Tomodachi2 Ευχαριστω για την συμβουλη,θα προσπαθησω να ανταμειβω την καλη συμπεριφορα της οποτε ειναι δυνατον.
QueenofHearts[Μην ξεχασω πολυ ομορφες οι γατες σου!!] Δεν ειναι αναγκη να βαλω σιλοτειπ το βραδυ διοτι ειναι κλειστη η πορτα,δεν παει μεσα, και κοιματε μαζι μου μεχρι να ξυπνησω.Φυσικα εχω φροντισει να εχουμε παιξει ωστε να μην διαμαρτυρεται οποτε κοιματε ησυχη κατω απο τα σεντονια μου

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:Eχει αρχισει να καταλαβαινει οτι αυτο που κανει ειναι κακο και δεν το συνδεει πλεον με τον περιορισμο της σε ενα χωρο.Η αποφυγη στο να της δωσει οποιοσδηποτε να φαει κατι εκτος του φαγητου της ειχε εως αποτελεσμα να πηγαινει στην σακουλα της τροφης και να προσπαθει να την ανοιξει ή να πειραζει τα σκουπιδια για απομειναρια κοτοπουλου,τονου κ.τ.λ.Το φαινομενο με την σακουλα της τροφης καταφερα να το σταματησω,ειρηνικα

,οσο για τα σκουπιδια προσπαθω να την εχω συνεχεια υποψιν αν και ειναι ιδιαιτερα δυσκολο[1 δευτερολεπτο να μην την βλεπει κανεις πηγαινει].Στον νεροχυτη της προηγουμενες μερες πηγαινε συνεχως,το κολπο με το ψεκασμα αρχισε να δουλευει και εχω τα πρωτα θετικα αποτελεσματα.Ο πατερας μου επισης εχει αρχισει να βαζει μυαλο[δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι περιφρουρειτε οταν τρωει]...Εχει αρχισει να μην ζηταει τοσο εντονα να τις δωσουμε φαι,επισης.