Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Drawings by Anelis (Approved by Cthulhu™)
Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2008 - 11:43
μου αρεσουν πολυ οι γκριματσες που δινεις στους χαρακτηρες σου!!!
7. Heaven by =Anelis on deviantART
θεικο(αν και μοιαζει σαν να εχει βαλει το χερακι του στην μπριζα!!!)
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2008 - 13:24
αν και μοιαζει σαν να εχει βαλει το χερακι του στην μπριζα!!!

Raine1712 τωρα ειδα την ερωτηση σου
εμ, ζωγραφιζω απο παντα, συνειδητα απο τα 10 μου (τοτε αντεγραφα μικι μαους κτλ), πιο ενεργητικα στο γυμνασιο 9οπου αρχισα να αντιγραφω σελιδες απο μανγκα κ απο το mad κ αρχισα να κανω τους πρωτους oc μου), και σταθερα μελετη ανατομια-χρωμα-2ωρη εξασκηση σχεδον καθημερινα απο τα 15 μου (οπου κ πλεον εκοψα μαχαιρι τις αντιγραφες κτλ κτλ)

(και τα τελευταια 2 χρονια περιπου 5 ωρες καθε μερα)
και σε αυτο http://anelis.deviantart.com/art/7-Heaven-93156418 ψιλοεχασα το λογαριασμο
αλλα ητανε γυρω στις 7-10 ωρες δουλειας (γιατι ειμαι αρχαρια ακομα, στο μελλον ελπιζω να μου παιρνει λιγοτερο)
hope that answers your question

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 08 Αύγουστος 2008 - 13:57
Καταχωρήθηκε 16 Αύγουστος 2008 - 20:13

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 11:52
ελπιζω καποτε να το τελειωσω γιατι με εχει παιδεψει πολυ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 19 Αύγουστος 2008 - 12:15
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 22:04
ένα περσινό σχεδιάκι που ξέθαψα κατά τύχη και μιας και είναι μανγκοειδές είπα να το ποστάρω

(τελικά την προηγούμενη εικόνα με την Nami ποτέ δεν την τελείωσα)
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 22:15
Nα σε ρωτήσω. Αυτό το σχέδιο το κάνεις κατευθείαν έτσι η εχεις κάνει προσχέδιο και μετα το περνάς σε άλλο χαρτί?
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 22:18
το συγκεκριμένο το έκανα πρώτα με μολύβι και μετά με ραπιδογράφο στο ίδιο χαρτί και ύστερα έσβησα τα μολύβια
έχει τύχει όμως σε περίπλοκα σχέδια να κάνω και 2 και 3 προσχέδια με μολύβι πριν περάσω στο μελάνωμα
Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 22:23

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 21:04
φανερά επηρεασμένο από mononoke και jigoku shoujo
χρησιμοποίησα και brushes που έφτιαξε η mouritsa!

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 21:11

Όντως φαίνετε ότι είναι επηρεασμένο από Mononoke...πραγματικά άριστη δουλειά παντού Anelis-chan,δεν μπορώ να πω ότι βρήκα κάτι που να μην μου άρεσε...ιδιαίτερη προτίμηση τα χρώματα,απλά απίστευτα...luved them:wooi2:
Επίσης και για την μισοτελειωμένη Nami από πάνω,κρίμα που δεν την τελείωσες αλλά κι έτσι μια χαρά ήταν απ όσο είδα <3
Keep it up:Blissfull:
Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2008 - 23:58

ναι σε μια μέρα το έκανα, 2-3 ώρες μου πήρε περίπου
χαίρομαι που σου άρεσε κ η Nami
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 00:22
σήμερα είχα όρεξη κ κάθισα και έκανα αυτό
φανερά επηρεασμένο από mononoke και jigoku shoujo
χρησιμοποίησα και brushes που έφτιαξε η mouritsa!
WTF!

Πάρα πολύ ωραίο, και ενδιαφέρον concept, σκέτη τέχνη.

Κάνε πιο πολλά σε τέτοιο στυλ, Mononoke και Ιαπωνική μυθολογία ftw.
Και το προηγούμενο το μανγκοειδές, μου άρεσε πολύ πάντως, πολύ καλοσχεδιασμένες λεπτομέρειες. Βοήθησε πιστεύω άπειρο, που του πέρασες και άλλες φορές πριν με μολύβι κτλπ.
Το κατέχεις πάντως bravo. Keep up the good work.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 00:38
Επισης στο κεφαλι υπαρχει ενα μικρο λαθος (συνηθισμενο βεβαια,ολοι πιστευω το κανουμε), αν προσεξεις τα σαγονια,το δεξι (για εμας) ειναι πιο πανω απο το αριστερο...Θα μπορουσε ευκολα να το καλυψεις με μαλλια,αλλα ετσι οπως ειναι δεν γινετε ΧΡ Just a notice

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 01:12
Keep up the good work!

Καταχωρήθηκε 11 Δεκέμβριος 2008 - 09:59
@radagast: wtb? τιντούτο; κ εγώ θέλω να κάνω περισσότερα σε αυτό το στυλ
@seraphimoth-TK: σκιές δεν έβαλα γιατί ήθελα να κάνω το συγκεκριμένο στυλ κ άμα έβαζα σκιές θα έβγαινε κάτι άλλο, όσο για το σαγόνι έχεις δίκιο το είχα δει κ από πριν αλλά επειδή είμαι τεμπέλα δεν το διόρθωσα, will get to it!
@iristella: ναι τώρα που το λες νομίζω ότι πρέπει να το προσθέσω στις επιρροές μου, παρ' όλο που έχω δει μόνο αποσπάσματα του 1ου επ
thanx ξανά παιδιά