Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2008

• This topic is locked This topic is locked
243 replies to this topic

#151 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 14 August 2008 - 20:25

1) Στο NBA η χρήση αναβολικών επιτρέπεται! Είναι "λογικό" αφού οι ομάδες δίνουν 3 -4 παιχνίδια την εβδομάδα. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να έρχονται ντοπαρισμένοι στην Ολυμπιάδα. Τις ντόπες τους στο NBA, κι αν δεν γουστάρουν ας μην κατέβουν στην Ολυμπιάδα. Η συμμετοχή στην Ολυμπιάδα από μόνη της αποτελεί τιμή για τους αθλητές κι όχι η συμμετοχή της USA (συ)Dream Team για την Ολυμπιάδα.

Και στην Ευρώπη ''επιτρέπεται''. Η διαφορά είναι στο ποια αναβολικά επιτρέπονται στη μία πλευρά και ποια στην άλλη. Δεν έχει δωθεί το ελεύθερο σε όλα τα φάρμακα που κυκλοφορούν για να τα παίρνουν. Και ξαναλέω, έλεγχοι γίνονται και στους αμερικάνους αθλητές, τουλάχιστον με βάση αυτά που γνωρίζω.

2) Εφόσον έχουμε μια ΣΙΓΟΥΡΑ super ντοπαρισμένη ομάδα (USA) γιατί να μην ντοπαριστούν και οι άλλες; Δεν το κατάλαβα; Οι Αμερικάνοι είναι αθλητικότατοι και σε συνδυασμό με την ντόπα γίνονται αυτό που είδαμε σήμερα. Θυμάστε τον Κροάτη αστέρα της Yugoplastica (πρέπει να το σκότωσα ορθογραφικά) τον Kukoc. Όταν πήγε στο ΝΒΑ έβαλε 20 μυικά καλά από την ντόπα και την υπερκατανάλωση κρεατινίνης.

Γιατί πιστεύει κανείς ότι οι άλλες ομάδες δεν είναι ντοπαρισμένες? Ότι οι έλληνες μπασκετμπολίστες πίνουν φρέσκο γαλατάκι προτού πάνε για ύπνο και όχι κάποιο αναβολικό? αλήθεια, αυτά περί αναβολικών πως και τα θυμούνται τώρα κάποιοι και όχι τόσο χρόνια που η ομάδα μπάσκετ έκανε όσες επιτυχίες έκανε? να υποθέσω ότι χάρη στην ελληνική ψυχή τα κερδίσανε αυτά έτσι?:hahaha:

Το παράδειγμα του Kukoc είναι άκυρο αν σκεφτείς ότι πήγε στο μοναδικό πρωτάθλημα που μπορούσε τότε να θεωρηθεί 100% επαγγελματικό και ότι προτού πάει ήταν μια σταλιά. Θέλοντας και μή πηγαίνοντας εκεί θα δυνάμωνε.

3) Το ότι μας έχουν βάλει στο μάτι σαν Ελλάδα (όχι μόνο στο μπάσκετ) είναι λογικό. Πολλά τολμήσαμε να κάνουμε μου φαίνεται. Νικήσαμε τους Αμερικάνους πριν 2 χρόνια στο μπάσκετ, παρακούσαμε την mammy USA και βάλαμε ΒΕΤΟ στα Σκόπια, αρχίσαμε τα πολλά πάρε δώσε με την Ρωσία (αγωγούς, εξοπλισμοί κτλ κτλ κτλ). Φαντάζεστε τι θα συνέβαινε αν κατέβαινε η Θάνου η οποία εδώ και 2 - 3 χρόνια έχει περάσει με επιτυχία όλα τα anti doping tests και έπαιρνε στα 34 της κανά μετάλλιο;; Θα ήταν η απόλυτη ντροπή και το φιάσκο για την ΔΟΕ που την απέκλεισε το 2004 χωρίς να πιαστεί ποτέ επίσημα ντοπέ, σε αντίθεση με το μπουμπούκι τους την Marion Jones που βρίσκεται στην φυλακή για ψευδορκία αφού την πιάσανε full "φαρμακωμένη" και όχι μόνο. Οπότε για καλό και για κακό ας την αφήσουμε την Θάνου έξω με την δικαιολογία ότι προσέβαλε το Ολυμπιακό Κίνημα. Ενώ αντίθετα τα καμάρια μου οι Αμερικάνοι που έμεναν στο Queen Mary 2 το 2004 κι όχι στο Ολυμπιακό χωριό, αφήνοντας υπονοούμενα για δήθεν τρομοκρατία (στους ασφαλέστερους αποδεδειγμένα μέχρι τώρα αγώνες της Αθήνας) τίμησαν το Ολυμπιακό Κίνημα. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Ναι, πράγματι, όλα είναι μια συνομωσία της αμερικάνικης κυβέρνησης για να μη κερδίσει η Ελλάδα μετάλλειο. Δηλαδή.........>:deadga6:

) Πάμε στην ομάδα μπάσκετ. Μην βιάζεστε να τους ξεγράψετε. Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι στα ματς με Ισπανία και Αμερική δεν παίξαμε στο 100% μας και ίσως εσκεμμένα. Γιατί να ιδρώσεις να τους νικήσεις τώρα που δεν έχει αξία κι όχι στα knock out; Η Ελλάδα σήμερα κρυβόταν 100%. Δεν έπαιξε καθόλου πιεστική άμυνα, την φοβερή εκείνη άμυνα σε όλο το γήπεδο που έκανε τα Αμερικανάκια να χάνουν την μπάλα το 2006. Αντίθετα τα χαπακωμένα αστέρια του NBA στις 3 πρώτες περιόδους έπαιξαν στο 100% τους.

Πράγματι, τι και αν το να τους νικούσαν θα σήμαινε ποιο εύκολο αντίπαλο στην επόμενη φάση, τι και αν οι ίδιοι οι παίκτες δήλωναν ότι πάνε για το καλύτερο δυνατό, εμείς λέμε ότι χάσαν και εσκεμένα:deadga6:Η Ελλάδα δεν έπαιξε την άμυνα που ξέρει επειδή πολύ απλά οι αντίπαλοι της και τις 2 φορέςδεν την αφήσαν. Ήταν απλά καλύτεροι.

Και επειδή κάποιοι δε θυμούνται καλά, η ''τρομερή'' εκείνη άμυνα είχε δεχτεί 95 πόντους. Προφανώς λοιπόν δεν κέρδισε χάρη σε αυτή εκείνο το μάτς η ελληνική ομάδα αλλά χάρη στην επιθεσή της που για μια φορά κατάφερε να αποδώσει τα μέγιστα. Όσο για σήμερα, αν κάποιος πιστεύει ότι μια αμερική που χρησιμοποιεί 3 βασικούς της παίκτες (Boozer - Redd - Prince) μόλις 6 λεπτά και σουτάρει τόσο άστοχα είναι στο 100%, καλύτερα να το ξανασκεφτεί λιγάκι.

Red pyramid κι εγώ στα 14 μου ήμουν φανατικός του NBA. Utah Jazz με Stockton, Malone και τα μυαλά στα κάγκελα.... αλλά μεγάλωσα, ωρίμασα και συνήλθα..... :D

απλά ασχολίαστο
Posted Image

#152 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 14 August 2008 - 20:59

Πωπω τέτοια υπεράσπιση για την Αμερική... ούτε Αμερικάνος να ήσουν!!!!

Τέλος πάντων δικαίωμα σου είναι. Δημοκρατία έχουμε.

