Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 1 votes

Saishuu Heiki Kanojo


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#46 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 September 2011 - 19:00

@ Hazuki δυστυχώς το ότι η Chise κλαίει συνέχεια (πράγμα το οποίο προσωπικά με εκνεύριζε στον υψιστο βαθμό) δεν είναι το μόνο ελάττωμα της σειράς. Μπορείς εύκολα να το παρακάμψεις (aka press the mute button) αν η υπόλοιπη σειρά το επιτρέπει. Όμως μια σειρά η οποία χρησιμοποιεί επανηλειμένα (3 φορές οn major plot points) το τριπάκι "Και μετά αποφασίσαμε να μην ξαναμιλήσουμε γι αυτό" για να κρύψει την αδυναμία της να αποδώσει ρεαλιστικά αντιδράσεις και καταστάσεις προφανώς έχει και άλλες αδυναμίες από το κλάμα της πρωταγωνίστριας. Τα OVAS αν και τα είχα αντιπαθήσει λιγότερο εντούτοις τα είχα βρει παράλληλα και πολύ βαρετά.

PS: Φυσικά και του έδωσα credits για το τέλος. Οι τρεις βαθμοί μπήκαν ακριβώς γιατί τελείωσε.:hihi2:


Xex απλά απαξιώ να σου απαντήσω, επίσης είσαι παλιοχαρακτήρας και κακός άνθρωπος, beat this! :kakaka:
rsrGbGx.gif