Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Big Bang Theory

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#61 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 September 2010 - 09:03

Δεν ειπα αυτο βρε Ανελις αλλα ακουω πολυ κοσμο να παραπονειετε για το Big Bang και μου την δινει.Αν δεν μπορουν να εκτημισουν το επιπεδο του ας μην το βλεπουν.Απλα απο την β σεαζον εως και την 3η με το Penny-Leonard προσπαθισαν να το κανουν πιο appealing στο mainstream κοινο.

Οσο για τους υπολοιπους τρεις αν δεν υπηρχαν δεν θα μπορουσε να αναδειχθει ο χαρακτηρας του Seldon.Πχ αν παρουμε για παραδειγμα τα φιλαρακια (ατυχης συγκριση αλλα τον σκοπο τον εξηπηρετει) ο Ρος ηταν ενας nerd χαρακτηρας.Παρολα αυτα με τον περιγυρο των αλλων 5 παντα γινοταν περιγελλος οταν αρχιζε να λεει κατι επιστημονικο.Αντιθετα ο Seldon πλαισιονεται απο αλλους τρεις nerd ετσι αναδυκνιεται ακομα πιο πολυ η προσωπικοτητα τ.

Οσο για την δυναμικη Πεννυ Σελντον ειναι τεραστια και ευελπιστω οι σεναριογραφοι να μην κανουν καμια μπαρουφα μεθυσμενος Σελντον και Πεννυ φικι φικι και να εχουμε ενα ερωτικο τριγωνο Σελντον-Πεννυ-Λεοναρτντ.Αν το κανουν την επομενη στιγμη dropαρω την σειρα
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#62 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 27 September 2010 - 09:16

Οσο για την δυναμικη Πεννυ Σελντον ειναι τεραστια και ευελπιστω οι σεναριογραφοι να μην κανουν καμια μπαρουφα μεθυσμενος Σελντον και Πεννυ φικι φικι

Sorry, αλλά δυστυχώς κάνει μπαμ ότι εκεί θα το πάνε eventually. :sigh2:

Η μόνη true nerd season ήταν η 1η, οι υπόλοιπες είναι, όπως είπες, για το mainstream κοινό.
Posted Image
Posted Image

#63 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 September 2010 - 09:39

Sorry, αλλά δυστυχώς κάνει μπαμ ότι εκεί θα το πάνε eventually. :sigh2:

Η μόνη true nerd season ήταν η 1η, οι υπόλοιπες είναι, όπως είπες, για το mainstream κοινό.

Απλα εκφραζω τις ελπιδες μου.Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι ολα Love story γμτ
Posted Image

#64 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 27 September 2010 - 15:06

Καλό γέλιο έριξα για έναρξη season.

Προσωπικά δεν την βαρέθηκα αυτή την σειρά σε κανένα σημείο μέχρι στιγμής και είναι καλό που δεν το έχει χάσει ακόμα. Με το καλό να συνεχίσει έτσι.

Πάντως για αυτό που λέτε το βλέπετε στραβά. Η Πέννυ κάνει για "αδερφή του" αλλά όχι και να πάει με τον Sheldon.

Καλή μας season λοιπόν

PS: Θεός ο Howard θεά και η νοσοκόμα με την "a la windows" λύση της :P

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#65 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 September 2010 - 15:11

Συγγνώμη κιόλας αλλά άμα δεν γκρινιάξουν οι nerds ποιοί θα γκρινιάξουν? :canthelp:

Είναι αφελές και προσβλητικό να λες ότι κάποιος κάνει κριτική επειδή δεν καταλαβαίνει μια σειρά...(δεν μιλάω τώρα εδώ συγκεκριμένα ρε παιδί μου, μην αρπαχτούμε χωρίς λόγο, αλλά γενικά). Ίσα ίσα που οι nerds έχουν και περισσότερες απαιτήσεις...

anw από τη στιγμή που βάλαν και το love story μέσα, που εμένα δεν με χάλασε γιατί δείχνει ακριβώς αυτό που παραγνωρίζουμε πολλές φορές, ότι και οι nerds όσο και να μην το παραδέχονται έχουν αδυναμίες όπως ο υπόλοιπος κόσμος, τουλάχιστον ας μην έκανα τόσο μίζερο το Leonard...

Τέσπα από τότε που κάνανε την Penny ελαφρώς πιο έξυπνη γιατί στην αρχή ήταν τελείως μπάζο, η δυναμική της με τον Sheldon αυξήθηκε. Όταν όμως της έδωσε τα χρήματα (νομίζω στον προηγούμενο κύκλο, not sure), εκεί απλά αγάπησα τον Sheldon <33333333

xbJ3b2w.jpeg

#66 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 September 2010 - 15:39

Πλάκα μου κάνετε για το επίπεδο του Big Bang Theory; Eίναι η δεύτερη πιο δημοφιλής κωμωδία στις ΗΠΑ μετά το άλλο... αριστούργημα του Chuck Lorre, Two and a Half Men. Δεν απευθύνεται σε nerds.

