Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#586 愛情のある中心

愛情のある中心

=Άφε-chan(για συντομία)X3

• Members
  • 22 posts

Posted 01 June 2010 - 13:56

Λοιπόν, δεν εχω διαβάσει όλα τα posts αλλά θα γράψω κ εγώ κάτι, αν υπάρχει το σβήνω. Πολυ μεγάλο post προετοιμαστείτε.
Είναι πραγματα που μου συμβαίνουν κάθε μέρα και πιστέψτε με, νιώθω πολυ πολύ καλύτερα τώρα που ξέρω πως δεν ειμαι η μόνη στον κόσμο μου!!!!
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga...

*όταν η μικρή σου αδερφή σου ζητάει να της μάθεις Ιαπωνικά
*όταν η μητέρα σου σε καληνυχτίζει με "ογιάσοθμι νασάι οτόμε σαν!"
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι δεν βλέπεις παιδικά αλλά "δημιουργήματα φαντασίας με σχεδιαστική και νοηματική αξία"
*όταν σε καιτάνε στο δρόμο γιατι προσπαθείς να μιμηθείς τα τζουτσου με την κολητή σου και κάνετε διαγωνισμό ποιά είναι πιό γρήγορη(με όλα τα σχετικά επιφωνήματα)
*όταν σε περνάνε για τρελή γιατι νομίζουν οτι γελάς και μιλάς με το τραπεζομάντυλο του εστιατορίου ενώ έχεις κρύψει το κινητό σου κάτω απ'το πιάτο και βλέπεις το καινούριο επ. της αγαπημένης σου σειράς(το εχω κάνει κ αυτο. . .)
* όταν η αδερφή σου φωνάζει απ'το άλλο δωμάτιο: "Θα σταματήσεις να μιλάς μπας και κοιμηθούμε επιτέλους?!" γιατι βλέπεις επ. στο λαπτοπ όλη τη νύχτα και σχολιάζεις τις επιθέσεις και την εξέλιξη. . .φωναχτά!
*όταν το να σε βλέπει κανείς να διαβάζεις μανγκα είναι απόλαυση. . .
*όταν εξηγείς με πάθος εκείνη τη γελοία φάτσα στο τελευταίο επ. χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια, και οι άλλοι σε κοιτάνε με απορία χωρίς να βρίσκουν τίποτα τ αστείο. . .
*όταν είσαι εντελώς πεπεισμένη οτι οι χαρακτήρες των μάνγκα υπάρχουν και στην πραγματική ζωή
*όταν περιμένεις πως και πως τις απόκριες για να φορέσεις τη στολή που φτιάχνεις απ'το καλοκαίρι
*όταν υιοθετείς το στυλ ανιμε στο καθημερινό σου ντύσιμο
*όταν η εργασία της τεχνολογίας επικοινωνιών για το τέλος της χρονιάς έχει τίτλο "Η εισχώρηση της τεχνολογίας στη δημιουργία των άνιμε: Ιστορική αναδρομή"
*όταν σπρόχνεις τα γυαλιά σου με το μεσαίο δάχτυλο (κλασικά)
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι το μπλέ είναι ένα υπέροχο χρώμα. . . για μαλλιά. . .
*όταν έχεις ονομάσει το αγαπημένο σου αρκουδάκι chibi
*όταν ζωγραφίζεις στα ρούχα σου χαρακτήρες ανιμε
*όταν τρώς μια ολόκληρη μέρα για να βγάλεις το tsunaida teni kissu wo στο πιάνο και τελικά ανακαλύπτεις οτι κάποιος το ανάβασε ήδη στο ιντερνετ σε pdf
*όταν κάθε φορά που χαιρετάς κάποιον υποκλίνεσαι ανεπαίσθητα
*όταν βγαίνεις απο ένα μαγαζί λέγοντας arigatou! mata ne?!
*όταν δεν μπορεις πια να κάτσεις φυσιολογικά σε καρέκλα. . .
*όταν σχεδιάζεις καινούρια έπιπλα για το δωμάτιό σου με ειδικά ράφια σχεδιασμένα για Μανγκα και dvd ανιμε
*όταν η μαμά σου διαβάζει φανατικά death note
*όταν σκεφτεσαι με το δάχτυλο στο στόμα, κάνεις γκριμάτσες όταν κάνεις κάτι λάθος και υποκλίνεσαι για να ζητήσεις συγγνώμη
*όταν όλη σου η παρέα έχει ξεχάσει τα ονόματα και συνεννοείται με ψευδώνυμα τύπου: τιτ-τσαν, άφε-τσαν κτλ
*όταν τα αδέρφια σου σε φωνάζουν ονέετσαν
*όταν το μάθημα της έκθεσης καταλήγει ανάλυση περιεχομένου άνιμε (με τον καθηγητή πρωτοκαθεδρία)
*όταν προσπαθείς να φας την μπριζόλα με τσοπστικς
*όταν σε κοιτάνε στο pet shop που πήγες για να πάρεις λουρί στο σκύλο γιατι φόρεσες ένα γλυκούλι λουράκι που βρήκες κ αποφάσισες να το πάρεις για τον εαυτό σου :x3:
*όταν απογοητεύεσαι που δεν γεννήθηκες στην Ιαπωνία. . .
*όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις τις 7 πύλες εσωτερικής ενέργειας στο μάθημα της Γιόγκα. . .

Αυτά προς το παρόν αν θυμηθά κ άλλα η κάνω τπτ κουφό θ τ γράψω. ^_^

#587 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 June 2010 - 14:44

καλύτερα να αρχίσεις τα ναρκωτικά και να κόψεις τα anime.

#588 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 01 June 2010 - 14:48

Λοιπόν, δεν εχω διαβάσει όλα τα posts αλλά θα γράψω κ εγώ κάτι, αν υπάρχει το σβήνω. Πολυ μεγάλο post προετοιμαστείτε.
Είναι πραγματα που μου συμβαίνουν κάθε μέρα και πιστέψτε με, νιώθω πολυ πολύ καλύτερα τώρα που ξέρω πως δεν ειμαι η μόνη στον κόσμο μου!!!!
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga...

*όταν η μικρή σου αδερφή σου ζητάει να της μάθεις Ιαπωνικά
*όταν η μητέρα σου σε καληνυχτίζει με "ογιάσοθμι νασάι οτόμε σαν!"
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι δεν βλέπεις παιδικά αλλά "δημιουργήματα φαντασίας με σχεδιαστική και νοηματική αξία"
*όταν σε καιτάνε στο δρόμο γιατι προσπαθείς να μιμηθείς τα τζουτσου με την κολητή σου και κάνετε διαγωνισμό ποιά είναι πιό γρήγορη(με όλα τα σχετικά επιφωνήματα)
*όταν σε περνάνε για τρελή γιατι νομίζουν οτι γελάς και μιλάς με το τραπεζομάντυλο του εστιατορίου ενώ έχεις κρύψει το κινητό σου κάτω απ'το πιάτο και βλέπεις το καινούριο επ. της αγαπημένης σου σειράς(το εχω κάνει κ αυτο. . .)
* όταν η αδερφή σου φωνάζει απ'το άλλο δωμάτιο: "Θα σταματήσεις να μιλάς μπας και κοιμηθούμε επιτέλους?!" γιατι βλέπεις επ. στο λαπτοπ όλη τη νύχτα και σχολιάζεις τις επιθέσεις και την εξέλιξη. . .φωναχτά!
*όταν το να σε βλέπει κανείς να διαβάζεις μανγκα είναι απόλαυση. . .
*όταν εξηγείς με πάθος εκείνη τη γελοία φάτσα στο τελευταίο επ. χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια, και οι άλλοι σε κοιτάνε με απορία χωρίς να βρίσκουν τίποτα τ αστείο. . .
*όταν είσαι εντελώς πεπεισμένη οτι οι χαρακτήρες των μάνγκα υπάρχουν και στην πραγματική ζωή
*όταν περιμένεις πως και πως τις απόκριες για να φορέσεις τη στολή που φτιάχνεις απ'το καλοκαίρι
*όταν υιοθετείς το στυλ ανιμε στο καθημερινό σου ντύσιμο
*όταν η εργασία της τεχνολογίας επικοινωνιών για το τέλος της χρονιάς έχει τίτλο "Η εισχώρηση της τεχνολογίας στη δημιουργία των άνιμε: Ιστορική αναδρομή"
*όταν σπρόχνεις τα γυαλιά σου με το μεσαίο δάχτυλο (κλασικά)
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι το μπλέ είναι ένα υπέροχο χρώμα. . . για μαλλιά. . .
*όταν έχεις ονομάσει το αγαπημένο σου αρκουδάκι chibi
*όταν ζωγραφίζεις στα ρούχα σου χαρακτήρες ανιμε
*όταν τρώς μια ολόκληρη μέρα για να βγάλεις το tsunaida teni kissu wo στο πιάνο και τελικά ανακαλύπτεις οτι κάποιος το ανάβασε ήδη στο ιντερνετ σε pdf
*όταν βγαίνεις απο ένα μαγαζί λέγοντας arigatou! mata ne?!
*όταν δεν μπορεις πια να κάτσεις φυσιολογικά σε καρέκλα. . .
*όταν σχεδιάζεις καινούρια έπιπλα για το δωμάτιό σου με ειδικά ράφια σχεδιασμένα για Μανγκα και dvd ανιμε
*όταν η μαμά σου διαβάζει φανατικά death note
*όταν σκεφτεσαι με το δάχτυλο στο στόμα, κάνεις γκριμάτσες όταν κάνεις κάτι λάθος και υποκλίνεσαι για να ζητήσεις συγγνώμη
*όταν όλη σου η παρέα έχει ξεχάσει τα ονόματα και συνεννοείται με ψευδώνυμα τύπου: τιτ-τσαν, άφε-τσαν κτλ
*όταν τα αδέρφια σου σε φωνάζουν ονέετσαν
*όταν το μάθημα της έκθεσης καταλήγει ανάλυση περιεχομένου άνιμε (με τον καθηγητή πρωτοκαθεδρία)
*όταν προσπαθείς να φας την μπριζόλα με τσοπστικς
*όταν σε κοιτάνε στο pet shop που πήγες για να πάρεις λουρί στο σκύλο γιατι φόρεσες ένα γλυκούλι λουράκι που βρήκες κ αποφάσισες να το πάρεις για τον εαυτό σου :x3:
*όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις τις 7 πύλες εσωτερικής ενέργειας στο μάθημα της Γιόγκα. . .

