Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Γάτες και γάτοι!!!!


  • Please log in to reply
279 replies to this topic

#256 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 24 November 2010 - 21:30

και προσοχη στη μεταφορα της γατας, μη την παθετε οπως ο κυριος

[media]http://vimeo.com/1955248[/media]


Petran ειχα φρικαρει οπως ο τυπος στο βιντεο μεχρι να μπαινει στην τσαντα μεταφορας ησυχα...Ευτυχως εμαθα πως πρεπει να ειναι ανοιχτη κοντα της συχνα ωστε να μην την θεωρει κατι κακο ή τιμωρια...και ετσι ησυχασα.

iristella αν κρινω απο τις εικονες που ανεβασες δεν βλεπω να εχω πολλη ζωη μπροστα μου:deadga6:

QueenofHearts Απο μικρο το ταιζω 3 φορες την ημερα αλλα δεν της παιρνω το μπολακι γιατι τελειωνει το φαι σε κλασματα δευτερολεπτου.Για ποιον λογο να της το παιρνω??Σημερα το πρωι που ελειπα ειχε ανεβει στο τραπεζι και ετρωγε γαλατοπιτα:mador2:Το απογευμα ανεβηκε 300 φορες στον νεροχυτη και δοκιμασα αυτο που ειπε η Tomodachi2,δηλαδη να την μαλωνω με μηη οταν ανεβαινει και αφου ανταποκρινεται να την ανταμειβω με λιχουδια.Αυτο δεν την σταματησε και παραλληλα οταν την καταλαβαινα εφευγε και ερχοταν να μου νοιαουριζει[κατι που δεν εκανε πριν]:frozen:...Ταυτοχρονα διαβαζα και δικαιο,Πραγματικα δεν την παλευω αλλο....

Edited by specialistas4, 25 November 2010 - 23:34.

Posted Image

#257 QueenofHearts

QueenofHearts

    Royalty

  • Members
  • 577 posts

Posted 25 November 2010 - 15:42

Τα'χουμε μπλέξει με τα φύλα! Είναι η Tomodachi! χαχα! Θα σου έλεγα να μην συνεχίσεις αυτό το μη/λιχουδιά. Έπεσες σε λιχούδα γάτα και μάλλον κάνει τις σκανδαλιές για να πάρει τη λιχουδιά. Είναι καμιά φορά πιο πονηρές από εμάς ή δεν καταλαβαίνουν καλά τη διαφορά μεταξύ θετικού και αρνητικού ερεθίσματος γιατί τις μπλέξαμε. Μην της δίνεις δηλαδή λιχουδιά όταν κατεβαίνει απ'τον νεροχύτη, απλά μάλωνέ την όταν ανεβαίνει γιατί αυτό που κατάλαβε αυτή είναι όχι πως το να ανέβει στον νεροχύτη είναι κακό αλλά πως αν ανέβει, της κάνεις μηηη και κατέβει θα φάει λιχουδιά.

Για όσους θέλουν να δώσουν τη γάτα τους για δώρο[media]http://www.youtube.com/watch?v=jm3dm5J5r0A&feature=player_embedded[/media]

εννοείται πως είναι χιουμοριστικό και δεν δίνουμε ζώα για δώρα

#258 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 21 April 2011 - 19:49

με το που γυρισα Θεσσαλονικη για τις διακοπες, βρεθηκαμε ξαφνικα με 10 γατακια.4 τα εχουμε στο σπιτι απο μια γνωστη εδω και χρονια αδεσποτη γατα που την φεραμε απο Χαλικιδικη μιας και εκει ξεπαστρευτηκαν ολες οι γνωστες γατες (κρυο, φυτοφαρμακα, ατυχηματα,αρρωστιες κλπ) και τα αλλα 6 τα παρατησε καποιος στη γειτονια :(

ειναι 5 κανελια και ενα ασπρο με μαυρες βουλες. Μαλλον θα ηταν απο δυο γεννες τα γατια.


Δεν ξερω τα 6 γατια τι να τα κανω. Τα εβαλα στην ταρατσα σε ενα κουτι με λιγο γαλα. Ειναι λιγον εβδομαδων. Θα τα ταισω για λιγο αλλα αν τα κατεβασω κατω θα τα σκοτωσει κανας γατος.