Λοιπόν επειδή έχω και δουλειές να κάνω θα απαντήσω όσο γίνεται πιο σύντομα.
1) Σε κανένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν επιτρέπονται τα αναβολικά. Και ναι έχεις δίκιο στο NBA επιτρέπεται μια συγκεκριμένη λίστα αναβολικών, αλλά ορισμένα από αυτά είναι τα πλέον αποτελεσματικά.
2) Δεν ξέρω τι πίνουν οι παίχτες της εθνικής Ελλάδος, αλλά σίγουρα δεν πίνουν αυτά που πίνουν οι Αμερικάνοι. Προσωπικά αν ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας δεν θα έπαιρνα τίποτα με τόσους ελέγχους που κάνουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες αθλητές.
3) Στους Αμερικάνους δεν γίνεται κανένας έλεγχος, αλλά και να γίνει δύσκολα θα ανιχνευθούν τα τελευταίας τεχνολογίας αναβολικά τους. Αλλά ακόμα και να ανιχνευθούν πιστέψτε με θα το κουκουλώσουν. Δυστυχώς η ΔΟΕ σε αυτό το θέμα δεν θα κοντράρει την Αμερική. Στην Ολυμπιάδα του 2004 δεν πήγε ούτε ένας να ελέγξει την Αμερικανική Αριστοκρατία στο Queen Mary 2. Βλέπεις μόνο για τους κοινούς θνητούς που μένουν στο Ολυμπιακό χωριό είναι οι έλεγχοι.
4) Το ότι στην Β Γυμνασίου ήμουν φανατικός των Utah Jazz δεν πόσταρα για να το σχολιάσεις, απλά σου κάνω γνωστό ότι κάποτε κι εγώ ασχολήθηκα υπερβολικά με το NBA. Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσανασχετείς.

To παράδειγμα με τον Kukoc είναι 100% έγκυρο. Πήγε στα 25 του στο NBA και μέχρι τα 27 είχε βάλει 20 μυικά κιλά. Πίστεψε με αυτό δεν γίνεται μόνο με γυμναστική. Κυρίως για έναν άνθρωπο με τον σωματότυπο του Kukoc. Βέβαια στην κρίση σου είναι να το "ακυρώσεις", δημοκρατία έχουμε είπαμε. :)

#153 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 posts

Posted 14 August 2008 - 21:04

δεν ασχολειται κανεις με κολυμβηση εδωμεσα;;;;:nanana:

Posted Image
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#154 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 16 August 2008 - 15:07

Ο Bolt έκανε στα ημιτελικά 9.85 περπατώντας στα τελευταία 25 μέτρα.
Μάλλον θα δούμε ένα τρελό παγκόσμιο ρεκόρ στον τελικό.
Έμεινε έξω και ο Gay.....
Posted Image

#155 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 16 August 2008 - 16:40

πωπω τι εκανε ο τζαμαικανος o Bolt στα 100 μετρα??? παγκοσμιο ρεκορ και στα τελευταια 20 μετρα ουτε που προσπαθουσε. ετσι για την πλακα του δηλαδη το ειχε. respect :respect:
Posted Image

#156 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 August 2008 - 17:10

LOL @ gpanos's sport geopolitics. Λες και οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι serious diplomatic business.

Και για να μη λέτε ότι όλα είναι μια παγκόσμια συνομωσία εναντίον της Θάνου και της Ελλάδας...

BEIJING — The International Olympic Committee stripped the bronze medal Saturday from a Swedish wrestler who had complained about the judging in his Greco-Roman competition and had discarded his medal during the awards ceremony in protest.

The wrestler, Ara Abrahamian, was disqualified for violating the spirit of fair play of the Games and had his athlete’s credential revoked, according to the I.O.C.

A contentious penalty that cost him a chance to compete for a gold medal in the middleweight division Thursday left Abrahamian furious. News reports said that he had to be restrained from wrestling officials after the incident. He later won a bronze medal in a consolation match, but did not participate in the full medal ceremony.

The Associated Press said that Abrahamian dropped the bronze on the mat as he walked away from the medal podium, while Bloomberg News said that he put the medal on the floor. Abrahamian had finished second at the 2004 Athens Olympics after a similarly disputed call.

In a disciplinary hearing Friday, Abrahamian said he had been a victim of “blatant errors in judging.” The I.O.C. accused him of violating two rules of the Olympic Charter than ban demonstrations in official Olympic areas and prohibit the showing of disrespect for other Olympic athletes.

