Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Όλα τα Anime & Manga που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα!!!

• Please log in to reply
411 replies to this topic

#256 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 26 April 2010 - 20:52

Καλύτερα να πατάς Ctrl+S και να κάνεις έτσι search μια λέξη για τέτοιες περιπτώσεις για να μην χάνεσε:)

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#257 MANOS

MANOS

Anime Amateur

• Members
  • 121 posts

Posted 26 April 2010 - 20:59

Καλύτερα να πατάς Ctrl+S και να κάνεις έτσι search μια λέξη για τέτοιες περιπτώσεις για να μην χάνεσε:)

ctrl + f

Posted Image

#258 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 26 April 2010 - 21:02

Ναι αυτό.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#259 ChiXiStigma

ChiXiStigma

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 May 2010 - 20:54

Γεια σας, το προηγούμενο καλοκαίρι (αν θυμάμαι καλά) είχα δει στο cine plus ή στο prisma plus κάποια επεισόδια από μια anime σειρά η οποία προβάλονταν μεταμεσονύκτια (δεν ξέρω αν συνεχίζει γιατί δεν έχω τηλεόραση πια) και είχε το τετράγωνο σηματάκι, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15 ετών. Το όνομα της σειράς ήταν Ιαπωνικό και δεν μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα, έχω φάει τον κόσμο για να την βρω, αλλά τίποτα, τσέκαρα την λίστα που έχετε πολύ επιμελώς δημιουργήσει, αλλά νομίζω πως δεν βρίσκεται μεταξύ αυτών. Αυτά που θυμάμαι από τα λίγα επεισόδια, που είχα δει, είναι τα εξής: Ήταν ένας τύπος, ο οποίος κατευθύνονταν προς ένα δάσος, όπου συνέβαιναν διάφορα περίεργα, οι άνθρωποι μετατρέπονταν σε τέρατα, κάποια στιγμή έφτασε σε ένα χωριό, όπου τον φιλοξένησαν στο σπίτι τους ένας ηλικιωμένος και η κόρη του. Αργότερα ανακάλυψε πως η κοπέλα ήταν μάγισα ή κάτι τέτοιο και μετέτρεπε τους ανθρώπους σε τέρατα, τους έλεγχε σαν να ήταν υπνοτισμένοι ή κάτι τέτοιο. Μαζί με αυτόν το τύπο, ο οποίος παρεπιπτόντως είχε ένα σπαθί με το οποίο σκότωνε όλα αυτά τα τέρατα, ήταν και ένας άλλος τον οποίο είχε βρει έξω από το δάσος. Όλα αυτά διαδραματίζονταν σε ένα φανταστικό μεσαιωνικό περιβάλλον, είχε πολύ splatter (αν θυμάμαι καλά), και μάλλον περιστρέφονταν γύρω από τέτοιου είδους θεματολογία, μάγισες και λοιπά τέρατα. Η περιγραφή δεν νομίζω πως ταιριάζει με κάποια από τις σειρές στην λίστα.

Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να μου πείτε ποιο είναι το όνομα της σειράς, ή έστω να μου προτείνετε μια παρόμοια (όχι το Berserk).

#260 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 May 2010 - 21:08

Το d-gαy...εε..d-grαy man εννοεις. Ναι το βαζε κατα τις 1 με 2 μετα τα μεσανυχτα. 4 επεισοδια στη σειρα. Εβλεπα λιγο αλλα η ωρα ηταν απαγορευτικη για να το απολαυσεις,περαν του καυσωνα.

#261 ChiXiStigma

ChiXiStigma

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 23 May 2010 - 21:18

Το d-gαy...εε..d-grαy man εννοεις. Ναι το βαζε κατα τις 1 με 2 μετα τα μεσανυχτα. 4 επεισοδια στη σειρα. Εβλεπα λιγο αλλα η ωρα ηταν απαγορευτικη για να το απολαυσεις,περαν του καυσωνα.

Πω πω, απίστευτο καλά είμαι πολύ βλάκας, το τσέκαρα στο YouTube και δεν μου φάνηκε σαν να ήταν αυτό και έτσι απλά το αγνοούσα όπου και να το έβλεπα, μάλιστα ήταν και από τα πρώτα που βρήκα μέρες πριν. Αντί να βάλω το opening να δω αν είναι αυτό, έβαλα ένα ότι να'ναι video.
Thanks man, θα στο χρωστάω αιώνια.

#262 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 24 May 2010 - 15:00

Εχει βγει και το higashi no eden (eden of the east) απο το fansub group των anime-awmn :)

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#263 crazyBoyMangaFun

crazyBoyMangaFun

Starting...

• Members
  • 20 posts

Posted 18 June 2010 - 17:40

ενδιαφέρομαι για κάποια ελληνικά manga καλό θα ήταν να λέτε και τα links αυτά τα group-άτομα δεν μπορώ να τα βρώ με τίποτα:Mouble Team, PicolloE,Eru,Rende,Izο,GreekMangaWorld

#264 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 18 June 2010 - 19:09

Εχει βγει και το higashi no eden (eden of the east) απο το fansub group των anime-awmn :)

Επίσης,πάλι απο τους anime-awmn ,έχει ξεκινήσει το Higurashi No Naku Koro Ni και έχουν βγει τα 4 πρώτα επεισόδια.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#265 Gotten

Gotten

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 20 June 2010 - 04:58

Πρωτα απ' ολα συγχαρητηρια για την λιστα αυτη!!!

Ψαχνω εδω και λιγο καιρο ενα anime που ειχα δει καποια στιγμη γυρω στο 1998-2002.
Βαζω μεγαλο χρονικο διαστημα γιατι πραγματικα δεν θυμαμαι.

Επισης,δυστυχως δεν θυμαμαι ουτε το καναλι.
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι ταινια.

Λοιπον,η ιστορια εχει ως εξης

Το σκηνικο ειναι σε ενα πλανητη(δεν ξερω αν ειναι η γη) οπου υπαρχει πολεμος μεταξυ μηχανων και ανθρωπων.

Οι πρωταγωνιστες ειναι δυο αδελφια,ενα κοριτσι και ενα αγορι,τα οποια εχουν καποιες "δυναμεις" τισ οποιες χρησιμοποιουν για να γειρουν την ζυγαρια υπερ των ανθρωπων.

Η δυναμη τους ειναι να σημαδευουν κατι και να το ανατιναζουν(ετσι νομιζω).

Τα δυο παιδια εχουν μια μεντορα η οποια ειναι μηχανη και μοιαζει με ninja.

Στο τελος ο πλανητης καταστρεφεται και τα 2 αδελφια φευγουν απο τον πλανητη με ενα διαστημοπλοιο σε αναζητηση καινουριου πλανητη οπου θα μπορεσουν να ζησουν.

Λοιπον,αυτα ειναι ολα οσα ξερω και θυμαμαι για το συγκεκριμενο anime.
Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι ευγνωμων.

#266 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 June 2010 - 06:10

Υπαρχει στη λιστα και λεγεται 'στον αστερισμο της ανδρομεδας'.
Στην ελλαδα κυκλοφορησε σε βιντεο στα μεσα του 80.

#267 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 22 June 2010 - 20:51

άκυρο~

παίχτηκε και στην ελλάδα από το Disney Channel, μεταγλωτισμένο και το anime Stich!. (αυτό το conn-x TV XD)

ορίστε και το link από το AniDB.

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6055

#268 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 23 June 2010 - 13:22

Έχω αρκετούτσικα updates να κάνω.Thanks για τις συνεισφορές σας.Αλλά μόλις βρω κάπως χρόνο γιατί θα μου πάρει καμιά ημερούλα για να κάνω πλήρες και σωστό update.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#269 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 25 June 2010 - 17:37

Υπαρχει στη λιστα και λεγεται 'στον αστερισμο της ανδρομεδας'.
Στην ελλαδα κυκλοφορησε σε βιντεο στα μεσα του 80.

Που ακριβώς το έχω γιατί δεν το βρίσκω.Μήπως το έχω μόνο με το αγγλικό όνομα;Πες μου για να το συπληρώσω plz:)

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#270 spartankid

spartankid

LALA-RU

• Members
  • 138 posts

Posted 25 June 2010 - 17:41

Andromeda Stories ( Andromeda Stories / Πλανήτης Ανδρόμεδα ) [ + ]

Είναι στις ταινίες και η ονομασία του στα ελληνικά είναι στον Αστερισμό της Ανδρομέδας (Ελληνικό vhs cover).
Posted Image