Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Πως πιστεύετε ότι θα τελειώσει το manga του Naruto;

• Please log in to reply
142 replies to this topic

#76 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2008 - 18:53

δλδ να αρχισω να διαβαζω το manga?

αυτό εξυπακούεται ούτος η άλλος. σοβαρά το anime σε σχέση με το μάγκα είναι άθλιο (τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ) στο τέλος δεν άντεξα άλλο και το παράτησα το anime....

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#77 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2008 - 08:52

τα τελευτέα επισόδια του ανιμε είναι φοβερά και σε κάποια σημεία έχουν διορ8ώσει το μάνγκα...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#78 Glaukus

Glaukus

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 19:07

Το Naruto μου φαίνεται δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα το πάνε Τόλμη και ΓΟητεία ή τύπου Dragonball.

Αυτό που σίγουρα θα γίνει, είναι ότι ο ΝΑΡΟΥΤΟ δεν θα γίνει ΧΟΚΑΓΚΕ τώρα. Ηogake θα γίνει κατά 99% o Shikamaru, είναι άλλωστε προφανές, έχουν ήδη στρώσει τα πανελάκια που θα χτυπήσουν στο Φλασμπακ την μέρα της ορκωμοσίας του, που δεν είναι άλλα από αυτά με τον Σαρουτόμπι τζούνιορ, τον παππού, αλλά και εκεί που μιλάει για τον "βασιλιά" στο Σόγκι λέγοντας ότι είναι τα αγέννητα παιδιά της Κονόχα που οφείλει να προστατεύσει.
Spoiler:

----------------

Σε όσους λένε ότι ο Σα-σάκε έχει τον Ναρούτο.

Spoiler:

Δεν κάνω καν τον κόπο να θυμήσω μάχες με Οροτσιμάρου, Fuuton Rasengan Κλπ.

Από την άλλη ο γελοίος, χτενίζει το μαλλάκι του, το παίζει βαρύ melon, και παίζει με το Τσιρτσιρ του. Μία κόβει άνθη κερασιάς, μία το περνάει στο σπαθί του κλπ. Δεν υπάρχει μία μάχη έστω σε 430 τεύχη να έχει κερδίσει με το μυαλό του. Είμαι δυνατός, είμαι ταλαντούχος, ορμάω και ότι κάτσει.
Spoiler:

#79 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Δεκέμβριος 2008 - 20:41

Το Naruto μου φαίνεται δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα το πάνε Τόλμη και ΓΟητεία ή τύπου Dragonball.

Αυτό που σίγουρα θα γίνει, είναι ότι ο ΝΑΡΟΥΤΟ δεν θα γίνει ΧΟΚΑΓΚΕ τώρα. Ηogake θα γίνει κατά 99% o Shikamaru, είναι άλλωστε προφανές, έχουν ήδη στρώσει τα πανελάκια που θα χτυπήσουν στο Φλασμπακ την μέρα της ορκωμοσίας του, που δεν είναι άλλα από αυτά με τον Σαρουτόμπι τζούνιορ, τον παππού, αλλά και εκεί που μιλάει για τον "βασιλιά" στο Σόγκι λέγοντας ότι είναι τα αγέννητα παιδιά της Κονόχα που οφείλει να προστατεύσει.

Spoiler:

----------------

Σε όσους λένε ότι ο Σα-σάκε έχει τον Ναρούτο.

Spoiler:

Δεν κάνω καν τον κόπο να θυμήσω μάχες με Οροτσιμάρου, Fuuton Rasengan Κλπ.

Από την άλλη ο γελοίος, χτενίζει το μαλλάκι του, το παίζει βαρύ melon, και παίζει με το Τσιρτσιρ του. Μία κόβει άνθη κερασιάς, μία το περνάει στο σπαθί του κλπ. Δεν υπάρχει μία μάχη έστω σε 430 τεύχη να έχει κερδίσει με το μυαλό του. Είμαι δυνατός, είμαι ταλαντούχος, ορμάω και ότι κάτσει.
Spoiler:

:bahhh:

αρχικά καλώς ήρθες στο φόρουμ!:congrats:

λοιπό αναφορικά με όσα είπες..
όσν λοιπό αφορούν το 2ο παρτ του ποστ σου...

Spoiler: μανγκα σποιλερς

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#80 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιανουάριος 2009 - 19:50

μακαρι να τελειωσει με τον naruto hokage και τον sasuke να ελενχει την αστυνομια της konoha(οπως παλια με την uchiha clan)...αλλα δεν το νομιζω γιατι ο konohamaru πρεπει να γινει 7os hokage

#81 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 06:59

Για αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι προς το τελος θα βγαλει τα γυαλια ηλιου ο shino και θα αποδειχτει οτι εχει τελικα sharingan:hahaha:.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 26 Ιούλιος 2009 - 07:12

qzMHWHd.png

#82 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 08:36

Όλοι θα αποκτήσουν σαρίγκαν και θα παίζουνε mmorpg σε virtual reality του tsukiyomi.

#83 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούλιος 2009 - 13:11

εγω πιστευω οτι βστο τελος ο naruto & sasuke θα πολεμισουν τον uchica madara kai θα τον νικησουν:riiight::riiight::kill4u:
[SIGPIC][/SIGPICΔημοσιευμένη  εικόναi can see you

#84 jimele

jimele

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2009 - 15:44

εγω πιστευω οτι θα εμφανιστει καποιος καιθαπει τι εγινε πραγματικα αφου ο sasuke θα εχει διαλυσει τη μιση konoha και θα συμμαχησει ολη η παρεα και ατοι με sasuke και θα πολεμησον τον hokage που θα να μαζι με akatsuki και θα γινουν ο naruto kai o sasuke hokage
[URL="http://s1017.photobucket.com/albums/af298/Midgetdude3/?action=view¤t=JiraiyaSIG.jpg"][/URL]Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

LEGENDS NEVER DIE
A Shinobi's life is not measured by how they have lived
but rather what they managed to accomplish before
their death.

#85 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 21:35

σιγα μην γινει o sasuke hokage θα ξενερωσω την ζωη αμα γινει τιποτα τετοιο
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 22:52

Και τι άλλο μπορεί να γίνει ο Σάσουκε τότε στο τέλος της ιστορίας;

#87 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 22:54

ζευγαρακι με τον naruto:p
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#88 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 22:59

Δε γίνεται, ο Ναρούτο είναι ευνούχος. Εδώ η Χινάτα του την έπεσε στα φανερά και την ξέχασε σε δύο κεφάλαια.

#89 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2009 - 23:00

ε τωρα μην συγκρινεις τις βουρτσες με τις π****ς αλλο sasuke και αλλο hinata
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*