“The awards ceremony is a highly symbolic ritual,” the I.O.C. said in a statement. “Any disruption by any athlete, in particular a medalist, is in itself an insult to the other athletes and to the Olympic movement.”

Abrahamian had made “serious unsubstantiated allegations” against Greco-Roman wrestling’s international governing body, and had never offered an apology for his actions during the ceremony, the I.O.C. said.

If he chooses, Abrahamian could appeal the disqualification to the Court of Arbitration for Sport.

This was not the first time that athletes had been punished for protests during the Summer Games.

At the 1992 Barcelona Games, a weight lifter named Ibragim Samadov, who was competing for the Unified Team of the former Soviet republics, refused to have his bronze medal placed around his neck because he was unhappy with his own performance. The medal was later revoked.

Tommie Smith and John Carlos were expelled from the 1968 Mexico City Games after their glove-fisted salute during the awards ceremony for the 200-meter race. The expulsions have since come under immense criticism, and Smith and Carlos have drawn widespread praise for their nonviolent protest of social and racial inequality.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#157 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 August 2008 - 17:46

Σε κανένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν επιτρέπονται τα αναβολικά. Και ναι έχεις δίκιο στο NBA επιτρέπεται μια συγκεκριμένη λίστα αναβολικών, αλλά ορισμένα από αυτά είναι τα πλέον αποτελεσματικά.

Σε οποιαδήποτε χώρα που σέβεται μπασκετικά τον εαυτό της, ναι επιτρέπονται. Όχι όλα, συγκεκριμένα όμως αναβολικά ναι. Ξαναλέω, το μόνο που διαφέρει σε σχέση με τις ΗΠΑ είναι το ποια επιτρέπονται και ποια όχι. ψάξε το όσο θές, καλώς ή κακώς για εσένα υσχίει.

2) Δεν ξέρω τι πίνουν οι παίχτες της εθνικής Ελλάδος, αλλά σίγουρα δεν πίνουν αυτά που πίνουν οι Αμερικάνοι. Προσωπικά αν ήμουν μέλος της εθνικής ομάδας δεν θα έπαιρνα τίποτα με τόσους ελέγχους που κάνουν σε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες αθλητές.

Όπως ελέγχους κάνουν σε αθλητές όλων των εθνικοτήτων. Και στους αμερικάνους. Ακόμη όμως και να είχες δίκιο, κάτι που δε πιάνουν οι περρισσότεροι είναι ότι, τα αναβολικά μπορεί να σου δώσουν περρισσότερη αντοχή, ίσως μεγαλύτερη δύναμη, αλλά δεν είναι αυτά που θα σε κάνουν να παίξεις καλύτερη άμυνα, να είσαι εύστοχος στα σούτ σου, να δώσεις σωστά τη πάσα κτλ.

Ας το καταλάβουν κάποιοι, όταν οι 3 τελευταίες λύσεις μιάς ομάδας είναι οι Πρίντεζης - Πελεκάνος - Γλυνιαδάκης και της άλλης οι Prince - Redd - Boozer λογικό είναι να είναι καλύτεροι οι δεύτεροι, ειδικά αν έχουν προετιμαστοί κατάλληλα.

Και επαναλαμβάνω το ερώτημα, γιατί αυτά περί αναβολικών τα θυμούνται κάποιοι τώρα? Και γιατί να μην υποθέσω και εγώ ότι το 2006 χάρη σε κάποιο θαυματουργο μαγικό φίλτρο κέρδισε η Ελλάδα και όχι επειδή ήταν καλύτερη?

Spoiler:

Στους Αμερικάνους δεν γίνεται κανένας έλεγχος, αλλά και να γίνει δύσκολα θα ανιχνευθούν τα τελευταίας τεχνολογίας αναβολικά τους. Αλλά ακόμα και να ανιχνευθούν πιστέψτε με θα το κουκουλώσουν.

