-Οταν πετυχαινεις σχιστοματηδες στο μετρο και στηνεις αυτι για να δεις αν θα μιλησουν Ιαπωνικα...
ΠΩ ΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ!!!
Σοβαρα τωρα! Ημουν σιγουρη οτι δε χαιρεταω μονο εγω με yo, οi, konnichiwa και πως δεν πεταω μονο εγω τα baka no baka και το wo akata (η οπως και να γραφεται)
αλλα δεν περιμενα κανενα να πηγαινει οπως εγω να τη στηνει διπλα σε σχιστοματηδες για να δει αν ειναι ιαπωνες η κατι αλλο σχιστοματικο ( ποτε δεν πετυχα ιαπωνα και εχω προσπαθησει 1000 φορες!)
να απαντησω κι εγω χωρις να αναφερω αυτα που ηδη εχουμε πει..
-Οταν εξηγεις σε φιλους σου τι ειναι το rasengan και γιατι το chidori δεν μπορει να το εχει ο naruto (και γιατι οι shinigami δεν ειναι αυτο που ακουγεται) και αυτοι την ωρα που τους μιλας να λενε για ολυμπιακο..
-Οταν οι φιλοι σου σταματανε να σου μιλανε γιατι ετρωγαν γραψιμο οταν σου μιλουσαν msn επειδη εσυ ειχες full screen ενα episode
-Οταν χτυπαει το κινητο με ringtone blue bird και χωρις να το ξερουν τα φιλαρακια σου ψιθυριζουν μουσικουλα και μετα ολοι μαζι αοι αοι ανο σορα xD
-Oταν πεταγεσαι απο Σχοινουσα στη Ναξο για 4 ωρες και περνας τις 3 βλεποντας ο,τι καινουριο ειχες χασει απο τις σειρες που βλεπεις και φυσικα τα μανγκα new chaps
-Και αυτο που μου την εσπαγε πιο πολυ φετος...
ΔΕΝ μπορουσα με τιποτε να θυμηθω πως ειναι το "πού?" στα ιταλικα ενω με ευκολια σκαλωνε το μυαλο μου στο ιαπωνικο doko.. και γενικα εμπλεκα τα μπουτια μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από °•πίΟu-πίΟu•°™: 22 Αύγουστος 2008 - 23:53