Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Όλα τα Anime & Manga που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα!!!

• Please log in to reply
411 replies to this topic

#226 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 11 December 2009 - 23:42

Δεν ηξερα οτι κανεις χρηση απαγορευμενων ουσιων χιχιχι.
Αnyway τα λεμε γτ δεν μπορω να τρολλαρο γ ολη την διαρκiα της νυχτας..c ya!!

Edited by croco~boy, 12 December 2009 - 10:20.

Posted Image

#227 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 December 2009 - 00:23

Τake it easy guys. :bahhh:

Crocodile21 δεν σου απαγόρευσε κανείς να πεις την γνώμη σου, άλλα έχε υπόψιν σου ότι με βάση αυτά που λες οι άλλοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Και όταν μιλάς με βεβαιότητα για anime τα οποία δεν έχεις δει, ας πούμε ότι δεν δίνεις στον άλλο αφορμή για να αξιολογήσει αυτά που λες ως αξιόπιστα και σοβαρά. Kαι όχι τα preview κάθε άλλο παρά ενδεικτικά είναι για το σύνολο μιας σειράς.

Επίσης το ότι κάποιος σου ζητάει να αιτιολογήσεις μία γνώμη σου δεν είναι ούτε ανάκριση ούτε λόγος για να γίνεσαι εριστικός. Μπορείς απλά να στηρίξεις με επιχειρήματα την άποψή σου. Αν δεν μπορείς να το κάνεις καλό θα ήταν να την επανεξετάσεις και να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς. Με αυτόν τον τρόπο θα εκτίθεσαι λιγότερο.

Πληροφοριακά το να φέρεσαι ως (υπερβολικά) παθιασμένος anime fan όταν είσαι όντως (υπερβολικά) παθιασμένος anime fan δεν είναι trolling.

Συνεχίστε με ηρεμία παρακαλώ:knock-knock:

#228 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 12 December 2009 - 12:40

Crocodile21 και εγώ απόαυτά τα λίγα που έχω δεί,ταπεινά έρχομαι και λέω ότι απαράδεχτο ήταν το Dragonball,Z,GT...

Προσωπικά,οι σειρές στο μέλλον και με τα ρομπότ δεν μου άρεσαν ποτέ.Αυτό τον χώρο του μέλλοντος που γενικώς βγάζουν από την φαντασία τους οι μαγκάκα εγώ των θεωρώ ανούσιο γιατί απλά δεν μου αρέσει το κόσεπτ ρε παιδί μου.

Πώς να το κάνουμε.

Άλλες σειρές που έβελεπα ήταν sailor moon,card captor sakura, digimon κλπ.Όλες αυτές τις σειρές εγώ τις θεωρώ αξιόλογες.Υπάρχουν όμως σειρές οι οποίες ξέρω ότι είναι καλές αλλά εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου και αν τις δώ θα τις αφήσω από την πρώτη στιγμή(Αυτές με τα μέχα).

Ξέρω άτομα από εδώ μέσα που είναι μεγάλοι φάν αυτών των άνιμε και γενικώς έχω ακούσει αναφορές από αυτους για το τί ωραία κλπ κλπ.

Αυτό είχε αναφερθεί και αλλού,αλλά μην είμαστε στενόμυαλοι.Τό ότι δεν μας αρέσει μια σειρά και δεν τι βλέπουμε δεν σημαίνει ότι η σειρά είναι σκατά,ούτε το μικρό της δαχτυλάκι δεν φτάνει,ας το πω χοντρά "δεν έχεις το δικαίωμα" να πείς αυτή η σειρά είναι χάλια.Να πείς ότι δεν σ αρέσει ναί να το καταλάβω.

Όπως και στην μουσική,ακούς κάτι αλλά δεν σου αρέσει.Αυτό δεν αποκλείει ότι το συγκρότημα δεν ξέρει να παίζει μουσική.Γιατί έχω ακούσει πολλούς να το λένε αλλά αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Θέλω να πώ ποτέ μην κρίνεις ένα βίβλιο από το εξώφυλλο του.Αλλά όταν το κρίνεις κρίνε το λογικά.