Με λίγα λόγια, σε κάθε περίπτωση έχουμε σίγουρα ένοχους τους αμερικάνους (ω, μα τι βολικό) ενώ τη περίπτωση ανάλογης συγκάληψης σε έλληνες αθλητές ή την αποκλείουμε, ή αν γίνει κάτι τέτοιο θα μιλάμε πάλι για ανθελληνικές συνομοσίες.

Το ότι στην Β Γυμνασίου ήμουν φανατικός των Utah Jazz δεν πόσταρα για να το σχολιάσεις, απλά σου κάνω γνωστό ότι κάποτε κι εγώ ασχολήθηκα υπερβολικά με το NBA. Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσανασχετείς.

Δυσανασχέτησα για το σχόλιο περί ωριμότητας, ειδικά τη στιγμή που το πιο πιθανό είναι η ωριμότητα για εσένα να είναι το μπάσκετ των 60 - πόντων των Βαρδινογγιάνηδων και των Αγγελόπουλων. Πραγματικά άστοχο το σχόλιο σου και ως τέτοιο το αντιμετώπισα.

To παράδειγμα με τον Kukoc είναι 100% έγκυρο. Πήγε στα 25 του στο NBA και μέχρι τα 27 είχε βάλει 20 μυικά κιλά. Πίστεψε με αυτό δεν γίνεται μόνο με γυμναστική. Κυρίως για έναν άνθρωπο με τον σωματότυπο του Kukoc. Βέβαια στην κρίση σου είναι να το "ακυρώσεις", δημοκρατία έχουμε είπαμε.

δεν είπε κανείς ότι έγινε μόνο με γυμναστική. Ειπώθηκε το ότι η καραμέλα περί αναβολικών δεν υσχίει μόνο για τους αμερικάνους. Άλλωστε, κάντε μια σύγκριση του σωματότυπου του Διαμαντίδη ή Μπουρούση 2-3 χρόνια πριν με τώρα και ξανασκεφτήτε το αν κάνουν χρήση αναβολικών.

Όπως και να έχει, τώρα η team USA κάνει πάρτυ τους ισπανούς. Έτσι, για να μπαίνουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους.

Εδιτ: και επειδή ως γνωστόν είναι απίστευτα μα απίστευτα αλαζόνες οι παίκτες τους, πάρτε μερικές δηλώσεις μετά το μάτς με την Ελλάδα

http://www.usabasketball.com/news.php?news_page=08_moly_03_quotes

Edited by red pyramid, 16 August 2008 - 17:59.

Posted Image

#158 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 posts

Posted 16 August 2008 - 18:10

οκ ρε ppl χαλαρωστε... αφηστε που μιλατε αποκλειστικα για το μπασκετ... οσον αφορα το ντοπαρισμα δλδ... τι να πουμε για τον >ειμαι και γ*μω τους κολυμβητες< Michael Phelps... δλδ οκ... μπορει να θεωρηθει φυσιολογικο να κατακτησεις μονος σ 2-3 μεταλλια σε ολυμπιακους αγωνες... αλλα 7!!!!!!!!!!????????? και χρυσα κιολας? ε ποιος εισαι βρε φιλαρακι?? αν ειναι δυνατον δλδ!!!! εκει που η περιπτωση Ν-Τ-Ο-Π-Α-Σ κανει μπαμ ~και μπουμ μη σου πω~ δεν γινεται τπτ... και θα αποκαλυφθει ξερω γω παλι μετα απο καμια 5ετια οτι τοτε ο μαγκας εκανε χρυση αναβολικων ~οπως με την Marion Jones ενα πραμα...~ φαννννννταστικα λεω εγω...
Posted Image
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#159 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 August 2008 - 18:26

Ειδικα ο προπονητης της usa που ειναι και χρονια φιλος με Γιαννακη και Λιναρδο δεν ειναι καθολου αλαζονας,μαλιστα σε μια συντευξη του πριν λιγο καιρο ειχε πει οτι ο Διαμαντιδης αν ποτε αποφασιζε να κανει το βημα για το Nba θα ηταν βασικος στις περισσοτερες ομαδες.

Επειδη ομως το ξερω απο πρωτο χερι θα το επαναλαβω
Οι Η.Π.Α ειναι η μονη χωρα που εχει ορο για την συμμετοχη στους Ολυμπιακους αγωνες του Μπασκετ να μην περνανε οι παικτες της απο ελεγχο,αν γινεται ελεγχος σε αμερικανικη βαση τα αποτελεσματα δεν δημοσιοποιουνται,οχι γιατι ειναι σιγουρα Ντοπε αλλα γιατι και αυτος ειναι ενας ορος που εχουν θεσει.

Αυτο για μενα ειναι αδικο αλλα ως εκει

Ας αφησουμε αυτο το θεμα και ας μιλαμε για μπασκετ και μονο
Αυτη ηταν η χειροτερη Ισπανια που εχω δει τα τελευταια χρονια,Η ομαδα της US επαιξε συμφωνα με τις δυνατοτητες της και εδειξε οτι ηθελε πολυ αυτο το παιχνιδι,δεν νομιζω οτι μπορει καμια ομαδα να τους συναγωνιστει αυτη την στιγμη και το χρυσο το εχουν στο τσεπακι τους,κατι που δεν μου αρεσει καθολου ,γιατι προτιμω οι αγωνες να εχουν ενδιαφερον και η ελλαδα να ηταν σαν την αμερικη παλι δεν θα μου αρεσε να κερδιζε τοσο ευκολα τις πιο δυνατες ομαδες.

#160 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 16 August 2008 - 18:36

LOL @Kenny's reply. Έψαξες 2 ολόκληρα 24ωρα για να μου απαντήσεις σε μια γραμμή ενός απλού post. Μεγάλη μου τιμή!!!! Βέβαια ακόμα δεν κατάλαβα που τους πρόσβαλε η Θάνου ή ντρόπιασε το Ολυμπιακό Κίνημα. Οι Αμερικάνοι που δεν καταδέχονται να μείνουν στο ολυμπιακό χωριό δεν το ντροπιάζουν; Ακόμα και ο Αμερικάνος δημοσιογράφος που φώναζε εναντίον Θάνου - Κεντέρη το 2004 ομολόγησε ότι άδικα αποκλείστηκε μια αθλήτρια που έπιασε το όριο και μάλιστα έχοντας περάσει όλα τα anti doping tests με επιτυχία και ποτέ μα ποτέ δεν πιάστηκε επίσημα ντοπαρισμένη.
Αλλά ρε Kenny προς Θεού μην χάσεις πάλι τόσο χρόνο για να απαντήσεις στο παραπάνω. Δεν περιμένω να απαντήσεις εσύ. Άλλωστε η απάντηση είναι προφανής.

@red pyramid. Κανείς δεν αμφισβήτησε την ομάδα των ΗΠΑ απλά συν τοις άλλοις υπερέχουν και στην ΝΤΟΠΑ.
Αν η Ελλάδα είχε την ευστοχία που είχε σήμερα με Αγκόλα σε αγώνες με ΗΠΑ και Ισπανία, πιθανόν θα νικούσε την Ισπανία και να έχανε 5 πόντους το πολύ από τις ΗΠΑ. Βέβαια με υποθέσεις δεν οδηγούμαστε πουθενά. Gratz στην ομάδα σου που νίκησε τους αντιπαθείς Ισπανούς, κι εγώ σήμερα με την Αμερική ήμουν. Βέβαια μην γελιέσαι, ούτε η Ελλάδα ούτε η Ισπανία έσκασαν για να νικήσουν τις ΗΠΑ. Στα knock out παιχνίδια θα δεις ότι τα πράγματα ίσως να είναι λίγο διαφορετικά.

