Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...

• Please log in to reply
1211 replies to this topic

#511 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 posts

Posted 17 March 2010 - 03:24

βαζεις πλυντηριο και μετρας ποσα επισοδεια απο το ανιμε που βλεπεις μετα θα εχει τελιωσει

λες baka ohayo konichiwa και arrigato σχεδον καθημερινα

καταλαβαινεις αν ο ασιατης διπλα σου μιλαει ιαπωνικα η οχι

λες οτι θες να μαθεις ιαπωνικα και οι φιλοι σου σε κοιτανε περιεργα

οταν βλεπεις καποιον να διαβαζει κομικ η κινουμενα σχεδια στην τηλεοραση τα κοιτας με ενδιαφερον και δεν θεωρεις οτι ειναι "παιδικα"

πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"

καθε λιγο και λιγακι σου ερχονται ιαπωνικες λεξεις που πετας στην συζητηση χωρις προειδοποιηση

αναρωτιεσαι τι ωρα ειναι στην ιαπωνια τωρα και τι κανει ο Οda (απο το ΟΡ)

αναβαλεις εργασιες για να δεις ανιμε

Posted Image
Posted Image

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#512 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 17 March 2010 - 08:03

πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"

+1

Χθες επεσε στα χερια μου ενα δυτικο κομικ κ σε καθε σελιδα μπερδευομουνα κ ξεκινουσα απο δεξια το διαβασμα!!! Τελικα, εκνευριστηκα κ το παρατησα στην μεση!!! :hihi2::hihi2:

sigpic10697_5.gif

#513 starseeker

starseeker

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 March 2010 - 00:41

Όταν ο κολλητός σου για σπάσιμο κάνει την χαρακτηριστική κίονηση ξεκαρδιάσματος των Sakurazukamori και εσύ απαντάς με την χαρακτηριστική κίνηση casting των Sumeragi

Όταν αρχίζεις να συγκρίνεις όλους τους χαρακτήρες αναιξεραίτως σειράς, παιχνιδιού,βιβλίου με χαρακτήρες από anime

Και τέλος, όταν στα χαζοχαρούμενα και μη σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης αναγνωρίζεις τα theme songs από τα anime που έχεις δεί (άκουσα το ost του hellsing ultimate στο παιδική χαρά και έμεινα κάγκελο!!!)

#514 Atasu

Atasu

Troll Fighter

• Members
  • 13 posts

Posted 24 March 2010 - 03:04

Οταν πέφτει κάτι από τα χέρια σου και λες BAN-KAI:hihi2:

#515 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 24 March 2010 - 15:04

+1

Χθες επεσε στα χερια μου ενα δυτικο κομικ κ σε καθε σελιδα μπερδευομουνα κ ξεκινουσα απο δεξια το διαβασμα!!! Τελικα, εκνευριστηκα κ το παρατησα στην μεση!!! :hihi2::hihi2:

Οταν βγηκε το καινουργιο Asterix & Obelix το πηρα να το διαβασω , κιας θυμηθηκα να το ανοιξω κανονικα, αρχισα και εγω να το διαβαζω απο τα δεξια προς τ'αριστερα και συγχιζομουν που δεν καταλαβαινα το τι γινοταν... μετα ομοως που συνιδιτοποιησα αι αρχησα να το διαβαζω κανονικα, σιστολευτικα αρρκετα μεχρι που πονεσε το κεφαλι μου, εκνευριστηκα και το ξαναβαλα στη βιβλιοθηκη μου....

Οταν πέφτει κάτι από τα χέρια σου και λες BAN-KAI:hihi2:

Lol εγω οταν με εκνευριζει καποιος του λεω ασε με μην βγαλω κανενα bankai και σε στειλω απο εκει που'ρθες....

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#516 Saf520

Saf520

• Members
  • 154 posts

Posted 26 March 2010 - 12:11

Οταν εισαι εφταημερη στην Βαρκελωνη κ πευχαινεις κατα τυχη ενα Ιαπωνικο εστιατοριο κ δεν βλεπεις την ωρα να σας αφησουν ελευθερους να παμε με τον κολλητο σου!!!!

Όταν πας 5ημερη εκδρομη στην Ρωμη με το σχολειο και ενω η ξεναγος σου διχνει τα μνημεια εσυ προσεχεις τους χαριτομενους Ιαπωνες τουριστες, και να εισαι σε μια συνεχομενη φαση :awww: Kawaiiiii

+1

Στο μουσειο του Πικασο που πηγαμε, ηταν κ μια παρεα απο Ιαπωνεζες (η μια μαλιστα αρκετα ωραια) κ σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να τις ακολουθει κ να παρακολουθει περισσοτερο αυτες παρα τους πινακες!!!!:deadga6:

Edited by Saf520, 26 March 2010 - 12:16.

sigpic10697_5.gif

#517 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 26 March 2010 - 13:59

Στο μουσειο του Πικασο που πηγαμε, ηταν κ μια παρεα απο Ιαπωνεζες (η μια μαλιστα αρκετα ωραια) κ σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να τις ακολουθει κ να παρακολουθει περισσοτερο αυτες παρα τους πινακες!!!!:deadga6:

Απο ευγενεια επρεπε να πας κ να συστηθεις με την προφαση οτι μελετας την ιαπωνικη γλωσσα :blush2:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#518 Saf520

Saf520

• Members
  • 154 posts

Posted 26 March 2010 - 14:08

Απο ευγενεια επρεπε να πας κ να συστηθεις με την προφαση οτι μελετας την ιαπωνικη γλωσσα :blush2:

Βασικα πηγα αλλα αρχισαν να με κοιτανε περιεργα!!!! Ασε που οι φιλοι μου κοροϊδευανε γιατι ξερουν το κολλημα μου με την Ιαπωνικη κουλτουρα!!!

sigpic10697_5.gif

#519 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 26 March 2010 - 15:30

Οταν εισαι εφταημερη στην Βαρκελωνη κ πευχαινεις κατα τυχη ενα Ιαπωνικο εστιατοριο κ δεν βλεπεις την ωρα να σας αφησουν ελευθερους να παμε με τον κολλητο σου!!!!

Η Βαρκελώνη έχει πάρα πολλά Ασιατικά εστιατόρια. Είναι τόσα πολλά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν η πόλη έχει δική της κουζίνα.

Όντως, το μουσείο του Πικάσο μαζεύει πολλούς Ιάπωνες. Όταν πήγα εγώ Βαρκελώνη τα Χριστούγεννα ήταν γεμάτο από Ασιάτες. Το αστείο είναι πως (τότε) παράλληλα με την κανονική έκθεση είχαν και μια έκθεση με hentai tentacles!!!!:blurah5:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#520 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 26 March 2010 - 19:13

Βασικα πηγα αλλα αρχισαν να με κοιτανε περιεργα!!!! Ασε που οι φιλοι μου κοροϊδευανε γιατι ξερουν το κολλημα μου με την Ιαπωνικη κουλτουρα!!!

lol και εμενα με κοροιδευαν συνεχεια λεγοντάς μου "η καμένη!"(στη ρωμη). Ειδικα οταν σε ενα μαγαζι με πιτζαμες που μπηκαν και κατι Ιαπωνες και να μου ερχεται μηνυμα (την ωρα που περνουσαν απο διπλα μου) και να ακουγεται "Bankai! Hihiyo Zabimaru" και να γυρνανε να με κοιτανε περγιεργα και να μου ερχεται ενας και να μου λενε με τελειως Ιαπωνικη προφορα "You watch anime huuh?" :blingeye2: "yeah!" "Good, good keep it like that!" "thanks thanks" :blingeye2: και εκει να ερχεται η φιλη μου να με αρπαζει καθως ειχαμε αργισει και την πηρε η καθηγητρια βριζοντάς μας... Τους αποχαιρετησα αλλα και παλι, παντως ημουν για την υπολιπη μερα σε μια τετοια κατασταση :awww: kawaiii! sugoii!! Και να ειναι η παρεα μου να με κοιταει καπως...:hot: Δεν φταιω εγω παντως...