Αυτά προς το παρόν αν θυμηθά κ άλλα η κάνω τπτ κουφό θ τ γράψω. ^_^

κοιαλα .......... δεν εχει αλλα εσυ τα εχεις κανει ολα!!!!! :hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#589 愛情のある中心

愛情のある中心

• Members
  • 22 posts

Posted 01 June 2010 - 14:59

Χαχα ευχαριστώ δεν θα πάρω μαλλον προτιμώ τα ανιμε χιλιες φορες!!!

#590 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 June 2010 - 16:08

Καλα σε προβλεπω ως ενα απο τα επομενα θαυματα του αγιου ραφαηλ.

'η κορη μου δεν μπορουσε να ξεκοψει απο τα ιαπωνικα κινουμενα σχεδια, οι ψυχολογοι ειχαν απελπιστει. Η ζωη μας ηταν κολαση. Ωσπου παρουσιαστηκε ο αγιος στον υπνο της, ντυμενος βρωμερος και λιγδιαρης οτακου και της ειπε να δουν τις πιο διεστραμμενες lοlιcοn σειρες. Απο τοτε η κορη μου συνηλθε και δεν θελει να τα βλεπει ουτε ζωγραφιστα'

#591 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 posts

Posted 01 June 2010 - 17:19

'η κορη μου δεν μπορουσε να ξεκοψει απο τα ιαπωνικα κινουμενα σχεδια, οι ψυχολογοι ειχαν απελπιστει. Η ζωη μας ηταν κολαση. Ωσπου παρουσιαστηκε ο αγιος στον υπνο της, ντυμενος βρωμερος και λιγδιαρης οτακου και της ειπε να δουν τις πιο διεστραμμενες lοlιcοn σειρες. Απο τοτε η κορη μου συνηλθε και δεν θελει να τα βλεπει ουτε ζωγραφιστα'

xaxaxaxaxaaxxaxaxaxa!!!!

οταν καθεσε και βλεπεις διαφορα βιντεο στο youtube που μηλανε ιαπονικα και προσπαθεις να καταλαβεις τη λενε και λες : ΟΠΑ τώρα ειπαι ευχαριστοή τωρα ειπε τη κανεις etc...
Posted Image
Spoiler: AnimeList

#592 愛情のある中心

愛情のある中心

• Members
  • 22 posts

Posted 01 June 2010 - 20:50

LOL δεν ειναι τόσο χάλια όσο ακούγεται πιστέψτε με. διαβασα και πιο τρελά. ^_^

*όταν προσπαθείς μάταια ν'αποδείξεις οτι δεν είσαι κολλημένος με τα άνιμε-μανγκα

#593 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 01 June 2010 - 21:27

Fuck, συμβαινει και σε αλλους; Ξερεις ποσες φορες εχω γινει ρομπα με αυτον τον τροπο λεγοντας η ευχαριστω η καληνυχτα στην "πεθερα" μου?