#67 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 September 2010 - 15:56

Ναι εγώ δεν είπα ότι απευθύνεται σε nerds...Είπα ότι για μια σειρά για που έχει ως πρωταγωνιστές nerds πρώτα και κύρια θα γκρινιάξουν οι nerds παρά το mainstream κοινό...Από κει και πέρα μαζί σου, και εγώ δεν είμαι η επιτομή του nerd και πάλι την απολαμβάνω όπως απολαμβάνω και το ΙΤ crowd άσχετα αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πιάνω :P

xbJ3b2w.jpeg

#68 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 September 2010 - 16:01

Ναι εγώ δεν είπα ότι απευθύνεται σε nerds...Είπα ότι για μια σειρά για που έχει ως πρωταγωνιστές nerds πρώτα και κύρια θα γκρινιάξουν οι nerds παρά το mainstream κοινό...Από κει και πέρα μαζί σου, και εγώ δεν είμαι η επιτομή του nerd και πάλι την απολαμβάνω όπως απολαμβάνω και το ΙΤ crowd άσχετα αν υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πιάνω :P

Yeah, κατάλαβα τι είπες, στον alxdjo απευθυνόμουν βασικά :P

#69 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 September 2010 - 16:15

απλα η πρωτη σαιζον δεν ηταν πολυ γνωστη, μετα η σειρα πηρε τα πανω της.
Βασικα αν δεν ασχολουνταν οι γονεις μου δε θα την εβλεπα καν. Εννοειται πως δεν ξεκαρδιστηκα, απλα τη βρηκα καλη για sitcom. Αντιθετα με την 4η σαιζον του Prison Break εριξα το γελιο της αρκουδας.
Προς Θεου παντως, Φυσικος δε σημαινει nerd απαραιτητα. Τουλαχιστον ομως η επιστημη παρουσιαζεται σωστα, σε αντιθεση με κατι αμερικανικες ιατρικες σειρες που παραπληροφορουν τον κοσμο.

#70 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 27 September 2010 - 16:18

απλα η πρωτη σαιζον δεν ηταν πολυ γνωστη, μετα η σειρα πηρε τα πανω της.
Βασικα αν δεν ασχολουνταν οι γονεις μου δε θα την εβλεπα καν. Εννοειται πως δεν ξεκαρδιστηκα, απλα τη βρηκα καλη για sitcom. Αντιθετα με την 4η σαιζον του Prison Break εριξα το γελιο της αρκουδας.
Προς Θεου παντως, Φυσικος δε σημαινει nerd απαραιτητα. Τουλαχιστον ομως η επιστημη παρουσιαζεται σωστα, σε αντιθεση με κατι αμερικανικες ιατρικες σειρες που παραπληροφορουν τον κοσμο.

ελπίζω να μην εννοείς τον House που στην καινούρια σεζόν μας κάνει μαθήματα ερωτα και αγάπης. ναι, με απογοήτευσε πολύ το πρώτο επεισόδιο της σεζόν -.- το big bang theory ήτανε κλασικά ευχάριστο. με το HIMYM είμαι πολύ ενοχλημένος. το ξέσκισε σε αυτό το επεισόδιο σε επίπεδο αυτοκτονίας, αν συνεχίσει έτσι θα το παρατήσω, δεν αντέχω άλλο

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#71 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 27 September 2010 - 21:20

@mono i am a geek and i am proud of it so i am bitching about the series :kakaka:.Επεισης για το It crowd μιας και κααλαβαινω το 99,99% των αστειων μιλαμε για πολυ εξυπνο χιουμορ:gotit:

@Warchief Απο την στιγμη που οι πρωταγωνιστες ειναι nerds θα το δει και ο nerd πληθισμος

@Petran Φυσικος <> nerd αλλα οι συγκεκριμενοι ειναι 100% nerds και ο Seldon μην σου πω ειναι και NL

@Azaroth Εμενα μαρεσε να σου πω την αληθεια το HIMYM .Αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Posted Image

#72 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 September 2010 - 01:46

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλα εξισου καταπληκτικά (εγώ τουλαχιστο λιώνω κάθε φορά) είναι αυτα που ποστάρει ο Τσακ στο τέλος κάθε επεισοδιου. Είναι αλλου για αλλού το άτομο.

stasou%2520mygdala.jpg

#73 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2010 - 04:41

Επεισης για το It crowd μιας και κααλαβαινω το 99,99% των αστειων μιλαμε για πολυ εξυπνο χιουμορ

δεν...δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα σε αυτή την άκρως επική πρόταση, είναι απλά τέλεια

Posted Image

#74 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 28 September 2010 - 08:14

δεν...δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα σε αυτή την άκρως επική πρόταση, είναι απλά τέλεια

Θα σε μαλωσω γινεσε κακη.Για ενα τυπογραφικο και καποια ορθογραφικα ;Ε και :ureshii::hihi2:
Μην ανχωνεσε.
Posted Image

#75 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 September 2010 - 08:18

Όχι, καμία επαφή όμως. Τα ορθογραφικά σου είναι άκρως εύπεπτα σε σχέση με τα υπόλοιπα :P
Κακιά πάλι δεν είμαι. Ειρωνική, ίσως.

Posted Image