Εγώ πάλι εντυπωσιάζομαι που η Ελλάδα έχει δείξει τόσα άνιμε και Όβα και πουλάει ακόμα τόσα μάνγκα.
Ένα μεγάλο μπράβο :riiight:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#229 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 12 December 2009 - 13:55

Απλος ειπα οτι τα αλλα ειναι απαραδεκτα γτ πολυ απλα δεν μ αρεσουν κ το ξανα λεω οτι ηταν η δικια μ γνωμη, μπορει αλλα ατομα να τς αρεσουν αλλα σχετικα με εμενα δεν μ αρεσαν!:nosey:

Posted Image

#230 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 December 2009 - 21:38

Δεν ειναι ολες οι σειρες για ολες τις ηλικιες. Και εγω οταν εβλεπα σειρες που μου αρεσαν 5 χρονων, τις περισσοτερες τωρα δε θα μπορουσα να τις δω.

Τωρα το καναλι Κρητη TV, προβάλει τη δημοφιλη σειρα του 1973 Demetan το βατραχάκι. Δεν την ειχα δει μικρος. Ειδα ενα επεισοδιο και σου λεω πως ενα μικρο παιδι αν την δει θα παθει καταθλιψη. Ο πρωταγωνιστης ειναι τοσο παθητικος και ολοι τον κοροιδευουν.

Με το Dragon Ball το παιδι κινδυνευει να γινει υπερκινητικο και παρορμητικο, ενω με το Demetan καταθλιπτικό.

δες εισαγωγή, τραγουδα η Mitsuko Horie, τοτε 16 χρονών (!)

[media]http://www.youtube.com/watch?v=HEhCWN2Y8D0&feature=related[/media]
απλά έχε υπ'όψιν πως:

You'll notice from the above that most of the writers are locally based, but the German angle brings about its own revelations, notably in Josef Gohlen's 'Suspect, Yet Successful: Anime's Way Onto German Television', which looks at how Japanese/German/Austrian collaborations such as Vicky the Viking (1972-74) and The Adventures of Maya the Bee (1975) came about, and how Europeans were consuming Japanese animation long before Katsuhiro Otomo's Akira hit Western markets.

http://www.midnighteye.com/books/4-anime-books.shtml

Οπότε εδώ υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της Ευρωπαικής και της Αμερικάνικης και εμπορικότερης σκοπιάς για το τι ειναι anime και τη ειναι τηλεοραση γενικα.

Μη νομιζεις ομως πως ειναι κατι καινουργιο και ουτε αρχισε με την ελευση της ιδιωτικης τηλεορασης. Ηδη αναγεται στη δεκαετια του 70 και την αντιπαλοτητα ΕΙΡΤ και ΥΕΝΝΕΔ

#231 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 15 December 2009 - 02:53

Έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό λόγο δουλειάς,cosplay και διάφορων άλλων υποχρεώσεων.Απλά δίνω 'σημάδι ζωής' ότι είμαι εδώ και θα κάνω τις απαραίτητες προσθήκες μόλις ευκαιρήσω,πιθανότα με τον νέο χρόνο.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#232 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 December 2009 - 21:29

Απλά για τη σειρά Kerroko demetan, πρόσθεσε και τον ελληνικό τίτλο, "το βατραχάκι και οι φίλοι του", όπως περιγράφεται στο ΚΡΗΤΗ tv. Μπροστά στο λαικισμό και στη μαζικοποίηση του dragonball και του συναφιού του, πρέπει η λίστα να συνεχίζεται και να εμπλουτίζεται. Μόνο έτσι θα διατηρήσουμε την εθνική μας κληρονομιά.

Edited by iristella, 07 February 2010 - 21:46.
greeklish converted

#233 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 February 2010 - 20:37

μπορείς να προσθέσεις και το Paradise kiss το οποίο παίχτηκε στο cine plus.

#234 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 20 February 2010 - 02:52

Δεν πήρα χαμπάρι πως πέρασαν 6 μήνες με τόσα που έτρεχαν και τρέχουν στην ζωή μου.Οπότε όπως είναι λογικό μαζεύτηκε αρκετό υλικό για να προσθέσω το οποίο παραθέτω παρακάτω.Ευχαριστώ όλους όσους παρέθεσαν πληροφορίες και στα δύο fora που υπάρχει το θέμα για μεγαλύτερη πληρότητα. Πριν τα updates όμως να αναφέρω κάτι άλλο αξιοσημείωτο το οποίο δεν γνωρίζω αν ισχύει.Κοιτόντας κανείς το ακόλουθο link

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Channel#Animation_Series

μπορεί να δει ότι είναι στα σχέδια του Star Channel να φέρει τις ακόλουθες σειρές στην χώρα:

Air
Casshern Sins
Powerpuff Girls Z
Witchblade

Εμένα προδωπικά μου φένετε υπερβολικά δύσκολο να πιστέψω ότι θα έφερνε τόσο όριμες σειρές (εκτός PGZ προφανώς) στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα.Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω;Ακολουθούν τα updates.Αύριο θα γίνει update και στο άλλο μεγάλο θέμα που συντηρώ που αφορά όλα τα RPGs παρούσας γενιάς κονσολών.

Anime που προβλήθηκαν στην Ελλάδα

Σειρές:
Alice in Wonderland ( Fushigi no Kuni no Alice / Η Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων ) [ Πρίσμα+ ]
Brother, Dear Brother ( Onii-sama e... / Onii-sama e...) [ NET ]
Paradise Kiss ( Paradise Kiss / Paradise Kiss ) [ Cine+ ]
The Story of Cinderella ( Cinderella Monogatari / Η Σταχτοπούτα ) [ + ]

Ταινίες:
Farewell to Space Battleship Yamato: In the Name of Love ( Saraba Uchuu Senkan Yamato: Ai no Senshitachi / Farewell to Space Battleship Yamato: In the Name of Love ) [ ΥΕΝΕΔ ]

===

Anime που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα σε VHS/DVD με ελληνικούς υπότιτλους ή μεταγλωττισμένα στα ελληνικά

VHS:

Μεταγλωττισμένα:

Ταινίες:
Cyborg 009 ( Cyborg 009 / Cyborg 009 )
Nausicaa of the Valley of the Wind ( Kaze no Tani no Nausicaa / Η Ναυσικά της Κοιλάδας των Ανέμων )

DVD:

Υποτιτλισμένα:

Ταινίες:
Yu-Gi-Oh!: The Movie ( Yu-Gi-Oh! Duel Monsters: Hikari no Pyramid / Yu-Gi-Oh!: The Movie )

OVA:
Halo Legends ( Halo Legends / Halo Legends )

===

Ελληνικά Anime Fansubs

Σειρές:
11eyes ( 11eyes / 11eyes ) [ Eternal Light ]
Aria the Animation ( Aria the Animation / Aria the Animation ) [ Anime.Awmn ]
Beyond the Heavens ( Souten Kouro / Souten Kouro ) [ Anime.Awmn & SS-Anime ]
Canaan ( Canaan / Canaan ) [ SS-Anime ]
Electromagnetic Girlfriend ( Denpa Teki na Kanojo / Denpa Teki na Kanojo ) [ Eternal Light ]
Elfen Lied ( Elfen Lied / Elfen Lied ) [ AnimeCult ]
Fairy Tail ( Fairy Tail / Fairy Tail ) [ AnimeClipse / Animearth ]
Full Metal Panic! The Second Raid ( Full Metal Panic! The Second Raid / Full Metal Panic! The Second Raid ) [ Anime.Awmn ]
Guin Saga ( Guin Saga / Guin Saga ) [ AncientMariner ]
Hi no Tori ( Hi no Tori / Hi no Tori ) [ Anime.Awmn ]
Honey & Clover 2 ( Hachimitsu to Clover 2 / Honey & Clover 2 ) [ Anime.Awmn ]
Kiba ( Kiba / Kiba ) [ Anime.Awmn / Eternal Light ]
Kino's Journey: The Beautiful World ( Kino no Tabi: The Beautiful World / Kino no Tabi: the Beautiful World ) [ AncientMariner ]
Kurokami the Animation ( Kurokami the Animation / Kurokami the Animation ) [ SS-Anime ]
Kurozuka ( Kurozuka / Kurozuka ) [ Eternal Light ]
Mobile Suit Gundam Seed ( Kidou Senshi Gundam Seed / Mobile Suit Gundam Seed ) [ Eternal Light ]
Neon Genesis Evangelion ( Shinseiki Evangelion / Neon Genesis Evangelion ) [ AnimeFiury ]
Nyan Koi! ( Nyan Koi! / Nyan Koi! ) [ Eternal Light ]
Reaching You ( Kimi ni Todoke / Kimi ni Todoke ) [ Eternal Light ]
Robin Hood's Big Adventure ( Robin Hood no Daibouken / Robin Hood no Daibouken ) [ AnimeClipse ]
School Days ( School Days / School Days ) [ AnimeCult ]
Texhnolyze ( Texhnolyze / Texhnolyze ) [ Eternal Light ]
Tokyo Magnitude 8.0 ( Tokyo Magnitude 8.0 / Tokyo Magnitude 8.0 ) [ Eternal Light ]
UFO Robo Grendizer ( UFO Robo Grendizer / UFO Robo Grendizer ) [ AnimeClipse ]

