Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Gr Beach Party Thessaloniki

• This topic is locked This topic is locked
124 replies to this topic

#46 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 12 August 2008 - 13:03

Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω να έρθω. Υπάρχει πιθανότητα το Π/Σ/Κ να πάμε οικογενειακώς σε κάποιους συγγενείς που έχω πολύ καιρό να δω.
Αν γίνει η συνάντηση καλά να περάσετε, και να ρίξετε καμιά βουτιά και για εμένα αν κάνετε μπάνιο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#47 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 12 August 2008 - 13:38

Quincy mate, επειδη στην βραση κολλαει το σιδερο, μια και εκανες το καλο, και το προτεινες για παρτυ, οργανωσε το κιολας. αποφασισε εσυ που ειναι καλυτερα να παμε, πες και ποια μερα και οσοι μπορουν ας ερθουν. ποτε δεν θα βρεις μερα και μερος που να τους βολευει ολους.

επισης, εγω μια και φευγω, δεν μπορω να το κανονισω, η Λιζα δουλευει, ο Χριστος διαβαζει, ο Μαριος ειναι εκτος, ο Κωστας ομοιως, οποτε κανονισε το με τον Γιαννη και το Νικο αν μπορει και αυτος, και οι υπολοιποι, αν μπορουμε θα ακολουθησουμε. οσο το συζηταμε περναει ο καιρος.

αν και μην εκπλαγειτε αν σκασει ενα μπουγιο απο αθηνα μεσα στο σεπτεμβρη και τρεχουμε για camping

Edited by Melkor1431, 12 August 2008 - 14:24.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#48 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 August 2008 - 13:44

Βασικά λογικά θα βοηθήσει να ρωτήσει κάποιος τη Sophia που κανόνισε της Αθήνας το party..Δεν είμαι σίγουρος αν θα χρειαστεί να πάρουμε τηλ. σε μαγαζί για να "κλείσουμε θέσεις" ή κάτι τέτοιο αλλά ας ρωτήσει καλού κακού κάποιος τι κάνανε κάτω να δούμε τι θα κάνουμε και μεις...
Posted Image

#49 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 12 August 2008 - 14:14

βρήκε χώρο με αμμουδιά, είπαμε ΤΟΤΕ πάμε και όποιος μπορεί ακολουθεί...

τπτ το τοοοοοόσο σπέσιαλ πια

#50 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 August 2008 - 14:46

Ε τότε οκ...Πάμε καλλικράτεια ξερω γω μια μέρα που να βολεύει κόσμο και είμαστε jet.Thanx for the feedback uncle!
Posted Image

#51 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 August 2008 - 22:27

Λοιπόν μετα απο μια συζητηση με τον Μελκορ για το παρτυ ειμαι μεταξυ 2.
Ενα ειναι τα Νεα Φλογητα στη Χαλκιδικι και το αλλο μερος ειναι η καλλικρατεια.
Η εξορμηση λεω να γινει καπου στις 20 εκει γυρω τοτε που θα εχει επιστρεψει και ο περισσοτερος κοσμος.
Τι λετε λοιπον!?
Βολευει η ημερομηνια και τα μερη!??

Tiger-stock-blog-header.jpg

#52 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 13 August 2008 - 00:39

Fine by me...Ούτως ή άλλως μόνο (supposed) διάβασμα έχω...
Posted Image

#53 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 August 2008 - 16:14

Για Σαββατο 23 Αυγουστου καλα ακουγεται. Υπαρχει και αρκετος χρονος για να ενημερωθουν τα μελη μεχρι τοτε.
Posted Image

#54 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 13 August 2008 - 16:19

Για Σαββατο 23 Αυγουστου καλα ακουγεται. Υπαρχει και αρκετος χρονος για να ενημερωθουν τα μελη μεχρι τοτε.

Spoiler:

Το παρτι στις 23 αυγουστου,στη Θεσσαλονικη δεν θα γινει???:try:
Posted Image

#55 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 14 August 2008 - 11:12

Αν γίνει η συνάντηση στις 23 Αυγούστου ΙΣΩΣ να μπορώ να έρθω αν θα είμαι ακόμα Τρίκαλα.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#56 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 August 2008 - 18:35

Οπότε έκλεισε για τις 23 Αυγούστου!??!
Πιστεύω είναι μια ημερομηνία ου βολεύει παρα πολλά άτομα.
Τώρα έμεινε το μέρος!!!!

#57 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 14 August 2008 - 19:10

23 Αυγουστου τελικη τιμη λοιπον, μετα θα πεφτουν και οι εξετασεις και δε θα γινεται πια. Ας τελειωνουμε και με το μερος, να μας προτεινει κατι καποιος που εχει παει και στα δυο να ησυχασουμε.

Το παρτι στις 23 αυγουστου,στη Θεσσαλονικη δεν θα γινει???:try:

Δεδομενου οτι ο τιτλος του thread ειναι "Beach Party Θεσσαλονικη" , σε καθε σελιδα αναφερεται η λεξη Θεσσαλονικη και σε καθε δυο posts αναφερονται μερη της Χαλκιδικης η οποια ειναι διπλα στη Θεσσαλονικη... οχι, το παρτι θα γινει στο Αζερμπαϊτζαν και ευελπιστουμε να μπορεσεις να ερθεις.
Posted Image

#58 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 15 August 2008 - 00:47

ΛΟΛ!!! ρε Γιαννη!!
χαχα!!

Εγω εχω παει και στα 2 μερη.αλλα θα προτινα την Καλλικρατεια καλυτερα γιατι τα Φλογητα δε με εντυπωσιαζουν και τοσο....δεν εχει ωραια beach bar και μουσικη!! Χαχα!!
Ενω Καλλικρατεια ειναι και πιο κοντα και εχει ενα σωρο μερη....
Εχει και τα Μυκωνιατικα!! ;)
Να πουμε Καλλικρατεια τελικα!!???

#59 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 15 August 2008 - 09:27

Μεχρι τωρα μονο ψηφους για Καλλικρατεια εχω δει, οποτε ψηφιζω κι εγω για εκει για να τελειωνει η ιστορια.

Τα λεμε στις 23, guys and gals :)
Posted Image

#60 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 15 August 2008 - 21:00

Παιδάκια να ρωτήσω και γω...
Υπάρχει περίπτωση το πάρτυ να διαρκέσει πάνω από μια μέρα; Υπάρχει δυνατότητα για κάμπινγκ π.χ. Ρωτάω γιατί ψήνομαι να έρθω, αλλά αν είναι για μια μέρα μόνο, μάλλον δεν το κάνω τελικά...