Οι Central Anime βγάλαν DVD και Blu Ray έκδοση της ταινίας "My conquest is the sea of stars"
Επιτέλους σε λίγο καλύτερη ποιότητα από την άλλη version που είχαν! Και με μειωμένο τον ενοχλητικό ήχο που ακουγόταν λες κι είχα μέσα κασέτα σε βίντεο!
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 17:08
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2010 - 18:12
Η ταινια my conquest is the sea of starts ειναι prequel?
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 12:11
Those Who Recapture (1-4) (Spiral Gaiden 23-26) (Untranslated?)
The Third Tiamat Battle (1-2) (Spiral Gaiden 27-28 ) (Untranslated?)
Και προσωπική συμβουλή για το τι σειρά να ακολουθήσετε για να δείτε όλο το logh :Spoiler:
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 18:17
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 18:31
Μην νομίζεις και γω έτσι το βλέπω,Εγώ πάλι το Spiral Labyrinth το βρήκα καλύτερο από το A Hundred Billion stars ενώ η ιστορία του Yang Wenli μου άρεσε αρκετά
Spoiler:
Μπορεί να μην έχει πολύ δράση άλλα είναι σαν ιστορία μυστηρίου προσπαθώντας να ανακάλυψη την αλήθεια πίσω από τον Ashby και του 730 Party.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 21:28
Εγώ πάλι το Spiral Labyrinth το βρήκα καλύτερο από το A Hundred Billion stars ενώ η ιστορία του Yang Wenli μου άρεσε αρκετά
Spoiler:
Μπορεί να μην έχει πολύ δράση άλλα είναι σαν ιστορία μυστηρίου προσπαθώντας να ανακάλυψη την αλήθεια πίσω από τον Ashby και του 730 Party.
Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 22:17
Βασικά νομίζω ότι είναι κάποια αντανακλαστική κίνηση που κάνει όταν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα να σκεφτεί, από την άλλη πάλι μπορεί ο τεράστιος εγκέφαλος που διαθέτει να του προκαλεί φαγούρα.Βασικά θυμίζει 4 επεισόδια από το A Hundred Billion stars όπου ο Kircheis είναι κι αυτός σε ρόλο ντετέκτιβ σ' ένα διαστημικό σταθμό. Φυσικά και δεν είναι άσχημα επεισόδια! Απλά διαφορετικά από τα υπόλοιπα. Κι η ιστορία γύρω από την 730 Mafia ήταν πολύ καλή ως σύνολο.
ΥΓ. Εσείς οι δύο fan του Yang Wenli εξηγείστε μου, έχει ψείρες, ξηροδερμία ή κάτι άλλο και ξύνει το κεφάλι του συνέχεια;
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 10:59
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 19:41
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2010 - 20:05
Παραθέτω την κατ' εμέ πιο ανθρώπινη σκηνή του anime:
Spoiler:
Δείτε το κόσμε, θα σας κάνει καλύτερους ανθρώπους και πιο σοφούς.
Θουκυδίδης, Μακιαβέλι, Α' Παγκόσμιος Πόλεμος, Romance of the Three Kingdoms και Ρωμαϊκή ιστορία σε ένα anime.
Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2010 - 15:40
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2010 - 23:17
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2010 - 16:07