TV Specials:
Bavel's Book ( Bavel no Hon / Bavel no Hon ) [ AncientMariner ]
Dragon Ball Z: Bardock: The Father of Goku ( Dragon Ball Z: Tatta Hitori no Saishuu Kessen: Freezer ni Idon da Z Senshi Son Gokuu no Chichi / Dragon Ball Z: Bardock: The Father of Goku ) [ Anime αλά Ελληνικά ]

OVA:
Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark ( Dogs: Stray Dogs Howling in the Dark / Dogs: Bullets and Carnage ) [ Eternal Light ]
Final Fantasy VII: Last Order ( Final Fantasy VII: Last Order / Final Fantasy VII: Last Order ) [ AncientMariner ]
Letter Bee: Light and Blue Night Fantasy ( Tegami Bachi: Hikari to Ao no Gensou Yawa / Letter Bee: Light and Blue Night Fantasy ) [ AncientMariner ]
Munto ( Munto / Munto ) [ AncientMariner ]
R.O.D: Read or Die ( R.O.D: Read or Die / R.O.D: Read or Die ) [ AncientMariner ]
Rurouni Kenshin: Reflection ( Rurouni Kenshin: Seisouhen / Rurouni Kenshin: Seisouhen ) [ Anime.Awmn ]
Saint Seiya: The Lost Canvas: Meiou Shinwa ( Saint Seiya: The Lost Canvas: Meiou Shinwa / Saint Seiya: The Lost Canvas ) [ Eternal Light ]
Tsubasa Shunraiki ( Tsubasa Shunraiki / Tsubasa Shunraiki ) [ Eternal Light ]
Tsubasa Tokyo Revelations ( Tsubasa Tokyo Revelations / Tsubasa Tokyo Revelations ) [ Eternal Light ]

ONA:
Psychic Academy ( Psychic Academy Aura Banshou / Psychic Academy ) [ AncientMariner ]

Ταινίες:
Arcadia of my Youth ( Waga Seishun no Arcadia / Space Pirate Captain Harlock: Arcadia of my Youth ) [ AnimeClipse ]
Bleach: Memories of Nobody ( Bleach: Memories of Nobody / Bleach: Memories of Nobody ) [ AnimeClipse ]
Candy Candy: The Call of Spring ( Candy Candy: Haru no Yobigoe / Candy Candy: The Call of Spring ) [ Labrokratis ]
Captain Harlock: Mystery Of The Arcadia ( Uchuu Kaizoku Captain Harlock: Arcadia-gou no Nazo / Captain Harlock: Mystery Of The Arcadia ) [ Labrokratis ]
Cowboy Bebop: Knockin` on Heaven`s Door ( Cowboy Bebop: Tengoku no Tobira / Cowboy Bebop: The Movie ) [ Anime.Awmn ]
Dante's Inferno ( Dante's Inferno / Dante's Inferno ) [ GMTeam ]
Dragon Ball Z: Cooler`s Revenge ( Dragon Ball Z: Tobikkiri no Saikyou Tai Saikyou / Dragon Ball Z: Cooler's Revenge ) [ AnimeClipse ]
Dragon Ball Z: Lord Slug ( Dragon Ball Z: Super Saiyajin da Songokuu / Dragon Ball Z: Lord Slug ) [ AnimeClipse ]
Dragon Ball Z: The Tree of Might ( Dragon Ball Z: Chikyuu Marugoto Chou-Kessen / Dragon Ball Z: The Tree of Might ) [ AnimeClipse ]
Farewell to Space Battleship Yamato: In the Name of Love ( Saraba Uchuu Senkan Yamato: Ai no Senshitachi / Farewell to Space Battleship Yamato ) [ Labrokratis ]
First Squad: The Moment of Truth ( First Squad: The Moment of Truth / First Squad: The Moment of Truth ) [ AncientMariner ]
Franz Kafka`s A Country Doctor ( Inaka Isha / Franz Kafka`s A Country Doctor ) [ AnimeClipse ]
Genius Party Beyond ( Genius Party Beyond / Genius Party Beyond ) [ AncientMariner ]
Ghost in the Shell ( Koukaku Kidoutai / Ghost in the Shell ) [ Athas62 / Ōkami ]
Howl's Moving Castle ( Howl no Ugoku Shiro / Howl's Moving Castle ) [ AncientMariner / Anime.Awmn ]
Jin-Roh: The Wolf Brigade ( Jin-Roh / Jin-Roh: The Wolf Brigade ) [ Anime.Awmn ]
Memories ( Memories / Memories ) [ Anime.Awmn ]
My Beautiful Girl Mari ( Mari to Ita Natsu / Mari Iyagi ) [ Ōkami ]
Naruto: Guardians of the Crescent Moon Kingdom ( Naruto: Dai Koufun! Mikazuki-jima no Animal Panic Datte ba yo! / Naruto: Guardians of the Crescent Moon Kingdom ) [ AncientMariner ]
Paprika ( Paprika / Paprika ) [ Anime.Awmn ]
Ponyo on the Cliff by the Sea ( Gake no Ue no Ponyo / Ponyo on the Cliff by the Sea ) [ Anime.Awmn ]
Storm Riders: Clash of Evils ( Storm Riders: Clash of Evils / Storm Riders: Clash of Evils ) [ GMTeam ]
The Girl who Leapt through Time ( Toki o Kakeru Shoujo / Toki o Kakeru Shoujo ) [ AncientMariner ]
Vampire Hunter D [ Alucard ]
vampire Hunter D: Bloodlust ( vampire Hunter D: Bloodlust / vampire Hunter D: Bloodlust ) [ Can-Can ]
Wonderful Days ( Sky Blue / Wonderful Days ) [ AncientMariner ]
XxxHolic: A Midsummer Night`s Dream ( XxxHOLiC: Manatsu no Yo no Yume / XxxHolic: A Midsummer Night`s Dream ) [ Anime.Awmn ]

===

Manga που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα

Berserk ( Berserk / Berserk )
Cafe Occult ( Cafe Occult / Cafe Occult ) [ Manhwa ]
Fruits Basket ( Fruits Basket / Fruits Basket )
Grimms Manga ( Grimms Manga / Grimms Manga )

===

Ελληνικά Manga Scanlations

Dragonball-Chapter 1-24 [ Anathemanga ]
+Chapter Updates

===

Links

*[ AnimeCult ] - > www.animecult.info

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#235 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 20 February 2010 - 02:58

συγνώμη για την οφ τόπικ παρέμβαση αλλά σχετικά με το ΣΤΑΡ το ερώτημα δεν είναι το αν και τι θα φέρει στην Ελλάδα,ούτε καν το πότε.αυτό που θα έπρεπε να ανρωτιώμαστε είναι την ώρα που θα τα δείξει.γιατί αν μιλάμε για μετά τις 5 το πρωί τότε καλύτερα θα ήταν να μην τα δείξει και καθόλου..λέω εγώ
γιατί αλλιώς οι μόνοι που θα τα δούμε είμαστε εμείς οι λίγοι τυχεροι που τα ξέρουμε και τα αγαπούμε
αν ναι και κάτι άλλο ακόμα :gn2:

#236 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 20 February 2010 - 06:29

H wikipedia δεν είναι αξιόπιστη, μη δίνετε σημασία αν δεν επιβεβαιώσετε κάτι από το επίσημο site του καναλιού.

Edited by Babba, 21 February 2010 - 08:25.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#237 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 20 February 2010 - 23:41

Τις powerpuff girls υποτίθεται πως θα τις έφερναν την περασμένη ή προπερασμένη τηλεοπτική σεζόν. Είχαν δείξει νομίζω σε κάποιο trailer αποσπάσματα της σειράς, αλλά πέρα από αυτό δεν παίχτηκε ποτέ κάποιο ολοκληρωμένο επεισόδιο.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#238 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 posts

Posted 21 February 2010 - 10:41

^^Αν θυμαμαι καλα ειχε δημιουργηθει προβλημα σχετικα με το ποσο που θα επρεπε να καταβαλει το Star (το οποιο γενικοτερα προτιμα να μην ξοδευει πολλα χρηματα για κιν. σχεδια) κ ετσι προτιμηθηκε κατι αλλο στην θεση του!! (πηγη μου ειναι μια φιλη μου φανατικη τα powerpuff girls κ σοορυ για την συνεχισει του οφ-τοπικ!!:hiding_something:)

sigpic10697_5.gif

#239 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 21 February 2010 - 12:33

Σήμερα ξεκίνησε να προβάλεται το

Bakugan Battle Brawlers ( Bakugan Battle Brawlers / Μπάκουγκαν ) [ Alter ]

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#240 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 February 2010 - 19:53

ναι το έβλεπα και εγώ καλό φάνηκε φορτομένο με κλισέ ωστόσο.