Είναι πραγματα που μου συμβαίνουν κάθε μέρα και πιστέψτε με, νιώθω πολυ πολύ καλύτερα τώρα που ξέρω πως δεν ειμαι η μόνη στον κόσμο μου!!!!
Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga...
*όταν η μικρή σου αδερφή σου ζητάει να της μάθεις Ιαπωνικά
*όταν η μητέρα σου σε καληνυχτίζει με "ογιάσοθμι νασάι οτόμε σαν!"
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι δεν βλέπεις παιδικά αλλά "δημιουργήματα φαντασίας με σχεδιαστική και νοηματική αξία"
*όταν σε καιτάνε στο δρόμο γιατι προσπαθείς να μιμηθείς τα τζουτσου με την κολητή σου και κάνετε διαγωνισμό ποιά είναι πιό γρήγορη(με όλα τα σχετικά επιφωνήματα)
*όταν σε περνάνε για τρελή γιατι νομίζουν οτι γελάς και μιλάς με το τραπεζομάντυλο του εστιατορίου ενώ έχεις κρύψει το κινητό σου κάτω απ'το πιάτο και βλέπεις το καινούριο επ. της αγαπημένης σου σειράς(το εχω κάνει κ αυτο. . .)
* όταν η αδερφή σου φωνάζει απ'το άλλο δωμάτιο: "Θα σταματήσεις να μιλάς μπας και κοιμηθούμε επιτέλους?!" γιατι βλέπεις επ. στο λαπτοπ όλη τη νύχτα και σχολιάζεις τις επιθέσεις και την εξέλιξη. . .φωναχτά!
*όταν το να σε βλέπει κανείς να διαβάζεις μανγκα είναι απόλαυση. . .
*όταν εξηγείς με πάθος εκείνη τη γελοία φάτσα στο τελευταίο επ. χωρίς να μπορείς να συγκρατήσεις τα γέλια, και οι άλλοι σε κοιτάνε με απορία χωρίς να βρίσκουν τίποτα τ αστείο. . .
*όταν είσαι εντελώς πεπεισμένη οτι οι χαρακτήρες των μάνγκα υπάρχουν και στην πραγματική ζωή
*όταν περιμένεις πως και πως τις απόκριες για να φορέσεις τη στολή που φτιάχνεις απ'το καλοκαίρι
*όταν υιοθετείς το στυλ ανιμε στο καθημερινό σου ντύσιμο
*όταν η εργασία της τεχνολογίας επικοινωνιών για το τέλος της χρονιάς έχει τίτλο "Η εισχώρηση της τεχνολογίας στη δημιουργία των άνιμε: Ιστορική αναδρομή"
*όταν σπρόχνεις τα γυαλιά σου με το μεσαίο δάχτυλο (κλασικά)
*όταν προσπαθείς να πείσεις τους γονείς σου οτι το μπλέ είναι ένα υπέροχο χρώμα. . . για μαλλιά. . .
*όταν έχεις ονομάσει το αγαπημένο σου αρκουδάκι chibi
*όταν ζωγραφίζεις στα ρούχα σου χαρακτήρες ανιμε
*όταν τρώς μια ολόκληρη μέρα για να βγάλεις το tsunaida teni kissu wo στο πιάνο και τελικά ανακαλύπτεις οτι κάποιος το ανάβασε ήδη στο ιντερνετ σε pdf
*όταν κάθε φορά που χαιρετάς κάποιον υποκλίνεσαι ανεπαίσθητα
*όταν βγαίνεις απο ένα μαγαζί λέγοντας arigatou! mata ne?!
*όταν δεν μπορεις πια να κάτσεις φυσιολογικά σε καρέκλα. . .
*όταν σχεδιάζεις καινούρια έπιπλα για το δωμάτιό σου με ειδικά ράφια σχεδιασμένα για Μανγκα και dvd ανιμε
*όταν η μαμά σου διαβάζει φανατικά death note
*όταν σκεφτεσαι με το δάχτυλο στο στόμα, κάνεις γκριμάτσες όταν κάνεις κάτι λάθος και υποκλίνεσαι για να ζητήσεις συγγνώμη
*όταν όλη σου η παρέα έχει ξεχάσει τα ονόματα και συνεννοείται με ψευδώνυμα τύπου: τιτ-τσαν, άφε-τσαν κτλ
*όταν τα αδέρφια σου σε φωνάζουν ονέετσαν
*όταν το μάθημα της έκθεσης καταλήγει ανάλυση περιεχομένου άνιμε (με τον καθηγητή πρωτοκαθεδρία)
*όταν προσπαθείς να φας την μπριζόλα με τσοπστικς
*όταν σε κοιτάνε στο pet shop που πήγες για να πάρεις λουρί στο σκύλο γιατι φόρεσες ένα γλυκούλι λουράκι που βρήκες κ αποφάσισες να το πάρεις για τον εαυτό σου

*όταν απογοητεύεσαι που δεν γεννήθηκες στην Ιαπωνία. . .
*όταν προσπαθείς να ενεργοποιήσεις τις 7 πύλες εσωτερικής ενέργειας στο μάθημα της Γιόγκα. . .
Αυτά προς το παρόν αν θυμηθά κ άλλα η κάνω τπτ κουφό θ τ γράψω. ^_^