.cosplay.com/showthread.php?t=121062

#182 lonely rider

lonely rider

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 April 2010 - 08:50

hello guys^^
8ema me ta cosplay costume wuiiii!!!!
na kanw mia erwthsh krisews(san arxarios kai anideos pou eimai)
-telw na kanw tn gaara-to kostoymi den peirazei an exei kapoies mikroallages sto rapsimo tn rouxwn etsi?? as poume an ayto san gileko pexei na apousiazeia po thn stolh???

kiallh erwthsh gia ayto pexei sthn plath t 3erei kaneis apo pou borei na promi8eytei kaneis felizol?????^^(mikros meixe ftia3ei o pateras m ena menir,nai hmn obelix)xD

#183 lonely rider

lonely rider

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 30 April 2010 - 09:12

pou einai ayto to solaris re paidia???
exw perasei apo an club alla tpt:S

#184 Wabbit

Wabbit

Candy addict

• Members
  • 339 posts

Posted 30 April 2010 - 10:49

lonely rider, το solaris βρίσκεται Μπόταση 6, στο κέντρο, κοντά στο Πολυτεχνείο. Επίσης αν γίνεται μην γράφεις με greeklish γιατί δεν επιτρέπεται.:ureshii:

Edit: Από ότι κατάλαβα υπάρχει και δεύτερο, στην Γλυφάδα, Κύπρου 59.

Posted Image

I Will Follow You into the Dark

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7809

#185 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 03 June 2010 - 22:44

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Ψάχνω για περούκα Ichigo. Έχω κοιτάξει στο κατάστημα του Μεταξουργείο αλλά έχω καταλήξει σε περούκες με παρόμοιο χρώμα τις οποίες πρέπει να μοντάρω (κι αυτό στο περίπου). Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει καμιά τέτοια κοντινή περούκα ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#186 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 04 June 2010 - 19:51

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι.

Ψάχνω για περούκα Ichigo. Έχω κοιτάξει στο κατάστημα του Μεταξουργείο αλλά έχω καταλήξει σε περούκες με παρόμοιο χρώμα τις οποίες πρέπει να μοντάρω (κι αυτό στο περίπου). Ξέρετε κάποιο κατάστημα που να έχει καμιά τέτοια κοντινή περούκα ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ψαξε μεσω ιντερνετ για πληροφορίες σχετικά με την εταιρια Allegro, ελληνική εταιρια που κατασκευάζει αποκριάτικες και θεατρικές περούκες. Θα βρεις πληροφορίες για σημεια διάθεσης εκτος αποκριάτικης σεζόν (τις αποκριες τις πουλάνε παντου).

Στο καταστημα ΤΡΥΚ με τα ταχυδαχτυλουργικά μπορεις να παραγγείλες αποκριατικες περουκες μεσα απ τον καταλογο που εχουν. Υπολογισε να πας λιγο νωριτερα, γιατι θα χρειαστει να γινει παραγγελια πρωτα για να τη φερουν.
(ειναι κοντα στην πλατεια Κάννιγγος, κοντα στο Solaris με τα κόμιξ).

Αν δε βρεις την περουκα ετοιμη-χτενισμενη Ichigo, στο link http://anime.gr/forums/showthread.php?t=6137 θα βρεις οδηγιες με εικόνες για να κανεις το χτενισμα μονος σου.

#187 Getekid

Getekid

Apprentice Human

• Members
  • 251 posts

Posted 06 June 2010 - 04:03

Wow, αυτό θα πει με κάλυψες!! Απ' ότι φαίνεται αν είχα ψάξει λίγο περισσότερο το φόρουμ δεν θα χρειαζόταν καν να ρωτήσω........
Ευχαριστώ Tomodachi2. Στο κατάστημα με τα τρυκ το ήξερα ήδη αλλά τα links που άφησες πιστεύω θα με βοηθήσουν αρκετά!!
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#188 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 posts

Posted 18 July 2010 - 21:38

να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά... οικονομικό cosplay είναι η δυνατότητα να ντυθείς από μόνος σου με ρούχα που βρίσκεις στην αγορά... το να πάρει κάποιος και να ντυθεί στο φλού... πχ μια φούστα και ένα πουκάμισο και μια γραβάτα και το παίζει μαθήτρια... θεωρείται και αυτό cosplay έτσι???

#189 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 18 July 2010 - 22:35

να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά... οικονομικό cosplay είναι η δυνατότητα να ντυθείς από μόνος σου με ρούχα που βρίσκεις στην αγορά... το να πάρει κάποιος και να ντυθεί στο φλού... πχ μια φούστα και ένα πουκάμισο και μια γραβάτα και το παίζει μαθήτρια... θεωρείται και αυτό cosplay έτσι???

