Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?
Posted 27 September 2010 - 16:16
Στο detective conan πχ εχει κατι απαραδεκτα endings κατα καιρους που προσωπικα δεν την παλευω με την παρτη τους και αντε να τα ακουσω 2-3 φορες.Παντως πεφτει τρελη δουλεια συνηθως στο animation και την σκηνοθεσια των opening και μαρεσει να τα παρατηρω.
Tα preview oμως απορω πως γινεται να τα περνανε μερικοι.Εχουν γελιο συνηθως και διαφορες ατακες απο τους χαρακτηρες που "παιζουν" με τον θεατη,σπανε τον τεταρτο τοιχο κλπ.Με εκνευριζει που καποια sub groups,κυριως retro σειρων δεν τα μεταφραζουν.

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 17 October 2010 - 22:58

Posted 20 October 2010 - 23:01
Posted 21 October 2010 - 09:03
Τώρα σε anime όπως το Elfen Lied όπου το opening μου άρεσε τρελά, ή όπως το 1o ending του Naruto, τα έβλεπα σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Επίσης σε κάθε πρώτο και τελευταίο επεισόδιο, παντα βλέπω τα πάντα, από op μέχρι ending και πιθανά extra credits που έχουν μερικές σειρές όταν τελειώνουν. Εκεί βλέπω ό,τι έχουν. Τέλος όταν σε φωσκολικά anime τύπου One Piece έχω δει 30 επεισόδια, άρα έχω "ξεχάσει" τα op/end, ε, τότε θα τα ξανατιμήσω!

Posted 30 October 2010 - 20:29
Αυτος ειχε την ταση να περναει μερικα που μου αρεσαν,και στα shounen τα αλλαζαν γρηγορα.
Γενικα,προτιμαω να τα βλεπω,αλλα οταν βγιαζομαι η ειναι πραγματικα κακο πολλες φορες κι εγω το βγαζω.
Πολλες φορες ειμαι τοσο πορωμενος που εχω αποχαβνωθει υπερβολικα για να πιασω το ποντικι και να συνελθω
Posted 03 November 2010 - 21:13
Οσό για τα endings για κάποιο περίεργο λόγο, ποτέ δεν τα συμπάθησα- πρέπει να με κλικάρει αρκετά ένα ending για να μπώ στη διαδικασία να δω τα πρώτα 3 δευτερολεπτά του :Ρ Δε ξέρω, κάτι η αναμονή για το επόμενο επεισόδιο, κάτι η βαρεμάρα που με δέρνει από μωρό?!?!
We don't exactly fit in. Anywhere. And we've made that our greatest strength
Posted 04 November 2010 - 20:40

Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-
Posted 06 December 2010 - 00:57
Posted 06 December 2010 - 09:52
Θα τα δω μία,δύο φορές ή όταν αλλάζουν
... και θα τα κάτσω να τα δω ολόκληρα μια στο πρώτο επεισόδιο κ μια το τελευταίο! εκτός αν με αρέζει το single οπότε θα το βλέπω πάντα κ θα κάνω κ sing-along...

Posted 14 August 2011 - 22:54
The .aNiMe//GR Team
Posted 15 August 2011 - 14:01
Posted 16 August 2011 - 05:10
αλλα σοβαρα τωρα εξαρταται απο το ποσο κρισιμο ειναι το επεισοδιο και το ποσα επεισοδια εχει,
γιατι σοβαρα αμα βλεπεις σερι καμια 50 επεισοδια που λεει ο λογος δεν νομιζω πως εχεις ορεξη να βλεπεις op/ed.
...

Posted 16 August 2011 - 10:27

Ειναι θεμα αρχης...

Edited by animestarling, 16 August 2011 - 16:30.
Posted 17 August 2011 - 23:02
Αν ειναι καλο και εχει και ωραιο opening song μπορω να το δω και χιλιες φορες οποτε δεν τα προσπερναω.Αν ομως το opening ειναι αθλιο φυσικα και προχωραω στο ψητο.
Έναν χρόνο μετά...Βλέπω κάθε φορά τα opening πέρα από μηδαμινές εξαιρέσεις που δεν μου αρέσουν καθόλου(κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια).Τα endings όταν παρακολουθώ πολλά επεισόδια μαζί άλλες φορές είναι καλά για ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα στα επεισόδια(για νερό,υποχρεώσεις κ.τλ) αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις τα βλέπω.Γενικά προτιμώ να βλέπω το επεισόδιο στο σύνολό του μαζί με τo opening,ending,preview εκτός των περιπτώσεων που το preview δεν είναι ούτε κωμικό ούτε προϊδεάζει για την συνέχεια όπου τότε το προσπερνάω.