Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που παίξατε/τερματίσατε;

• Please log in to reply
53 replies to this topic

#16 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 21 July 2008 - 19:08

To πρωτο παιχνιδι που επαιξα ηταν το resident evil director's cut στο sega saturn.Ημουν 5 χρονων τοτε.Θυμαμαι χαιρομουν παρα πολυ ειχα υπερεντασει και ηθελα να παιζω συνεχεια αυτο το παιχνιδι!!!Εφαγα και κολλημα με την σειρα και ειχα ξετρελαθει!!!!Η καλυτερα ειχα ξεμιαλιστει!Αλλα το πρωτο παιχνιδι που τερματισα ηταν το KEIO2 στο sega saturn.Ηταν την ιδια χρονια ειμουν ακομα 5 χρονων.Θυμαμαι οτι ενιωθα υπεροχα που ειχα τελειωσει το παιχνιδι.Ασχετα απο το οτι λατρευα αυτο το παιχνιδι και το λατρευω ακομα!!!Εκεινη την ημερα που το τερματησα το σκεφτομουν συνεχεια!!!!!Και τις σκηνες και ολες αυτες τις εμπειριες απο ολο το παιχνιδι!!!

#17 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 21 July 2008 - 19:25

Tο πρωτο παιχνιδι που επαιξα και τερματησα ηταν το sly2!!

#18 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 21 July 2008 - 19:48

Δεν θυμαμαι ΧΡ αλλα σιγουρα θα ηταν καποιο Σόνικ στο Mega Drive, ή καποιο μάριο στο gameboy. Θυμαμαι οτι ειχα και ενα παιχνιδι στο megadrive με τον Μικυ και τον Ντοναλτ,τα οποια τα ειχα τερματισει επισης...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#19 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 21 July 2008 - 22:56

Το πρώτο που τερμάτισα...ίσως κάποιο Crash Bandicoot στο PSX. Τα Pokemon μάλλον δεν ''τερματίζονται''. :nosey:
1

#20 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 21 July 2008 - 23:01

Χμμμ...Το Super Mario στο GB ήταν,αλλά δεν το τερμάτισα ποτέ.
Το πρώτο που τερμάτισα (σε ιστορία και events) θα ήτανε το Pokemon Blue.
Posted Image

#21 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 21 July 2008 - 23:55

Lode Runner I σε Commodore 64 :)
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#22 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 22 July 2008 - 02:37

Πρωτα games δε θυμαμαι ακριβως ειτε καποιο σε game boy (game gear) ειτε στα 3.11 windows ( snake, monkey κτλπ).

Παντως ως πρωτο μου σοβαρο game θεωρω το Krondor: The Betrayal RPG του 93 ;)

#23 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 22 July 2008 - 11:42

Το πρώτο που είχα παίξει ήταν το πρώτο Mario στο GB αλλά δεν ήταν δικό μου.
Το πρώτο δικό μου ήταν το Donkey Kong Land 1 στο GB
To πρώτο που τερμάτισα ήταν το Donkey Kong Land 2
Το 1 το τερμάτισα 2-3 χρόνια μετά το 2 γιατί είχα κολλήσει αιώνια σε μία πίστα

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#24 dionik

dionik

Starting...

• Members
  • 26 posts

Posted 22 July 2008 - 20:02

Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα δυστυχώς δεν το θυμάμαι, αλλά το πρώτο που τερμάτισα πρέπει να ήταν αρχές '90 το Turrican 2, σε AMSTRAD 6128 Plus.

Posted Image Posted Image

Ήμουν τόσο πορωμένος με αυτό το παιχνίδι, που κάθε φορά που έπαιζα έπρεπε να το τερματίσω, αλλιώς το θεωρούσα αποτυχία... Και εκείνη την εποχή δεν υπήρχε η δυνατότητα save... :deadga6:
Posted Image

#25 tsintori

tsintori

Dmc rocks

• Members
  • 514 posts

Posted 26 July 2008 - 00:42

Το πρώτο που έπαιξα και τερμάτισα ήταν το Crash team racing (ps1).
Posted Image

#26 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 27 July 2008 - 15:57

Το πρώτο που έπαιξα ήταν το Σωκράτης 102 στον υπολογιστή. Μου το έβαλε ο πατέρας μου όταν ήμουν 6 χρονών, την πρώτη φορά που κάθισα μπροστά σε υπολογιστή. Για τις επόμενες 3 ώρες είχα φάει απίστευτη πόρωση. Τώρα από κανονικό παιχνίδι, πρέπει να ήταν ή το Croc 2 ή το Frogger 2. Και σε κονσόλα ήταν τα Pokemon.

15fkk04.jpg

#27 Nerethil

Nerethil

Lvl 1 Inhuman

• Members
  • 139 posts

Posted 27 July 2008 - 20:37

Tο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα, δεν το θυμάμαι καλά, ήταν κάποιου είδους mario αντιγραφή (το 1ο mario που ο donkie kong σου πετάει βαρέλια κι εσύ ανεβαίνεις σκάλες) σε ένα pc του 90 του πατέρα μου. To πρώτο παιχνίδι που τερμάτισα όμως το θυμάμαι καλά και ήταν το Kirby's Dream Land κάπου το 94 γιατί άργησα να πάρω το game boy σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδάκια.

#28 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 July 2008 - 07:16

το πρωτο παιχνιδι που επαιξα ηταν το pac man δεν ξερω ακριβως ποτε αλλα νομιζω γυρω στα 7 ημουνα μετα επαιξα το super mario εχω παιξει και αυτο που λες nerethil και αν μιλησουμε για ps εχω παιξει το iss pro evolution καπου γυρω στο 98' 99'

#29 Zaylen

Zaylen

"Early to bed, early to r

• Members
  • 2 posts

Posted 30 July 2008 - 19:09

Lol tora pou na thimame to proto pou epexa bleh ;D
Anyway to proto pou termatisa prepei na htan to crash 2 i kati tetio D:

Posted Image

#30 morpheus

morpheus

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 24 February 2009 - 10:42

Το πρωτο παιχνιδι που επαιξα και τερματισα ειναι ακομα πολυ φανερο στη μνημη μου καθως ηταν το πρωτο παιχνιδι που επαιξα με το Gameboy pocket που ειχα τοτε. Ενα πραγμα σας λεω μόνο... Street Fighter Rulezzz.:hahaha:
People should not be afraid of their governments,
the governments should be afraid of their people.
Posted Image

V for Vendetta.