Με εξαίρεση το bokken τίποτα που φόρεσα στο τελευταίο μου cosplay δεν ήταν κανονικά ρούχα:

Posted Image

Posted Image

Από την άλλη, & προσωπική μου άποψη, εξαρτάτε & από το cosplay / αποτέλεσμα. Το να μην καταλαβαίνει κανείς αν όχι τι έχεις ντυθεί ότι τουλάχιστον έχεις ντυθεί κάτι δεν είναι & το καλύτερο (όχι για τους άλλους, ποιος νοιάζεται γι'αυτούς, αλλά για σένα & τη δική σου φάση).
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#190 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 posts

Posted 19 July 2010 - 16:38

Κοίτα... εννοείται ότι θα φαίνεται και ότι θα είναι κάτι διαφορετικό από το κανονικό, απλά δεν θα είναι κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας αλλά κάτι το αόριστο... αυτό ρωτάω ;)

#191 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 20 July 2010 - 16:45

Κοίτα... εννοείται ότι θα φαίνεται και ότι θα είναι κάτι διαφορετικό από το κανονικό, απλά δεν θα είναι κάποιος συγκεκριμένος χαρακτήρας αλλά κάτι το αόριστο... αυτό ρωτάω ;)

Α, έπιασα τι εννοείς. Εγώ προσωπικά αυτό δε θα το χαρακτήριζα ως "cosplay". Αλλά στα διάφορα πάρτι πράγματι έρχονται & άτομα ντυμένα διάφορα, "αόριστα" όπως το λες, κατά κύριο λόγο σε j-fashion στυλ (lolita, κτλ) & όχι μόνο.

Στο κάτω κάτω ο καθένας ντύνεται ότι γουστάρει στα πάρτι & δεν είναι ότι κανείς μπορεί να κάνει κάτι για να τον σταματήσει. Απλώς μην περιμένεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό cosplay έτσι όπως το θέτεις. ;)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#192 Ayaka-chan

Ayaka-chan

BloodyRoseZero

• Members
  • 58 posts

Posted 21 July 2010 - 15:21

Α, έπιασα τι εννοείς. Εγώ προσωπικά αυτό δε θα το χαρακτήριζα ως "cosplay". Αλλά στα διάφορα πάρτι πράγματι έρχονται & άτομα ντυμένα διάφορα, "αόριστα" όπως το λες, κατά κύριο λόγο σε j-fashion στυλ (lolita, κτλ) & όχι μόνο.

Στο κάτω κάτω ο καθένας ντύνεται ότι γουστάρει στα πάρτι & δεν είναι ότι κανείς μπορεί να κάνει κάτι για να τον σταματήσει. Απλώς μην περιμένεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό cosplay έτσι όπως το θέτεις. ;)

χοαοαοχ... βέβαια όχι... δεν έχω βλέψεις για διαγωνισμούς και τέτοια... αν ποτε ντυνόμουν θα το έκανα για την φάση και μόνο :P
οκ... got it though... thanks a lot ^^

#193 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 31 July 2010 - 17:39

ξέρει κανείς που παίζει να βρω αυτούς τους kawaii μεγάλους στρογγυλούς φακούς επαφής εκτός από net?(θα βρω σε γυαλάδικο?) ευχαριστώ εκ των πρωτέρων ^-^
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^

#194 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 01 August 2010 - 09:22

ξέρει κανείς που παίζει να βρω αυτούς τους kawaii μεγάλους στρογγυλούς φακούς επαφής εκτός από net?(θα βρω σε γυαλάδικο?) ευχαριστώ εκ των πρωτέρων ^-^

Στα οπτικα θα βρεις σίγουρα χρωματιστους φακους. Το θεμα ειναι τι χρωματιστους φακους βρίσκεις εκεί. Σιγουρα ΔΕΝ βρίσκεις τους εντονους, εξτρήμ που φοριουνται για cosplay ή για gothic look. Bρισκεις χρωματιστους που μπορεις να φορεσεις και μερα-μεσημερι να πας στη δουλεια.
Αν ειναι κατι πιο εξτρήμ, δυσκολα θα το βρεις σε κανονικο μαγαζί οπτικών. Σιγουρα θα το βρεις και πιο ακριβά απ το ιντερνετ.

#195 Lil Marine

Lil Marine

792,54

• Members
  • 41 posts

Posted 12 August 2010 - 15:32

Στα οπτικα θα βρεις σίγουρα χρωματιστους φακους. Το θεμα ειναι τι χρωματιστους φακους βρίσκεις εκεί. Σιγουρα ΔΕΝ βρίσκεις τους εντονους, εξτρήμ που φοριουνται για cosplay ή για gothic look. Bρισκεις χρωματιστους που μπορεις να φορεσεις και μερα-μεσημερι να πας στη δουλεια.
Αν ειναι κατι πιο εξτρήμ, δυσκολα θα το βρεις σε κανονικο μαγαζί οπτικών. Σιγουρα θα το βρεις και πιο ακριβά απ το ιντερνετ.

ψάχνω μεγάλους με στρογγυλό σχήμα,το χρώμα δεν με ενδιαφέρει ουσιαστικά,για να φαίνεται φυσικό κάποιο απλό γκρίζο θα έκανε...λογικά η λύση το νετ ειναι πάλι..:smokingg:
arigato για τις πληροφορίες! ^-^
Posted Image

^-^ The sign of prime creation^-^