Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#226 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 09:25

χαιρομαι που δεν ημουν ο μονος :P

Ξερεις οτι παιρνας πολυ καιρο σε ανιμε φορουμ οταν βλεπεις ενα thread με τιτλο "Interstella 5555" και νομιζεις οτι γραφει "Iristella 5555" (λεω κι εγω, μα καλα ποσες Iristellες υπαρχουν... και εχουν και δικο τους thread???) :hahaha:

Διάολε! Είμαι ο τρίτος που είχε την ίδια απορία όταν είδε το thread! :oo:
Επίσης, βλέπεις μπάλα και αντί να ακούσεις Γκέκας, ακούς Kefka, και αναρωτιέσαι πότε έφτιαξε ομάδα ποδοσφαίρου η Square Enix!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#227 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 22:16

Διάολε! Είμαι ο τρίτος που είχε την ίδια απορία όταν είδε το thread! :oo:

I'm the fourth...:uhh:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#228 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 22:30

Ξερεις οτι παιρνας πολυ καιρο σε ανιμε φορουμ οταν βλεπεις ενα thread με τιτλο "Interstella 5555" και νομιζεις οτι γραφει "Iristella 5555" (λεω κι εγω, μα καλα ποσες Iristellες υπαρχουν... και εχουν και δικο τους thread???) :hahaha:

Lol:hahaha::hahaha::hahaha:... Για να έχω φτάσει σε σημείο να σας στοιχειώνω πάει να πεί ότι μάλλον και εγώ είμαι σε καλό/κακό (όπως το πάρει κανείς) δρόμο:hihi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 12 Φεβρουάριος 2009 - 22:48

#229 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 23:55

Σ' αυτο με το Interstella βαλτε και μενα μεσα :)

Επισης ξερεις οτι βλεπεις πολλα ανιμε, οταν θες να τα αποτυπωσεις (να τα ζωγραφισεις κατα κυριο λογο) οπουδηποτε (βιβλια, τετραδια, θρανια, τοιχους...)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dxs: 13 Φεβρουάριος 2009 - 00:02

Δημοσιευμένη  εικόνα

#230 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 11:21

Κάθε φορά που βλέπω κάποιον να μετράει με γραμμές και φτιάχνει μια πεντάδα, δηλαδή ΙΙΙΙ τότε αμέσως σκέφτομαι "Αμάν! Ένας αποστάτης από το χωριό της Βροχής!"

#231 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 16:28

Όταν βλέπεις έναν sempai σου στο σχολείο με στέκα μακρύ μαλλί και μαύρο γυαλί και το μυαλό σου πάει κατευθείαν στον Harima(School Rumble) και την μπροστινή σου που είναι ξανθιά με κοτσίδα και το μυαλό σου πάει πάλι στο School Rumble αλλά στην Eri.

#232 Stefi-chan

Stefi-chan

Ultra Director

• Members
  • 389 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 17:45

Οταν λες "shinda shimae" στην ενοχλητική διπλανή σου, ή αναφωνείς "kusooo!" όταν κάτι σου πάει στραβά, ή λες "itadakimasu" όταν πας να φας και ας σε κοιτάνε περίεργα, ή όταν λες "tadaima" όταν φτάνεις σπίτι, ή όταν λες ήρεμα "Bankai, Senbonzakura Kageyoshi" όταν κάποιιος σου τη σπάει ή όταν φωνάζεις "οεεεε!" όταν τρομάζεις και "ανιααααα" όταν βλέπεις κάτι kawaii, ΄όταν λες "kawaii" όταν βλέπεις παιδάκια ή ζωάκια κτλ κτλ κτλ

ΥΓ. :emptyonexg1: όλα είναι real life thingies
Join the Patras otaku club or heads will roll ^^:Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#233 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν λες "shinda shimae" στην ενοχλητική διπλανή σου, ή αναφωνείς "kusooo!" όταν κάτι σου πάει στραβά, ή λες "itadakimasu" όταν πας να φας και ας σε κοιτάνε περίεργα, ή όταν λες "tadaima" όταν φτάνεις σπίτι, ή όταν λες ήρεμα "Bankai, Senbonzakura Kageyoshi" όταν κάποιιος σου τη σπάει ή όταν φωνάζεις "οεεεε!" όταν τρομάζεις και "ανιααααα" όταν βλέπεις κάτι kawaii, ΄όταν λες "kawaii" όταν βλέπεις παιδάκια ή ζωάκια κτλ κτλ κτλ

ΥΓ. :emptyonexg1: όλα είναι real life thingies

xαίρομαι που δεν ειμαι μόνη :nanana:
my Anime list
my Manga list

I wish I could get rid of the spelling mistakes that dirty the world... :if:

#234 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:47

AAAAAAAA.... το iristella thingie ειναι απλα ΛΑΘΟΣ! interstella 5555 :nod2::nod::nod2:
Απλα /respect... το να νομιζεις οτι ειναι iristella και οχι interstella οχι να κανει με την ελλειψη μουσικων γνωσεων,οχι με τα ανιμε :terror2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#235 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 12:28

όταν επί 1 χρόνο έτρωγες μακαρόνια με chop sticks.
όταν απαντάς στην καθηγήτρια ιταλικών στο School στα ιαπωνικά και σε κοιτάει σα να είσαι τρελός.
όταν ξέρεις απέξω τα seals του goukakyu no Jutsu.
just some examples, may think others later.

+1 about Iristella555

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#236 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2009 - 21:25

Όταν γυρίζεις με την φίλη σου απο το σχολείο και στον δρόμο κάνετε το evil laught του Light(Death note) και τριγύρω σε κοιτάζουν λες και είσαι δαιμονισμένη...:hahaha:
Επίσης όταν την πρώτη ώρα στο σχολείο χτυπάει το κινητό σου και ακούγεται το my silky heart(Toradora OST).Είχα ξεχάσει να το βάλω στο αθόρυβο ευτυχώς που ο καθηγητής ήταν βλάκας και δεν μου το πήρε.:Blissfull:

#237 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 00:47

Στο allou fan park , στο πειρατικό καράβι, γκαρίζεις ότι Ιαπωνική κραυγή σου κατέβει εκείνη την στιγμή (banzaaaaaaaaiiiiiii, yosaaaaaaaa κλπ), και γίνεσαι θέαμα σε 20+ άτομα που έχουν μαζευτεί να δουν ποίος και γιατί γκαρίζει αυτά τα ακαταλαβίστικα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#238 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 12:16

Όταν ματώνει η μύτη της φίλης σου που δεν βλέπει ανιμε και της λες οτι βλέπει πολλά Hentai (και αυτή σε κοιτάει σαν να είσαι τρελή)

Όταν το κινητό σου χτυπάει με το "Hishoku no Sora" (OP from "Shakugan no Shana)

Όταν σκέφτεσαι να πας στο πάρτυ της άλλης φίλης σου που δεν βλέπει ανιμε (αλλά της αρέσει το σχέδιο και δηλώνει φαν της Moka Akashiya) ντυμένη Yuki Nagato
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#239 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 23:20

εγώ ξέρω οτι βλέπω πολλά ανιμε όταν περπατάω στο δρόμο κ φωνάζω τις ίδιες ατάκες με τς χαρακτήρες (ακόμα κ αμα περπατάω μόνη μου)
και τώρα που με 40 πυρετό κάθομαι κ βλέπω οκ...
ποσο άσχημα ειμαι doc?
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#240 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 12:37

...όταν σου φέρνουν στη γιορτή σου το παρακάτω βιβλίο

Επισυναπτόμενο Αρχείο

• Επισυναπτόμενο Αρχείο  0001.jpg   112,41Κ   21 Αριθμός downloads