Φιλε... ανυπαρκτες καταστασεις!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#594 愛情のある中心

愛情のある中心

• Members
  • 22 posts

Posted 02 June 2010 - 06:54

Fuck, συμβαινει και σε αλλους; Ξερεις ποσες φορες εχω γινει ρομπα με αυτον τον τροπο λεγοντας η ευχαριστω η καληνυχτα στην "πεθερα" μου?

Φιλε... ανυπαρκτες καταστασεις!

Xaxaxa γι'αυτό λέω οτι χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη στον κόσμο που συμπεριφέρεται περίεργα! :hahaha:

*όταν αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι τελικά ψυχίατρο μ'αυτά που κάνεις. (!) :terror2:

#595 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 02 June 2010 - 10:54

*όταν αναρωτιέσαι αν χρειάζεσαι τελικά ψυχίατρο μ'αυτά που κάνεις. (!) :terror2:

+999999 (Από τα ίδια εγω)Εδώ εχω αρσίσει να φτιαχνω μποξεράκια (το φοράω σαν σορτσακια) με ανιμε χαρακτηρες και κορεανους τραγουδιστες...:sigh2:

• Όταν βάζεις την μανα σου να σε βγάζει φωτογραφία ντυμένη deidara
  • Όταν βγάζεις δικά σου επιφωνήματα
  • Όταν έχει καταντίσει ακόμα και η μητριά σου, σου λέει πως συμπεριφέρεσαι και τις θυμίεις αυτα τα κινεζικα καρτουν που λεμε και εσύ χαιρεσαι...
  • Όταν ακόμα και στο ikariam οι πόλεις σου λέγονται Tokyo, Soul Society, YaoiLand and FairyTailGuild
  • Όταν έχεις δόσει όνομα στο laptop σου, itachi
  • Όταν λες επειδη είναι περιοδος εξετάσεων να μην αρχισεις κανενα μεγάλο ανιμε που μετα θα τρεχεις να προλαβεις να διαβάσεις τελευταία μέραοπότε λες να αρχίσεις κάτι "light" οπότε αρχίζεις GTO με αποτέλεσμα να το τελιώσεις μέσα σε δύο μέρες και μετά να αρχίζεις να διαβάζεις σαν τρελή την επόμενη μερα...
  • Όταν πλέον στην τάξη η καθηγητρια ρωταει κάτι για Ιαπωνία και να ξυπνάω
  • (Συνέχεια τελευταίου) κάθε φορά που ρωτάει οι συμμαθητές μου λένε "ρωτήστε την αννα-μαρια, σίγουρα ξερει"

Edited by Jiji, 02 June 2010 - 11:15.

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#596 愛情のある中心

愛情のある中心

• Members
  • 22 posts

Posted 02 June 2010 - 12:40

+999999 (Από τα ίδια εγω)Εδώ εχω αρσίσει να φτιαχνω μποξεράκια (το φοράω σαν σορτσακια) με ανιμε χαρακτηρες και κορεανους τραγουδιστες...:sigh2:

• 1) Όταν έχει καταντίσει ακόμα και η μητριά σου, σου λέει πως συμπεριφέρεσαι και τις θυμίεις αυτα τα κινεζικα καρτουν που λεμε και εσύ χαιρεσαι...

• 2) Όταν λες επειδη είναι περιοδος εξετάσεων να μην αρχισεις κανενα μεγάλο ανιμε που μετα θα τρεχεις να προλαβεις να διαβάσεις τελευταία μέραοπότε λες να αρχίσεις κάτι "light" οπότε αρχίζεις GTO με αποτέλεσμα να το τελιώσεις μέσα σε δύο μέρες και μετά να αρχίζεις να διαβάζεις σαν τρελή την επόμενη μερα...

• 3) Όταν πλέον στην τάξη η καθηγητρια ρωταει κάτι για Ιαπωνία και να ξυπνάω
  • (Συνέχεια τελευταίου) κάθε φορά που ρωτάει οι συμμαθητές μου λένε "ρωτήστε την αννα-μαρια, σίγουρα ξερει"

Το αστείο είναι οτι εγω τα σχεδιάζω και στο χέρι. . . Μπορεί να μου πάρει και μέρες!:kyaaa:

1) Πες τα!!!:if:

2) Γι'αυτό είπα να μην ξαναρχήσω το Bleach μέσα στις εξετάσεις (γιατι κάνω οικονομία στα επ. μην τελειώσουν) αλλά δεν κρατήθηκα. . . Ηδη έχω δει 10. . . :sigh2:
3) Έχουμε πιάσει κάτι κουβέντες. . . :hehehe:

#597 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 June 2010 - 14:06

Mπααααααααα! Το να βλέπεις anime όπως FLCL σε κάνει να μην έχεις ανάγκη τα ναρκωτικά. :hihi2:

Και θες να μου πεις ότι δεν σ' αρέσουν τα σουβλάκια και την βρίσκεις με τσόντες με τετραγωνάκια; :kill4u:

Και που να έβλεπε άκρως διεστραμένα hentai με τις αγαπημένες τις ηρωίδες από mahou shoujo όπως το Cardcaptor Sakura και το SailorMoon. Eκτός κι αν η κόρη σου ήταν μετανσάρκωση της Konata που έπαιζε hentai games μαζί με τον πατέρα της.