P.S. Τι ωραιο μερος παντως ηταν γεματο με Ιαπωνες/Ασιατες :blush2:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#521 zabuzaPEIN

zabuzaPEIN

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 31 March 2010 - 04:45

Οταν διαβαζεις 35 σελιδες thread και κανεις λογαριασμο για να συνεχειστει επηδη ειναι θαυμασιο

Οταν προτιμας τη Seilor Moon απ τη Jenna Jameson

Οταν κυκλοφορεις με φακυς επαφης sharingan

Οταν δεν συμμετεχεις σε εμπλοκες, δεν κανεισ snowboard και παρ' ολα αυτα κουβαλας συνεχως μια full-face στην τσεπη σου

Οταν βλεπεις Rambo και σκεφτεσαι το Luffy

Οταν θαβεις με την παρεα καποιον στην αμμουδια της παραλιας και κοιταζοντας τον με ακλονιτο υφος λεσ sabakun...kyo και σφικεις τη γροθια σου

Οταν το χριστουεννιατκο δεντρο σου εχει στην κορυφη ενα shuriken

Οταν βλεπεισ την ταινια WAR με jet lee και jason statham και το μονο που σου μενει απ την ταινια ειναι οτι την κακια τη λεγαν Kira

Τελοσ, οταν σκεφτεσαι σοβαρα να αλλακσεισ το MC Name σου οπως του αγαπημενου σου anime char ενω ηδη εχεισ αποκτησει κοινο με αλλο :dazed: (εδω ειναι που καταλαωα οτι θελω βοηθεια)

#522 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 posts

Posted 31 March 2010 - 12:17

Οταν προτιμας τη Seilor Moon απ τη Jenna Jameson

Για μένα είναι Yoko Littner... *sigh*

Αν και μάλλον ήρθες στο λάθος μέρος για να ζητήσεις βοήθεια... Εδώ θα σε κάνουμε πιο καμένο! *evil laugh*
Posted Image
Posted Image

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#523 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1,396 posts

Posted 22 April 2010 - 12:31

oταν πηγαινεις στα public και βλεπεις βιβλιο με τιτλο the book of moe και χαιρεσαι ενω στην ουσια ειναι αυτο
Spoiler:

την εχω πατησει 2 φορες:hihi2:

#524 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 April 2010 - 02:00

όταν ψάχνοντας στο google εκφράσεις απο anime βλέπεις
ότι γράφεις σε όλα τα φόρουμ ακόμη και στα πιο άσχετα
για anime...dxs και darthnicholas

#525 Sakura!!!

Sakura!!!

tu turuuuu!!

• Members
  • 226 posts

Posted 25 April 2010 - 12:58

-Όταν πετάς συνέχεια ιαπωνικές λέξεις όπου και να είσαι..ακόμα και στον περιπτεράς που σου έδωσε τσιγάρα..
του λες arigatoooo (με kawaii style -.-)και σε κοιτάει περίεργα.. χεχε.:hot:

-Όταν αποκαλείς τον αδερφό σου ΒΑΚΑΑΑΑ onii-chan !! και χαιρεσαι xD
-Όταν αρχίζεις να διαβάζεις ακόμα και τα περιοδικά απο τα δεξιά και σε βολεύει αφάνταστα...
-Όταν ακόμα γελάς σαν την Patty Thompson απο το Soul Eater..ενώ έχεις τελείωσει με το ανιμέ.. -_-
-Όταν σκέφτεσαι να προσθέσεις ως middle το name Sakura στο είδη υπάρχων κανονικό σου όνομα..:kawaii:
-Όταν παίζεις ξύλο με τον big brother σου..και στο τέλος σου ρίχνει ενα came hame κύμα..
κ καταλαβαίνεις πόσο τον έχεις επιρεάσει και κείνον..

-Όταν ακυρώνεις πράγματα μόνο και μόνο για να δεις τα new episodes της εβδομάδας που επιτέλους βγήκαν!!!
-Όταν σε πέρνουν τηλ. οι κολλητές σου και σου λένε τι κάνεις? και συ απαντάς πάντα "βλέπω ανιμέ"!
-Σπρώχνεις τα γυαλιά σου που σου πέφτουν προς τα μάτια με το δάχτυλο..έτσι :tensai:
και συνειδητοποιείς πως μοιάζεις με ηλίθια καθε φορά πο το κάνεις αλλά πλέον το συνήθησες.

Όταν κάθε φορά που έχει μισοφέγγαρο σηκώνεις το χέρι ψηλά κα ιφωνάζεις ''δύναμη του φεγγαριού ,μεταμόρφωσέ με!!!''δήθεν για πλάκα αλλά καταβάθος θα ήθελες να μπορούσες να μεταμορφωθείς.....:

+1
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ πρώτα κοιτούσα δεξιά, αριστερά να βεβαιωθώ ότι ήμουν μόνη μου.
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB

The .aNiMe//GR Team.