Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#16 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 August 2008 - 08:35

ναι αλλά στην Ιαπωνία βλέπεις και Βραζιλιάνο στην Εθνική τους ομάδα...

#17 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 27 August 2008 - 10:28

Στην Ιαπωνία βλέπω περισσότερο πάθος και ταχύτητα, δίκαια αποτελέσματα, καλά γήπεδα, μαζικό αθλητισμό, ακαδημίες με νέους, σοβαρούς οπαδούς και φίλαθλο πνεύμα.

Κατι σαν τον ΠΑΟΚ δηλαδη...
Posted Image

#18 kyoshuke

kyoshuke

    Retrovertigo

  • Members
  • 155 posts

Posted 27 August 2008 - 11:59

Το ποδόσφαιρο είναι αρκετά καλό. Δεν υπάρχουν οι ομάδες που ξεχωρίζουν ΤΟΣΟ πολύ όσο στην Ελλάδα. Και αν θέλεις την άποψη μου το Ελληνικό ποδόσφαρο δεν είναι καλό, παρόλο που έχει τόσους ξένους.


Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να είναι κατώτερο του ποδοσφαίρου ευρωπαϊκών χωρών με παράδοση στο άθλημα,αλλά είναι και ανώτερο του Ιαπωνικού.Καμία από τις δύο χώρες δεν είναι "ποδοσφαιρομάνα" απλά το ελληνικό προτάθλημα έχει περισσότερους ξενους από το ιαπωνικό,οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις έρχονται σε τιμές πολύ λογικότερες από αντστοιχους 'Ελληνες και πιθανώς να αποδώσουν και καλύτερα.Προσωπικά είμαι σύμφωνος με το μοντέλο της Arsenal και του Wenger (και δεν τα πάει και άσχημα έτσι; ).

Γενικά,πιστεύω πως το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας θα ανέβαινε με την απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών,ειδικά από τη στιγμή που όσοι καλοί παίκτες βγαίνουν από εκεί την κάνουνε κατευ8είαν (Nakata,Nakamura,Ono,Inamoto).

#19 red pyramid

red pyramid

    Revolutionary Fanboy

  • Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 27 August 2008 - 12:39

Και αν θέλεις την άποψη μου το Ελληνικό ποδόσφαρο δεν είναι καλό, παρόλο που έχει τόσους ξένους.


Ναι, μόνο που για αυτό υποθέτω ότι δεν φταίνει οι ξένοι αλλά η έλλειψη των παρακάτω

Στην Ιαπωνία βλέπω περισσότερο πάθος και ταχύτητα, δίκαια αποτελέσματα, καλά γήπεδα, μαζικό αθλητισμό, ακαδημίες με νέους, σοβαρούς οπαδούς και φίλαθλο πνεύμα.


καθότι εδώ ούτε ακαδημίες υπάρχουν αξιόλογες, ούτε καλά γήπεδα και για τους οπαδούς καλύτερα να μη το συζητήσουμε και για το δίκαια αποτελέσματα δε μπορώ να το γνωρίζω οπότε πάω πάσο. Είναι λοιπόν η ίδια η νοοτροπία της χώρας που φταίει και αυτών που ασχλούνται με το άθλημα εδώ, όχι ο τάδε ή ο δείνα βραζιλιάνος, άγλλος, νιγηριανός κτλ που έρχεται να παίξει στην Ελλάδα.

Αλήθεια, όταν λές μαζικό αθλητισμό τι εννοείς ακριβώς?
Posted Image

#20 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 28 August 2008 - 16:00

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:49.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.