Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

• Please log in to reply
201 replies to this topic

Poll: Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί? (255 member(s) have cast votes)

Βλέπετε τα opening/endings όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί?

1. Ναι (102 votes [40.00%])

Percentage of vote: 40.00%

2. Όχι (153 votes [60.00%])

Percentage of vote: 60.00%

Vote Guests cannot vote

#151 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 08 July 2010 - 23:37

Όχι, είναι χάσιμο χρόνου. Άμα μου αρέσει το τραγούδι, το κατεβάζω, κι αν μου αρέσει ολόκληρο το opening το κατεβάζω επίσης κι αυτό στο pc. To ending πολύ σπάνια να το κατεβάσω, αλλά αν μ' αρέσει το τραγούδι... Πάντως, όταν είναι πολλά τα επεισόδια και βιάζομαι να τα τελειώσω, δεν τα κοιτάω καν.

#152 Darkness

Darkness

Anime Newbie

• Members
  • 61 posts

Posted 22 July 2010 - 18:32

αν μου αρεσουν ναι αν οχι τα προσπερναω......
παντως μονο sto elfen lied τα ακουγα μεχρι το τελος της σειρας

τρομερο opening:awww::if:

#153 kalidor

kalidor

Anime Amateur

• Members
  • 150 posts

Posted 22 July 2010 - 23:11

Όπως λέει και ο τίτλος. Όταν βλέπετε πολλά επεισόδια μαζί από κάποια σειρά, βλέπετε τα openings/endings?
Εγώ προσωπικά τα προσπερνώ (ειδικά αν το προηγούμενο επεισόδιο τελείωσε με τρόπο που σε "τρώει" να δεις την συνέχεια), και βλέπω μόνο την περίληψη του επόμενου επεισοδίου.
Διαφορετικά αν το theme αλλάζει, σε κάποιο επεισόδιο, τότε θα κάτσω να το δω.

(Επειδή δεν ξέρω πως γίνεται, μπορεί κάποιος moderator να βάλει ένα poll σε αυτό το thread?)

και γω έτσι κάνω...κατευθείαν στο θέμα μας...
Posted Image

#154 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 24 July 2010 - 12:31

οταν το τραγοδι τα σπαη παντα οταν ειναι ξενεροσια οχι

#155 JiMiRa

JiMiRa

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 25 July 2010 - 16:24

οταν ειναι ωραια τα βλεπω...καμια φορα κολλαει αμα προχωρησεις και ετσι αναγκαζομε να τα βλεπω :/
Posted Image

#156 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 26 July 2010 - 23:38

αν είναι καλό, όχι μόνο το ακούω, αλλά το βάζω 5 φορές για να το εμπεδώσω!
το poll θα έπρεπε να έχει κ ανάλογη επιλογή βέβαια

#157 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 posts

Posted 27 July 2010 - 15:48

άν έχει καλό theme ναι. όπως το 2ο ΟP του Bleach που είμαι ακομα κολλημένος και το έχω και ήχο κλήσης. τα endings μόνο αν έχει κατι σημαντικό για τη σειρά...:borednn9:

D-Technolife - Uverworld

Edited by odynhros, 28 July 2010 - 00:39.

[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#158 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 27 July 2010 - 16:35

μια ναι μια οχι....αλλα πιστευω τις περισσοτερες φορες ναι...βασικα opening κυριως ending οχι :P
αλλα πιστευω πως θα επρεπε να υπαρχει ακομα μια επιλογη που να λεει και ''μια ναι,μια οχι'' :D

Posted Image

#159 Blackcut

Blackcut

Anime Amateur

• Members
  • 118 posts

Posted 29 July 2010 - 19:34

Σε μερικα anime αν τα opening και τα ending μου αρεσει το τραγουδι τοτε τα κατεβαζω αλλα ειναι αλεχιστα.

Attached File  [AnimePaper]wallpapers_Bleach_Deto15(1.33)_1024x768_63645.jpg   26.2KB   3 downloads

#160 just me

just me

or perhaps not

• Members
  • 9 posts

Posted 21 September 2010 - 17:47

συνηθως τα προσπερνω και σταματω να δω μονο μια φορα το καινουργιο opening καθε φορα που αλλαζει. μονο στο gintama το πρωτο opening που ειχε πιασαρικο τραγουδι καθομουν και το εβλεπα (μεχρι που αλλαξε απο ενα που δν ακουγοταν οποτε αρχισα να τα προσπερνω ξανα)

#161 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 21 September 2010 - 20:55

Τελευταία τα περνάω εκτός και αν μου αρέσει κάποιο πολύ.
phmava.php

#162 Hamanu

Hamanu

Give sick

• Members
  • 229 posts

Posted 21 September 2010 - 21:07

Γενικά τα σκιπάρω εκτός και αν είναι κάτι πάρα πολύ καλό, όπως το FMA καλή ώρα, χαζεύω τα openings γιατί είναι πολύ καλά και συνήθως αφήνω και το ending να τσουλάει όταν στρίβω τσιγάρο και ετοιμάζομαι για το επόμενο.
Posted Image

#163 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 27 September 2010 - 14:15

Μερικές φορες δεν βλεπω ουτε την πρωτη φορα τα openings/endings. Mε βρισκουν αδιαφορο, ο μονος λογος να τα δω ειναι να μην φτανω το ποντικι για να τα προσπερασω.

#164 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 27 September 2010 - 14:17

Αμα εχω χασει το προηγουμενο επεισοδιο θα δω το opening...Αλλα συνηθως δεν βλεπω τα openings/endings...

#165 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 27 September 2010 - 14:33

σε κάποια anime δεν βλέπω ούτε op/ed ούτε preview(άμα έχει)...so τα 23-24 λεπτά ενός επεισοδίου μπορούν να μειωθούν μέχρι και κατά 5 λεπτά..(i know it s*cks):thumbdown:
υπάρχουν παρα πολλές περιπτώσεις....σε κάποια "ανιμε" μπορεί να αφήσω το opening μέχρι να προετοιμαστώ η να κάνω κάτω άλλο(σε ενάμισι λεπτό..)
η αν είσαι σε κρίσιμο σημείο τα κανεις skip 100%...η σε κάποια anime ακόμη και αν δεν θέλεις να το δεις δεν μπορείς:nbleed: