Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...
Posted 17 March 2010 - 03:24
λες baka ohayo konichiwa και arrigato σχεδον καθημερινα
καταλαβαινεις αν ο ασιατης διπλα σου μιλαει ιαπωνικα η οχι
λες οτι θες να μαθεις ιαπωνικα και οι φιλοι σου σε κοιτανε περιεργα
οταν βλεπεις καποιον να διαβαζει κομικ η κινουμενα σχεδια στην τηλεοραση τα κοιτας με ενδιαφερον και δεν θεωρεις οτι ειναι "παιδικα"
πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"
καθε λιγο και λιγακι σου ερχονται ιαπωνικες λεξεις που πετας στην συζητηση χωρις προειδοποιηση
αναρωτιεσαι τι ωρα ειναι στην ιαπωνια τωρα και τι κανει ο Οda (απο το ΟΡ)
αναβαλεις εργασιες για να δεις ανιμε
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Posted 17 March 2010 - 08:03
πιανεις βιβλια και ξεκινας να τα διαβασεις "αναποδα"
+1
Χθες επεσε στα χερια μου ενα δυτικο κομικ κ σε καθε σελιδα μπερδευομουνα κ ξεκινουσα απο δεξια το διαβασμα!!! Τελικα, εκνευριστηκα κ το παρατησα στην μεση!!!

Posted 24 March 2010 - 00:41
Όταν αρχίζεις να συγκρίνεις όλους τους χαρακτήρες αναιξεραίτως σειράς, παιχνιδιού,βιβλίου με χαρακτήρες από anime
Και τέλος, όταν στα χαζοχαρούμενα και μη σήριαλ της ελληνικής τηλεόρασης αναγνωρίζεις τα theme songs από τα anime που έχεις δεί (άκουσα το ost του hellsing ultimate στο παιδική χαρά και έμεινα κάγκελο!!!)
Posted 24 March 2010 - 03:04
Posted 24 March 2010 - 15:04
+1
Χθες επεσε στα χερια μου ενα δυτικο κομικ κ σε καθε σελιδα μπερδευομουνα κ ξεκινουσα απο δεξια το διαβασμα!!! Τελικα, εκνευριστηκα κ το παρατησα στην μεση!!!:hihi2:
Οταν βγηκε το καινουργιο Asterix & Obelix το πηρα να το διαβασω , κιας θυμηθηκα να το ανοιξω κανονικα, αρχισα και εγω να το διαβαζω απο τα δεξια προς τ'αριστερα και συγχιζομουν που δεν καταλαβαινα το τι γινοταν... μετα ομοως που συνιδιτοποιησα αι αρχησα να το διαβαζω κανονικα, σιστολευτικα αρρκετα μεχρι που πονεσε το κεφαλι μου, εκνευριστηκα και το ξαναβαλα στη βιβλιοθηκη μου....
Οταν πέφτει κάτι από τα χέρια σου και λες BAN-KAI:hihi2:
Lol εγω οταν με εκνευριζει καποιος του λεω ασε με μην βγαλω κανενα bankai και σε στειλω απο εκει που'ρθες....
Posted 26 March 2010 - 12:11
Όταν πας 5ημερη εκδρομη στην Ρωμη με το σχολειο και ενω η ξεναγος σου διχνει τα μνημεια εσυ προσεχεις τους χαριτομενους Ιαπωνες τουριστες, και να εισαι σε μια συνεχομενη φαση
Kawaiiiii
+1
Στο μουσειο του Πικασο που πηγαμε, ηταν κ μια παρεα απο Ιαπωνεζες (η μια μαλιστα αρκετα ωραια) κ σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να τις ακολουθει κ να παρακολουθει περισσοτερο αυτες παρα τους πινακες!!!!

Edited by Saf520, 26 March 2010 - 12:16.
Posted 26 March 2010 - 13:59
Στο μουσειο του Πικασο που πηγαμε, ηταν κ μια παρεα απο Ιαπωνεζες (η μια μαλιστα αρκετα ωραια) κ σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να τις ακολουθει κ να παρακολουθει περισσοτερο αυτες παρα τους πινακες!!!!
Απο ευγενεια επρεπε να πας κ να συστηθεις με την προφαση οτι μελετας την ιαπωνικη γλωσσα

Posted 26 March 2010 - 14:08
Απο ευγενεια επρεπε να πας κ να συστηθεις με την προφαση οτι μελετας την ιαπωνικη γλωσσα
Βασικα πηγα αλλα αρχισαν να με κοιτανε περιεργα!!!! Ασε που οι φιλοι μου κοροϊδευανε γιατι ξερουν το κολλημα μου με την Ιαπωνικη κουλτουρα!!!
Posted 26 March 2010 - 15:30
Οταν εισαι εφταημερη στην Βαρκελωνη κ πευχαινεις κατα τυχη ενα Ιαπωνικο εστιατοριο κ δεν βλεπεις την ωρα να σας αφησουν ελευθερους να παμε με τον κολλητο σου!!!!
Η Βαρκελώνη έχει πάρα πολλά Ασιατικά εστιατόρια. Είναι τόσα πολλά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν η πόλη έχει δική της κουζίνα.
Όντως, το μουσείο του Πικάσο μαζεύει πολλούς Ιάπωνες. Όταν πήγα εγώ Βαρκελώνη τα Χριστούγεννα ήταν γεμάτο από Ασιάτες. Το αστείο είναι πως (τότε) παράλληλα με την κανονική έκθεση είχαν και μια έκθεση με hentai tentacles!!!!Στο μουσειο του Πικασο που πηγαμε, ηταν κ μια παρεα απο Ιαπωνεζες (η μια μαλιστα αρκετα ωραια) κ σε καποια στιγμη επιασα τον εαυτο μου να τις ακολουθει κ να παρακολουθει περισσοτερο αυτες παρα τους πινακες!!!!

