Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ready, Aim, Fire I - Battle Royale
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 15:06
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 15:30
Το κυνήγι πάπιας έχει ξεκινήσει!
ΥΓ. Νόμιζα ότι απάντούσες στο προηγούμενο ποστ μου...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 18:29
- Οι ενέργειες γίνοται όλες μαζί, οπότε δεν παίζει "αυτός δε μπορεί να πυροβολήσει αφού τον σκότωσα πρώτος"
Οτι πέθανα πέθανα, και δν θα μετανιώσω για τη κινηση μου ;P , αλλά δν θα έπρεπε να πάρω και κάποιον μαζί μου???
Λίγο πιο δυτικά έγινε άλλη μία σφαγή. Ο Sorafin πήγε να επιτεθεί στον Yata. Δεν πρόλαβε όμως γιατί ο Kon_Okami πέταξε το δόρυ του και τον κάρφωσε. Δεν πρόλαβε όμως να το πάρει πίσω γιατί παραφυλούσε ο ichigo13 που με το dagger του σκότωσε τον ήδη φονιά.
σόρρυ YATA μην το παίρνεις προσωπικά...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 19:54
Βλέπω μερικούς να είναι πολύ σίγουροι για τον εαυτό τους. Καλύτερα, θα είναι αμέριμνοι.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 20:15

Let us dance for second time gunners!

You cannot l e a v e the past , but you cannot l i v e in the past
...Death leaves no beautiful corpses...
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2008 - 20:47

Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 01:47
Οτι πέθανα πέθανα, και δν θα μετανιώσω για τη κινηση μου ;P , αλλά δν θα έπρεπε να πάρω και κάποιον μαζί μου???
σόρρυ YATA μην το παίρνεις προσωπικά...
Άμα δεις τα ΡΜ που έδωσε ο Player_by_post θα δεις ότι ο Yata έχει πυροβολήσει την πάρτυ του οπότε ακόμα και να μη σε σκότωνα εγώ θα πέθαινες από την "άμυνα" του Yata
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 11:37
7 PM έχουν έρθει... άλλα 3 αγνοούνται μέχρι τώρα...
άραγε έκαναν τη σωστή κίνηση αυτή τη φορά οι παίκτες;
... let the massacre begin...
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 12:05
Phantom, ελπίζω να έχεις αναθεωρήσει κάποιες από τις ιδέες σου για τη ζωή, ε;
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:01
aa ok sorryΆμα δεις τα ΡΜ που έδωσε ο Player_by_post θα δεις ότι ο Yata έχει πυροβολήσει την πάρτυ του οπότε ακόμα και να μη σε σκότωνα εγώ θα πέθαινες από την "άμυνα" του Yata
αυτοκτονησε αλλά... είχα ήδη ψηφίσει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από YaTa: 23 Ιούνιος 2008 - 14:10
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 14:12
Η προθεσμία λήγει σε λίγο, για να δούμε.
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 17:32
aa ok sorry
, βασικά μετά απο το ποστ του YATA φαινοταν οτι
αυτοκτονησε αλλά... είχα ήδη ψηφίσει...
- Οι ενέργειες γίνοται όλες μαζί, οπότε δεν παίζει "αυτός δε μπορεί να πυροβολήσει αφού τον σκότωσα πρώτος"
Άρα όπως βλέπεις δεν έχει σημασία η σειρά με την οποία πάνε τα ΡΜ αλλά το περιεχόμενο τους
σωστός ο Kon_Okami [θύμησε μου να διοργανώσεις το επόμενο ώστε να παίξω μία φορά και εγώ]
Άμα θες πες μου. Άλλο που δε θέλω εγώ
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 07:48
Μία πονηρή γάτα έβαλε για σημάδι μία πάπια. Όμως είναι φορές που η τύχη δεν είναι με τους τολμηρούς. Ο Phantom Duck σκεφτόταν να αυτοκτονήσει. Είχε καθήσει σε έναν πεσμένο κορμό δένδρου στο δάσος. Το ακτινοπίστολό του είχε κάνει σκόνη έναν αντίπαλό του. Ήταν όμως αυτό σωστό; Δεν τα είχε μάθει έτσι στους προσκόπους...
Γύρισε την κάννη προς το μέρος του. Ήταν έτοιμος να πατήσει τη σκανδάλη...
Ένα ΓΚΝΤΟΥΠ άλλαξε όμως όλο το σκηνικό. Πίσω του είχε έρθει αθόρυβα [μέχρι εκείνη τη στιγμή] η d.neko-angel. Και τη στιγμή που ήταν να κάνει την τελική επίθεση [επειδή είναι και γνωστή στις χαριτωμενιές] σκοντάφτει στον πεσμένο κορμό. Ο θόρυβος τινάζει τον Phantom Duck και το όπλο εκπυρσοκροτεί. Αλλά δεν πετυχαίνει τον εαυτό του αλλά τη d.neko-angel. Έστω και κατα λάθος έβγαλε άλλον έναν παίκτη εκτός. Σκέφτεται τότε ότι είναι σημάδι αυτό και λέει να συνεχίσει το παιχνίδι.
Ο Ephialtes είχε μείνει στην ακτή ακίνητος. Το τελευταίο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του ήταν το πόδι του. Το κολάρο "έσκασε", έφερε τα πάνω κάτω και ο δυστυχής παίκτης κατέληξε μία άμορφη μάζα.
Loke και mixed_blessing σχεδίαζαν τις επόμενες κινήσεις τους... [ή τους πήρε ο ύπνος]
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 07:50
Θα είναι ο τελευταίος γύρος ή θα έχουμε και συνέχεια...
καλή συνέχεια
[table="head"]Nickname
Phantom Duck
Loke
mixed_blessing
[/table]
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 08:54

Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο