Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ready, Aim, Fire I - Battle Royale


  • This topic is locked This topic is locked
90 replies to this topic

#46 gexion

gexion

    πάμε για σουβλάκια?

  • Members
  • 207 posts

Posted 21 June 2008 - 11:58

Η ώρα της κρίσης έρχεται...I wanna see results on the table:madtodeath:


καυτή δήλωση:Δεν είχα ποτέ μου εχθρικές διαθέσεις,τα κίνητρα μου ήταν αγνά απλώς σύμφωνα με το παιχνίδι και έτσι κινήθηκα αναλόγως.:borednn9:
Spoiler:

Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#47 Player_By_Post

Player_By_Post

    Game Master...

  • Moderators
  • 9 posts

Posted 21 June 2008 - 19:31

Το σύνθημα δώθηκε και οι 21 παίκτες ξεχύθηκαν στο δάσος. Τι επιφυλάσσει η μοίρα στον καθένα δεν το ξέρει... Αλλά κάποιοι μπορούν να τροποποιήσουν τη μοίρα τους. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν...

Η gexion είδε τον ssj4goku13 να κοιτάζει σα χαμένος. Χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε τη σφεντόνα της και τον σημάδεψε. Η αιχμηρή πέτρα τον βρήκε στο δόξα πατρί και τον άφησε σέκο. Έκανε όμως το λάθος και αποκάλυψε τη θέση της καθώς πήγαινε να πάρει τις προμήθειες που έπεσαν. Τότε από τις φυλλωσιές σηκώθηκαν οι SirJim, dmvagos, Loke και έθεσαν τέλος στην περιπέτεια της gexion.

Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν ότι κάποιοι άλλοι θα παρακολουθούσαν τη σκηνή μετατρέποντας το σκηνικό σε ένα γαϊτανάκι φόνων. Ο Jimakos κάρφωσε ένα βέλος στον SirJim και ο sintar έφτασε σε τέτοια απόσταση ώστε να χώσει την katana του στο στήθος του dmvagos.

Σε δευτερόλεπτα Jimakos, Loke και Sintar εξαφανίστηκαν δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο γύρο.


Σε μια άλλη μεριά του νησιού άλλος ένας παίκτης πιάστηκε απροετοίμαστος. Ο JimiCloud βρέθηκε στραγγαλισμένος από την Mixed_Blessing που γρήγορα γρήγορα ξανακρύφτηκε στο δάσος.

Στο βόρειο μέρος του νησιού έγινε μια μονομαχία. Ο Whitelighter επιτέθηκε στον Phantom Duck. Αλλά με το τηγάνι που κουβαλούσε δε μπόρεσε να του κάνει κάποιο καίριο χτύπημα. Στην επόμενη στιγμή είχε γίνει στάχτη από το ακτινοπίστολο του αντιπάλου του.

Λίγο πιο δυτικά έγινε άλλη μία σφαγή. Ο Sorafin πήγε να επιτεθεί στον Yata. Δεν πρόλαβε όμως γιατί ο Kon_Okami πέταξε το δόρυ του και τον κάρφωσε. Δεν πρόλαβε όμως να το πάρει πίσω γιατί παραφυλούσε ο ichigo13 που με το dagger του σκότωσε τον ήδη φονιά.

Υπήρχαν και άλλοι στο νησί που όμως δεν πήραν μέρος σε αυτές τις συγκρούσεις. Κάποιοι δεν άντεξαν την πίεση και αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν από το να σκοτώσουν. Τα πτώματα των Namida, Adventurer, Ash-Pokemaster βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του νησιού. Τα αντικείμενά τους μαζεύτηκαν από κάποιους άλλους.

Τρεις ακόμη παίκτες δεν αποκαλύφθηκαν. Νόμιζαν ότι θα τη γλυτώσουν αναίμακτα. Όμως το κολλάρο που έχουν στο λαιμό τους οι Albatross, Ephialtes, d.neko-angel άρχισε να μετράει αντίστροφα και να ειδοποιεί ότι πρέπει να πάρουν μέρος στο παιχνίδι αλλιώς θα εκραγεί...




... let the massacre begin...
Posted Image


#48 Player_By_Post

Player_By_Post

    Game Master...

  • Moderators
  • 9 posts

Posted 21 June 2008 - 19:34

10 παίκτες έμειναν, περιμένω 10 ΠΜ μέχρι Δευτέρα στις 16.00μμ . Το αποτέλεσμα θα βγει αργότερα αλλά οι ψήφοι μετράνε μέχρι τότε.

[table="head"]Nickname
ichigo13
sintar
Yata
Phantom Duck
mixed_blessing
Jimakos
Loke
Albatross
Ephialtes
d.neko-angel
[/table]

πείτε εντυπώσεις μέχρι τώρα και συνεχίστε να σπάτε τα νεύρα των αντιπάλων

τα ΠΜ είχαν ως παρακάτω. τσεκάρετε μήπως έχει γίνει και κανένα λάθος
Spoiler:

... let the massacre begin...
Posted Image


#49 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

    Anime Professional

  • Members
  • 1,005 posts

Posted 21 June 2008 - 20:30

:roar: Ghost speaking:

Είμαι παρεξηγημένος.

Ήμουν μόνος μου δίπλα σε μία καλύβα. Γνωρίζοντας τις οδηγείες του παιχνιδιού, είχα φυλακιστεί στις σκέψεις μου, και τις αμφυβολλίες. Μπήκα λοιπόν μέσα στην καλύβα μήπως βρω κάτι που θα βοηθούσε την κατάσταση. Μέσα ήταν ένας γέρος με γυαλιά και φράτζα emo που έπαιζε ακορντεόν. Μου είπε "Χοχοχο. Έχω όρεξη. Κάν' τε add τον Whitelighter." Εγώ μπερδεμένος αποκρύθηκα με ένα "Εμ..." Πριν το καταλάβω εμφανίστηκαν εκατοντάδες άνθρωποι που έλεγαν OMFG, OMFG. Τράβιξα το Katana μου, και πριν προλάβουν να κλείσουν ανοιγοκλείσουν τα μάτια τους, όλοι ήταν νεκροί.

Εξουθενωμένος από τη μάχη, αποφάσισα να καθίσω να ξεκουραστώ. Κοιμίθηκα για μισή ώρα, όταν άρχισε να με καλεί κάποιος από τη συχνότητα 120.85. "This is big boss... Your mission is clear." Μου είπε. Τότε εμφανίστηκε ο Sephiroth, και με προκάλεσε σε μάχη. Κάλεσα έξω τον πιστό μου Charizard, τον Zardy, και ο Sephiroth χρησιμοποίησε ένα Darkrai. Στα χέρια μου εμφανίστηκε ένα Oathkeeper και ένα Oblivion, και έφτασα στο Final Form. Μετά από μία badass μάχη, ο Sephiroth και ο Dakrai είχαν πέσει κάτω... νεκροί.

Ανέβηκα στον Charizard, και χρησιμοποίησα Fly. Είδα ότι το νησί περιτριγυριζόταν κυριολεκτικά από χιλιόμετρα οκεανού. Ακόμα και αν έμενε κάποιος ζωντανός θα ήταν αδύνατον να φύγει. Σκέφτηκα ότι ο μόνος τρόπος να λυθεί αυτό θα ήταν να πάω στο Final Boss. Παρατήρησα ότι υπήρχε ένας τεράστιος, κρυστάλινος, μαύρος οβελίσκος, και σιγουρεύτικα ότι εκεί είναι το Final Boss. Μπήκα λοιπόν μέσα από μία τρύπα που είχε και refαρα με το board μου μέχρι τον πυρήνα του. Προς μεγάλη μου έκπληξη, εκεί μέσα βρισκόταν ο Tabuu, και ήλεγχε όλες τις κινήσεις που γινόταν στο νησί. Ο μόνος τρόπος να πεθάνει θα ήταν να επικαλεστώ το Final Aeon. Σκέφτηκα ότι προκειμένου να σώσω τους φίλους πρέπει να θυσιαστώ. Έτσι, επικαλέστηκα το Final Aeon μου, τον Tengen-Toppa Bahamut ZERO.

Μετά από μία σειρά γεγονότων, είδα φως... :thatsit:
Spoiler: Ending

oR4yYRl.gif


#50 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 June 2008 - 20:47

eeeeeee τι ειναι αυτα !! απατη! εεεε στο κειμενο εβαλες οτι πεθανα ! εγω ? ο cookiemonster neveh !! ( i see me dying in next round xD )

Εννουσες την gexion αλλα εβαλες εμενα! ( διακρινω αισθηματα μισους προς εμενα? joking ;) )

#51 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 21 June 2008 - 21:02

Posted Image


Αστόχησες Whitelighter. Κρίμα που δεν επέζησες για να διηθηθείς την ιστορία.
Μην ανησυχείς όμως, όσο ζω μπορείς να είσαι ήσυχος πως δεν θυσιάστηκες άδικα :wooi2:


Spoiler:


Edited by Phantom Duck, 22 June 2008 - 13:01.

E5VV38U.jpg


#52 Player_By_Post

Player_By_Post

    Game Master...

  • Moderators
  • 9 posts

Posted 21 June 2008 - 21:23



Σε δευτερόλεπτα Jimakos, Loke και Sintar εξαφανίστηκαν δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο γύρο.


eeeeeee τι ειναι αυτα !! απατη! εεεε στο κειμενο εβαλες οτι πεθανα ! εγω ? ο cookiemonster neveh !! ( i see me dying in next round xD )

Εννουσες την gexion αλλα εβαλες εμενα! ( διακρινω αισθηματα μισους προς εμενα? joking ;) )


Που έκανα το λάθος; τα μπλε ζούνε, τα κόκκινα πέθαναν...

... let the massacre begin...
Posted Image


#53 gexion

gexion

    πάμε για σουβλάκια?

  • Members
  • 207 posts

Posted 21 June 2008 - 22:22

Spoiler:


REVENGE TIME BABIES
She killed her target...αλλά η άτιμη ζωή της έπαιξε άσχημο παιχνιδι...την φάγανε ΤΡΕΙΣ ....so her ghost shall στοιχειώνει τη συνείδηση τους..for ever and ever..in life and death...:bath:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#54 Loke

Loke

    ~Moe Mio Moe~

  • Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 June 2008 - 23:09

Που έκανα το λάθος; τα μπλε ζούνε, τα κόκκινα πέθαναν...


ναι αλλα ... ρε.... ναι ... χμμ .... ναι ... ε Misread? :nosey::fromabove:

#55 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 21 June 2008 - 23:50

πολύ θα ήθελα να ήξερα με τι στο καλό μας ναρκώσανε προκειμένου να μας φέρουνε σε αυτό το νησί,σαν ναρκωμένο υπερτροφικό γατάκι ήμουν όταν ξύπνησα.Μου πείρε ώρες να συνέλθω,τόσες ώρες που προκειμένου να προφυλαχτώ αναγκάστηκα να συρθώ και να κρυφτώ μέσα στους θάμνους και ειλικρινά ντρέπομαι για αυτό. Τώρα βέβαια που η επίδραση του ναρκωτικού έχει φύγει τελείως από πάνω μου αποφάσισα να βγω από την κρυψώνα μου, τώρα πλέον μπορώ να πάρω τα πόδια μου και να κινηθώ. Ξεκινάω λοιπόν την περιπλάνηση μου σε αυτό το νησί (που πρέπει να παραδεχτώ ότι έχει καταπληκτική πρασινάδα :P ) και δηλώνω ότι τώρα που μπορώ δεν πρόκειται να επιτρέψω στον εαυτό μου να χάσει αυτό το παιχνίδι χωρίς πρώτα να δώσει μάχη :bike:

rrmr.png


#56 Albatross

Albatross

    Gomu no Pirates member

  • Members
  • 55 posts

Posted 21 June 2008 - 23:50

Καλό το παιχνίδι μέχρι τώρα...αν και προσωπικά προτιμώ το cloak & dagger...

Όσο για το τι έκανα...δεν πρόκειται να σας πω...το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε είναι οτι βρίσκομαι στο ίδιο νησί με σας, οπότε προσοχή...

#57 SirJim

SirJim

    lurking

  • Members
  • 587 posts

Posted 22 June 2008 - 00:26

Jimakos, i will SO kill you in the next game... har har har

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.


#58 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 22 June 2008 - 01:30

One shoot, one kill.
Ποιος θα είναι ο επόμενος;
Μήπως να κτυπήσω κανένα πάπιο; :P

Συνονόματε θα ξανασυναντηθούμε!

#59 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 22 June 2008 - 12:59

Posted Image

Ήσουν άξιος αντίπαλος για να φτάσεις ως εδώ, όμως μόνο ένας μας θα παραμείνει ζωντανός. Και αυτός δεν θα είσαι εσύ.

E5VV38U.jpg


#60 Jimakos

Jimakos

    Starting... The Game!

  • Members
  • 60 posts

Posted 22 June 2008 - 14:53

Eίσαι σίγουρος για αυτό που λες;
Μου φαίνεται ότι ήδη ιδρώνεις από φόβο!
Μπας και αυτό το θρόισμα δεν ήταν απλά ο αέρας...