Σημείωση: Δεν είμαι fun κανενός Κόκκαλη/ Βαρδινογιάννη κτλ κτλ. Γενικά απεχθάνομαι τα κατεστημένα. Ολυμπιακός και ΠΑΟ σε μπάσκετ και μπάλα δεν είναι ομάδες είναι ΔΕΚΟ. Κυρίως στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ έχουν την αξία να σηκώσουν κι ένα ευρωπαϊκό οπότε κάνουμε κι ένα μόκο......

Βέβαια σήμερα δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά το χρυσό χαρίστηκε στον Βασιλιά της Υγρής Ντόπας Mr Phelps. Ο Σέρβος τερμάτισε πρώτος, αλλά οι κριτές τον Phelps χρυσώσανε.
Και για να απαντήσω στο σχόλιο του Kenny περί συνωμοσίας πιστεύω ότι δεν υπάρχει συνωμοσία εναντίον της Ελλάδας, αλλά εναντίον όποιου/οποιασδήποτε αθλητή/αθλήτριας/ομάδας αποτελεί απειλή για τα Αμερικανάκια. Κι αυτό φάνηκε σήμερα στο κολύμπι.

#161 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 16 August 2008 - 18:42

Παίχτηκε τέτοιο πράγμα στην κολύμβηση;
Πάντως το παγκόσμιο στα 100 μέτρα ήταν απίστευτο, ειδικά που στα τελευταία 20 μέτρα περπάταγε........
Posted Image

#162 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 August 2008 - 18:43

LOL @Kenny's reply. Έψαξες 2 ολόκληρα 24ωρα για να μου απαντήσεις σε μια γραμμή ενός απλού post.

ΔΕ ΘΑ 'ΣΑΙ ΚΑΛΑ που νομίζεις ότι ασχολήθηκα 2 γεμάτα 24ωρα για να σου απαντήσω.

Σήμερα το είδα, σήμερα απάντησα.

Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου.

Για εξήγα μας τώρα γιατί ο αμερικάνος Gay έμεινε εκτός τελικού. Μ' αρέσει να βλέπω confirmation bias να συντρίβονται.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#163 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 16 August 2008 - 18:50

Εγω εδω και αρκετα χρονια εχω μια ακραια αποψη που θα ελυνε ολες τις αμφιβολιες μας στο ποιος ειναι ο καλυτερος και τουλαχιστον για μενα θα εκανε τους Ολυμπιακους αγωνες και οχι μονο ευχαριστους και δικαιους

Η αποψη μου ειναι η εξης

Νομιμοποιηση της Ντοπας,ετσι μονο θα λυνοντουσαν ολες οι αμφιβολιες και θα βλεπαμε δικαιους αγωνες(τα ομαδικα σπορ εξαιρουνται,η ντοπα δεν σου μαθαινει να ντριπλαρεις ουτε να πασαρεις)αλλωστε δεν ειναι μυστικο οτι οι περισσοτεροι "καλοι¨ αθλητες πεθαινουν σε σχετικα μικρη ηλικια

Gpanos δεν ξερω αν η Αμερικη ειναι καλη στην ντοπα αλλα ειμαι σιγουρος οτι η Κινα υπερεχει πολυ :D

#164 gpanos

gpanos

Eye Expert

• Members
  • 74 posts

Posted 16 August 2008 - 18:56

@Kenny Chill out και μην εκνευρίζεσαι!!!!
Σε κάθε περίπτωση να κοιτάξεις τα μάτια σου, γιατί εκτός από αργή όραση, έχεις και μειωμένη contrast sensitivity. Δεν μίλησα εγώ για τον Gay... ο tsintori μίλησε για αυτόν. Αλλά αφού τόσο κόπτεσαι ο Gay αποκλείστηκε γιατί είναι τραυματίας.
[Sport Report Mode Off]

#165 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 16 August 2008 - 19:05

“I don’t really have any excuses, I just didn’t make it,” Gay said. “My hamstring felt good. It didn’t bother me. I wasn’t too overwhelmed with this being the Olympics. Maybe I could have used some more training or more races but besides that, I was just trying to get my rhythm through each round.”

Δικό σου.

2112.gif