Οκ, το βουλώνω και πηγαίνω ήσυχα στην γωνία μου...

Spoiler:

#598 Blue Samurai

Blue Samurai

직업 군인

• Members
  • 203 posts

Posted 02 June 2010 - 14:24

• όταν φεύγεις απο ένα μαγαζί και αντί να χαιρετάς υποκλίνεσαι
  • όταν ακούς όλη μέρα Γιαπωνέζικα
  • όταν έχεις μεγάλη επιθυμία να μάθεις Ιαπωνικά

:nod2:

#599 iris 生活 kurosaki

iris 生活 kurosaki

Dum Spiro Spero

• Members
  • 238 posts

Posted 02 June 2010 - 15:57

όταν εχεις πει τοσα στ καθηγητη φυσικης σ π ψαχνει να διαβασει κ αυτος manga :slash:

Posted Image

#600 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 June 2010 - 16:29

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν... τα περισσότερα posts σ' αυτό το thread σου φαίνονται weak.

Χωρίς να θέλω ούτε να το παίξω ελιτιστής (αν και σίγουρα θα με πουν κάποιοι), και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν (αν και σίγουρα θα προσβληθούν κάποιοι), έχω πολύ καιρό να διαβάσω κάτι σ' αυτό το thread που να είναι στο αρχικό πνεύμα του thread, πράγματα που τα διαβάζεις και λες μέσα σου "wow, that's hardcore...".

Για αρχή, έχω βαρεθεί να διαβάζω το "όταν αρχίζεις να χρησιμοποιείς ιαπωνικές φράσεις", σε οποιαδήποτε παραλλαγή. Το να χρησιμοποιείς ιαπωνικές φράσεις είναι κάτι που όλοι μας το κάνουμε early on. It's nothing special.

Επιπλέον, έχω βαρεθεί να διαβάζω για μίμηση φωνών/επιθέσεων/whatever από NarutoBleachoOnePiece. Ακούστε... με 3 μεγάλα shounen δεν σημαίνει ότι έχετε δει πολλά anime. Υπάρχουν πολλά, ΠΟΛΛΑ περισσότερα εκεί έξω.

...

I could drone on and on for days, αλλά ας περάσω στο αντιπαράδειγμα... ας δώσω μερικά σημάδια στα οποία κανείς θα πρέπει να ανησυχεί με την έκταση που έχει πάρει το hobby του (btw όλα τα παρακάτω ισχύουν για μένα).

> Όταν έχεις φτάσει να έχεις 3 εσωτερικούς και 4 εξωτερικούς δίσκους, καθώς και εκατοντάδες DVDs γεμάτα με anime/manga και σχετικά αρχεία... και σκέφτεσαι φυσικά να πάρεις κι άλλο storage, αντί να ψάξεις και να σβήσεις πράγματα που δεν θέλεις πια.

> Όταν έχεις φάκελο με εικόνες από τον αγαπημένο σου χαρακτήρα που ξεπερνούν, κυριολεκτικά, τις 9000.

> Όταν διαβάζεις raw manga και διαπιστώνεις μισο-έκπληκτος μισο-έντρομος ότι αναγνωρίζεις πάνω από 50% των kanji... χωρίς να έχεις πατήσει ποτέ σε φροντηστήριο ιαπωνικών... Και φίλοι σου που πάνε σου λένε ότι έχεις άνετα το 4kyuu χωρίς επιπλέον διάβασμα.

> Όταν η manga watchlist σου αριθμεί πάνω από 500 τίτλους.

> Όταν έχεις πάψει εδώ και πολύύύ καιρό να κρατάς λογαριασμό με το πόσα anime και manga έχεις δει.

> Όταν έχεις απομνημονεύσει σκηνοθέτες, σεναριογράφους, character designers και seiyuu για πολλά anime (Nightmare mode: όταν ξέρεις μέχρι και να γράφεις τα ονόματά τους στα ιαπωνικά).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||