Τουλαχιστον να μεγαλωσουν λιγο ακομα. Ε ρε που μπλεξαμε....

δεν μου αρεσει να βλεπω γατια και αλλα ζωα να αποθνησκουν.

12 γατια ειναι πολλα για ενα διαμερισμα (εχουμε και αλλη μια 8 μηνων, μεχρι να φερει ο πατερας μου την αλλη....)

#259 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

    Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

  • Members
  • 316 posts

Posted 21 April 2011 - 19:58

Εγώ έχω 2 σκυλιά και 4 γατιά!:hihi2: Θέλει κανείς??

#260 Pirate Luffy

Pirate Luffy

    Mein König

  • Members
  • 331 posts

Posted 18 May 2011 - 20:49

Youtube Video

Posted Image

#261 CuBi

CuBi

    Trailblazer

  • Members
  • 169 posts

Posted 20 May 2011 - 05:58

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image

Σας παρουσιάζω την Γιούκι (ναι ξέρω -- το όνομα φαντάζει κλισέ round these parts ^^!). Αυτό το υπέροχο πλάσμα, 2μισι χρόνια μαζί μου και από μικρό γατάκι, το βρήκα νεκρό από φόλα τον Σεπτέμβριο έξω από το σπίτι μου. Το χειρότερο; Ήταν στην ανάρωση από μια ξαφνική αρρώστεια που παρα λίγο να την σκοτώσει, αλλά θα τα κατάφερνε. Η κτηνίατρος μου είχε πει να ήμουν έτοιμος για όλα... 2 βδομάδες μετά, η Γιούκι κέρδισε την ασθένεια αλλά η προετοιμασία μου δεν πήγε τσάμπα...

Ακόμα και ως μεγάλος, πολύ μεγάλος φίλος των αιλουροειδών τσέπης, σε βαθμό υστερίας θα μπορούσα να προσθέσω, νομίζω θα μου πάρει πολλά χρόνια μέχρι να ξαναποφασίσω οι σχέσεις μου με τις γάτες να είναι κάτι πιο προσωπικό από απλά να βλέπω στον δρόμο, να φωνάζω AWWW SO CUTE και να χαιδεύω... Κι αυτό φυσικά το κάνω ανελειπώς.

Δεν θα πω τίποτα από τα κλισέ "οι άνθρωποι είναι πιο ζώα κι από ζώα, τους αξίζει να πεθάνουν κι αυτοί" και τέτοια. Οι πράξεις των ανθρώπων μερικές φορές δεν χρειάζονται συστάσεις ή βρισίδια. Απλά παρατηρείς, και ντρέπεσαι. Παρατηρείς και αναρωτιέσαι τι εννοούμε με το "είσαι ζώο" και το πόσο ίσως τέτοιες καθημερινές εκφράσεις αντανακλάνουν την έλλειψη σεβασμού που έχουμε για οτιδήποτε δεν ανήκει στα άμεσα ανθρώπινα ενδιαφέροντα...

Μόνο κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να πει κάποιον άλλον "ζώο" με σκοπό να τον υποτιμήσει θα μπορούσε ποτέ να ρίξει φόλα. Και ας έρθει μετά να μου εξηγήσει τι ακριβώς διαχωρίζει τον ίδιο από το ζώο, ποιες αυτάρασκες, τελείως εγωκεντρικές, ανόητες, οπισθωδρομικές, κομπλεξικές ανάγκες τον οδηγούν στο να νιώσει αυτή την ανάγκη να νιώσει ανώτερος, να νιώσει ξεχωριστός. Εκεί πάντα ακούς τα «καλύτερα»...

On a ligther note:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=AAfpq6EPKck[/YOUTUBE]

Από τις καλύτερες cyberculture παρωδίες που έχω δει ΚΑΙ διακωμωδεί και τους Metallica το λιγότερο περίτεχνα.

Edited by CuBi, 20 May 2011 - 06:07.

Posted Image

#262 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 04 June 2011 - 12:11

Φίλε Cubi,έχω ακούσει δεκάδες ιστορίες σαν την δική σου και κάθε φορά φρικάρω και λυπάμαι για το χάλι των ανθρώπων.:bahhh:Κατανοώ και τον θυμό και την αγανάκτησή σου.Κάποια στιγμή η κοινωνία πρέπει να πάρει μέτρα και να αλλάξει νοοτροπία.

