Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξατε/τερματίσατε;

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#46 Pain_GodRealm

Pain_GodRealm

against the odds.

• Members
  • 187 posts

Posted 07 March 2009 - 14:01

To πρωτο που επαιξα πρεπει να ηταν το sonic the hedgehog στο Sega Mega Drive.

Το πρωτο που τερματισα (γιατι πρεπει να ηταν το πρωτο με το οποιο εκατσα να ασχοληθω πολυ) ηταν το Metal Gear Solid στο Playstation.
"A ninja who couldn't save his friend can never be hokage. Isn't that right, Sasuke?"
Posted Image
click em και βοηθηστε να μεγαλωσουν plz :)

#47 meloupios18

meloupios18

Anime Newbie

• Members
  • 58 posts

Posted 08 March 2009 - 03:03

Το πρωτο που ειχα παιξει ηταν η σε καποιο ουφαδικο (coin-up ελληνιστι) η στο atari Που μου χαν παρει δωρο οι δικοι μου αλλα δεν ειχα τερματισει καποιο εκει αλλα στην επομενη κονσολα μου το NES και ηταν το bomberman και μερικα απο τα πρωτα ηταν το super mario, ninja gaiden 3 και το GI Joe 2 atlantis factor. Την ειχα αγαπησει εκεινη την κονσολα πολυ! (Αφου τωρα που τα ξαναβρηκα τα παιχνιδακια σε emulator δακρυσα!) Τελος πρωτο μου παιχνιδι σε PC το οποιο και καθορισε την αγαπη μου για το ειδος strategy αλλα και με εκανε να μην ξανασχοληθω με κονσολες ητο το Warcraft 2 καθως και το add-on αργοτερα!

#48 Kakashinote

Kakashinote

.:: Yawn ::.

• Members
  • 444 posts

Posted 14 March 2009 - 00:39

το πρωτο παιχνιδι που με μυησε στ χωρο των video-games ηταν στο atari εκεινο με τα τανκς που πυροβολαγε το ενα το αλλο. στη συνεχεια το κλασσικο prince of persia το οποιο με τον Kurisu το ειχαμε καψει. και μετα ηρθαν και αλλα.....και ακομα η ιστορια συνεχιζεται
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#49 Lacrimosa

Lacrimosa

Elfen Lied Fan

• Members
  • 14 posts

Posted 24 May 2009 - 09:16

Morrowind και παλι Morrowind,το τερματισα στα 12 μου!!!!!!!!μετα επεσε και στα χερια μου το Oblivion,μετα τα expansions του,και τωρα το Fallout3..λιωσιμοοο....

#50 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 24 May 2009 - 09:45

Το πρωτο μου παιχνιδι που επαιξα ποτε και τερματισα πρεπει να ηταν ή το Super Mario 1/2 στο Gameboy το παλιο το γκρι ή το Sonic the hedgehog στο Sega Master System ή το Alex Kid τα οποια ηταν μεσα στη μνήμη!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#51 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 June 2009 - 16:33

Σε arcade που επαιξα...Μου φαινεται το Galaxian το 1984 στη Θεσσαλονικη στο Λουναπαρκ που ηταν στην παραλιακη

Που τερματισα.....το Cadillacs and Dinosaurs το 1993 οταν τα coin-up ηταν στα φορτε τους.

Σε κονσολα..το Αtari 2600. Πρωτο παιχνιδι το Dig Dug, αλλα επειδη δεν τερματιζεται δεν μετραει.

Σε PC.....Στη Γερμανια μικρος στα καταστηματα επαιζα μερικα παιχνιδια απο Commodore 64. Και απο Amiga. Το πρωτο που τερματισα ηταν το Fiendish Freddy. Το κακο τελος φυσικα μιας και ηταν πανδυσκολο

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Hpeb3yJlTwg[/media]

#52 Orathac

Orathac

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 04 June 2009 - 23:23

Doom Τώρα ποιο τελείωσα πρώτο δεν έχω ιδέα

#53 Darklink

Darklink

Γιάννης

• Members
  • 3 posts

Posted 08 June 2009 - 16:01

Posted Image:hihi2:

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#54 Sins

Sins

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 19 June 2009 - 02:08

Το πρωτο παιχνιδι που τερματισα ηταν τo πρωτο Μαριο στο Game Boy το γκρι. Εκεινο που οταν το τερματιζες πηγαινε πιο δυσκολο. Και νομιζω , αν θυμαμαι καλα, οτι μπορουσες να το τερματισεις οσες φορες ηθελες ( ή αντεχες γιατι save δεν ειχε)

Το πρωτο που ειχα παιξει ηταν Μαριο Μπρος στο Sega ή αταρι.. Δεν θυμαμαι καλα :)

Edit: Αυτο το απο πανω ειναι!!!!!!!!!!! χαχαχαχ!!! Τι μου θυμησες!!!!!