Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Γάτες και γάτοι!!!!

• Please log in to reply
279 replies to this topic

#91 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 12 July 2008 - 11:36

Μα τι λες @Korkogilaki είναι ΦΟΒΕΡΗ ιδέα! Σιγά το παράξενο να βγαλης την γάτα σου με λουράκι έξω αφού πολες φορες ειναι μεγαλιτερι απο καπια σκιλια!!!
Posted Image

#92 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 July 2008 - 13:02

Korkofilaki dear Πως το καταφερες??? και εγω προσπαθω να την πεισω την δικη μου να βγουμε βολτα αλλα δεν καθετε το σκασμενο. Με το που της βαζω το λουρακι δενεται κομπος επανω μου.....Κοτσιδα γινομαστε.

#93 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 13 July 2008 - 01:12

Korkofilaki dear Πως το καταφερες??? και εγω προσπαθω να την πεισω την δικη μου να βγουμε βολτα αλλα δεν καθετε το σκασμενο. Με το που της βαζω το λουρακι δενεται κομπος επανω μου.....Κοτσιδα γινομαστε.

Και εδω ειναι το λαθος σου

προσπαθω να την πεισω

Εμενα ΗΘΕΛΕ να βγει βολτα και της περασα το λουρακι, και τωρα μου ΛΕΕΙ ποτε θελει βολτα. Βασικα της περασα το λουρακι, επιασα την αλλη ακρη και ανοιξα την πορτα. Για να μαθει πρεπει να της δινεις κατι που θελει.

Τελοσπαντων, αν απλα δεν εχει συνηθισει το λουρακι, εγω θα δοκιμαζα να της το περασω και να την αφησω μονη της να γυρναει μεσα στο σπιτι χωρις να την κραταω μεχρι να συνηθισει. Και προσπαθησε να μην την τραβας με το λουρακι οσο γινεται, αστο χαλαρο η κρατα το σταθερο για να δει η γατα μεχρι που μπορει να παει. Δωσ' της και κανα μεζεδακι αμα αρχισει και καθεται φρονιμα, χαδακια, γλυκολογα κτλ. μη νομιζεις πως δεν αρεσουν στις γατες τα γλυκολογα... και πανω απ' ολα υπομονη. Ετσι και αρχισεις να φωναζεις στη γατα το εχασες το παιχνιδι. Εμενα ο γατος μου ακομα κραταει μουτρα του πατερα μου επειδη του φωναξε οταν ηταν μικρος.

#94 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 July 2008 - 02:07

Αυτο με την πορτα ομολογουμενως δεν το ειχα σκεφτει..... Θα το επιχειρησω.. Καλα γενικα με το καλο προσπαθουσα καθοτι δεν αντεχω να μαλωσω το παιδι μου....Θα την αφησω να κανει και βολτες με το λουρακι γυρω γυρω μονο ελπιζω να μην σκαλωσει πουθενα και φερει το σπιτι αναποδα.

#95 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 13 July 2008 - 10:31

Κι εγώ βγάζω βόλτα τον γάτο μου καμιά φορά! Στην αρχή δεν του άρεσε αλλά όσο σκεφτόμουν πως 9 χρόνια (τόσο ήταν όταν τον πήρα) είχε ζήσει μόνο μέσα σε σπίτια, χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ τα πατουσάκια του χώμα, τον λυπήθηκα! Δεν βγαίνουμε συχνά, μόνο όταν έχει καλό καιρό συνήθως αλλά του αρέσει!

#96 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 13 July 2008 - 15:53

Μονο οταν εχει καλο κερο....λες και εισαι αγγλια :hahaha:!!! Μα αφου στην ελλαδα 300 μερες ειναι ηλιοφανια :wis: ! Μακαρι να ειχα και εγω γατα στο σπιτι :emptyonexg1:
Posted Image

#97 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 13 July 2008 - 16:48

Μονο οταν εχει καλο κερο....λες και εισαι αγγλια :hahaha:!!! Μα αφου στην ελλαδα 300 μερες ειναι ηλιοφανια :wis: ! Μακαρι να ειχα και εγω γατα στο σπιτι :emptyonexg1:

Είναι στην Αγγλία

#98 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 July 2008 - 11:19

δηλαδή την βγάζεις βόλτα με λουράκι?

#99 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 July 2008 - 15:16

Πέρασα να postάρω μια γάτα η οποία είχε έρθει το Πάσχα στο χωριό στο σπίτι μας γιατί το αρνί της τρύπησε την μύτη η κάτι τέτοιο :P

Posted Image
phmava.php

#100 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 posts

Posted 19 July 2008 - 23:12

Δηλώνω και εγώ παντοτινή λάτρης των γατών. Μακάρι να είχα μία...

#101 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 20 July 2008 - 00:14

να και ο γατος που ειχα πριν απο 5 χρονια..
Spoiler:

αρχοντας...
μεχρι που αρχισε οριμαζει και τον αφησαμε στο χωριο να ξελαφρωσει...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#102 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 20 July 2008 - 00:14

............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:23.

#103 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 20 July 2008 - 00:18

Καλες οι γατες δεν λεω αλλα εγω προτιμω τα σκυλια.Τουλαχιστων ο σκυλος οταν γυρνας στο σπιτι σου κουναει και την ουρα.Ενω η γατα τι κανει?Τιποτα απολυτως.
Παντως εγω κατοικιδιο δεν εχω,γιατι πιστευω οτι οποιος ζει (ανθρωπος η ζωο) κλεισμενος καπου χωρις την θεληση του,κακως γινετε αυτο.:thumbdown:

Τα ζωα δεν εχουν ηθικη, και περνουν καλυτερα γι αυτο το λογο:P. Παντως δεν εχω κανενα παραπονο απο την υποδοχη που απολαμβανω απ΄τις γατες μου, ειναι εξαιρετικα εγκαρδια. Απλως πρεπει να χτσεις την κοινωνικη σχεση που εχεις μαζι τους, γιατι δεν καταπινουν την αδιαφορια αμασητη, οπως τα σκυλια.

Posted Image

#104 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 20 July 2008 - 02:37

.............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 00:22.

#105 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 July 2008 - 02:48

Off-topic? :knock-knock:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||