Τέλος πάντων,πάρτε μία σημερινή φώτο της γάτας μου,για να αρχίσει καλά η μέρα.
Spoiler:


edit:Ξέχασα να αναφέρω ότι το πρόβλημα με την εκπαίδευση της μικρής,λύθηκε πριν 2 μήνες,μετά από μεγάλη ταλαιπωρία.Τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα,είναι άψογη σε όλα.Ευχαριστώ πολύ όσους βοήθησαν!

Edited by specialistas4, 04 June 2011 - 12:17.

Posted Image

#263 MisaYoshiko

MisaYoshiko

    Anime Professional

  • Members
  • 792 posts

Posted 30 June 2011 - 10:59

Πριν λιγες εβδομαδες βρηκα στο κεντρο της ομονοιας τα 2 γατακια της φωτογραφιας.

Spoiler:


Απο τοτε απλα δεν εχουν σταματησει οι περιπετειες...καταρχην ειχαν και τα 2 εναν ιο στα ματια και δεν εβλεπαν. πηραν 4 διαφορετικες αντιβιωσεις, κατι το οποιο δε με βρηκε συμφωνη αλλα βασιστηκα στην κτηνιατρο μου, ομως δεν ειδαμε ιδιαιτερη διαφορα. λιγες μερες μετα, το γκρι, δυστυχως ειχε σκαρφαλωσει και γλυστρισε κατω (μενω στον τριτο οροφο) και δεν επεζησε. Προχθες το βραδυ, το μαυρο, γλυστρισε και αυτο, και επεσε μεσα στον φωταγωγο.. τηλεφωνο στον ιδιοκτητη της πολυκατοικιας και καταφερα να το βρω απο που να μπω στον φωταγωγο. Η γιατρος το εξετασε, καναμε και ακτινογραφια, και εχει καταγμα στην ενωση της λεκανης με το ποδι. δεν εχει παθει κατι αλλο ευτυχως. Αυτο ομως οπως ειπε απαιτει εγχειρηση που ειναι επικινδυνη σε μωρο γατακι και επιπλεον κοστιζει 4 ψηφια του ευρω...εναλλακτικα, θα πρεπει να μεινει ενα μηνα κλεισμενο μεσα σε κλουβακι, πρακτικα σε ακινησια, για να κανει ψευδαρθρωση, θα κουτσαινει για παντα αλλα δε θα ποναει τουλαχιστον..Βεβαια η κτηνιατρος και τα φαρμακα καταφεραν να μου φανε ολο μου τον μισθο, οποτε αν καποιος μπορει να μου δανεισει για ενα μηνα ενα κλουβακι μεταφορας θα ημουν υποχρεη.

και τωρα θα εχετε ηδη σκεφτει πως γινεται 2 γατακια με διαφορα 2 εβδομαδων να επεσαν απο τον τριτο οροφο. ξερω οτι ακουγεται οτι ειμαι τελειως απροσεχτη αλλα δεν ειναι ετσι. εχω αλλη μια μεγαλη γατα που ειναι μια χαρα και δεν εχει παθει ποτε τιποτα, και η βεραντα μου εχει παντου πλεγμα και καλαμιες. αλλα οποιος εχει γατες ξερει οτι σκαρφαλωνουν πηδανε και δεν μπορεις τελικα να τις περιορισεις οσο θα θελες.

#264 plotolp

plotolp

    Anime Freak

  • Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 30 June 2011 - 12:27

και τωρα θα εχετε ηδη σκεφτει πως γινεται 2 γατακια με διαφορα 2 εβδομαδων να επεσαν απο τον τριτο οροφο. ξερω οτι ακουγεται οτι ειμαι τελειως απροσεχτη αλλα δεν ειναι ετσι. εχω αλλη μια μεγαλη γατα που ειναι μια χαρα και δεν εχει παθει ποτε τιποτα, και η βεραντα μου εχει παντου πλεγμα και καλαμιες. αλλα οποιος εχει γατες ξερει οτι σκαρφαλωνουν πηδανε και δεν μπορεις τελικα να τις περιορισεις οσο θα θελες.


