Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Big Bang Theory

• Please log in to reply
191 replies to this topic

#46 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 09:46

http://isohunt.com/torrent_details/188897277/the+big+bang+theory+season+3?tab=summary

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#47 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:34

Και αν θες σε Full HD 720p HERE

Αλλιως με πιο πολλους seeders ΕΔΩ

;)

Enjoy

Και τα 2 torrent εχουν πολυ καλο SEEDING!!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#48 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 11:37

Πότε αρχίζει ο καινούργιος κύκλος επεισοδίων ?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#49 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούλιος 2010 - 12:18

24 σεπτεμβρη νομιζω διαβασα. ευχαριστω αγγελε για το torrent=]

#50 arachne-sama

arachne-sama

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2010 - 23:26

απο τις πιο αγαπημενες μου σειρες ever...ολοι ειναι ενας κ ενας{λυγοτερο αγαπημενος ο λεοναρντ ενω η πενη ανεβαινει στα ματια μου απο τις συζητησεις της με τον σελντον..πραγματικα την λυπαμαι οταν προσπαθει να βγαλει ακρη μαζι του:unlucky: ο ραζ νομιζω οτι ειναι πιο αρεστος στο γυναικειο κοινο αφου κ μονο που δεν μπορει να κοιταξει γυναικα στα ματια τον βρισκω πολυ γλυκουλι:awww: ο χαουαρντ ειναι ο δευτεροσ στην καταταξη που με κανει να γελαω αφου κανει οτι μπορει για να ριξει γυναικες [κ το αστειο ειναι οτι νομιζει οτι το πετυχαινει] ενω η καρνταρομπα του ειναι απιστευτη:sigh2: τελος αφηνω τον σελντον ο οποιος ειναι κ το αστερι της σειρας.σε καθε του σκηνη οι ατακες του ειναι απιστευτες και συνεχεια αναρωτιεμαι ποσα γυρισματα να σταματανε απο τα γελια...γενικα η σειρα ειναι αστεια,αξυπνη κ ευχαριστη για να κατσει να την δει καποιος...αυτα:Blissfull:

#51 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2010 - 09:55

Και μένα μου φαίνεται διαμαντάκι η σειρά.

Τώρα για το cast:

• Sheldon: ο καλύτερος απ'όλους εκεί μέσα, σίγουρα. Εμένα με εντυπωσιάζουν οι γκριμάστσες στα 2-3 τελευταία επεισόδια είχε πάρα πολλές και τα κατεβατά που λέει.
  • Leonard: γιατί να υπάρχει; Τελειώς ηλίθιος χαρακτήρας. Και αυτό ειδικά που μπέρδευει τα δάχτυλά του μ'ενοχλεί πολύ.
  • Penny: όμορφη κοπελίτσα, καλή ηθοποιός.
  • Raz: 2ος, μετά τον Sheldon, για μένα. Όλο το στιλάκι είναι ωραίο.
  • Howard: σαλιάρης και γλοιώδης τύπος. Δεν μπορώ να τον ακούω να μιλάει σε γυναίκα.
Αυτά από μένα. Καλή 4η season να έχουμε χωρίς να την έχει ψωνίσει κανείς και χωρίς καμία αλλαγή στο cast (μόνη αποδεκτή, για μένα, να καταπίει καταλάθος ο Leonard υδροκυάνιο να ησυχάσουμε).
Δημοσιευμένη  εικόνα

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#52 VitsioMan

VitsioMan

Nosferatu_ZER0

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 18:41

Φοβερή σειρα ανηπομονό για την νεα σεζον το μονο που με ενοχλη λιγακη ειναι ο Λεοναρντ και η σχεση μου την Πενη αλλα δε βαριεσε

Οσο για τους αλλους 3ις είναι ολοι τους φοβεροι χαρακτηρες και εχω γελασει απιστευτα μαζι τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#53 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa

• Members
  • 420 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2010 - 19:00

Απλά κορυφαία η σειρά!!!
Είναι κάτι στιγμές που ρίχνω πολύ γέλιο βλέποντας την...:P
Beyond the Grave Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2010 - 21:39

Βγήκε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν........

http://btjunkie.org/torrent/The-Big-Bang-Theory-S04E01-The-Robotic-Manipulation-HDTV-XviD-FQM/43584673a02b4b6badabbb0d8485444220734e5b8b78

Τραγικός ο Howard.........
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2010 - 00:40

Βγήκε το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν........

http://btjunkie.org/torrent/The-Big-Bang-Theory-S04E01-The-Robotic-Manipulation-HDTV-XviD-FQM/43584673a02b4b6badabbb0d8485444220734e5b8b78

Τραγικός ο Howard.........

Όλοι τραγικοί είναι πλέον. Δεν συγκρίνονται με την 1η season... :smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#56 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 07:21

Εγώ είδα 1ο επεισόδιο 4ης σεζόν μη έχοντας δει εκτενώς τα προηγούμενα (σύνολο να έχω δει 10 επεισόδια περίπου), και μου φάνηκε μια χαρά.
Είχε άπειρο Sheldon (ο ΜΟΝΟΣ λόγος κατ' εμέ για να δει κάποιος τη σειρά), και ελάχιστο Lenard και τους βλαμμένους φίλους του, και το πιό ευχάριστο, σταματάει αυτό το drooling της σειράς για την Penny και την βλέπουμε συνέχεια σε αντιπαράθεση με το θεούλη Sheldon. Η δυναμική αυτών των 2 είναι απλά ξεκαρδιστική.
Αν συνεχίσει κάπως έτσι η σειρά, με απουσία κιόλας Lenard θα γίνω dedicated fan...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 27 Σεπτέμβριος 2010 - 07:36

Δημοσιευμένη  εικόνα

#57 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 07:58

Κοίτα να σου πω την αλήθεια, εμένα έτσι και αλλιώς μου άρεσε η σειρά αλλά αυτό για τη δυναμική του Sheldon με την Penny έχεις απόλυτο δίκιο. Μπορεί να μην είναι ο μόνος λόγος που το βλέπω αλλά είναι ο κυριότερος...Μεταξύ μας έχω βαρεθεί τη μιζέρια των υπόλοιπων...

xbJ3b2w.jpeg

#58 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 08:03

Κατά την άποψή μου τα σπασε το 4χ01...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#59 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2010 - 08:12

Its a nerd show so plz allow the true nerds enjoy it
Δημοσιευμένη  εικόνα

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#60 Anelis

Anelis

random frantic action