Posted 26 March 2010 - 19:13
Βασικα πηγα αλλα αρχισαν να με κοιτανε περιεργα!!!! Ασε που οι φιλοι μου κοροϊδευανε γιατι ξερουν το κολλημα μου με την Ιαπωνικη κουλτουρα!!!
lol και εμενα με κοροιδευαν συνεχεια λεγοντάς μου "η καμένη!"(στη ρωμη). Ειδικα οταν σε ενα μαγαζι με πιτζαμες που μπηκαν και κατι Ιαπωνες και να μου ερχεται μηνυμα (την ωρα που περνουσαν απο διπλα μου) και να ακουγεται "Bankai! Hihiyo Zabimaru" και να γυρνανε να με κοιτανε περγιεργα και να μου ερχεται ενας και να μου λενε με τελειως Ιαπωνικη προφορα "You watch anime huuh?"

P.S. Τι ωραιο μερος παντως ηταν γεματο με Ιαπωνες/Ασιατες

Posted 31 March 2010 - 04:45
Οταν προτιμας τη Seilor Moon απ τη Jenna Jameson
Οταν κυκλοφορεις με φακυς επαφης sharingan
Οταν δεν συμμετεχεις σε εμπλοκες, δεν κανεισ snowboard και παρ' ολα αυτα κουβαλας συνεχως μια full-face στην τσεπη σου
Οταν βλεπεις Rambo και σκεφτεσαι το Luffy
Οταν θαβεις με την παρεα καποιον στην αμμουδια της παραλιας και κοιταζοντας τον με ακλονιτο υφος λεσ sabakun...kyo και σφικεις τη γροθια σου
Οταν το χριστουεννιατκο δεντρο σου εχει στην κορυφη ενα shuriken
Οταν βλεπεισ την ταινια WAR με jet lee και jason statham και το μονο που σου μενει απ την ταινια ειναι οτι την κακια τη λεγαν Kira
Τελοσ, οταν σκεφτεσαι σοβαρα να αλλακσεισ το MC Name σου οπως του αγαπημενου σου anime char ενω ηδη εχεισ αποκτησει κοινο με αλλο

Posted 31 March 2010 - 12:17
Οταν προτιμας τη Seilor Moon απ τη Jenna Jameson
Για μένα είναι Yoko Littner... *sigh*
Αν και μάλλον ήρθες στο λάθος μέρος για να ζητήσεις βοήθεια... Εδώ θα σε κάνουμε πιο καμένο! *evil laugh*

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 25 April 2010 - 02:00
ότι γράφεις σε όλα τα φόρουμ ακόμη και στα πιο άσχετα
για anime...dxs και darthnicholas
Posted 25 April 2010 - 12:58
του λες arigatoooo (με kawaii style -.-)και σε κοιτάει περίεργα.. χεχε.

-Όταν αποκαλείς τον αδερφό σου ΒΑΚΑΑΑΑ onii-chan !! και χαιρεσαι xD
-Όταν αρχίζεις να διαβάζεις ακόμα και τα περιοδικά απο τα δεξιά και σε βολεύει αφάνταστα...
-Όταν ακόμα γελάς σαν την Patty Thompson απο το Soul Eater..ενώ έχεις τελείωσει με το ανιμέ.. -_-
-Όταν σκέφτεσαι να προσθέσεις ως middle το name Sakura στο είδη υπάρχων κανονικό σου όνομα..

-Όταν παίζεις ξύλο με τον big brother σου..και στο τέλος σου ρίχνει ενα came hame κύμα..
κ καταλαβαίνεις πόσο τον έχεις επιρεάσει και κείνον..
-Όταν ακυρώνεις πράγματα μόνο και μόνο για να δεις τα new episodes της εβδομάδας που επιτέλους βγήκαν!!!
-Όταν σε πέρνουν τηλ. οι κολλητές σου και σου λένε τι κάνεις? και συ απαντάς πάντα "βλέπω ανιμέ"!
-Σπρώχνεις τα γυαλιά σου που σου πέφτουν προς τα μάτια με το δάχτυλο..έτσι

και συνειδητοποιείς πως μοιάζεις με ηλίθια καθε φορά πο το κάνεις αλλά πλέον το συνήθησες.
+1Όταν κάθε φορά που έχει μισοφέγγαρο σηκώνεις το χέρι ψηλά κα ιφωνάζεις ''δύναμη του φεγγαριού ,μεταμόρφωσέ με!!!''δήθεν για πλάκα αλλά καταβάθος θα ήθελες να μπορούσες να μεταμορφωθείς.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ πρώτα κοιτούσα δεξιά, αριστερά να βεβαιωθώ ότι ήμουν μόνη μου.
The .aNiMe//GR Team.