Σε νιώθω. Έχω και εγώ γάτες πολλά χρόνια τώρα και είναι γεγονός πως όσο κλεισμένες και να τις έχεις θα βρουν μια μέρα την πόρτα μισάνοιχτη και θα γίνει το κακό. Ευτυχώς στο σπίτι μου έχουμε χωράφια γύρο γύρο και σουλατσάρουν όσο θέλουν χωρίς να φοβόμαστε, η πολυκατοικία πάλι είναι άλλο ζήτημα...
Πάντως συνχαρητίρια για την κίνηση σου να τα φροντίσεις και να δώσεις τόσα χρήματα στην προσπάθεια σου να τα βοηθήσεις. Εύχομαι το δεύτερο γατάκι να γίνει καλά και να είναι μαζί σου για πολλά χρόνια ακόμα!

#265 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 August 2011 - 15:23

για να ξεχασουμε τα δυσαρεστα γεγονοτα, να μια απο τις καλυτερες ιστοριες με γατες που μπορεσα να βρω. Βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα.




[media]http://www.youtube.com/watch?v=7GvTLmOv2is[/media]

και για το τραγουδι στο τελος οι στιχοι υπαρχουν εδω (κορνουαλικη προφορα)

http://www.youtube.com/all_comments?v=Kyx_sDig-Vc

#266 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

    Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

  • Members
  • 316 posts

Posted 16 August 2011 - 15:32

Η γάτα μου πριν λίγες μέρες γέννησε 6 γατάκια. :kawaii:
Στεναχωριέμαι βέβαια που όταν γίνουν περίπου 2 μηνών θα τα διώξουμε κάπου γιατί ήδη έχουμε 2 γατες και 2 σκυλιά
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#267 QueenofHearts

QueenofHearts

    Royalty

  • Members
  • 577 posts

Posted 25 August 2011 - 23:21

Στειρώστε τα βρε παιδιά! Ο κόσμος δεν χρειάζεται και άλλα αδέσποτα!! Υπάρχουν ήδη τόσα!

#268 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 July 2015 - 23:23

πηγαν περιπατο οι γονεις μου, γυρνανε και μου παν οτι βρηκαν ενα  κανελη γατο, μαλλον χτυπημενο απο αμαξι. Ειναι στο απομονωμενο μπαλκονι του δωματιου μου, καθως γραφω, μη το δουν οι αλλες γατες μας και του χιμηξουν.

Απλα ανασαινει, εχει πληγη στο μαγουλο. Του χει φυγει κομματι δερμα και φαινεται η σαρκα και αιμορραγει ελαφρα. Το τυλιξαμε με πετσετα να ζεσταθει και του βαλαμε νερο με συριγγα. Μπορει να εχει σπασει το σαγονι, δεν ξερω.

Ελπιζω να επιζησει το βραδυ  να το παμε σε κτηνιατρο αυριο.



#269 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 02 July 2015 - 01:53

Eμεις στο σπιτι μας εχουμε 5 γατες ! Το αγαπημενο μου απ 'ολα ειναι ο Μηνας ( τον λεμε ετσι επειδη το βρηκαμε 1η Απριλιου ) κοιμαται συχνα μαζι μου, του αρεσουν τα χαδια και δεν χορταινει με τιποτα ουτε ταινια να ειχε. ΤΟ παλιο μ@λ@κι@ν@ ομως συνεχεια ανεβενει επανω στο ψυγειο και αναγκαστηκα το κλεινουμε σε αλλο δωματιο για να μη διαγκωσει κανα καλωδιο και παθει τιποτα το ηλιθιο. Ενας τροπος που μπορεις να τον κατεβασεις ειναι το σαλαμι ,αν και δεν πετυχαινει παντα :sweat:.


Edited by GokussjGod, 02 July 2015 - 01:54.


#270 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 July 2015 - 14:59

τελικα δεν αντεξε. 4.30 το πρωι που σηκωθηκα, ειχε ηδη απεβιωσει. Ειχε αλλαξει πλευρα παντως. Τουλαχιστο δεν πεθανε στα σκουπιδια. Εταφη στο παρκο διπλα.

Ναι και σε μας ανεβαινουν στο ψυγειο, ιδιως με την ηλεκτρικη σκουπα, αλλα τις αφηνουμε μιας και δεν εχει καλωδια.